Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımbizim erkek infertilitesi topimizdedeliste yapan arkadaşlar zorlanıyorlardı takip de zor oluyordu tedavideklerin
sonra geyik topiği açtılar çok matraktı çok eğlenirdik:61::61::61: Bizde öyle bişey yapsak iyi olur diyorum ama herkes fikrini yazsın:62::62::62::62:
canım bence iyi olur aslında birazda gülüp eglenmeye ihtiyacımız var ben siz ne derseniz ona uyarım...
:3::3:kızlar slm nasılsınız bakımmmm

hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

sevtun:57::57::57::57::52: nbr bebem :1:
hoş geldin:38::38::38::38: bebem ne olsun evde odalarda sürünüp duruyorum inannın içime sinse temizlikçi tutucam ama açime sinmez eşim bile dedi istersen tutalım o temizlsein dedi bende içime sinmez dedim parasını senmi vericen edi bende ben alıyım canem parasını dedim
boncuğummm yaa kuzu çok çok özür dilerim,ben başkasına atmışım len o mesajı hemde iki gün oluyorr:)kusura bakma kuzu affet:74:

turkuazcım hoş geldin bebem kusura bakma okuyorum ama görmemişim evde kafam döndüde içerisi okadar sıcakkı dışarı kaç gündür çıkmıyorum :24::24::24::24::24::24:

canım anneme geldım oturuorum neyapım öyle neyapım sizlere bakım dedim ne var neyok dıe

bende işi gücü bıraktım buraya taktm kafayııııı işten kovcaklar en sonunda :)) ayy bende anneme gidemiorum heç çok uzakkkk sen keyfini çıkarttt ohhh :

canım bence iyi olur aslında birazda gülüp eglenmeye ihtiyacımız var ben siz ne derseniz ona uyarım...

Hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

o hade hemen bir kurban bulalımda açsın topiği :60::60::60::60::60::60::60::60:

Hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

o hade hemen bir kurban bulalımda açsın topiği :60::60::60::60::60::60::60::60:

Kızlar ben konu açamıyorumd:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:a

hoş geldin:38::38::38::38: bebem ne olsun evde odalarda sürünüp duruyorum inannın içime sinse temizlikçi tutucam ama açime sinmez eşim bile dedi istersen tutalım o temizlsein dedi bende içime sinmez dedim parasını senmi vericen edi bende ben alıyım canem parasını dedim

turkuazcım hoş geldin bebem kusura bakma okuyorum ama görmemişim evde kafam döndüde içerisi okadar sıcakkı dışarı kaç gündür çıkmıyorum :24::24::24::24::24::24:

canım benım içine sincekse al temızlıkçi ama içine sine sine yapmak daha gğzel oluyor bence yınede sen bilirsin bende anacığıma geldım oturuorum valla vakıt olduruoz canım yaa sen nerdesın yardıma gelım sana bebem bi an önce bitsinde ocak geldi dikkatını çekerım:9::9:

canım benım içine sincekse al temızlıkçi ama içine sine sine yapmak daha gğzel oluyor bence yınede sen bilirsin bende anacığıma geldım oturuorum valla vakıt olduruoz canım yaa sen nerdesın yardıma gelım sana bebem bi an önce bitsinde ocak geldi dikkatını çekerım:9::9:

eşime dedim zaten kışın ortasında dedim çıkardın başıma dedim oda canım ilerde mercimegimiz olursa zor olur temizlik filan dedi adam haklı eşime ddeim sen dedim aralıga kadar sana müddet dedim evi bitir yoksa yok sana bebek dedimahada böle kal geldi adama:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
tamam dedi işi bitirelim önümüze bakalım dedei bebek odasını boş bırakıcak elinde olsa bebek olmadan odaya mobilyalarını alıp yerleştiricek adam:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
dün diyoki evi bitirelim bebek odası yapalım alalım mobilyaları dedeim şaştım kaldım dedim bebegi buldukta mobilyası kaldı :1::1::1:
sen dedim üzülme bebek olsun işşallah ben ona yatacak yer bulurum dedim:69::69::69::69::69::69:

Back
X