Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

siteye noldu gene açılmıyordu, bakım yapılıyor dediler, şu siteye yapılan bakımın yarısını da biz kendimize yapsak manken gibi hatunlar olurduk heee :37: :37: :52:

merhaba herkeze günaydınlar kızlar bugün ben malesef servis dışıyım:59::59::59::59::59:
benim bu mercimek yokmu evi kışın tamire soktu :57::57::57::57::57::57:biraz yapılmıştı ama gene coştu ben bu adamla ne yapıcam ya evin dogalgaz tesisatini degiştirdi camları degiştirdi şimdide kartonpiyeri yaptırıcak banyo tuvalet daha 4 sene olmadı degiştireli hatları hep degişitiricek anlıcagınız yerlereparke yapılıcak garibim evi yapmıştıda benim yüzümden bitmedi malesef eee biliyosunuz malum mercimegim vardı o zamanlar dedi sana eziyet olmasın bebege bişey olur diye kıpırdatmadı beni yerimden:59::59::59::59::59::59::59:
ama kısmet degilmiş şimdide dedim yaza yaptıralım oda sen hamile kalmadan yaptıralım canım ddei evi birlikte temizleriz dedi :69::69::69::69::69::69::69: evi bitiricez allah nasip ederse çarşamba günü başlanıyo eve anlıcagınız ne zamana biter bilemem :44::44::44::44::44::44:
kararsız kaldım bir akıl verin boyayı ne renk yaptırıyım eşyalarım eskitme mobilya ona göre söyleyin eşim diyoki fayansları süt kahvesi yaptıralım bende diyorum siyah beyaz yaptıralım hamgisi güzel olur sizce yerlerde parke olursa evim zaten kutu gibi yeni çıkan halılar varya püsküllü ondan istiyorum ama herkez diyo ondan alma çok zor temizligi diyolar :44::44::44::44::44: akıl verin bana canlarım ortad kaldım fikirlerinize ihtiyacım var kolutuk takımı alıcam onu nasıl alsam acaba renk tonları mesela nasıl olsa ben ya süt kahvesi yada açık gri tonu düşündüm siz ne dersiniz oda yemek odası uzunlamsına dar nasıl bişey gider o odaya :44::44::44::44:ay gene çenem düştü he ben bu kadar işin içinden nasıl çıkıcam ya:84::84::84::84::84::84:

canlarım ben evde dolanıyorum arasıra bakarım size daha vitrimleri boşaltıcam kız ben okadar cam eşyeyı nereye koyucam :84::84::84::84:ya ara sıra bakarım siteye ban şams dileyin anacım

canlarım hepinize güzel bir gün diliyorum herkes iyidir inşallah
pelinim doktora gidecekti hayırlı haber alır inşallah
tutişim hayırdır kuzu inşallah önemli bişey değildir tahminimce konuştuğumuz konuyla alakalı boşver takma kafaya
kardeloş naber kuzum ağla dönücez eski günlere inşallah :27:
tuğçemi merak ettim iyidir umarım uğramadı hiç?
boncukum demek buay iki yumoş oldu ay inan okuyunca heyecanlandım hadi hayırlısı bak yumurtalıkların maşallah çok güzel çalışıyo
selinam ağzına yüreğine sağlık bitanem nasılsın buarada keyfin yerinde inşallah
nanelim sen nasılsın canım görüşmeyeli ?
diğer kızlar hepinizi öpüyorum

eboşum aynen tahmin ettiğin gibi birde cepheleşme var evin içinde hayırdır inş
yok canım,daha çok yeni,yumurtlama dönemim anca geçti,eğer yumurtladıysam tabeee:119::119::119:

hımmm hadi hayırlısı cnm inş halay çekeriz sayende:34:

canım sevtun sakıno ipli haılıardan alma hiç görüdndüğü gbi değil inan süreklı sirkelemn gerekıo ee bizde yarın bı gün hamış kalsak kım yapcak süreklı ev temızlığınde sirkelemen gerekcek benım ev hep ondan dolu ööööööööö oldum inan yınede senın zaevkın canım ama bana bedava verseler almam:104::104::82:

