Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim almam zaten eşim öyle demişti zaten ahtım var 40 içinde kendimi ne zman hazır hissedicem ozaman alıcam 10 sene beklicem melegimde gelince odasıda yatagıda ben olurum onun:1::1::1::1::1::1:

üzülme canım ya sorduguma pişman oldun he şimdi kırdım diye kendimi suçluyorum ben burda:43::43::43::43::43::43:

canım olsun içim tuhaf oldu ne hayallerle hevesle almıştım aklıma o geldı olsun atlatıcaz inş 2.meleklerımızde

:14::14::14: yıne ağlıcam ama kötü oldum meleğimin odasını bile geri verdım istemedım evde çok zor sakın oda fln alim deme sevtun

bendede öyle oldu dr erkek dedi kız doğdu her şeyi maviydi gören maaşallah oğlun ne tatlı diyolardı ama benim kızım olmuştu çok komik oluyo

ay ne güzel olduydu bizimki bir görsen teyzesi zaten kendiside şeker bişey adamın yiyesi geliyo ha:56::56::56::56:

canım daha yeniydi bu ay hamile oldugumu ögrendim ama sevincimi yaşayamadan düştü bebegim...doktorda korunun dedi bakalım hayırlısı inş fazla bekletmeden gelir bebegim...

kızz bizim 2 gün adetimiz gecikince başka başka duygular içine giriyoruz kendimizi hamile sanıyoruz değişik bi heyecan senki bunu gerçekten yaşadın moralin hep yüksek olsun :64: allah nasip eder inşallah tekrar herşeyde bi hayır vardır bunu sakın unutma bi şekilde vesile olacak hepimize biliyorum burda çocuklarımızı konuşacağız inşşakllahh sişzi seviooruummmmm bizim mesaii bitti iyi akşamlar diyorumm herkeseeeeee öpppttüüüüüümmm....... :74: :74: :74: :74:

kızlar benim iftar saatim geliyo daha çorba salata yapıcem balıgıda kızartıcem açıgım bu arada bakamazsam kusura bakmayın artık namazımı kılıp gelirim allahtan bişey olmazsa beni özleyin anacım:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
ay ne güzel olduydu bizimki bir görsen teyzesi zaten kendiside şeker bişey adamın yiyesi geliyo ha:56::56::56::56:
kızım erkek kıyafetleriyle öyle bütünleşmiştiki saçınma toka takınca bi tuhaf duruyodu valla

kızlar benim iftar saatim geliyo daha çorba salata yapıcem balıgıda kızartıcem açıgım bu arada bakamazsam kusura bakmayın artık namazımı kılıp gelirim allahtan bişey olmazsa beni özleyin anacım:52::52::52::52::52:

allah kabul etsin banada dua etmeyi unutma orucunu açınca:16::16::16::16:

kızz bizim 2 gün adetimiz gecikince başka başka duygular içine giriyoruz kendimizi hamile sanıyoruz değişik bi heyecan senki bunu gerçekten yaşadın moralin hep yüksek olsun :64: allah nasip eder inşallah tekrar herşeyde bi hayır vardır bunu sakın unutma bi şekilde vesile olacak hepimize biliyorum burda çocuklarımızı konuşacağız inşşakllahh sişzi seviooruummmmm bizim mesaii bitti iyi akşamlar diyorumm herkeseeeeee öpppttüüüüüümmm....... :74: :74: :74: :74:

amin inş hepimiz annelik duygusunu tadarız bir gün inş...güle güle canım görüşmek üzre bizde seni seviyoruz:54::54::54:

kızlar bende cıkıyorum karnım agrıyo kanamamda devam ediyo biraz dinleneyim sonra görüşürüz inş...:16::16::16:

kızlar görüşürüz sonra gelirim yine kızımı okuldan almam lazım yemek yamam lazım öptüm

arakadaşalr ben geçmişi okumamıştım
buraya yazdığım fıkralardan pek hoşlanmamışsınız
ben bu fıkraları daha öncede söz etiğimi erkek infertilitesinin geyik topiğinden kopyaladım
yani sitede ve bayanların arasında bilinen şeyler diye sanırım rahatsız olmuşunuz kusura bakmayın daha önce yayınlamış olmalarndan dolayı düşünemedim rahatsız olacağınızı

