Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

daha önce hiç denemediysen dene bence
denemedim hiç canım aşılama...karar verdigim zaman olsaydım gelip geçecekti..şimdi daha stres oldum olsammı diye...hayırlısı.
aminnnn bitanem çok saol rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tamam duayada şimdi bitti yazıyorum kuzum

bitanem ya konuşamadık kusura bakma eşim gelmişti yemek çay alıntı aldım bide yazarken çıkmışsın üzüldüm şimdi inanki herşey yolundamı özledim cano

yok canım takıldım sana merak etme yanlış anlamadım
hadi öptüm güle gükle

kuzu nereye yaa offf yetişemedim sana :43:
seviyorum seni kanka allaha emanetsin çok çok öptümmmm
bitanem üzülme..benim kociş kızıp duruyodu pc açıldıgı ilk günlerden bıktırmıyım adamı dedim:)))işlerimde vardı..benimde içim buruklaştı çıkarken ama mecbur kaldım canım...iyiyim ben merak etme.eskisi gibi çok kalamıyom topicte ama idare et emi seni seviyorummmm:54:
hayırlı cumalar kızlar,rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul etsin,evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin inşallah.
aminnn aminnn kardeloşum benim.naber canım özledim senide valla.karşılaşamadık kıs.dün gecede ikimizde çıkıyoduk neyse bu gece inşallah:))öpüyom cnm benim.:54:
yok kuzum yaaa olmadı daha söyle içime sinen ev bugün cumadan sonra kayınpederle gidicez bakalım vardır nasibimizde bir yer inşallah buluruz....
evet bende özlüyorum kuzum görüşemiyoruz gerçekten siteye de çok sık giremiyorum artık bazen bakıyorum olmuyosunuz çıkıyorum falan... bişeyler de yazmıyorum açıkcası çünkü birkaç kez ortaya selam verdim ne selamımı alan ne de selam veren olmadı selamımı alacak kişiler olmadı mı bişey yazmadan çıkıyorum açıkcası.....
tugçem selam canım.ikili tes varmış hayırlısı inşallah..güzel çıkacagına odaklan öyle olcak inşallah canım..evi de bulamamışsınız ya.satılık mı kiralık mı kuzu merak ettim..inşallah içine yatan bi yer bulursun..sahibinden com.a bak derim çok ev var..:54:
bu arada son dediklerine katılıyorum bende..inanki topice döndügümden beri çok tanımadıgım kişiyi gördüm selamımı da esirgemedim ama beni gören selamımı alan pek olmadı.bende üzülüyorum böyle olunca ama bu çok zaman oluyor...gereksiz geyiklerde çok oluyo gerçekten.neyse konuyu uzatursak herkes yanlış anlıcak üstüne alınacak.üzücü oluyor selam verip karşılıgını alamamak ama canı sagolsun almayanların.
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum topiğinize nasılsınızzzzzzzz
merhaba ecem hoşgelmişsin canım.umarım yeniden ugrarsın burası çok güzel sanada yer açtık gel bakalım:)
ebrar ablacım kac gundur senınle denk gelmek ıcın ugrasıyorum dunde esımın dızısı vardı guya bende rahat rahat grecektım ama hastalandım bılıyosun dun aksam ve bugunsabah fecı agrım oldu ılac ıcıp sızmısım senınle konusmayı cok osledım o aksam da senınle denk gelmem mucıze gıbıydı benım ıcın ve tabıkı derin su ıle de ole toparlamaya calısıyorum be ablacım ama bılmıyorum acımı yurekten hıssettıgıne emınım allah razı olsun senden
boncugum benı eklıcektın emesene ama eklemedın unuttunmu kuzum yaaaaaa
derinim bu arada çöküntüden o kadar korkma bıtanem demekkı doktor amelıyat ıcın gerek gormemıs bak benım 5 ay dayandı ve dogmasının sebebı de o degıldı uzun sure kanamam oldu bu da keseme zarar verdı canım o yuzden korkma sakın sadece hamıle kalınca sureklı yatman gerekecek yada oturman am olsun dokuz ay degılmı sayılı gun gecer ebek ıcın azmı beklıyoruz.bu arada canımın ıcı perde ıle cokuntu aynı sey zaten yukarıdan asagıya dogru bır zar ıle rahım asagıya dogru cekılıyo buda cokuntu gıbı gozukuyo ama bunun derecelerı var doktorum olmayabılırde dedı temız de cıkabılırmıs yanı ama eger cok cıddı bı cokuk yoksa tekrar hamıle kalabılırsın dıcem dedı yanı amelıyat olmıcak
bu arada kızlar nolur nolur ama nolur bu topıc kapanmasın devam edelım sohbetlerımıze sızı cok sevıyorum hepınızı ınsallah yavrularımıza tez zamanda kavusur ve yenı bır topıcte bebek bakımını konusuruz
canım ya kıyamam sana...üzülme lütfen..Allahım çok büyük.ummadıgımız anda öyle güzel melekler yollayacak ki hepimize..bu günleri unutucaz bile sevinçten inşallah...
çöküklük için benim doktorda aynısını demişti canım..çok aşagı iniyosa perde oluyomuş..ama benim hafif..perde gibi görünmüyo rahim filminde ama ultrasonda bakarken şüphelendi nedense..hayırlısı inşallah cnm.:54:sagol yorumların için.
selam kızlarrrrr ne var ne yok :16:

