• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:emir_bebek:
canım benim sen bana gel işi gücü görürsün vallahi:60::60::60::60::60::60::60::60:
ev taşınıyo ayakta gidiyo :27::27::27::27::27:1 haftada bitse bari yoksa dayanamıcam allahtan anenm varda orda kalıcam eşyaları halletim ama bende bittim he:53::53::53::53::53::53::53:

sende alemsin sevtun yaa kış günü zor olucak ama kocişin söz vermiş oda yardım ederse çabuk biter sonunda rahat edersin
buarada fayans konusunda siyah beyaz çok hoş oluyo hatta ben sırf siyah yada kırmızı siyah bile yaptırmak isterim

selamun aleyküm kızlar nasılsınız
ve aleyküm selam canım benim hoş geldin:48::48::48::48::48:
ebroşum,selam cano,nasılsın,ezel i izledin galiba?

neler yapıyosun lşekerim bakem benimki malüm canem kış kış kudurduk eşimle tamir yapıyoz evi bebege hazırlık yani size bir şey danışıcam eşim bebek odasını boş bırakalım dedi o odayı boş gördülçe çok kötü oluyorum bunu eşime desenmmi acab kırılır diye bişey diyemedim önceden oturma odasıydı orası bebegi duyunca odayı boşalttı bebek odasına kadar garibim beyendi alıcaktı nasip olmadı şimdide diyorum olmasın beşşigi odaya koyarız dedim ban çok kızdı ben oruya bebek odası yapıcam itiraz etme dedi ne yapıcem ben bu adamla ya biliyorum benim iyligimi düşünüyo ya hamile gene kalamzsam oda öyle boş kalınca strese giriyorum acaba diyorum yenden oturma odası yapayım koltuk takımı alıcam 3 odaya koyarım televizyonuda yerine koyarım olmazmı bebek oluncada odayı bebek odasına çeviririm ne dersiniz akıl verin bana ya :59::59::59::59::59::59:

:emir_bebek:

sende alemsin sevtun yaa kış günü zor olucak ama kocişin söz vermiş oda yardım ederse çabuk biter sonunda rahat edersin
buarada fayans konusunda siyah beyaz çok hoş oluyo hatta ben sırf siyah yada kırmızı siyah bile yaptırmak isterim
kız bende düşündümde senin gibi millet one renkmiş dediler be sinir oldum kimeneyse benim evimden:57::57::57::57:
o hooo,bizim yat borusu çalcak cano,az daha kalırsam,sahura kaldıramıcam kocişi,o zamanda oruç tutmicak,oysaki şu üç gün tutsak çok güzel olcak.

ay ne güzel eşinlemi tutuyosun bebem bende tutuyorum 19 gün oldu benimkide:53::53::53::53::53:

ebrarım yok doktora gıtmıcem cnm adet olursa ınsallah olmam bıray ara vercem klomen bünyemı bozddu
canom yaa inşallah olmuycaksın gelicek bebiş bak busefer iki tane yumoş vardı inşallah ikiside döllenirde ikizlerin olur kuzum
iyim hamd olsun canım yarın sabah hastaneye gidicem bugün akşam ankaradan geldim 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik sen nasılsın

canım hayırlı haberler alırsın inşallah iyi etmişsin değişiklik olmuştur senin için
bende yoktum canım rizedeydim yeni geldim şükür herşey yolunda

kız aşure günü geliyo,bari iki gün tutuver,öyle kötü şeylerde düşünme:20:
kanka buara bana geldiler giderler inşallah boşver nasipse tutarım
kız bende düşündümde senin gibi millet one renkmiş dediler be sinir oldum kimeneyse benim evimden:57::57::57::57:

ay ne güzel eşinlemi tutuyosun bebem bende tutuyorum 19 gün oldu benimkide:53::53::53::53::53:
kimse karışamaz bana valla ben biraz otoriterimdir hayatıma kimse yön veremez sende izin verme canım gönlünden nasıl geçiyosa öyle davran
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalımmm:39:
hoşgeldin topiğimize canım biz iyiyiz sen nasılsın

sakın ben hamile kalamam anne olamam diye düşünmeyin size öyle bir zmanda merhaba diyorki şaşırıp kalıyorsunuz inanamıyorsunuz yeterki canı gönülden isteyip bol bol dua edin ama kafaya çok takarsanız hiçbişi yokken bile olmuyor bazen Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

kolumu incitmişim kuşum soguk suda yada tutuldu çok agrım var şiuann

ah canım insan dikkat etmezmi dicem ama geçen duşa girdim duşa kabinden tam çıktım düşüyodum eşim tuttu allahtan adam traş oluyodu tutmasaydı vallahi halim haraptı he bide bilegim morardı halen acıyo be:14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X