Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bende kacıyorum

turkuaz sana bşe sorcaktım umutta ne kadar sperm testinin fiyatı bu arada gördüm eşinin sonucları Gayet iyi canım aşılama için cok uygun dogal bile olur darısı bizim başımıza İNŞALLAH

Son düzenleme:
zor be kuzu iş hamile kalmakla bitmiyo malesef her dönemi stresli allahım kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin

evet abla ya ben sakin insanlara bayılıyorum bi hamile olduklarını ögreniyolar bide doguma gidiyolar en güzeli sitres yok Tasa yok biz kurcaladıkca başımıza daha kötüleri geliyo düşüne düüşüne bi hal oluyoruz hamile kalmadan bunları düşünüyoruz hamile kalsak neler düşünürüm acaba

Son düzenleme:
ablammm yaa net çok yavaş iki saate yazamıyorum görüşemedik bi yaa:(
neyse kolay gelsin sana eboşumm hadi görüşürüz,Allah'emanet olun...

ya gitmeden rüyamıda anlatıyım buara noluyo bana bilmem habire rüya görüyorum
rüyamda tedavideymişim doktora gidiyorum bitest var onu yapıyo diyoki aa yumurtlama olmuş negüzel eğer çalışma yaptıysan kesin hamilesin bende diyorumki değerlendirdik filan sonra gögüslerime bakıyo diyoki senin galiba sütün olmuycak şaşırıyorum diyoki küçükler biraz zor süt olur anca mamayla beslersin bebeğini bende olsunda önemli değil diyorum sonra çıkıyorum dışarda okadar yağmur yağıyoki acayip ıslanıyorum biyere gidiyorum orda birsürü bebek var bitanesi yerde oturuyo ama yine yağmur yağıyo diyorumki bebeğim kimse bakmıyomu sana ıslanmışsın sen alıyorum kucağıma hemen içeri koşup üstünü değiştiriyorum .ay çok etkilendim kızlar allahım hayırlara çıkarsın .sizde yorumlarsanız sevinirim .
ben kaçar şimdi anacığımı bekletmeyim

evet abla ya ben sakin insanlara bayılıyorum bi hamile olduklarını ögreniyolar bide doguma gidiyolar en güzeli sitres yok Tasa yok biz kurcaladıkca başımıza daha kötüleri geliyo düşüne düüşüne bi hal oluyoruz hamile kalmadan bunları düşünüyoruz hamile kalsak neler düşünürüm acaba
sorma kuzum keşke rahat olabilsek ama insan bişeyler yaşayınca rahat olamıyo ben mesela hamile kalmaktan bile korkuyorum allahım sonumuzu hayır etsin hadi öptümm
ablammm yaa net çok yavaş iki saate yazamıyorum görüşemedik bi yaa:(
neyse kolay gelsin sana eboşumm hadi görüşürüz,Allah'emanet olun...

sorma ya benimde yavaş evet kuzu görüşemedik malesef
neyse hadi çok öptüm sende allaha emanetsin balımm

rüyamda tedavideymişim doktora gidiyorum bitest var onu yapıyo diyoki aa yumurtlama olmuş negüzel eğer çalışma yaptıysan kesin hamilesin bende diyorumki değerlendirdik filan sonra gögüslerime bakıyo diyoki senin galiba sütün olmuycak şaşırıyorum diyoki küçükler biraz zor süt olur anca mamayla beslersin bebeğini bende olsunda önemli değil diyorum sonra çıkıyorum dışarda okadar yağmur yağıyoki acayip ıslanıyorum biyere gidiyorum orda birsürü bebek var bitanesi yerde oturuyo ama yine yağmur yağıyo diyorumki bebeğim kimse bakmıyomu sana ıslanmışsın sen alıyorum kucağıma hemen içeri koşup üstünü değiştiriyorum .ay çok etkilendim kızlar allahım hayırlara çıkarsın .sizde yorumlarsanız sevinirim .

aba sen yakın Zamnda hamilE kalcan hepsi cok güzl yagmur cok iyi mevsiminde hemde ıslanmışsın bebek cok cok iyi müjdeli haber verirsin bide dr görmüşsün oda iyidr
ya bebeyin sana gelmeye yakın ya tedaviyle yada normal yolla canım ALLAHIN izniyle İNŞALLAH