aleykümselam nanelim nasılsın canım.:54:

ben yemek yapmak için eve geldim.yemek olurkende bi bakayım dedim kıslarıma:))

iş yoğun pelincim, bi ara açıyorum sizin yazdıklarınızı okurken acil iş çıkıyo geri kapatıyorum :26:
2 saat kaldı şükür bitiyo gün :64:
kolay gelsin canım az kalmış eve gidince dinlenirsin artık ...
# naneliseker
# pelin67+
# KAYRAM29
# SERSEN
# zeynepkaygin selam kızlar...

selam derincim hoşgeldin nasılsın canım...

semracım ve derdam nasıllar acaba grip olmuşlardı..çok geçmiş olsun tekrardan...

boncukum canım sen napıyosun tatlım..nasıl gidiyor.öptüm senide.:54:

denemedim hiç canım aşılama...karar verdigim zaman olsaydım gelip geçecekti..şimdi daha stres oldum olsammı diye...hayırlısı.

bitanem üzülme..benim kociş kızıp duruyodu pc açıldıgı ilk günlerden bıktırmıyım adamı dedim:)))işlerimde vardı..benimde içim buruklaştı çıkarken ama mecbur kaldım canım...iyiyim ben merak etme.eskisi gibi çok kalamıyom topicte ama idare et emi seni seviyorummmm:54:

aminnn aminnn kardeloşum benim.naber canım özledim senide valla.karşılaşamadık kıs.dün gecede ikimizde çıkıyoduk neyse bu gece inşallah:))öpüyom cnm benim.:54:

tugçem selam canım.ikili tes varmış hayırlısı inşallah..güzel çıkacagına odaklan öyle olcak inşallah canım..evi de bulamamışsınız ya.satılık mı kiralık mı kuzu merak ettim..inşallah içine yatan bi yer bulursun..sahibinden com.a bak derim çok ev var..:54:
bu arada son dediklerine katılıyorum bende..inanki topice döndügümden beri çok tanımadıgım kişiyi gördüm selamımı da esirgemedim ama beni gören selamımı alan pek olmadı.bende üzülüyorum böyle olunca ama bu çok zaman oluyor...gereksiz geyiklerde çok oluyo gerçekten.neyse konuyu uzatursak herkes yanlış anlıcak üstüne alınacak.üzücü oluyor selam verip karşılıgını alamamak ama canı sagolsun almayanların.

merhaba ecem hoşgelmişsin canım.umarım yeniden ugrarsın burası çok güzel sanada yer açtık gel bakalım:)

canım ya kıyamam sana...üzülme lütfen..Allahım çok büyük.ummadıgımız anda öyle güzel melekler yollayacak ki hepimize..bu günleri unutucaz bile sevinçten inşallah...
çöküklük için benim doktorda aynısını demişti canım..çok aşagı iniyosa perde oluyomuş..ama benim hafif..perde gibi görünmüyo rahim filminde ama ultrasonda bakarken şüphelendi nedense..hayırlısı inşallah cnm.:54:sagol yorumların için.

