Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayracım,canım,editörler sayfa boş boş dolunca kızıyolarmış,ve konu dışına çıkınca başka bölüme alıyolarmış,yeniden konu için sayfa açtırmakta zor oluyo,geçenlerde yaşadı arkadaşlar bu durumu,mesele nasılsın iyi misin değil ama,günde on defa girip nasılsın yazmaya gerek yok demişti ebroşum.:73:

ama bıraz haklılık payı var canım cunku hekes yazsa her gelen de cevap verse ooo doluyo sayfalar gderken de ole bıraz

kayracıgım yazdıgını yenı gördüm cnm gül tamer de tarıh yok vermemıstı gelsın bı soralım yınede cok sagol düşüncelı arkadasım benım:16:
sevtunum neyse öpüm bu seferlık affettım senı:9::54:
kardeloşum görüşürüz cnm:80::79:

cok sagol canım... bilmiyorumki doktorumla bidaha konuşup ondan sonra karar vercem cünkü ben kolay hamile kalamıyorum düşügün arkasından kolay hamile kalınır diyorlar beklersem hamile kalamıycam gibi geliyo bana...:31:

hoşgeldin canım...

canım ya demesi bize kolay geliyo ama kendini öyle şartlama hemen hamile kalamıyorum diye eminim allah sesimizi duyacak sen dr ne diyosa bencede öyle davran daha iyi olur

kızalrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir şey diyeceğim nasılsın iyimisin muhabetlerine editör kıyor demişsiniz
isterseniz aynı ismle birgeyik topiği açalmım tedavilerimizle ilğili gelişmeler buradan muhabetlerden oradan devam etsin ne desinizi
tek dileğim anneolmak diyenler geyik topiği
gibi mesela :26::26::26::26::26:

selammm kızlarrr

boncuğum ben sana özelden de mesaj attım ama görmedin sanırım yeni tarihim 9ocak

iyi sohbetler görüşürüzz

ne olsun cnm klomene devamm bakalım hayırlısı:14:
ben senden umutluyum bu ay zaten sen hamıle kalabılıyosun kııı ınsallah yumurtan da kalıtelı olur da dusmez bu sefer
kıss işe yaramadımı kaç kez kullandın altılıymış galiba ben isim yazmadım zateno ama kapanır diee

bu arada boncugumun yazdıgı ılacmı bu arada nasıl kullanılıyo kızlar nolur yardımmmmm

yok zeynepcıgım kapanmaz cnm gebelık bölümünde preseed kullananlar dıye bı topık var bak ıstersen cok sonuc alan var evet ıcınde 6 tane oluyor ben 3 kez falan kullandım sanırım ınsallah sızde ıse yarar:70:

hoşbuldum sevtunum nbrrr
iyilik canım evde dolanıyorum işte:18::18::18::18:
bu sefer kaçtım,turkuazcım,görüşemedik ama öpüyorum canım.
allahıma emanet ol canım san iyi ve güzel bir gün diliyorum:21::21::21:
kayracıgım yazdıgını yenı gördüm cnm gül tamer de tarıh yok vermemıstı gelsın bı soralım yınede cok sagol düşüncelı arkadasım benım:16:
sevtunum neyse öpüm bu seferlık affettım senı:9::54:
kardeloşum görüşürüz cnm:80::79:

canım arkadaşım benim kız benimgibi şirin birini dövesin gelirmi baksana çok şirinim ya demi:86::86::86::86::86::86::86::91::91::91::91:

kızlar ben kaçar işlerimi toparlayayım biraz iyi sohbetler turkuazım geldin gittin kaçırdım seni neyse sonra görüşürüz inşallah çooook öpüyorum:54:

kızlar bende kacıyorum aksam yemegı yapmaya baslıcam hadı öptüm sızlerı:16:
durun bıde sevtun gıbı sırın olum:86::86::86::86::86::86::86::86::86::91::91::91::91:

Back
X