canım sevtun sakıno ipli haılıardan alma hiç görüdndüğü gbi değil inan süreklı sirkelemn gerekıo ee bizde yarın bı gün hamış kalsak kım yapcak süreklı ev temızlığınde sirkelemen gerekcek benım ev hep ondan dolu ööööööööö oldum inan yınede senın zaevkın canım ama bana bedava verseler almam:104::104::82:

canım herkezde öyle diyo zaten bende sirkeleme hastalıgı var:1::1::1::1::1::1:
eşim çok kızıyo hastalık derecesindeyim yani eşime dedim zaten yerler parke olucak evimde kutu gibi küçük alırım sererim diyorum öteki türlü bir sarı halılarım var merinosun onlarad çok agır ya sirkeleyemiyorum diye başka model aldım onlarda hoşuma gitmiyo nasip ılursa memelekete göndericem onları sarılarda çok çabuk kirleniyo ah anacıgımı dinleseydim keşke o kadar dedi alma kiri belli eder diyeakılsız kafam:57::57::57::57::57::57::57::57:eşim diyo zaten bu kadar temizsin bide kirli bir bayan olsaydın halimiz nece olurdu diyo askeri kampa geldim diyo evlenince:60::60::60::60::60::60::60::60:
annesine gittik geçen çok oluyo baktı len dedi garezin banamıydı bekarken hep toplardım arkanı dedi evlendin pek düzenli olmuşun dedi oda ne yapayım düzen olmayınca ekmek veren yok dedi ay ne gülmüştüm he sanki nazı kambındaya adam kız düzenin neresi zarar be:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10
FLAN..........................13

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
MİRANDA....................10
FLAN...........................13
ben okudum kızlar haberiniz olsun bitti diyede yazdım
merhaba herkeze günaydınlar kızlar bugün ben malesef servis dışıyım:59::59::59::59::59:
benim bu mercimek yokmu evi kışın tamire soktu :57::57::57::57::57::57:biraz yapılmıştı ama gene coştu ben bu adamla ne yapıcam ya evin dogalgaz tesisatini degiştirdi camları degiştirdi şimdide kartonpiyeri yaptırıcak banyo tuvalet daha 4 sene olmadı degiştireli hatları hep degişitiricek anlıcagınız yerlereparke yapılıcak garibim evi yapmıştıda benim yüzümden bitmedi malesef eee biliyosunuz malum mercimegim vardı o zamanlar dedi sana eziyet olmasın bebege bişey olur diye kıpırdatmadı beni yerimden:59::59::59::59::59::59::59:
ama kısmet degilmiş şimdide dedim yaza yaptıralım oda sen hamile kalmadan yaptıralım canım ddei evi birlikte temizleriz dedi :69::69::69::69::69::69::69: evi bitiricez allah nasip ederse çarşamba günü başlanıyo eve anlıcagınız ne zamana biter bilemem :44::44::44::44::44::44:
kararsız kaldım bir akıl verin boyayı ne renk yaptırıyım eşyalarım eskitme mobilya ona göre söyleyin eşim diyoki fayansları süt kahvesi yaptıralım bende diyorum siyah beyaz yaptıralım hamgisi güzel olur sizce yerlerde parke olursa evim zaten kutu gibi yeni çıkan halılar varya püsküllü ondan istiyorum ama herkez diyo ondan alma çok zor temizligi diyolar :44::44::44::44::44: akıl verin bana canlarım ortad kaldım fikirlerinize ihtiyacım var kolutuk takımı alıcam onu nasıl alsam acaba renk tonları mesela nasıl olsa ben ya süt kahvesi yada açık gri tonu düşündüm siz ne dersiniz oda yemek odası uzunlamsına dar nasıl bişey gider o odaya :44::44::44::44:ay gene çenem düştü he ben bu kadar işin içinden nasıl çıkıcam ya:84::84::84::84::84::84:

kolay gelsin canım bence eşin hakıl kahve daha iyi yerde siyah beyaz tozu çeker nokta bile olsa görünür

Back
X