kızlar yenı bı topık acalım eglenelım demıssınız ama ebrar bu konuya cok üzülür bız bu topıgı acabılmek ıcın neler yasadık kolay gelmedı bgnlere bu topık herseyımız bu topıkte sevıncımız üzüntümüz..... cok sey paylastık cogu arkadasımızda bılır zaten bunu böyle bısıyı ben ıstemem burası bana yetıyor eger sız kendı adınıza acıyorsanız acın ama ben burayı terketmem cok gıremesemde arada gırıp arkadaslardan haber alıyorum enazından herkesın kendı fıkrı:97:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
kızlar yenı bı topık acalım eglenelım demıssınız ama ebrar bu konuya cok üzülür bız bu topıgı acabılmek ıcın neler yasadık kolay gelmedı bgnlere bu topık herseyımız bu topıkte sevıncımız üzüntümüz..... cok sey paylastık cogu arkadasımızda bılır zaten bunu böyle bısıyı ben ıstemem burası bana yetıyor eger sız kendı adınıza acıyorsanız acın ama ben burayı terketmem cok gıremesemde arada gırıp arkadaslardan haber alıyorum enazından herkesın kendı fıkrı:97:

canım bende senle aynı fikirdeyim.. burayı bırakıp başka topiğe gitmek olmaz. bende çok giremiyorum ama burayı seviyorum.

nazarboncuğun bu fikir benden çıktı
burayı terk etmek değilde eğlenmek için demiştim burada tedvailerimizi paylaşsak nasıl olur diye
AMA BURADAKİ HERKESİN FİKRİ ÇOK ÖNEMLİ YANİ YENİ BİR TOPİK AÇARSA HERKES ORAYADA GELSİN İSTERİZ
EĞERKİ İSTEMİYORSANIZ OLMAZ DİYORSANIZ OLMAZ EĞR HEP BERABER OLMAYACAKSA YENİ BİR TOPİK AÇMANIN NE FAYDASI VAR :46::46::46::46::46::46:
YANİ YAP HEP YA HİÇ

Böğürtlen Kökü

Bedeni güçlendirici toniktir.
Doku ve damar büzücü etkisi vardır.
Diyareyi keser, peklik verir.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda, aybaşı dönemlerinde aşırı kan gelişini önler.
Gebe kadınlarda sırt kaslarını güçlendirir.
Ciltteki ağrı ve yangıları hafifletir.
Yara iyileştiricidir.
Hafif yanıklara iyi gelir.
Hemoroit tedavisinde etkili olur.
Böğürtlen cildi gerer ve canlandırır.

Böğürtlenin bol bol tüketilmesi bağırsaklar için çok faydalıdır. Özellikle bağırsak iltihabına yarar.
Böğürtlen cüzam tedavisinde de kullanılır. Kökü kaynatılarak birer bardak içilir.

Böğürtlen kökü kaynatılıp içilirse (erkek ve kadın) cinsel gücü arttırır.

Bir ay boyunca böğürtlen kökü çayı düzenli içilse vücuttaki iltihabı döker. (Beyaz akıntının önlenmesinde etkilidir.)

böğürtlen kökü

bedeni güçlendirici toniktir.
Idrar söktürücüdür.
Yara iyileştiricidir.

Böğürtlenin bol bol tüketilmesi bağırsaklar için çok faydalıdır. özellikle bağırsak iltihabına yarar.
Böğürtlen cüzam tedavisinde de kullanılır. Kökü kaynatılarak birer bardak içilir.

Bir ay boyunca böğürtlen kökü çayı düzenli içilse vücuttaki iltihabı döker. (beyaz akıntının önlenmesinde etkilidir.)

ne kadar çok işe yarıyormuş
bazılarını biliyordum ama blmediklerim dahada çokmuşşşş:53::53::53::53::53::53::53:

böğürtlen kökü

bedeni güçlendirici toniktir.
Idrar söktürücüdür.
Yara iyileştiricidir.

Böğürtlenin bol bol tüketilmesi bağırsaklar için çok faydalıdır. özellikle bağırsak iltihabına yarar.

Bir ay boyunca böğürtlen kökü çayı düzenli içilse vücuttaki iltihabı döker. (beyaz akıntının önlenmesinde etkilidir.)

ne kadar çok işe yarıyormuş
bazılarını biliyordum ama blmediklerim dahada çokmuşşşş:53::53::53::53::53::53::53:

Back
X