- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
bencede iyi olur çünki bazen insan bunalıyo onada ihtiyaç var
eeeeeeeeeeeee açalım o halde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede iyi olur çünki bazen insan bunalıyo onada ihtiyaç var
canım bence iyi olur aslında birazda gülüp eglenmeye ihtiyacımız var ben siz ne derseniz ona uyarım...canımbizim erkek infertilitesi topimizdedeliste yapan arkadaşlar zorlanıyorlardı takip de zor oluyordu tedavideklerin
sonra geyik topiği açtılar çok matraktı çok eğlenirdikBizde öyle bişey yapsak iyi olur diyorum ama herkes fikrini yazsın
![]()
kızlar slm nasılsınız bakımmmm
kız o topiği kapamışlar yazılmıo yazamadım ben bişi oraya okudum sadece :))
canım bence iyi olur aslında birazda gülüp eglenmeye ihtiyacımız var ben siz ne derseniz ona uyarım...
hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...
hoş geldinsevtunnbr bebem
![]()
boncuğummm yaa kuzu çok çok özür dilerim,ben başkasına atmışım len o mesajı hemde iki gün oluyorr:)kusura bakma kuzu affet![]()
hoşşgeldiinn nerelerdessnnnn :))))
canım nettende baka bilirsin çok fazla bilgi var
canım anneme geldım oturuorum neyapım öyle neyapım sizlere bakım dedim ne var neyok dıe
canım anneme geldım oturuorum neyapım öyle neyapım sizlere bakım dedim ne var neyok dıe
canım bence iyi olur aslında birazda gülüp eglenmeye ihtiyacımız var ben siz ne derseniz ona uyarım...
Hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...
Hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...
ok zaten bu ayy değilde öbür ayy düşünüorum bi sungerle kayram denesinde :)))
hoş geldinbebem ne olsun evde odalarda sürünüp duruyorum inannın içime sinse temizlikçi tutucam ama açime sinmez eşim bile dedi istersen tutalım o temizlsein dedi bende içime sinmez dedim parasını senmi vericen edi bende ben alıyım canem parasını dedim
turkuazcım hoş geldin bebem kusura bakma okuyorum ama görmemişim evde kafam döndüde içerisi okadar sıcakkı dışarı kaç gündür çıkmıyorum![]()
o hade hemen bir kurban bulalımda açsın topiği
Kızlar ben konu açamıyorumda
canım iyiyim bende sağol snde ii olucaksın morelını yüksek tut canım benım hep birlikte gülcez burda inş
ah canım annecigindemisin benimkide gelicek gelemedi he memleketten gelsede öpsem be mayıstan beri görmüyorum onu çok ösledim![]()
evet memleket neresı canım benım gurbetlık zor valla
bende işi gücü bıraktım buraya taktm kafayııııı işten kovcaklar en sonunda :)) ayy bende anneme gidemiorum heç çok uzakkkk sen keyfini çıkarttt ohhh :
canım benım içine sincekse al temızlıkçi ama içine sine sine yapmak daha gğzel oluyor bence yınede sen bilirsin bende anacığıma geldım oturuorum valla vakıt olduruoz canım yaa sen nerdesın yardıma gelım sana bebem bi an önce bitsinde ocak geldi dikkatını çekerım![]()