Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım hepinize güzel bir gün diliyorum herkes iyidir inşallah
pelinim doktora gidecekti hayırlı haber alır inşallah
tutişim hayırdır kuzu inşallah önemli bişey değildir tahminimce konuştuğumuz konuyla alakalı boşver takma kafaya
kardeloş naber kuzum ağla dönücez eski günlere inşallah
tuğçemi merak ettim iyidir umarım uğramadı hiç?
boncukum demek buay iki yumoş oldu ay inan okuyunca heyecanlandım hadi hayırlısı bak yumurtalıkların maşallah çok güzel çalışıyo
selinam ağzına yüreğine sağlık bitanem nasılsın buarada keyfin yerinde inşallah
nanelim sen nasılsın canım görüşmeyeli ?
diğer kızlar hepinizi öpüyorum
canım bilmiyorumki bende korunmak istemiyorum ama doktor koruncaksın dedi bide ben tam anlamıyla adet olmadım bir hafta sonra olursun dedi ücüncü günü tekrar cagırdı...doktorumla konuşayım ona göre kara veririm...inş senin meleginde fazla bekletmeden hayırlısyla saglıklı gelir...aminpelıncim bende ilk gebeliğimde 5haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadm bende bence hiç korunmana geerek yok kütrtaj olsaydın korun derdım ama bn hiç korunmadım cnaım yınede doktorun bilir tabi sor alhhım hakkımızda hayırlısnı versın
hoşgeldin canım aramıza...okudugum kadarıyla daha 4 aydır deiyomuşsun henüz üzülmen icin erken doktorlar bir sene diyo...bak ben bir sene üstüne bu ay hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan düşük yaptım allah hayırlısını versin ...inş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir melegin...merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum çok dertliyim çok![]()
kızlarrr gunayddıııınnnnn:76::76::76::76::76::76:
bugun saraylara layık bır kahvaltı yaptım kızlarrr solerım ama canınız cekmesın
iki tane grisini ve bir bardak yesil cayyyy
EBRARRRRIIIMMMMM canım senı osledım yaaaaa ınsan hıcmı denk gelmez cok bezmiş gördüm seni aamaaaaaa
SEVTUNcum kızma kız kocaya ne guzel senı dusunuyo ıste yaptırsın evı bosver
BONCUGUMMMMMM senınle de rast gelmıyoruz yaaaaaaanasılsın balım bu ay hamişsin inşallah
PELİNİM uzulme bebegım yaaaaa melegin gelecek sana yıne ha uc ay sonra ha uc ay once balımm saglıklı olsun da degılmı
kızlar atladıgım bırılerı mutlaka olmustur bılıyorum braz uzak kaldım ama mısafırlerdemn basımı kaldıramıyorum dunde cat kapı hosgeldıne gelcez dıye esımın ıs yerı arkadaslarının eslerı geldı nasıl sıkıldım anlatamam
canım bilmiyorumki bende korunmak istemiyorum ama doktor koruncaksın dedi bide ben tam anlamıyla adet olmadım bir hafta sonra olursun dedi ücüncü günü tekrar cagırdı...doktorumla konuşayım ona göre kara veririm...inş senin meleginde fazla bekletmeden hayırlısyla saglıklı gelir...amin
hoşgeldin canım aramıza...okudugum kadarıyla daha 4 aydır deiyomuşsun henüz üzülmen icin erken doktorlar bir sene diyo...bak ben bir sene üstüne bu ay hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan düşük yaptım allah hayırlısını versin ...inş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir melegin...
cok sagol canım amin inş...aslında ben korunmak istemiyorum tekrar hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum...ama bi doktorumla konuşayım neden korunmam gerek diye ona göre karar veririm...kolay gelsin canım sana bu aralar cok yogunsun galiba karşılaşamıyoruz cünkü
bu arada hepinize günaydın kızlar![]()
kızlar günaydın hepinize... ebrarım beni merak etmişsin canım bugünlerde pek giremiyorum eşimle ev almaya karar verdik dolayısıyla gün boyu emlakçılar müteahhitler dolaşıp duruyoruz birazdan yine ev bakmaya gidicem eve gelincede pek halim olmuyor... eşimde çalıştığı için babamlarla dolaşıyoruz... bugünlerde giremessem merak etmeyin kızlar...
geçmişe hiç bakamadım inşallah herkes iyidir... hepinizi öpüyorum....
işşallah canım hoş geldin bu arada bende yavrumu kaybettim artık sibelcimle ocakta bebege vesile olucaz allahım hepimizin yüzüne baksınmerhaba kayram bende aranıza yeni katıldım diyettemisin grisini ney o öle :))
inşallah ocakta allah nasip eder hepimize gönlümüze göre verir oynarız böle toplaşıp toplaşıp :)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kız üzülme gene hamile kalıcaz allahımın izniyle ben buna çok inanıyorumpelıncim bende ilk gebeliğimde 5haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadm bende bence hiç korunmana geerek yok kütrtaj olsaydın korun derdım ama bn hiç korunmadım cnaım yınede doktorun bilir tabi sor alhhım hakkımızda hayırlısnı versın
canım aşk olsun o simgede benı çok güldürdün artık ikimizin sevgi belirtisi olrak onu simgeliyorum artık topıcde![]()
ay canım hemen cıkmıstımcevap veremedım kusura bakma evet dıyetteyımmm ınsallah bozmassammerhaba kayram bende aranıza yeni katıldım diyettemisin grisini ney o öle :))
inşallah ocakta allah nasip eder hepimize gönlümüze göre verir oynarız böle toplaşıp toplaşıp :)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım doktor korun dıyosa korun yanı hanı bılmıyor ya doktor kımyasalmı degılmı dıye bu ndenle korunman ıyı olur hanı uc ay yerıne ıkı adet beklersın sonra calısmalara baslarsın tatlım yaaacanım bilmiyorumki bende korunmak istemiyorum ama doktor koruncaksın dedi bide ben tam anlamıyla adet olmadım bir hafta sonra olursun dedi ücüncü günü tekrar cagırdı...doktorumla konuşayım ona göre kara veririm...inş senin meleginde fazla bekletmeden hayırlısyla saglıklı gelir...amin
hoşgeldin canım aramıza...okudugum kadarıyla daha 4 aydır deiyomuşsun henüz üzülmen icin erken doktorlar bir sene diyo...bak ben bir sene üstüne bu ay hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan düşük yaptım allah hayırlısını versin ...inş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir melegin...
cok sagol canım amin inş...aslında ben korunmak istemiyorum tekrar hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum...ama bi doktorumla konuşayım neden korunmam gerek diye ona göre karar veririm...kolay gelsin canım sana bu aralar cok yogunsun galiba karşılaşamıyoruz cünkü
bu arada hepinize günaydın kızlar![]()
kızlar günaydın hepinize... ebrarım beni merak etmişsin canım bugünlerde pek giremiyorum eşimle ev almaya karar verdik dolayısıyla gün boyu emlakçılar müteahhitler dolaşıp duruyoruz birazdan yine ev bakmaya gidicem eve gelincede pek halim olmuyor... eşimde çalıştığı için babamlarla dolaşıyoruz... bugünlerde giremessem merak etmeyin kızlar...
geçmişe hiç bakamadım inşallah herkes iyidir... hepinizi öpüyorum....
işşallah canım hoş geldin bu arada bende yavrumu kaybettim artık sibelcimle ocakta bebege vesile olucaz allahım hepimizin yüzüne baksın
kız üzülme gene hamile kalıcaz allahımın izniyle ben buna çok inanıyorum
evet canım bundan sonra böyle özledim kız sibel seni hoş geldin
kayram günaydın şekerim hoş geldin diger arkadaşlarda hoş gelmişler![]()
aman haa kızlar sakın konsmayın ıncılerınız dokulur
ben cıkıyom sımdı zaten konusmuyonuzda en ıyısı yemek hazırlıyım mercımegıme
ay canım hemen cıkmıstımcevap veremedım kusura bakma evet dıyetteyımmm ınsallah bozmassam
canım doktor korun dıyosa korun yanı hanı bılmıyor ya doktor kımyasalmı degılmı dıye bu ndenle korunman ıyı olur hanı uc ay yerıne ıkı adet beklersın sonra calısmalara baslarsın tatlım yaaa
kızzzzzz yanlıs okuyorumm dımı sen emlakcımı gezıyon senı doverım bak kız ne demek o ole yat evınde ne olurrrr bak uzme benı ne demek dolasmak yorulmak uc dort ayın bıtsın bı ondan sonra dolasırsın tatlım
ya dökülürse ne olur halimiz acep![]()
hoşbulduk cnm hepinizi çok sevdim çok içtensiniz hepimizin derdi aynı allahım inşallah :26: yeni yılda yeni umutlarımızla bize bi tane bebiş nasip eder hepimize darısıı inşallah allahım
ayy inşallah :26: :26: :26: ocakta hepimiz burda haberleşelim burda ne oldu ne olmadı die ben çatlarım mearaktannnn![]()
![]()
![]()
:))) ne dieti boşver yaa can boaazzdann gelirmiiiiiişş
sen daha dalganı gec benleeee doveyım dedım ama o sana mahsus tatlumm bu arada zeynep kız bene cevap yokmuuu neyse benım pc acık ama mutfaga gıdıyom garı ortalık harap
yaaa guzelımmm can bogazdan gelıyo da bebek bogazdan gıdıyo dogruya dogru valla hamıle kalmanın baska yolu yok benım ıcın bu arada ben kactım kuzum pc acık yazdıklarınızı gelınce okurum senın problem neydı
yaaa guzelımmm can bogazdan gelıyo da bebek bogazdan gıdıyo dogruya dogru valla hamıle kalmanın baska yolu yok benım ıcın bu arada ben kactım kuzum pc acık yazdıklarınızı gelınce okurum senın problem neydı