aleykümselam nanelim nasılsın canım.:54:

ben yemek yapmak için eve geldim.yemek olurkende bi bakayım dedim kıslarıma:))

bitanem hosgeldın evet canım ama senın kesın olmadıgı ıcın rahat olsun olsa kesın fılmde cıkardı bıtanem doktorum dedı kı bana ultrasonda grunuyo cok hafıf ama temız de cıkabılır kesın tanıyı fılm koyar sende karar verde bebek sevelım kuzum yaaaaaa

kolay gelsin canım az kalmış eve gidince dinlenirsin artık ...

selam derincim hoşgeldin nasılsın canım...

hoşbuldum peloşum iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın..kanama bitmemiş daha..kaygılanma ama canım..bende kimyasal düşük yapmıştım 2077 de biliyosundur belki..inan 10-15 güne yakın sürekli kanama oldu.için temizleniyodur iyice daha iyi...hatta ertesi ay yine test yaptıgımda silik çizgi çıkmıştı kalıntılardan dolayıydı sanırım...

kızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum :16:

ahhh canım bugün iş çıkışı da dişçi randevum var, 20 lik dişim çekilecek bakalım, çok tedirginim, korkuyorum birazzzz :26: :26: :26:
gecmıs olsun bu arada canım korkma uyusturcaklar cunku
bu arada kızlar yanlıs anlamayın gazıno derken lojmanda kalıyoz bız buranın lokantasına gazıno dıyoz

meraba canım, nasılsın ? görüşemiyoruz epeydir, hayat nasıl gidiyo
ne var menüde çok acıktımmm :56:
hoşbulduk nanelim.:54:evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah...
bitanem hosgeldın evet canım ama senın kesın olmadıgı ıcın rahat olsun olsa kesın fılmde cıkardı bıtanem doktorum dedı kı bana ultrasonda grunuyo cok hafıf ama temız de cıkabılır kesın tanıyı fılm koyar sende karar verde bebek sevelım kuzum yaaaaaa

hoşbulduk canım.:54:benimde ultrasonda süphelendi işte.inşallah yoktur.ikimiz içinde hayırlısı o zaman canım...

kızlar ben müsadenizi istiyim gidiyorum geç kalmıyım.yemegi söndürdüm...hoşçakalın canlarım.

kızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum :16:

canım çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin derler ya hani, şükür sizlere bişi olmamış. başınıza gelecek bişeye kalkan olmuş demekki...
Allah beterinden saklasın, bununla gelsin geçsin inşaallah

hoşbuldum peloşum iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın..kanama bitmemiş daha..kaygılanma ama canım..bende kimyasal düşük yapmıştım 2077 de biliyosundur belki..inan 10-15 güne yakın sürekli kanama oldu.için temizleniyodur iyice daha iyi...hatta ertesi ay yine test yaptıgımda silik çizgi çıkmıştı kalıntılardan dolayıydı sanırım...

allah daha iyi etsin derinim bende iyi olmay calışıyorum kah gülüyorum kah aglıyorum işte napıyım...biliyorum canım ondan sonra hamile kalamadınmı ve korunmuşmuydun bana doktor rahmin temiz dedi ama bana ufak bi mudahele yapıldı kendinden düşüremedim sancıyla doktora gittim su anda da az az kanamam oluyo bakalım ne zaman sona ercek...doktorum bana korun dedi ama burda başka topikte okudugum kadarıyla cogu kişi korunmamış bende ne yapsam karar veremedim...

ayy az kalsın unutuyodum ya yeter ve hatice arkadaslarımızın dualarına AMİN diyorum..rabbim çok bekletmesin inşallah...

birde ben yokken benim için dua okuyan tüm arkadaslarımdan ALLAH RAZI OLSUN çok sagolun kızlar...

ben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı :1:
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun :38:

Back
X