Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flanım hoş geldin bebem bak olmuyo sık girmiyosunartık üzülüyorum haberin olsun
![]()
:)) neyi canın istiyosa yee ama aşırıya kaçmaa hiç kilo almassın ben öle yapiimm datlum bişi olmuyoo :)) tmm yavru sen git konuşuruk byy
sevtun sibel ben ve pelin dördümüzde olur bu ay inşallah
yok canısı giriyorumda geçmişi okuyorum o arada site gidiyor yazacaklarımda kalıyor hayırlısı bak biraz önce yine gitti girmişken söyleyeyimde yine giderse haber vermiş olayım duaları okudum listenin üzerine yazmayı bilmiyorum bilsem yazardım kızlar okur zaten de kaçırırlarsa ben olmazsam sen söyle oldu mu canım?![]()
yok canısı giriyorumda geçmişi okuyorum o arada site gidiyor yazacaklarımda kalıyor hayırlısı bak biraz önce yine gitti girmişken söyleyeyimde yine giderse haber vermiş olayım duaları okudum listenin üzerine yazmayı bilmiyorum bilsem yazardım kızlar okur zaten de kaçırırlarsa ben olmazsam sen söyle oldu mu canım?![]()
selam kızlar karlı bir adıyaman gününden sizleri selamlıyorum :90:
selam canım hoşgeldin ay negüzel yaa burda kar yok malesef tadını çıkarın
tadını cıkartacak kadar yok daha ama yinede huzur veriyor insana![]()
selam kızlar.
flancım,selam,nasılsın?
sistem hepimizi sinir ediyo şu dönemlerde,gel bi öpem seni
kız hamside pahalanmış,zamanında almadık ucuz ucuz,napsak ki?![]()
huuu huuu kızlar galiba herkes uyku modunda yaa sesiniz çıkmıyo
tuğçecim,gülüm,ev ararken yorulursun,dikkat et balım.![]()
gel canım ben 8 kilo aldım yiriz be bol dondurucuda
hay allahın bugünde hamsi yapcem şansa bak yanınada tarhana çorbası bide kıvırcık salata tememdir gel birlikte iftar edelim bebem
ama karar verdim temizlemeden koyucan tadı çünkü hiç yok ya nedense![]()
kızlar şu bizim adet takvimi nerde![]()