ben geldim kizlarnasilsiniz bakiiimmm,
![]()
hoşgeldın cnaım benım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kizlarnasilsiniz bakiiimmm,
![]()
allah kabul etsın canım benım menu süper bende bezelye düşünmüştüm ama vazgeçtim cnaım pide istedi kıymalı pide ypatırcm kıymayı kavuurorum yanında çorba salata yeter:)))
hoşgeldın cnaım benım
amin canım yanınada bir ayran tamamdır
hoş geldin garibim benim:82::82::82::82::82:
hosbuldum sevtunum benim
canim yaa neden se seni cok seviyorumcok sevdim ben bu topigi
herkes ilgili ve sicakiyiki varsiniz kizlar
![]()
evet canım senden başka garip yok bebem oku şimdiden okudum diye ekle ebrar görürü seni ay kız beni utandırıyosun bak utandım şimdi hesenin menüde ne var bebem
![]()
aksama misafirim var yemege yosam ot cöp sebze baska da birsicik yemezdim emmee idare edecez artik![]()
ben buralardayım kendime yemegimi hazırlıyım iftar saatim geliyo namazı kılıyım gelirim
![]()
oruc'musun? allah kabul etsin canim.muharrem ayi cok faziletli..esim 3 gun tuttu,tutmak istiyor daha ben ise tembelim yaaa![]()
hem öyle canım hemde bebegimdeyken oruç tutamadım borçlarım yani 49 gün kaldı allahım nasip ederse bitiririrm işşallah sen neden tutmuyosun bebem saglık sorunu yüzündenmi tutamıyosun :44::44::44::44::44:
kizlar bende cikiyorum..yemege misafirim var,gelirim insallah daha sonraa![]()
yok canim,sagilk sorunum olsa bile sifa olur oruc sevtuncum,benim kii tembellikten![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız :26::26::26::26:
iyi ozaman büyük bir zevkle atıyorum ozaman şaplagımı
![]()
at anacim akillanirim belki saplaginlarrr![]()
istersen gene döverim bebem tutsan çok sevap ya neyse ben yemek yicem ha okundu ha okunucak namazı kılıp gelirimsizlerede namazda dua ederim canlarım derimki allahım benim gibi evlat hasretiyle yanan bu topikteki analara bebek nasip et saglıklısından derim
![]()