Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsenim helal sana diyorum kuzum :29:
buarada demek küçük kaynana var allah kolaylık versin :1:çok öpüyorum tatlım kolay gelsin

maşallah canım allahım tamamına erdirsin sende baya beklemişsin
inşallah tüm hasretlerin bitecek sağlıkla kucağına alınca

evet arkadasim Insallah bitecek artik sendemi sorun var canim yoksa esindemi?

korku yok kuzum herşey güzel olucak allahın izniyle

bilmemki bitanem ya hayırlısı artık rabbim neylerse güzel eyler ol derse olur duadan başka yapıcak bişey yok yapıcak herşeyi yaptığımı düşünüyorum :59:

hepimiz dua ediyoruz yapacak bişey yok neyapalım keşke aşılaması tutan biri olsaydı burda bana moral olurdu

canlarım mutlu pazarlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende iyiyim çok şükür
şimdiden hoşbuldum dyorum :))uzatmmak için
sevtunum rüyan hayrolsun canım yeter hamiş kalıcak galiba bak bende rüyamda görmüştüm .inşallah hepberaber kalırız tatlım .buarada hep böyle pozitif ol kimseyi dövmüyosun aferim sana artık dayakcı değil adın:1::1:
kardelenbhrım inşallah pozitif olucak aşılaman canım herşey gönlünce olsun dört gözle müjde bekliyoruz senden
derinim canım arkadaşım beni biliyosun pek böyle olmam ama tuhaf bişey var nedendir bilmem biyandanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşıycam çünkü :50:allahım hepimizi sevindirsin inşallah
hş geldin bebem bundan sonra çok degişik sevtun var karşınızda haberiniz olsun dayak işi yok artık sevgi var:48::48::48::48::48:sözde vermiyorum ama beni kızdırada var şaplak haberiniz olsun:1::1::1::1:
yok canım gelmedi daha ya bugün akşam yada yarın gelecek Allahım tüm topiği kocaman göbekli yapsın hayırlı sağlıklı bebişler versin çoğunuzada 2 şer tane versin kardeloşla sevtunada onlarında canları sıkıntıdan kurtulsun aminnnn
amin canım kardeşim benim işşallah bu topik hep böyle mutlu olur şişeriz ahanda böle:49::49::49:
kiz hosuma gitti valla ecrin ismi burakin anlami ne peki?

canım buragın anlamı peygamber efendimizin bindigi atın ismi haktanda allahtan olan demek
ecrinin yanınada ben nasip olursa fatıma koyucam peygamber efendimizin kızının adı ratıma tü zehra allahım koymayıo nasip etsin buragı eşim çok istedi haktanıda ben gene sen bilirsin ama isimler çok güzel ay olsada koysak be:16::16::16::16::16::16:

evet arkadasim Insallah bitecek artik sendemi sorun var canim yoksa esindemi?
canım aslında ikimidede sorun yok ben 10 yıldır bekliyorum 3 tane düşüğüm var bendeki sorun pıhtılaşma tatlım
hepimiz dua ediyoruz yapacak bişey yok neyapalım keşke aşılaması tutan biri olsaydı burda bana moral olurdu

canım birsen varya onun aşılaması tuttu işte seninde tutucak inşallah kuzum

hş geldin bebem bundan sonra çok degişik sevtun var karşınızda haberiniz olsun dayak işi yok artık sevgi var:48::48::48::48::48:sözde vermiyorum ama beni kızdırada var şaplak haberiniz olsun:1::1::1::1:

amin canım kardeşim benim işşallah bu topik hep böyle mutlu olur şişeriz ahanda böle:49::49::49:

canım buragın anlamı peygamber efendimizin bindigi atın ismi haktanda allahtan olan demek
ecrinin yanınada ben nasip olursa fatıma koyucam peygamber efendimizin kızının adı ratıma tü zehra allahım koymayıo nasip etsin buragı eşim çok istedi haktanıda ben gene sen bilirsin ama isimler çok güzel ay olsada koysak be:16::16::16::16::16::16:

evet cok guzel esimede bir soyleyeyim ozele msj attim geldimi az msn acsana

canım benim arkadaşımın kocasında sorun vardı aşılamada ilk denemede tuttu ban doktor bile dedi ilk denemede tutar demişti artık dayanamıyorum demiştim eşime temmusta yaptırıcaktım melegim mayısta gelmişti moralini yüksek tut strese girme oldumu tuttumu filan düşünde hep pozitif olki pozitif sonuç al ben inanıyorum tutucak ne zaman yaptırıcaksın sana dua edelim :32::32::32::32::32:

canım aslında ikimidede sorun yok ben 10 yıldır bekliyorum 3 tane düşüğüm var bendeki sorun pıhtılaşma tatlım

canım birsen varya onun aşılaması tuttu işte seninde tutucak inşallah kuzum

Allah sabir versin canim pihtilasmanin okadar sorunlu oldugu bilmiyordum demek okadar sorunlu birseymis hepsi bitti pihtilasma kaldi dertler bitmiyorki

tamam seni çok kızdıran olursa ama öyle sürekli yok canım :1:
böyle pozitif görmek hoşuma gidiyo inşallah hep böyle olursun tatlım
burada haktan ismine bende bayılıyorum

iyiyim tatlım...pc başında takılıyorum....sen nasılsın tatlım...avatarın niye ağlıyor bacım gül biraz hadi:16::16::16::16:
iyi yapıyosun canım bende aynı pazar günü sıkıcı bir hava ve ben yanlızım :43:
canım artık ağlamıyorum aslında galiba gözyaşlarım bitti ben ağlamıyorumda avatar ağlıyo yerime
inşallah orda birgün bebiş resmi olucak
Allah sabir versin canim pihtilasmanin okadar sorunlu oldugu bilmiyordum demek okadar sorunlu birseymis hepsi bitti pihtilasma kaldi dertler bitmiyorki

amin canım saol insan yaşadığı sürece hep imtihan oluyo buda bizimkiymiş napalım allahtan gelene razıyız kuldan gelmesinde

iyi yapıyosun canım bende aynı pazar günü sıkıcı bir hava ve ben yanlızım :43:
canım artık ağlamıyorum aslında galiba gözyaşlarım bitti ben ağlamıyorumda avatar ağlıyo yerime
inşallah orda birgün bebiş resmi olucak

olucak tatlım olucak hemde annesi gibi iyi kalpli ve güzel bir bebek resmi olacak:16::16::16:

tamam seni çok kızdıran olursa ama öyle sürekli yok canım :1:
böyle pozitif görmek hoşuma gidiyo inşallah hep böyle olursun tatlım
burada haktan ismine bende bayılıyorum
bundan sonra büle olalım ne olur bir ay bebek fikrini kafamızdan çıkarsak olcekte nerde beynimize laf anlatabilsek keşke:30::30::30::30::30::30:
kız birsen senin ki aşılamamıydı niye söylemiyosun hangi aşamalardan geçtin canın yandımı çabuk anlat :52: bekliyorum

canım bak önce ilaçla yumurtalarını büyütücekler eşinin spermlerini yıkıcaklar sana karnından igne vericekler göbek deliginin altında 4 parmak aşagısına igneyi vurucaksın onları saatleri var tabi gene çagırıcak bakıcaklar sonra yumurtaların istenilen boyuta gelinse seni normal muayene yapıyomış gibi eşinin yıkanan spremlerini rahime enjekte edicekler yarım saat bir saat yatıcaksın masada sonra eve gönderiyolar yanlış degilsem ogün iilşki olmuyo agır kaldırmıcaksın kendini
yormucaksın test yapıcaksın allahımınizniyle ahanda böle olcen:49::49::49::49::49:

ayy kızlar kuzenim askerde şimdi aradı çok tuhaf oldum yaa ablasının gülü çok özledim onu
allahım bütün askerlerimizi korusun :43::43::43:

bundan sonra büle olalım ne olur bir ay bebek fikrini kafamızdan çıkarsak olcekte nerde beynimize laf anlatabilsek keşke:30::30::30::30::30::30:

canım bak önce ilaçla yumurtalarını büyütücekler eşinin spermlerini yıkıcaklar sana karnından igne vericekler göbek deliginin altında 4 parmak aşagısına igneyi vurucaksın onları saatleri var tabi gene çagırıcak bakıcaklar sonra yumurtaların istenilen boyuta gelinse seni normal muayene yapıyomış gibi eşinin yıkanan spremlerini rahime enjekte edicekler yarım saat bir saat yatıcaksın masada sonra eve gönderiyolar yanlış degilsem ogün iilşki olmuyo agır kaldırmıcaksın kendini
yormucaksın test yapıcaksın allahımınizniyle ahanda böle olcen:49::49::49::49::49:

amin inşallah canım benim inşallah

amin inşallah canım benim sağol

Back
X