- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
iç güveyden halliceyim sen nörüyon :44::44::44::44:
iyiylik ne olsun canım yaaaaaa
allah kabul etsin oruçlarını namazlarını dualrını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iç güveyden halliceyim sen nörüyon :44::44::44::44:
allahıma emanet ol bebemhaklisin,muharremi kacirmadan tutmaliyim,sana afiyet olsun sevtuncum
duana cani gönulden amin,ecmain diyorum canim..rabbim orucunu kabul etsin...
bende kaciyim misafirlere hazirlik yapmam gerek by
amin canım benim cümlemizinkini deyimiyiylik ne olsun canım yaaaaaa
allah kabul etsin oruçlarını namazlarını dualrını
kardelen49 naber cnm
allahıma emanet ol bebem
amin canım benim cümlemizinkini deyim
iyi akşamlar kardelen ve turkuazcım
Kardelen canım merak ettim ne yaptın hastane işini:44::44::44::44:
canım özel mesajı sık sık yoluyamıyosun sorun sende değil yani :))ya sinir oldum mesaj gönderemiyorum 10dkda 1mesaj yazabilirsiniz diyorr,site bakıma girince düzeleceğine iyice bozuluyor estetikli çirkin hatunlar gibi aynı yaaa
senin elinden tutar kuzumhahaaa yaparım valla ayıp ettinn ama tutar mı bilmiyorum :)
tamam ablam bend e zaten gönderemiyorum mesaj uyarı çıkıyor sürekli,Allah'a emanet ol...
sungercim sağol cnm,aminnn
sevtuncam sıkma canını sağlık olsun işler biter canımkız belli olurmu belki yatıya ben gelirim:1
kızlar ben geldim siz gitmişsiniz ya
kız bizim kartyonpiyerciler cumaya attı kızlar ya çıldırıcim he:84::84::84::84::84::84:
amin inşallah canım çok mutlu oldum inankiamin anladım İNŞALLAH ilaclar işe yararda dogal yoldan olur kim istemeski dogal yoldan olmasını hepimiz istiyoruz ama işte demekki kaderimizde bu yollardan gecmek varmış
sagol amin tugce hayırlı olsun ev alıyomuşsunuz
evet ya karşılaşamıyoruz unutkanlık bendede var bende gecenlerde anahtarı kapıda unuttum ne olcak bu halımız şimdiden yaşlandık
flancım sagol canım amin
sen nasılsın calışmalar nbaşlamamış galiba sizde
gecmiş olsun pelin
amin İNŞALLAH
kardelen bende sanki kendim gibi sevindim oda cok ugraştıya onda kendimi görüyodum hep darısı hepimize olur İNŞALLAH
abla senin alıntını almayı unuttum cok sagol İNŞALLAH hepimizin başına olur
bende dün adet oldum duaları okuyamadım kusura bakmayın ya
hosbulduk canimben geldim kimsecikler kalmamis gene
butun kizlar ile bir denk gelemiyoruz:26:
kizlar bu arada dua listesinde ki garip benmiyim.. yoksa baska biri varmii
yani dun ebrarim listeyi bitirecegiz deyince ben alinmadigimi zannettim...
10 tanemi ayetel kirsi okuyacagim simdi..bensem hemen basliyayim![]()
canım sen ne zaman iftar ettin kız
Allah kabul etsin
ebrarım hoş geldin kuşum kız dün bizim tayfa varmış iyi muhabbet yapmışsınız bensizgıpta ettim he gece girdim bir ara baktım gelmiş gitmişsiniz benim mercimege etmedigimi bırakmadım bak dedim benimkiler gelmiş gitmişler hep senin yüzünden giremedim dedim
![]()
ezan 45 geçe okunuyo benim yiyecegimden ne olucak zaten diyetteyim bir tahta kaşıgı bulgur pilavı 2 kepçe bezelya bir kase yogurt 1 bardak su işte bu kadar ekmek yok salata bugün canım istemedi eşime turşu çıkarıcam okadar![]()
kızlarrrrrrrrrrr
dün okadar yorulmuşum ki
bacaklarım ağrıyor
başım ağrıyor
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ebrarcım bende sıkmıcamda ev böyle olunca benimkiler geliyo adam zaten bayramdan sonra yapıcaktı ata ata bugüne geldik eşime dedim başkasına ver diye arkadaş hayatım ayıp olur dedi kız bu mercimek yokmu mercimek elimde kalcek bir gün he![]()
sağol canım merhaba.Bugün hastaneden çıktım laparoskopi yapıldı.Karnımda iki delik açmışlarkardelen49 naber cnm
allahıma emanet ol bebem
amin canım benim cümlemizinkini deyim
iyi akşamlar kardelen ve turkuazcım
kardelen canım merak ettim ne yaptın hastane işini:44::44::44::44:
yap bebem seni tutan yok bu arad inanırmısınız insanın kendine güveni geliyo dün havludan pijama takımım vardı eşim dedi ne kadar vermişşiim bu sana yapışıyoduydu dedi ay ne ka utandım hesevtun diyet deme kızzzzzzzzzzz
Bende yapmalıyım ama![]()
aleyküm selam bebem şükür kavuşturanaslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle canım haklısın ev dağınık olunca içi sıkılıyo insanın
olsun kocişine kızma herüfün bildiği vardır
buarada ben senden 1 ay önce evlenmişim galiba takvimde öyle gözüküyo marttamı evlendin sen?
geçmiş olsun canım hayırdır niye yoruldunki?
Doğruya hastaneye gitmiştin değilmi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah