Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yenı bı topık acalım eglenelım demıssınız ama ebrar bu konuya cok üzülür bız bu topıgı acabılmek ıcın neler yasadık kolay gelmedı bgnlere bu topık herseyımız bu topıkte sevıncımız üzüntümüz..... cok sey paylastık cogu arkadasımızda bılır zaten bunu böyle bısıyı ben ıstemem burası bana yetıyor eger sız kendı adınıza acıyorsanız acın ama ben burayı terketmem cok gıremesemde arada gırıp arkadaslardan haber alıyorum enazından herkesın kendı fıkrı:97:
ben geldim bebem başka topik olayına bende iyi bakmam kendi takıldugım biyer daha var ama orası benim gibi gariplerin topigi yürekleri yanmış anaların topigi oruyada ara sıra yazıyorum zaten sabah açıyorum akşama kadar burdayım benim bütün sevdiklerim burda allahım onlardan ayırmasın beni ne deyim
kızlarrrrrrrrrrrrr bennnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmm![]()
ben geldim bebem başka topik olayına bende iyi bakmam kendi takıldugım biyer daha var ama orası benim gibi gariplerin topigi yürekleri yanmış anaların topigi oruyada ara sıra yazıyorum zaten sabah açıyorum akşama kadar burdayım benim bütün sevdiklerim burda allahım onlardan ayırmasın beni ne deyim
kızlarrrrrrrrrrrrr bennnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmm![]()
hş geldinnnnnn
Kızlarrrrrr çok soğuk yaaaaaaaa![]()
semoşum nasılsın kuzum özledim seni herşey yolundamı?canım bende senle aynı fikirdeyim.. burayı bırakıp başka topiğe gitmek olmaz. bende çok giremiyorum ama burayı seviyorum.
Böğürtlen Kökü
Bedeni güçlendirici toniktir.
Doku ve damar büzücü etkisi vardır.
Diyareyi keser, peklik verir.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda, aybaşı dönemlerinde aşırı kan gelişini önler.
Gebe kadınlarda sırt kaslarını güçlendirir.
Ciltteki ağrı ve yangıları hafifletir.
Yara iyileştiricidir.
Hafif yanıklara iyi gelir.
Hemoroit tedavisinde etkili olur.
Böğürtlen cildi gerer ve canlandırır.
Böğürtlenin bol bol tüketilmesi bağırsaklar için çok faydalıdır. Özellikle bağırsak iltihabına yarar.
Böğürtlen cüzam tedavisinde de kullanılır. Kökü kaynatılarak birer bardak içilir.
Böğürtlen kökü kaynatılıp içilirse (erkek ve kadın) cinsel gücü arttırır.
Bir ay boyunca böğürtlen kökü çayı düzenli içilse vücuttaki iltihabı döker. (Beyaz akıntının önlenmesinde etkilidir.)
canım ben sanada dua yazmıştım haberin varmı bilmiyorumda söyleyim dedim tatlım
galiba 20 tane yani iki arkadaşa 10 ar tane şimdi listeyi öne alıcam görürsün zaten tatlım
:44::44::44::44::44::44: yeterinkisiyse ben okudum bebem onunkini duasıda yapıldı
hoş bulduk bebem yassı namazına kadar burdayım mercimekle öyle anlaştık malesef![]()
yok canım biliyorum onu sen okumuştun ben cibel arkadaşın dualarından bahsediyorum yani listede adı varda görmediyse diye canım
yatsıya nekaldı kız niye az izin verdiki?
oyun oynuyodu iftarı yaptım oturdum başına kızdı kalk dedi şöyle bir bakış attımkandı oda dediki hadi dedi yassı namazı okunsun ozamana kadar kal dedi ne akıllıyım demi
![]()
yetercim sen nerdesin canım galiba biz seninle hemşoyuz ?
Burada fena soğuk malesef
mersin canım sen nerdesin![]()
Kızlar abartı değil yeminle sobanın başındayımama ayaklarımı hisetmiyorum
![]()
Yaaaaa eğer hava bukadar soğuk değilse o zaman ben hastayım![]()
sevtunum olsun canım eşini dinle bence erkekler pek hoşlanmıyo net olayından benimkide çok kızıyo sürekli durmama zaten çok duramıyorumda o gelincede pek girmiyorum sorun olmasın yeterki
sende eşin yokken gir boşver onlar herşeyden önemli düşüncek olursan osürekli netin başında dursa bizde hoşlanmayız haklılar aslında biraz![]()
sevtunum olsun canım eşini dinle bence erkekler pek hoşlanmıyo net olayından benimkide çok kızıyo sürekli durmama zaten çok duramıyorumda o gelincede pek girmiyorum sorun olmasın yeterki
sende eşin yokken gir boşver onlar herşeyden önemli düşüncek olursan osürekli netin başında dursa bizde hoşlanmayız haklılar aslında biraz![]()