• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım nasılsın:38:

pelincim üzülme,hemen peşine hamile kalırsın,ay kızma ama bana kalırsa hiç korunmamalısın,zaten minicik bi parçaydı içindeki,rahmini yormadığı için,bi sorun olmaz.
beklemenin sıkıntısını bildiğimden ve dr um bana,hiç gerek yok korunmana dedeğinden söylüyorum sana,ama genede tercih senin.

pelincim üzülme,hemen peşine hamile kalırsın,ay kızma ama bana kalırsa hiç korunmamalısın,zaten minicik bi parçaydı içindeki,rahmini yormadığı için,bi sorun olmaz.
beklemenin sıkıntısını bildiğimden ve dr um bana,hiç gerek yok korunmana dedeğinden söylüyorum sana,ama genede tercih senin.

Aynen pelin benim doktorumda korunmaya gerek yok demişti.

Canım ya ne olur topla kendini şimdi yeni bebek için hazırlan ben inanıyorum senin en kısa zamanda tekrar olucak ama kuvvetsiz olursan olmaz biliyorsun dimi...

toparlamaya calışıyorum canım ama aklıma geldikce yaşlar züsülüyo gözlerimden yaşadıgım rüya gibi sank...i sevincimi yaşayamadan her şey bitti:14::14::14:

cok kotuyum sevtunum ya doktordan geldigimden beri aglıyorum elimde degil:14::14::14:
canım bunlarda geçecek bak bana ben ne yapayım evi toplarken bebegimin ilaçları geldi elime test yaptıgım çubugu geldi ona ördügüm patikler geldi garip eşim saklamış ma ban demekle geç kaldı atlatamazsın ama biraz dayan canım yiyecegi ekmek yokmuş dersin kuşum yapma böle bak siz olmasaydınız ben inan zor atlatırdım bu günleri gene olur annem her zaman derki anasına babasına bişey olmasın allahım öyle bir zamanda verirkiş benim gibi şaşar kalırsın en azından sen kürtaj olmadın ben onuda oldum acımı okadar acıttılarki tavsiye bile etmem kimseye:14::14::14::14::14::14:
pelinim kuzum üzülmek yok anlıyorum seni çok zor ama iyi düşün lütfen herşey güzel olcak

allah daha çok güldürsün kız naaptımki :24:
dedinya beni bu yaşıma kadar kimse dövmedi diye bu arada musyas çıktı size selamı var benim arkadaşım onunlada burda tanıştık bak onunda benim gibi iki bebegi öldü şimdi bir kızı var zeytin güzeli maşşallah pek dadlu allaha emanet olun dedi hapinize selamı var
kızlar ben kactım sımdı benımkı uyur hadı ıyıgecelr öptüm sızlerı:16:

görüşürüz bebem allaha emanet ol :5::5::5::5::5::5:

kızlar ben kactım sımdı benımkı uyanır hadı ıyıgecelr öptüm sızlerı:16:
boncukum güle güle kuzum allah rahatlık versin öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkk
ebrarım ya elimde degil biliyorum allahımın izniyle her şey güzel olcak hayırlısıyla... bide doktor iki uc ay korunun dedi bide onu beklıycem nasıl unutcam bu yaşadıgımı:14::14::14:

canım bak kolay değil biliyorum ama beterin beteri var toplaman gerek kendini herşey bizim için kaderde nevarsa onu yaşıyoruz
sen şimdi 3 ay bebişinin geleceği hayaliyle yaşıycaksın ve mutlu olacaksın kötü şyler düşünme lütfen:48:

canım niye kızayım aşkolsun... bilmiyorumki doktorum korun dedi ya aynı şeyi yine yaşarsam o zamanda pişman olurum...doktorumla bi konuşayım detaylı ona göre karar veririm canım...zaten ben daha tam anlamıyla adet olmadım bir hafta sonra olcakmışım.. doktorum adetin ucuncu günü yine gel dedi...

toparlamaya calışıyorum canım ama aklıma geldikce yaşlar züsülüyo gözlerimden yaşadıgım rüya gibi sank...i sevincimi yaşayamadan her şey bitti:14::14::14:

Canım aynı şeyleri yaşadım elbette zor ama kendini mahvetme bırak başka şeyler düşün demiyorum hiç aklına gelmesin diye tabiki gelicek ömrümüzün sonuna kadar belki hatırlayacağız ama kendimizi yıpratmadan sen hayata tutun ya olsaydıda daha kötü şeyler olsaydı diye düşün inan o çok işe yarıyor bende çok ağladım ama bu söz beni yavaş yavaş kendime getirdi.O meleğin bu dünyada kısmeti yokmuş sırası gelmemiş demekki artık ağlama tamammı önüne bak yaşın daha küçük....

