Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

biz dün dr gittik dr capanın profösörüne gün verdi 6 ocak eşim tekrar test yaptırcak ondan sonra karar vercek ameliyat mnı aşılama mı yoksa ilac tedavisimi bizmki şimdilik belli olmadı

ama görümcemin sonucunu dün ögrendim ve pozitifffffff :49::66::46:cok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi oda cok ugraştı bizim gibi RABBİM ondan ayırmasın yavrusu kucagında görmeyi nasip etsin İNŞALLAH şimdi bide kalp atışını görse cok mutlu olcak İNŞALLAH onuda görür
inşallah hayırlısıyla doğar canım darısı sana
bencede kafa hep meşgul nolucak

birsen sen nasılsın
geçmiş olsun kardelen nasıl geçti şimdi nasılsın kolaymıydı en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım ben de iyi sayılırım

sağol birsencim.Anestezi aldığım için anlamadım ama uyanınca kasıklarımda acı vardı.Söyleyince ağrı kesici verdiler kesildi.İnşallah faydası olur bebişime

seydam kim şekerim bebegimi öldü kan pıhtılaşmasındanmı bebegi öldü tekrardan başımız sag olsun:43::43::43:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 sevtun2+ ysmn_ tarioronar yeteeeeer kardelen49+ ademilehatice+ birsen29+

haticecim nerelerdesin tatlım sen uğramıyosun hiç

arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.Kadın doğum servisinde yattım ve bir sürü bebek gördüm.Sürekli bebek ağlamalarını duydum.eşim gece eve dönünce bebekleri doya doya seyrettim melek gibiler maşallah Allah analarına babalarına bağışlasın.Hepimiz için dua edip o meleklerden diledim bize de.fotoğraflarını çekenler, yakınlarına haber verenler ne ararsanız var.Darısı hepimize inşallaaaaaahhh

geçmiş olsun canım
EVET YAAA SALI GÜN BENDE GİTMİŞTİM HAS GÖREVLİLERİ BAKLERKEN BİR ÇİT GELDİ KUCAKLARINDA BEBKLER VAR KADIN OTURDU BANK A BİRİSİ KUCAĞINDA DİĞERİNİDE BANKIN ÜZERİNE BIRAKTI KADIN KUAĞINDAKİNİ SALIYOR DİĞERİ UYUR SONRA UYANDI BENDE YANLARINA GİTİM YENİ UYANMIŞ OLAN ÖYE TATLI GÜLÜMSÜYORDUKİ ANNESİNE İKİZMİ DEDİM EVET DEDİ CANIM DEDİM NE KADAR SEVİMLİ
KIZLARIM BENİM ONLAR DİYOR KADIM
ÇOK ŞEKERLERDİ SEVDİM BİRAZCIK MİNİCİK ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİN SAĞLILI MUCİZELER

iyiyim dicem ama iyi degilim moraller sıfır beni gene unuttular burda tek kaldım yaprak dökümü bitsin birdaha ben görürüm neyi seyrediceksiniz içinde bende :60::60::60::60::60::60:
Kız acaba sonu nasıl biter bilgisi olan varsa aydınlatsın hemencik:57::57::57::57::57::57::57:

yaaaa ben kitabını okudum ama kitapla dizinin hiç alakası yok

Back
X