Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba kızlar bugün dr gittim fakat doktoruma ısınamadım adam biraz gergin bir tip kilo sorunum olduğunu biliyorum bu kadar fazla belirtmesi ve hamile kalırsan şu olur bu olur diye beni şimdiden kasma pek hoş değildi bu iş zaten stersli bende çok heyacanlıydım adam bana psikoloğa git sen hazır değilsin diyor ne saçma anlamıyormusun heyecanlıyım 10 sene beklemişim bugünü ne bilim raporluyuz diyemi böyle oldu anlamadım valla evrakları verdim ama yarın ordan almayı düşünüyorum çünkü kasıldım off ya napsam adet olmamada çok az kaldı.İçim daralıyor ne olur yardım edin fikirlerinizi yazın birde bir problem olursa ben karışmam diyor açıkça sonunda sordum bir ünüversite hastahanesinde mi yaptırıyım dite hayır burda yapılır basit bir işlem diyor ee öyleyse daha gebelik yok olcağı belli değil neden beni bu kadar kasıyorsun dimi yani.............................

kızlar dün giremedim ama yazdıklarınızı hep okudum simdi
KARDELENİM gecmıs olsun bıtanem ınsallah hıcbı sorun kalmamıstır sımdı de bebegin en kısa zamanda konuvrir oraya ve rahat rahat büyür canım 3 ay beklemek zor ama saglıklı sıhhatlı olsunda dimi
EBRARIM bıtanecık ablam yaaa dun sen baya gırmıssın ben yıne kacırmısım fenalardayım da kac gundur
SEVTUNUM balım bısey dıcem bugun tartıldım haftada bır kılo verdım az ama olsun dımı yılmıyım bu arada dusundum de bu mubarek ay ne zaman bıtıyo bende bı kac oruc tutsam fena olmıcak recim icin degil ruhsal cokuntudeyım
BANUcum ne alakası var canım ya sen raporluysan senın odemedıgın parayı devlet odıcek onlara sankı sadaka mı verıyolar bence sen hastaneneı degıstır amdem bole bı fırsatın var ama eger kılo sorunu varsa bıraz vermeye calıs cunku gercekten sorun oluyo canım
DERİNİM aşılamadan sogudum demıssın ben bu asmalardan hıc gecmedım ınsallah da gerek kalmaz ama yumusacık eller ıcın deger bence rabbım sabrını artırsın ve daha bekletmesın ınsallah
dıger guzel anne adayları hepınıze merhaba ve gunaydııınnn

kızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım
neyse ınsallah ruyalarım gercek olur

kızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım

günaydıınlar kıslar günaydın herkeseeeeeeee

ay rüyan çok etkileyici KAYRAM inşallah çıkar belkide bişi vesile olacak ve düzelecek olur inşallahh dualarım sizinleee hayırrlısııı cnnnmmmmmm......

günaydıınlar kıslar günaydın herkeseeeeeeee

ay rüyan çok etkileyici KAYRAM inşallah çıkar belkide bişi vesile olacak ve düzelecek olur inşallahh dualarım sizinleee hayırrlısııı cnnnmmmmmm......

amin guzelım amınnn ınsallah temız cıkar bu arada duayı ıyıkı okumusum kızlarrrr cunku hastalandım bugun hemde sıze yazdıktan sonra ama bole camur gıbı bulanık gelıyo bası gercı daha neyse buna da sukur bu arada ebrarım ablacım duamı yaz yıne bu hafta ben okuyamıcam ama baska bırıne okuturum benımkını baska bırıne vermene gerek yok yanı endısenız olmasın kesın okutucam yazarım zaten

Geçen ayda bana öyle olmuştu çamur gibi sonra şırıl şırılll :) söküldü resmen içim :))

sağol canım merhaba.Bugün hastaneden çıktım laparoskopi yapıldı.Karnımda iki delik açmışlar:53:.1 gece kaldım hastanede.İyi geçmiş operasyon rahim iyi durumdaymış perdeyi almışlar bebk için daha rahat bi alan oluşturulmuş.Bikaç ay bekliycekmişim.Bende böyle sen neler yaptın

yukarıda yazdığım gibi canım yatıyorum şu an evdeyim
cok cok gemiş olsun kardelen merak etmiştik seni
kızlar size bişey söylicem ben bi devlet hastanesinden infertilite bölümünden randevu aldım hemen ertesi güne verdi dün gttim beni muayene etti ve rutin tedaviye alalım seni dedi adetin 3.günü tekrar gidicem hormon testi flan yapılıcak tekrar ama ben klomen kullandığımı gelişmediğni iğne vurunduğumu aşılama olduğumu yani hikayemi anlattı ama ben sırf rapor çıkartmak için gttim ve hiç raordan bahstmedim ve sabah ayrı dr vardı öğleden sonra başka bi dr vardı drlar çok genç ve ilgisizler ve ben orda tedavi görmek istemiorum çok yorucu bi kan vermek için 2 saat sıra ve bunun sonunda öğle vaktine kaldım yani 1 günüm orda geçti soğukta yafff heryerim tutulmuş neyse ben desem ben rapor çıkartıcam burda tedavi görmek istemiorum desem ne olur çıkartırlar mı bana rapor yoksa ne olur bana yardım edin hastane çok pis ve kalabalık