canım bunlarda geçecek bak bana ben ne yapayım evi toplarken bebegimin ilaçları geldi elime test yaptıgım çubugu geldi ona ördügüm patikler geldi garip eşim saklamış ma ban demekle geç kaldı atlatamazsın ama biraz dayan canım yiyecegi ekmek yokmuş dersin kuşum yapma böle bak siz olmasaydınız ben inan zor atlatırdım bu günleri gene olur annem her zaman derki anasına babasına bişey olmasın allahım öyle bir zamanda verirkiş benim gibi şaşar kalırsın en azından sen kürtaj olmadın ben onuda oldum acımı okadar acıttılarki tavsiye bile etmem kimseye:14::14::14::14::14::14:

dedinya beni bu yaşıma kadar kimse dövmedi diye bu arada musyas çıktı size selamı var benim arkadaşım onunlada burda tanıştık bak onunda benim gibi iki bebegi öldü şimdi bir kızı var zeytin güzeli maşşallah pek dadlu allaha emanet olun dedi hapinize selamı var

öyle ama kız kimse dövmedi beni :1::1:
aleykümselam canım allah bağışlasın evladını bak sana ümit olmuştur seninde olucak inşallah

kızlar haberleri izledinizmi dogum kontrol hapları varmış zarar veriyomuş kız be 2 sene kullandım adetim düzslsin diyo kız çok korktum 2 kişi yogunbakımdaymış be bir daha kullanmam be:30::30::30::30:

öyle ama kız kimse dövmedi beni :1::1:
aleykümselam canım allah bağışlasın evladını bak sana ümit olmuştur seninde olucak inşallah

hepimizinde olucak canım çok iyi bir kızdır çok destek oldu sag olsun bebegim ölünce aynı sizin gibi onu ben ablamların orda gördüm pazarda cesaret edemedim acaba omu diye meyerse annesi orda oturuyomuş dünya küçük diyolarda inanmazdım tekirdagda oturuyo kendi dedim böyle bişeyler varmıydı vardı dedi meyerse oymuş kız keşke dedim yanına gitsetdim ama olmadı be başka bahara kaldı artık:59::59::59:

cok haklısın sevtunum senın yaşadıkların daha zor rabbim sabrını veriyo onuda biliyorum benim acım daha taze canım ama en kısa zamanda toparlanmaya calışcam...bende sizler olmasaydınız napardım kımseye bişey söylemiyorum mutlu gibi görünüyorum ama icim kan aglıyor sizlerle konuşunca rahatlıyorum...inş sende ocakta hayırlısıyla hamile kalıp bebeişini saglıklı kucagına alırsın dualarım seninle...
boncukum güle güle kuzum allah rahatlık versin öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkkk

canım bak kolay değil biliyorum ama beterin beteri var toplaman gerek kendini herşey bizim için kaderde nevarsa onu yaşıyoruz
sen şimdi 3 ay bebişinin geleceği hayaliyle yaşıycaksın ve mutlu olacaksın kötü şyler düşünme lütfen:48:

haklısın bitanem beteri beteri var toparlıycam kendimi ebrarım en cok neye uzuluyorum biliyomusun sevincimi bile yaşayamadım ama vardır bunda da bir hayır... iyiki varsınız inanın sizlerle moral buluyorum...inş canım üc ay sonra fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim ...o zamana kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu oluruz inş...

canlarım benim mercimek geldi ben çıkıyorum bugün çok yoruldum biraz uzanayım dinleneyim bari kendinize iyi bakın sizi özlücem bebeler :48::48::48::48:
yarın görüşürüz işşallah bu arada kayra girmiş çıkmış niden acab bişeymi oldu bugün görüşemedik bay bay:58::58::58::58::58::58:

ya ben şu listeyi öne çekiyim ondan sonra kaçıcam pc deli etti resmen 1 saatte bir mesaj yolluyo yaa
sizde öyle değil galiba yani sorun kkdamı anlamadımki :47:

Canım aynı şeyleri yaşadım elbette zor ama kendini mahvetme bırak başka şeyler düşün demiyorum hiç aklına gelmesin diye tabiki gelicek ömrümüzün sonuna kadar belki hatırlayacağız ama kendimizi yıpratmadan sen hayata tutun ya olsaydıda daha kötü şeyler olsaydı diye düşün inan o çok işe yarıyor bende çok ağladım ama bu söz beni yavaş yavaş kendime getirdi.O meleğin bu dünyada kısmeti yokmuş sırası gelmemiş demekki artık ağlama tamammı önüne bak yaşın daha küçük....

cok teşekkür ederim canım cok güzel moral veriyosunuz hepinizden allah razı olsun...evet zaten senın dedgın şeyleri düşünüyorum iki üc gündür iyiydim hatta doktordan cıktıgımda sekreter kız bana dediki her kez aglıyarak cıkıyo sen aglamadın dedi şasırdı eşimde dediki zaten cok aglamıştı biliyoduk düştügünü... ama bimiyoki icim kan aglıyo...napalım hayırlısı böyleymiş bunada şükür en kısa zamanda toparlıycam kendimi söz veriyorum hepinize...inş senin meleginde hayırlısıyla saglıklı gelir en kısa zamanda...

Back
X