• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunum banucugm hayır olsun ınsallah tek olsun koyarım ıleyda :49:

İnşallah ya çokda güzel bir isim bende sağlıklı olsun tabi önce ama kızım olsun istiyorum.Bende rüyamda şeyh edebali hazretlerini görmüştüm hemde ilk defa rüyamda gördüm kalktım ismini yazdım sonra araştırdım bilecikteymiş eşimle gittik benimde oldu ama ne yazıkki dayanamadı gitti umarım bu sefer herşey güzel olur

ya kızlar sitemi çok yavaş yoksa sorun bendemi deli olcam valla yazdıklarım 1 saatte geliyo
sevtun,boncuk,kardelen,kARDELOŞ,BANU,pelin
selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah

İnşallah ya çokda güzel bir isim bende sağlıklı olsun tabi önce ama kızım olsun istiyorum.Bende rüyamda şeyh edebali hazretlerini görmüştüm hemde ilk defa rüyamda gördüm kalktım ismini yazdım sonra araştırdım bilecikteymiş eşimle gittik benimde oldu ama ne yazıkki dayanamadı gitti umarım bu sefer herşey güzel olur

ay negüzel banum vallah rabbım senı ne cok sevıyormus tüğlerım dıken dıken oldu ınsallah mucızen gelır enkısa zamanda:71:

ben geldim canlarım nasılsınız ohhh sonunda buluştuk galiba
pelinim çok üzgünüm bitanem canın saolsun inşallah 3 ay sonra tekrardan gelicek meleğin
buarada fıkra konusuna bende katılıyorum
hoş geldin kuşum benim nerelerdeydin özlettin kız kendini:38::38::38::38::38::38::38:
sevtunum banucugm hayır olsun ınsallah tek olsun koyarım ıleyda :49:

kız allahım san eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bebem benim tek temmim bu sevdiklerimin hamile kalması işşallah hamile patlaması yaprız bu sene topigimiz cıvıl cıvıl olur ne güzel:16::16::16::16::16::16::16:

oh cok ıyı cnm ya bende bı sorum bakalım doktora ne dıcek yanı benım anlamadıgım nasıl belgelendırıyorlar bunları cok soru sordum sanırım kusurabakma :17:

Benim çapada herşeyi onlar yaptı eğer sorun sendeyse 3 aşılama ücretsiz yapıyorlar olmazsa tüpbebek raporu yazıyolar.Eğer eşindeyse seni muyene edip eşini androloji yada ürolojiye gönderiyorlar.Orda sperm tahlilleri yapılıyor herşey orda olduğu için tüm evrakları dosyada oluyor.Sonradan onların sonucunda sana rapor veriyolar sende bir araştır bakalım askeri hastahanede prosödür neymiş.İstanbulda olsan çapada çok kolay

Benim çapada herşeyi onlar yaptı eğer sorun sendeyse 3 aşılama ücretsiz yapıyorlar olmazsa tüpbebek raporu yazıyolar.Eğer eşindeyse seni muyene edip eşini androloji yada ürolojiye gönderiyorlar.Orda sperm tahlilleri yapılıyor herşey orda olduğu için tüm evrakları dosyada oluyor.Sonradan onların sonucunda sana rapor veriyolar sende bir araştır bakalım askeri hastahanede prosödür neymiş.İstanbulda olsan çapada çok kolay

artık iki aşılamayla tüpe geçiliyo arkadaşlar,üçüncü şart değil.

hoş geldin kuşum benim nerelerdeydin özlettin kız kendini:38::38::38::38::38::38::38:

kız allahım san eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bebem benim tek temmim bu sevdiklerimin hamile kalması işşallah hamile patlaması yaprız bu sene topigimiz cıvıl cıvıl olur ne güzel:16::16::16::16::16::16::16:

hoşbuldum sevtuncum saol canım iş güç fırsat olmuyo işte :27:

ıyı negüzel her konuda bılgılısın rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah cnm:16:

aleykümselam hoşgeldin canım nasılsın?sonuçların çıktımı

hoşbuldum cano ben iyiyim sen?
evet ezeli izledim kocişe yemek verdim şimdide çay içicez :46:

o hooo,bizim yat borusu çalcak cano,az daha kalırsam,sahura kaldıramıcam kocişi,o zamanda oruç tutmicak,oysaki şu üç gün tutsak çok güzel olcak.

Back
X