Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canim evet ikiz darisi tum isteyenlerin basina dogal yoldan degil canim nerdeeen tup bebek tedavisiyle kaldim

ben o tüpleri yirim yir he allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: meleklerimi canım benim kıza isim buldum ben nasip olursa onu koymayı düşünüyom ecrin anlamı allahın hediyesi
erkegede burak haktan koy fikir benden istersen uygulaması senden bebem:38::38::38::38::38::38:

ben o tüpleri yirim yir he allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: meleklerimi canım benim kıza isim buldum ben nasip olursa onu koymayı düşünüyom ecrin anlamı allahın hediyesi
erkegede burak haktan koy fikir benden istersen uygulaması senden bebem:38::38::38::38::38::38:

sevtun bende ecrin hira koycam tesadüf işte erkek olursada efe mir

canlarım mutlu pazarlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende iyiyim çok şükür
şimdiden hoşbuldum dyorum :))uzatmmak için
sevtunum rüyan hayrolsun canım yeter hamiş kalıcak galiba bak bende rüyamda görmüştüm .inşallah hepberaber kalırız tatlım .buarada hep böyle pozitif ol kimseyi dövmüyosun aferim sana artık dayakcı değil adın:1::1:
kardelenbhrım inşallah pozitif olucak aşılaman canım herşey gönlünce olsun dört gözle müjde bekliyoruz senden
derinim canım arkadaşım beni biliyosun pek böyle olmam ama tuhaf bişey var nedendir bilmem biyandanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşıycam çünkü :50:allahım hepimizi sevindirsin inşallah

canlarım mutlu pazarlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende iyiyim çok şükür
şimdiden hoşbuldum dyorum :))uzatmmak için
sevtunum rüyan hayrolsun canım yeter hamiş kalıcak galiba bak bende rüyamda görmüştüm .inşallah hepberaber kalırız tatlım .buarada hep böyle pozitif ol kimseyi dövmüyosun aferim sana artık dayakcı değil adın:1::1:
kardelenbhrım inşallah pozitif olucak aşılaman canım herşey gönlünce olsun dört gözle müjde bekliyoruz senden
derinim canım arkadaşım beni biliyosun pek böyle olmam ama tuhaf bişey var nedendir bilmem biyandanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşıycam çünkü :50:allahım hepimizi sevindirsin inşallah

canım benim inşallah hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhh

hadi bakalım hayırlısıyla müjdeleri verin

kız inşalah hamişsinizdir ne halay çekeriz ama

bende kullandım kendi başıma yumurtların ne kadar olduğunu bilmediğimiz için pek yaramıyo dr omadan bide erkeklerde kullanıyomuş onlarda sperm artırıcı olarak

inşallah büyümüştür canım çatlatma iğnesi ne vurunacan hangisini eğer istersen haber ver eczaneye soralım dedim ama cevap yazmadın

birsenim dua et kuzum hamişlerin duası makbuldur buay biçok hamiş çıksın topicimizden bizde sizin gibi koca göbüş olalım .
sen nasılsın canım geldimi kaynanan

ebrarcım hoşgeldin canım nasılsın ben heyecanlı ve korkuyorum :94:
korku yok kuzum herşey güzel olucak allahın izniyle
canım benim inşallah hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhh

bilmemki bitanem ya hayırlısı artık rabbim neylerse güzel eyler ol derse olur duadan başka yapıcak bişey yok yapıcak herşeyi yaptığımı düşünüyorum :59:

kiz hosuma gitti valla ecrin ismi burakin anlami ne peki?

aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.

derincim,sevtuncum selam.

kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.
kız kardeloş bayadır konuşmadık okul dersler aile kalabalık anca vakit bulabilirsem girip bakıyorum geçmiş konusunda haklısın mutlaka okunmalı yoksa birbirimiz hakkında hiçbişey öğrenip duyamıyoruz güzel haberlerle sevinip üzüntülü bişey duyduğumuzda üzülüyoruz yoksa gelmenin bilmedikten sonra önemi yok kızlar sayfayı 2 pencerede açarak hem geçmiş okumak hemde hemen yazmak kolay oluyo tavsiye ederim çıkarkende sayfa aklınızda kalırsa daha rahat neyse çok konuştum şimdi dayak yemeden azcık işlerimi yapıyım sonra gelirim not:kaynanam yok ama yerine kızımı bıraktı onla uğraşıyoz ev işi ders anca yetişiyoz

birsenim dua et kuzum hamişlerin duası makbuldur buay biçok hamiş çıksın topicimizden bizde sizin gibi koca göbüş olalım .
sen nasılsın canım geldimi kaynanan

yok canım gelmedi daha ya bugün akşam yada yarın gelecek Allahım tüm topiği kocaman göbekli yapsın hayırlı sağlıklı bebişler versin çoğunuzada 2 şer tane versin kardeloşla sevtunada onlarında canları sıkıntıdan kurtulsun aminnnn

kız kardeloş bayadır konuşmadık okul dersler aile kalabalık anca vakit bulabilirsem girip bakıyorum geçmiş konusunda haklısın mutlaka okunmalı yoksa birbirimiz hakkında hiçbişey öğrenip duyamıyoruz güzel haberlerle sevinip üzüntülü bişey duyduğumuzda üzülüyoruz yoksa gelmenin bilmedikten sonra önemi yok kızlar sayfayı 2 pencerede açarak hem geçmiş okumak hemde hemen yazmak kolay oluyo tavsiye ederim çıkarkende sayfa aklınızda kalırsa daha rahat neyse çok konuştum şimdi dayak yemeden azcık işlerimi yapıyım sonra gelirim not:kaynanam yok ama yerine kızımı bıraktı onla uğraşıyoz ev işi ders anca yetişiyoz
birsenim helal sana diyorum kuzum :29:
buarada demek küçük kaynana var allah kolaylık versin :1:çok öpüyorum tatlım kolay gelsin
4sene bekledim canim cok zor vallahi aman yumurtlama gunu yok iliski psikolojim bozuldu hep birde pko vardi adet olamiyordum cok sukur bitti Allahim herkese kolaylik versin dusunce hayal gibi geliyor hep hamilelik
maşallah canım allahım tamamına erdirsin sende baya beklemişsin
inşallah tüm hasretlerin bitecek sağlıkla kucağına alınca

yok canım gelmedi daha ya bugün akşam yada yarın gelecek Allahım tüm topiği kocaman göbekli yapsın hayırlı sağlıklı bebişler versin çoğunuzada 2 şer tane versin kardeloşla sevtunada onlarında canları sıkıntıdan kurtulsun aminnnn

aman iyi gelmesin azcık daha dursun yaa :24:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum kuzum hepimiz koca koca göbüşlü olalım :49::49:

ben azcık kaçayım küçük kaynana oyun oynayacakmış bende azcık işimi yapıyım sonra gelirim byeee

Back
X