- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
bende merak ediyorum
:26:
Selam kıslarr![]()
hoş geldin şeker

Burası çok sesiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ediyorum
:26:
Selam kıslarr![]()
evet ya neden acepp![]()
canım durumu iyiymiş biraz agrısı varmış 3 ay bebek yasak demiş 40 gün sonra kontürölr çagırıcaklarmış allahım şifasını versin sonradda bebegine kavuşmayı nasip etsiniyi akşamlar kızlar, kardelen49 dan haber alanınız varmı? inşaallah iyidir, inşaallah sonuçları da iyi çıkmıştır.
çok merak ettim onu :44:
evet ya neden acepp![]()
bende çıkıyorum meyerse beni özleyenler yokmuş bende kaçar![]()
kız ben kafayı yidim he geçende cep telefonumu buzdolabının içine koymuşum acelen yemek yaparken biriyle konuşuyodum öyle kalmış içinde eşim aramış ulaşamamış evi aradı dedi arıyorum neden açmıyosun telefonu dedi bende dedim neriye koydugumu bir bilsem eve geldi aradı baktı mutfaktan geliyo ses dediki pes yani hanim pes bunun burda ne işi var dedi başladık gülmeye
vallahi birine desek güler bize neyse siz yabancı degilsiniz benim kardeşlerimsiniz ay aklıma geldikçe halen gülerim geçen gene unuttum koydugum yeri eşim git ddei dolaba koymuşundur gene deyip dalga geçti benle ya![]()
ben geldm kızlar neye gülüyosunuz bakıyım
ay yaprak dökümünü izlemiyomusunuz![]()
gülme kız ben geçen naaptım biliyomusun çamaşırsuyunu buzdolabına koyuyodum sonra baktım baya büyük bu buranın değildi diyorum
kafa yokki işte bebişler aldı aklımızı![]()
arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.Kadın doğum servisinde yattım ve bir sürü bebek gördüm.Sürekli bebek ağlamalarını duydum.eşim gece eve dönünce bebekleri doya doya seyrettim melek gibiler maşallah Allah analarına babalarına bağışlasın.Hepimiz için dua edip o meleklerden diledim bize de.fotoğraflarını çekenler, yakınlarına haber verenler ne ararsanız var.Darısı hepimize inşallaaaaaahhh
tamam canım inşallah haber verir burdan okunduğuna dairben geldim canlarım ebrarcım dedim canım seve seve okurum okundu bil dedi sag olsun arkidişim benim
ben geldim ne yapayım sizsiz olamıyorum şeytan tüyümü var bu sitede ney:82::82::82::82::82:
bende izliyorum yaa son bölümler artıkben bakıyorum bi taraftan merhaba ebrarcım![]()
ben geldm kızlar neye gülüyosunuz bakıyım
ay yaprak dökümünü izlemiyomusunuz![]()
bencede kafa hep meşgul nolucak
birsen sen nasılsın
canım ban gülüyo cebi geçen buzdolabında unuttum okumadınmı yazdıgımı ben izliyom tv burda canem hem sizi hallediyom hemde seyrediyom![]()
gülme kız ben geçen naaptım biliyomusun çamaşırsuyunu buzdolabına koyuyodum sonra baktım baya büyük bu buranın değildi diyorum
kafa yokki işte bebişler aldı aklımızı![]()