ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerimtamam canım yat dınlen guzel anne adayı
canım ya negüzel hayaller kurmuşsunuz ALLAHIMDA kabul etmiş işte çok şükür tahmin ediyorum şuanki halini ALLAHIM sonuna kadar mutlu etsin duamda olucaksın canım yarında kan testinde hamileliğini tescilliyceksin rabbimin izniyle .![]()
Amin kuzum benim en kısa zamanda RABBİM sanada tattırsın kuzum benim gittim bu sabah sağlık ocağına dr beni biraz sinir etti daha çok erken diye ama gelmişken tüm hormonlarada bakalım hcg de yapalım dedi :) verdim tahlilleri ama 4:30 da alıcam sonuçları çok heyecanlıyım bu sabah testi tekrarladım aklım çıktı ya pozitif çıkmazsa diye ama hamdolsun pozitiiif

saatler geçmek bilmiyo uyuyım bari birazdan
7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi
merak etme tatlım burası sanada uğurlu gelicek inşallah bana geldiği gibi

canım saol gittim bu sabah verdim tahlil ama 4:30 a kadar beklicem şimdihadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
iyi geceler tatlım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz allah rahatlık versin bebişde de iyi geceler![]()

benimde tüm dualarım sizinle kuzumiyi geceler tatlı hamiş allahım rahatlık versin yarın güzel haberlerle gel öptüm canım dualarım seninle
ya çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ayyyyyyyy ne güzel ya allah bizlerede nasıp etsin inşallah![]()
Amiiiin Ya Rabbim Amin kuzum inşallah en yakın zamanda bende sizlerin müjdelerini duyucam