Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam canım yat dınlen guzel anne adayı
ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerim

canım ya negüzel hayaller kurmuşsunuz ALLAHIMDA kabul etmiş işte çok şükür tahmin ediyorum şuanki halini ALLAHIM sonuna kadar mutlu etsin duamda olucaksın canım yarında kan testinde hamileliğini tescilliyceksin rabbimin izniyle .:38:

Amin kuzum benim en kısa zamanda RABBİM sanada tattırsın kuzum benim gittim bu sabah sağlık ocağına dr beni biraz sinir etti daha çok erken diye ama gelmişken tüm hormonlarada bakalım hcg de yapalım dedi :) verdim tahlilleri ama 4:30 da alıcam sonuçları çok heyecanlıyım bu sabah testi tekrarladım aklım çıktı ya pozitif çıkmazsa diye ama hamdolsun pozitiiif :21::21::21::66:
saatler geçmek bilmiyo uyuyım bari birazdan

7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi

merak etme tatlım burası sanada uğurlu gelicek inşallah bana geldiği gibi :D kendini üzme tatlım birbuçuk yıl bekledim ben gözümün yaşı dinmemişti ama çok kızıyorum kendime şimdi niye bu kadar söylenenlere kulak astım niye üzmüşüm kendimide eşimide diye

hadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
canım saol gittim bu sabah verdim tahlil ama 4:30 a kadar beklicem şimdi
iyi geceler tatlım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz allah rahatlık versin bebişde de iyi geceler:16::16::16:
:D saol kuzum benim hepinize duacıyım Allahım en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu heyecanı

iyi geceler tatlı hamiş allahım rahatlık versin yarın güzel haberlerle gel öptüm canım dualarım seninle
benimde tüm dualarım sizinle kuzum

ya çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ayyyyyyyy ne güzel ya allah bizlerede nasıp etsin inşallah :49::49::49:

Amiiiin Ya Rabbim Amin kuzum inşallah en yakın zamanda bende sizlerin müjdelerini duyucam

hepinize güzel birgün diliyorum burda hava kapalı ve çok soğuk :59:insanın içi sıkılıyo yav
semroş naber kuzu bitek sen varsın galiba :3:

ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerim

Amin kuzum benim en kısa zamanda RABBİM sanada tattırsın kuzum benim gittim bu sabah sağlık ocağına dr beni biraz sinir etti daha çok erken diye ama gelmişken tüm hormonlarada bakalım hcg de yapalım dedi :) verdim tahlilleri ama 4:30 da alıcam sonuçları çok heyecanlıyım bu sabah testi tekrarladım aklım çıktı ya pozitif çıkmazsa diye ama hamdolsun pozitiiif :21::21::21::66:

merak etme tatlım burası sanada uğurlu gelicek inşallah bana geldiği gibi :D kendini üzme tatlım birbuçuk yıl bekledim ben gözümün yaşı dinmemişti ama çok kızıyorum kendime şimdi niye bu kadar söylenenlere kulak astım niye üzmüşüm kendimide eşimide diye

:D saol kuzum benim hepinize duacıyım Allahım en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu heyecanı

Amiiiin Ya Rabbim Amin kuzum inşallah en yakın zamanda bende sizlerin müjdelerini duyucam

canım yaa çok şükür nasıl sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin kan testiylede garanti olucak inşallah .
sen bakma sağlık ocağındakiler biraz asabi oluyolar çok insanla uğraştıkları için ama parayla gitsen öyle olmazlar .neyse yapılsın testlerinde gerisi mühim değil .duanda unutma bitanem bizde peşinden gelelim .buarada arkadaşın naaptı?doktora gidecektiya inşallah problem yoktur .
hadi çok öptüm seni :38:

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

deysi cok sevindim canım ALLAHIM tamamına erdirsin siz kac yıldır istiyodunuz bide bu ay ozel bişeyler yaptınızmı bize tavsiyen varmı şekerim:49::49:

inşşş güzel haberler alırsın cnm benim hakkında hayırlısı
Allah razı olsun canım rabbim hepimize pozitif haberler nasip etsin inşallah
hımm anladım canım ben çok severim çankırılıları :38:bende ankaralıyım canım yakınız ama benim koca rizeliya benimde gelen gidenim bitmez aile kalabalık ondan :24:

