Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Slm canlar nasılsınız ?? Ya size bişey sorcam benm ayın 1 inde adet oldum temin iş yapıyodum bi egildim ıslak bişey geldi lavaboya gittim bi baktım kahverrengi kırmısı gibide leke hiç böyle olmamıstım belimde cok agrıyo hayırdır inş. korkuyom bi hastalık belirtisi falan olabilirmi??

hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

allah kabul etsin tatlım...

iyii olll lütfennn çalışmaa iyiyim bendee napimm canım çalışıyorumm halaa :14:

kıslar size ne diycem ablamda beni görmüş rüyasında ufak sarışın bi kız diyooo benim kücükken bi elbisem varmış kırmızı ovardı üzerinde diyo sevmek için çagırmışş sen kimin kızısın dediginde beni sölemişşş amlam agladımm bana anlattıgında tüğlerimm diken dikenn olduu yaa :5:

Slm canlar nasılsınız ?? Ya size bişey sorcam benm ayın 1 inde adet oldum temin iş yapıyodum bi egildim ıslak bişey geldi lavaboya gittim bi baktım kahverrengi kırmısı gibide leke hiç böyle olmamıstım belimde cok agrıyo hayırdır inş. korkuyom bi hastalık belirtisi falan olabilirmi??

hiç bir fikrim yok ama genelde bu duruma lekelenme yada üzerine görme deniyor inşallah öyle bişeydir canım :26:

kıslar size ne diycem ablamda beni görmüş rüyasında ufak sarışın bi kız diyooo benim kücükken bi elbisem varmış kırmızı ovardı üzerinde diyo sevmek için çagırmışş sen kimin kızısın dediginde beni sölemişşş amlam agladımm bana anlattıgında tüğlerimm diken dikenn olduu yaa :5: [/B][/QUOTE]

ablanın rüyası çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur :49:

canlarım herkeze ayrı ayrı teşekkürdel benim çıkmam lazım daha yemek yapıcam evi temizlicem işimi bitiriyim namzdan sonra girerim işşallah:24::24::24::24::24:size iyi muhabbetler:58::58::58:

hiç bir fikrim yok ama genelde bu duruma lekelenme yada üzerine görme deniyor inşallah öyle bişeydir canım :26:

kıslar size ne diycem ablamda beni görmüş rüyasında ufak sarışın bi kız diyooo benim kücükken bi elbisem varmış kırmızı ovardı üzerinde diyo sevmek için çagırmışş sen kimin kızısın dediginde beni sölemişşş amlam agladımm bana anlattıgında tüğlerimm diken dikenn olduu yaa :5: [/B]

ablanın rüyası çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur :49:[/QUOTE]

normalde adet olalı daha 15 gün oldu anlamdım giiti üşütmüşümdür hamile olabilecegimi hiç sanmıyorum :9:

hoşgeldin canım...belki hamilesindir yerleşme kanamasıdır:49:ya da enfeksiyon olabılır halecim bende de öyle oluyodu ara sıra doktora gittim enfeksiyondanmış inş seninki başka bişeydendir:49:

kıslar size ne diycem ablamda beni görmüş rüyasında ufak sarışın bi kız diyooo benim kücükken bi elbisem varmış kırmızı ovardı üzerinde diyo sevmek için çagırmışş sen kimin kızısın dediginde beni sölemişşş amlam agladımm bana anlattıgında tüğlerimm diken dikenn olduu yaa :5:

tamam canım iyi olcam inş... bi türlü aklımdan cıkaramıyorumki ister istemez aklıma geliyo...canım rüyan cok güzel hayra cıkar inş :38:

cnm korkutmak istemem ama bende senıngıbı olmuştum kist vardı bi doktora görün isetersn

hoşgeldin canım...belki hamilesindir yerleşme kanamasıdır:49:ya da enfeksiyon olabılır halecim bende de öyle oluyodu ara sıra doktora gittim enfeksiyondanmış inş seninki başka bişeydendir:49:

tamam canım iyi olcam inş... bi türlü aklımdan cıkaramıyorumki ister istemez aklıma geliyo...canım rüyan cok güzel hayra cıkar inş :38:

hayırlısı olsun pelincim ben artık eskisi kadar takmıyorum zaten burayada gelmiyodum arada bakıyodum eskisi gibi her gece gelmiyodum işte Kötü bişey olmasında ö.deil enfeksiyon

hiçbi fikrim yok tatlım yaa.İnşallah önemli bişey değildir.

hayır olsun canım bu ara ne çok rüya gören var maşallah :9:

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10biti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
YETER....................10bitti
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

yetercim sen 3 kere yazılmışsın haberin olsun ebrar sor genede 25 degil 35 kere okunman lazımmış ebrer sormadan okuma ben bu kerez kaçtım by hepiciginize:10::10::10::10::10::10:

hayırlısı olsun pelincim ben artık eskisi kadar takmıyorum zaten burayada gelmiyodum arada bakıyodum eskisi gibi her gece gelmiyodum işte Kötü bişey olmasında ö.deil enfeksiyon

tamam canım dedigin gibi hayırlısı olsun...aklına takmamanda güzel belkide bebişin aklına takmadıgın bi zamanda gelir inş...

ablanın rüyası çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur :49:

saoll canım benimm inşallahhh hayırlısıı bakalımmm bu ayy umutluyumm ama nasip tabikii

kızlar kardelenbhr göremiyorum uzun süredir yoksa benmi yanılıyorum gözdenmi kaçırdım acıba haberi olan varmı ??:26:

Back
X