Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm arkadaşlar nasılsınız cok yogunum giremıyorum kaç gündür kaynanamlar geldiler bugün de pazartesiye kadar bendeler spora yazıldım salı perşembe cumertesi pazar güleri spora gidicem perşemce cuma kurana gidiyorum fırsat buldukça girmeye calışıcam inş.

slm arkadaşlar nasılsınız cok yogunum giremıyorum kaç gündür kaynanamlar geldiler bugün de pazartesiye kadar bendeler spora yazıldım salı perşembe cumertesi pazar güleri spora gidicem perşemce cuma kurana gidiyorum fırsat buldukça girmeye calışıcam inş.

hoşgeldin canım....ooooo sen baya yogunmuşsun allah koaylık versin ...nasılsın bu arada tosticim:54:

kızlarrrrrrrrrr
ne haber
ne yaptınız :26::26::26::26::26::26::26:

eksik birşey mi var hayatımda
gözlerim neden sık sık dalıyor
eksik birşey mi var hayatımda
gökyüzü bazen ciğerime doluyor

öyle birşeyki bu kolay anlatamam
atsan atılmaz satsan satamam
eksik birşey mi var anlayamam
bak çayım sigaram herşeyim tamam..

ezginin günlüğünü dinliyodum paylaşmak istedim güzel bi şarkı.hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar nasılsınız?

nanelişeker geçmiş olsun.Diş diyince bile insanın tüyleri diken diken oluyo.Bitmiş kurtulmuşsun şükür bikaç gün sonra daha iyi olur inşallah canım
güzelmiş cnm,valla doğruya soğru son kısmıda uyuyor bana hoş olmasada malesef :)
ilkindiyi kılıyım evi temizlicem iftara yemek yapıcam :56::56::56:
bu arada 3 gündür ara ara midem çok bulanıyo ya sanki istifar edicek gibi ama olmuyo oruç tutgumdan dicem ama okadar tuttum acaba diyorum :30::30::30::30::30::30::30:
çok kötüyüm:59::59::59::59:
sevoşumm cnm eşim korunuyordu diyorsun ama hiç ihtimal yok mu belki eşin sen strese girme diye söylemiyordu :)inşaallah olur yaa,günün ne zaman senin
yediklerin eğer vücut direncini düşürmediyse hamilelikten olabilir,inş hamişsindir:)
pelincim hoş geldin canım nasıl oldun:48::48::48::48:

kızlar beni sabah eltim aradı bakmadım kim olduguna işim vardı kardeşimin odasında unutmuşum cebimi beni görmüş rüyasında aramış kapatıcagımı anladı tabi sakın kapama dedi özür diledi beni hep yanlış anladın dedi özürler diledi bende kabul etmedim sen dedim o treni çoktan kaçırdın dedim beni arama diyorum halen arıyosun dedim neden dedim son bir şans daha dedi ne olur affet diye yalvardı istemiyorum barışmayı eşimde dedi barış ama araya mesafe koy dedi küs kalmayı istiyosun ama dinimizde küslügün yeri yok dedi kinim çok agır basıyo ben barışmazsam günaha girermiyim ya sabahtan beri gene taktım kafayı bişeylere akıl verin ne olur barışmak istemiyorum ama ister istemez görücem her yerde onu malum akrabayız sonuçta ban kalsa barışmıcam eşimde istemiyo ama günaha girisin canım edi okadar kırdıkki beni böyle lafların canımı çok acıttı dedim haklısın bşey olsa biribimize acırız dedi son bir şans ne olur dedi çok oldu dedi sesini duymayalı çok agırıma gitti dedi telefonu suratıma kapattıgın dedi ne desen haklısın dedi affet büyüklük sende kalsın sen benim nede olsa yengemsin dedi eşime dedim yaptıkların ondanda özür dilicem söz dedi yeterki beni affet dedi ortada kaldım bir yanım barış diyo yaptıkalrı aklıma geliyo kinim agır basıyo barışma diyo eşim dedi bir müslümanın 3 gün küs kalması günah şeytana uyma dedi:47::47::47::47::47::47:

cnm bencede küs kalma ama arana mesafe koy en güzeli bu...

millletttttttttttttttttttt
neredsinizzzzz yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10