Son düzenleme:
:21: kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar

canım allah razı olsun

kuzum hadi hayırlısı inşallah yeteri kadar vardır heralde aslında yazsaydın bibakardık kuzum
yinede doktorunun diyecekleri daha önemli inşallh aşılama olmadan gelsin meleğin bitanem
ablam volum 1,5cc sayı 36milyon motilite %30 diyor ama morfoloji %2 tabi ilk teste göre iki katı sayımız buda sevindirici :) diğerinde 3ccde34 milyondu

kanka napıyosun işler nasıl
özledimmmmmmmmmmmmmm:38:
ablamm işler can sıkıcı sabah 9buçuktan beri net yoktu bi saat önce geldi :)
okundu canım işşallah diger okuduklarım işe yaramıştır sizi ösledim bugün çok yorucu bir gün geçirdim ya 3 kişilerdi çay demle yemek ver derkan aksam oldu:1::1::1::1: iftarmı bile zor açtım her odadan adamlar çıktı:1::1::1::1: işim çok vallahi yeni geldim annama okadar yoruldumki bilemezsiniz aklınız varsa kartonpiyer yaptırmayın canım banyom battı su alıcaklar diye duşa kabinin anasını ahlatmışlar fazla kalmadın karşı daireye gittim yengemde oturdum işi bitirdik geldim
kız ev çok pislendi ne yapıcam biliyorum:58::58::58::58::58::58:
sevoşum zahmeti çok olur ama sonra mis gibi oturacaksın ohhhh

inşallah canım..senin dedigin benimde içimdden geçti biliyo musun..hani hep diyolar ya "tam aşılama olacaktım kendi geldi" yada "tam tüp denicektik melegim geldi"... sanmıyorum o piyango bana vursun..ama Allah büyük...ümitsizligimin sebebini biliyosun,hiç yumurtlama görmedi 14.gün..sonradan olsa bile saglıklı olmaz dedi:(( o yüzden yani..ama Allahım yeter ki "ol" desin dimi..ümit kesillmez rabbimden..hepimiz için inşallah...

canım,senden de Allah razı olsun ne demek...

off pelinim yapma canım yaa:(( inan üzülüyorum...eski yaşadıgım geliyo aklıma...şöyle düşün bide..en azından hamile kalabilecegini biliyosun artık bu da iyi bişey...hemde sadece 1 yıl sonunda kaldın canım.ben düşügümden sonra çok üzülmüştüm evet..ama sonradan mantıklı düşündügümde şükrettim.5 yıllık evliyim ve o düşük olmasaydı bebegimin olacagı ihtimali gözümde daha düşük olurdu belki de...seninde olacak canım..benim kardeşimin eltisi düşükten hemen sonraki ay hamile kaldı...doktor korun demişti hatta ama korunmamıştı:))

kardelencim selam canım:54:

derinimmm cnm bnm hiç belli olmaz cnm ne zaman ne olacağı inş tez zmaanda gelir bebişin
şekerler nasılınız
yaaaaaaa ben çok kötüyüm:26::26::26::26::26::26:
Grip oldum sanırım ölüyorım :14::14::14::14::14:
Her yerim dökülüyor:30::30::30::30::30:
Ooooffffffffffffff :53::53::53::53::53::53:
çok fenayımmmmmmmmmmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43::43:
yetercim geçmiş olsunn
kızlar benim dileğimde anne olmak dualarınızda bana da yer verin ben anne olmak isteyen herkese dua ediyorum.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.artık başkalarının değil kendi çocuklarımızı sevelim.:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
hoşgeldin cnm amin inşaallah
kızlar iyi geceler bende çıkıyorum hastalara şifa dertlilere deva,anlayışı kıt olanlara anlayış ve bu topikteki bütün kardeşlerime sağlıklı bebişler diliyorum:90:
Allah iyiliğini versin kardelennn alemsin hee gerçekten anlayışı kıt olanlara anlayış versinn aminnn:):):1:
ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
boşver kuzuu stres yapma alınganlık baş göstermiş sende hayırdır inşaallahhh
hee banada yok mu hayırlı akşamlarrrrr şimdi gördüm o yazıyıı:37:

günaydın canlar :16: bu yeni günde hepinize saglık,huzur ve mutluluk diliyorum...

bol hamileli günler bizim olsun :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:
geceden beri kimse gelmemiş hayret...ben birazdan işe gidiyorum hepinizi kocaman öptüm..aslında bugün iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal olarak.içim sıkılıyor hayıra yoruyorum inşallah hayır olur..içimde acaip bi sıkıntı oluştu sabah sabah...Allahım kötülüklerden korusun...işede gitmek istemiyorum hiç off offf...
neyse öptüm tekrar..görüşürüz.:16:
günaydın cnm,aminnn
derinim sen kaçta gidiyorsun işe cnm kışın öyle oluyor sıcak sıcak yataktan kalkmak çok zorr

günaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....:25: :25: :25:

epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.

uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak

akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de :16: :16: :16:
günaydın naneli,Allah yardımcın olsun valla bayağı zor geçmiş işlem...

aleynamm umutta 100tl cnm,aşılamada ilaçlar hariç 750tl
muayene ücreti 150tl eğer tüpe başlarsan muayene parasını tüp bebek masrafından düşüyorlarmış,sadece bi kereye mahsus muayene parası veriyorsun
güzel bi yerdi yaa normalde parayı hemen alıyorlar ya çoğu merkezde burda öyle değil işlemlerini yaptırıyorsun muayeni oluyorsun çıkışta veriyorsun parayı :):)para odaklı değil demek ki

ayyy çok güzel bi rüya mevsiminde yağmur murat demek bereket demek e bebişte güzel hbr diye biliyorum,kızzzzzzz devam et çalışmalra inşaallah bu ay geliyor bizim zilli...
zilli diyesim geldi valla kusura bakmaa ablaa :):)idare ediver

sorma kuzum keşke rahat olabilsek ama insan bişeyler yaşayınca rahat olamıyo ben mesela hamile kalmaktan bile korkuyorum allahım sonumuzu hayır etsin hadi öptümm

sorma ya benimde yavaş evet kuzu görüşemedik malesef
neyse hadi çok öptüm sende allaha emanetsin balımm
bende öptüm ablamm görüşürüz,:)
:21: kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
bu bile mutlu ediyor insanı dimi,maşallah inş bebişnde en kısa sürede gelir sibel....

bu bile mutlu ediyor insanı dimi,maşallah inş bebişnde en kısa sürede gelir sibel....

inş canım inş gelır umarım evet bu bile mutlu ettı benı ınan daha 40m çıkmadı perşembe günü çıkıor allahın iznıyle ocak ayında korunmyaı bırakırsak kızlar çok sevınçlıyım allahım inş gönlüme göre verir adetım bitince doktorum gel dedi inş güzel haberler verır bana çok yapılıcak testlerımız var bebeğimizin ölüm sebebi ilgili benle alakalımı dıe dualarınızı eksık etmeyın

inş canım inş gelır umarım evet bu bile mutlu ettı benı ınan daha 40m çıkmadı perşembe günü çıkıor allahın iznıyle ocak ayında korunmyaı bırakırsak kızlar çok sevınçlıyım allahım inş gönlüme göre verir adetım bitince doktorum gel dedi inş güzel haberler verır bana çok yapılıcak testlerımız var bebeğimizin ölüm sebebi ilgili benle alakalımı dıe dualarınızı eksık etmeyın

cnm inş güzel hbrlerle gelirsin,2011 uğurlu gelir sana...
Her zaman dua ediyorum Rabbim bizim gibi olanların yüzünü güldürsün en kısa zamnda inşaallah

senin adına çok sevindim canım :48:inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerinide alırız canım :49:

amin canım inşallah hayırlara vesile olur rüyan rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım:48:

semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seni
geçtimi gribin tatlışım

ebrarcım pekteiyi sayılmam kafamı bile kaldıramıyorum ama sizleri çok özledim :48::48::48::48::48:bakmadan da geçemiyorum :54::54:

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır ebrarcım sen de iyisindir umarım

Ben de iyiyim kontroller falan çok şükür iyiyiz hep dua ediyorum hepimiz için gönlümden geçiriyorum sizleri duamı ederken sizlerde dualarınıza katmayı unutmayın çok öpüyorum sizleri Allaha emanet olun

eksik birşey mi var hayatımda
gözlerim neden sık sık dalıyor
eksik birşey mi var hayatımda
gökyüzü bazen ciğerime doluyor

öyle birşeyki bu kolay anlatamam
atsan atılmaz satsan satamam
eksik birşey mi var anlayamam
bak çayım sigaram herşeyim tamam..

ezginin günlüğünü dinliyodum paylaşmak istedim güzel bi şarkı.hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar nasılsınız?

nanelişeker geçmiş olsun.Diş diyince bile insanın tüyleri diken diken oluyo.Bitmiş kurtulmuşsun şükür bikaç gün sonra daha iyi olur inşallah canım

Back
X