sen hangi hastaneye gittin istanbuldaysan capaya gitmen tavsiye ederim
Merhaba kızlar bugün dr gittim fakat doktoruma ısınamadım adam biraz gergin bir tip kilo sorunum olduğunu biliyorum bu kadar fazla belirtmesi ve hamile kalırsan şu olur bu olur diye beni şimdiden kasma pek hoş değildi bu iş zaten stersli bende çok heyacanlıydım adam bana psikoloğa git sen hazır değilsin diyor ne saçma anlamıyormusun heyecanlıyım 10 sene beklemişim bugünü ne bilim raporluyuz diyemi böyle oldu anlamadım valla evrakları verdim ama yarın ordan almayı düşünüyorum çünkü kasıldım off ya napsam adet olmamada çok az kaldı.İçim daralıyor ne olur yardım edin fikirlerinizi yazın birde bir problem olursa ben karışmam diyor açıkça sonunda sordum bir ünüversite hastahanesinde mi yaptırıyım dite hayır burda yapılır basit bir işlem diyor ee öyleyse daha gebelik yok olcağı belli değil neden beni bu kadar kasıyorsun dimi yani.............................
bagnu hayırlısı neresiyse orası olsun İNŞALLAH
cok zor iyi bi yer bulmak gercekten bence kafana takıldıysa rapor gecen her yerle görüş ön görüşmeler ücretsiz hangisi kafana yatarsa ona yaptır

burcu ne yaptı aynı yere karar vermişti başladımı

bizide ateş hocaya gün verdiler bakalım bize ne diycek

rüyan cok güzel rahim filmin temiz cıkar ALLAH hayır etsin İNŞALLAH

meraba kızlar, nasılsınız?
:16: :16: :16:

hoşgeldin canım mesajını okudum.tam bi sorunu hallettik diyoruz başka bişey çıkıyo dimi?Benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.İkinciden sonra hemen hamile kaldım.Oh dedik kurtulduk bu sorundan bu seferde düşükler oldu.Genetik testler,pıhtılaşma ne gerekiyosa yaptırdık.iğnelerime ilaçlarıma dikkat ettim yok yine durmadılar en son bide bunu denedik.Artık yapacağım bişey kalmadı Rabbim elimden geleni yaptım bütün sebepleri yerine getirmeye çalıştım ve sana sığınıyorum tevekkül ediyorum burdaki arkadaşlarımı ve beni artık bebeklerimize kavuştur lütfeeeeen:emir_bebek:

allahım gönlündekini tez zamanda versin bebem saglıklı çıkar filmin merak etme :48::48::48::48:
kiloya gelince aferim sana yılmak yok gebertirim:57::57::57::57::57::57: bak herşey bebek için devam edersen bak ahanda böle olursun ne kilolar gider canım tansiyonun çıkmaz 1 saglıklı beslenirsin 2 rahat dogurursun 3 eninde sonunda mükafatını almak istemezmisin canım bak herşeyden önce bebegini alaıcagın günü hayal et ah canım benim yerimde olsan ne yapardın bak bana hamile kalıyım rahimimi dikicekler 9 ay bebek gibi yatıcam her levabaya gittigimde aklım hep orada olucak acaba 4 aylıktan 5 aylıga geçen zamanmda geçiricekmiyim demi ah canım bakanımda yok tek kaldım ben ne yapayım:14::14::14::14::14:
kimsenin gelip bakmasını istemiyorum biliyorum sonunda bana dicekler ben olmasaydım çocugu kucagına alamıcaktın dicekler en iyisi kendim yatarım kimseye minnet etmem olur biter :59::59::59::59::59: ocaga ne kaldı şurda demi:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?çoook öpüyorum hepinizi:54:aleynacığım beni merak etmişsin canım çok sağol evet daha başlamadık biz geçen ay bayağı sıkıntılıydı işle ilgili büyük bir sınavdan geçtik oda beni çok yordu o yüzden dr bunlara direnmen güzel ama fazla risk almayalım dedi 3 hafta bekletti beni ilacı düşürmedi eğer müsait olursam yarın kontrolüm var sanırım yarın düşeriz yine biraz:94:derinim karşılaşamadık canısı benim durumumdan dolayı dr hiç bekletmek istemiyor hemen aşılama diyor hani benim rahatsızlık sağolsun zaman mekan dinlemiyor ya hazır panik atak uykudayken işte saati tuttur yumurtladın yumurtlamadın işine girmeden yapıp çıkalım diyor zaten doğumu normal istiyorum onada izin vermedi sezeryan diyor doğum esnasında sıkılmamdan korkuyor sanırım ama eşim çok tavırlı nedenini çok anlamasamda eşime uymak zorundayım hayırlısı kuzum inşallah rahatsızlık tekrarlamadan gebelik oluşur diken üstündeyim anlayacağın:50:kardelenbhr geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah bebeğin gelir en kısa zamanda hem senin hemde bütün isteyenlerin bebekleri gelsin inşallah:emir_bebek:turkuazım profcuğum görüşemedik çoook öpüldünüz:16:ebrarcığım sağol seydama ileteceğin için umarım en kısa zamanda toparlayabilir şimdiye kadar iyi gidiyordu ama takdir-i ilahi yapacak birşey yok:50:kayram bilinçaltı kuzum ben birara o kadar abarttım ki annelik sertifikası alıyordum düşün evdekiler beni kafayı sonunda yedin uğraştın didindin ve başardın diye tebrik etmişlerdi :65:banucuğum şu psikologa gitme işini çözemedim canım jinekolog bir bakışta senin iç dünyanı nasıl çözmüş hayret benim psikolog bile ki kadın uzman dr beni 1 senede ancak çözmüştü ben bir kaç dr daha araştır derim yeterince kasıldık zaten birde o kasmasın :96:

meraba kızlar, nasılsınız?
:16: :16: :16:
iyiyim bebem seni sornalı ösledinmi kız beni:17::17::17::17::17::17::17::17:
merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ilaca devam ediyorum pazartesi doktora gidicem:94:
işşallah istedigin sonuçları alırsın:24::24::24::24::24::24:
saolasın canım ınsallah ole olur
naber tombul kelebegim benim:1::1::1::1::1::1:
merhaba canım hadi hayırlısı yumurtaların güzel güzel büyüsün inş.klomenmi kullanıyosun?

flan kayram sizede mrblar

canım nasıl oldun agrın varmı bebem:43::43::43::43::43:

hoşgeldin canım mesajını okudum.tam bi sorunu hallettik diyoruz başka bişey çıkıyo dimi?Benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.İkinciden sonra hemen hamile kaldım.Oh dedik kurtulduk bu sorundan bu seferde düşükler oldu.Genetik testler,pıhtılaşma ne gerekiyosa yaptırdık.iğnelerime ilaçlarıma dikkat ettim yok yine durmadılar en son bide bunu denedik.Artık yapacağım bişey kalmadı Rabbim elimden geleni yaptım bütün sebepleri yerine getirmeye çalıştım ve sana sığınıyorum tevekkül ediyorum burdaki arkadaşlarımı ve beni artık bebeklerimize kavuştur lütfeeeeen:emir_bebek:

canı gönülden amin diliyorum canem benim:70::70::70::70:

allahım gönlündekini tez zamanda versin bebem saglıklı çıkar filmin merak etme :48::48::48::48:
kiloya gelince aferim sana yılmak yok gebertirim:57::57::57::57::57::57: bak herşey bebek için devam edersen bak ahanda böle olursun ne kilolar gider canım tansiyonun çıkmaz 1 saglıklı beslenirsin 2 rahat dogurursun 3 eninde sonunda mükafatını almak istemezmisin canım bak herşeyden önce bebegini alaıcagın günü hayal et ah canım benim yerimde olsan ne yapardın bak bana hamile kalıyım rahimimi dikicekler 9 ay bebek gibi yatıcam her levabaya gittigimde aklım hep orada olucak acaba 4 aylıktan 5 aylıga geçen zamanmda geçiricekmiyim demi ah canım bakanımda yok tek kaldım ben ne yapayım:14::14::14::14::14:
kimsenin gelip bakmasını istemiyorum biliyorum sonunda bana dicekler ben olmasaydım çocugu kucagına alamıcaktın dicekler en iyisi kendim yatarım kimseye minnet etmem olur biter :59::59::59::59::59: ocaga ne kaldı şurda demi:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar coklu alıntı yapamadım kusura bakmayın bu arada kımse yoktu bakmadım kacırmısım merhabalarınızı herkese merhaba tekrar kardelenım yuzdun yuzdun kuyruguna geldın ınsallah olacak artık flancım olsun olsun da sezeryan olsun bırak ablacım oluruna yaaaa
sevtunum evet haklısın ama benım de cok farklı olmucak ıste tek farkı benı dıkmeyecekler ama kanamam oldu benım bunu da bılırsın bende sırt ustu yatıcam sureklı dokuz ay annen falan gelmezmı canım yaaaa yanına bakmaya yada ablan gunduz gelse aksam gıtse yeter kız kocan gelene kadar bıde kım bole bı sebebden benım sayemde kucagına aldın cocugunu derkı bole seyden prım yapılırmı

kızlar cümleten hoşgeldiniz ama ben gidiyorum çünkü bende site yine çöktü umarım bu mesajım gelir artık harbi canım sıkılıyor bu duruma:95::95:

Back
X