EBRARCIM bende ankaralıyım abidinpaşada doğup büyüdüm :)) kan çekti demekki çok sevmiştim seni :54::54::54:

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bu aralar bendede bir sırt ağrısı var sorma gitsin:59::59:
sağol canım ALLAH razı olsun
iyi uykular tatlışım çok öptüm seni görüşmek üzere :80:

buarada ELİXSİR saol canım dua için ağzına sağlık .geçmiş olsun kötüymüğşsün ALLAHIM şifa versin

WAYCIM canım kızdın sanırsam ama açıklama yapma gereği duyuyorum kusura bakma çünkü takip edilmediği zaman sorunlar yaşıyoruz ondan dedim sana devamlılık önemli diye .yanlış anlaşılma olmasın :38
:
sağol ebrarım bu sefer cok fenayım gece ağrıdan ağla ağla bir kadım uyuyamadım :14::14:
hepinize güzel birgün diliyorum burda hava kapalı ve çok soğuk :59:insanın içi sıkılıyo yav
semroş naber kuzu bitek sen varsın galiba :3:
evet benimde içime fenalık geldi cokta soğuk

merhabalar.ben yeni katılıyorum.aranıza.3 yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz.daha erken belki ama gerçekten ben şimdiden strese girdim.çok zor bişeymiş.düşünmemeye çalışıyorum ama iş yerinde evde hep aklımda.inşallah burası bana da uğur getirirde bi an önce anne olmayı Allah nasip eder bana ve isteyen herkese.benim içinde dua edermisiniz.3 yıllık evliyim.çevre baskısıda çok yıpratıyor insanı.bununla naıl başa çıkacağım bilemiyorum.

merhabalar.ben yeni katılıyorum.aranıza.3 yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz.daha erken belki ama gerçekten ben şimdiden strese girdim.çok zor bişeymiş.düşünmemeye çalışıyorum ama iş yerinde evde hep aklımda.inşallah burası bana da uğur getirirde bi an önce anne olmayı allah nasip eder bana ve isteyen herkese.benim içinde dua edermisiniz.3 yıllık evliyim.çevre baskısıda çok yıpratıyor insanı.bununla naıl başa çıkacağım bilemiyorum.

rabbim inşşşşşşşşşçok beklemeden bebişini göndrsin

kızlar ıkıgündür gırıyorum ama hemen cıkıyorum kusurabakmayın cok hastayım dünden berı sancım durmadı ınsallah bugece gelıcem görüşürüz öptüm sızlerı

selam kk nın datlu hanımları nasılsınız bakalım??? biz iyiyiz çok şükür.. bebiş de iyi hem kendi büyüyo hem de annesini büyütüyor habire... uzun süre ayakta falan kalamıyorum artık belim ve sırtım ağrıyor... karnımda iyiden iyiye belirmeye başladı.. günlük işleri bile dinlene dinlene yapıyorum...
herkes iyidir inşallah... varmı yeni hamiş haberleri???

banucum üzülme desemde boş bılıyorum tup bebekmiydı senınde
benımde ılk denemem negatıf oldu sımdı 2.ıcın basladıkk
cok zormuss anne olamamak hayvanları bıle kıskanıorum
buzağısını emdıren bı ıneği bıle kuzusuunu doyuran koyunu bıle
ımrenıorum görünce..rabbım bı gun bızede gösterırı o gunlerı ınsalllah
baskalrının bebeğine bakarken boynumuzu bukuk bırakmaz ınsallh amınn
1. tüpbebek denemem canım duygularına aynen katılıyorum inşallah birgün bizde anne olucaz
yokk canımm yaa hiç bartıldığı gıbı değil kıı ben ağrı eşiğim düşüktür
kendı iğnemı bıle yapamıorum eşim yapıo dusun sadece ilacı verırken ragl sancısı
gıbı sancı oluo ama 5 dakıka bıle surmuo toplamda korkma yanii zaten kas gevsetıcı iğne yapıolar işlemden once

Canım ben raytom radyomarda çektirdim çok korkarak gittim ama hiç acımadı zaten orası farklı bir yöntemle yapıyor önden ne ağrı kesici ne kas gevşetici 1 dk sürdü sakın başka yere gitme ara konuş

Daisyyy canım hamilemisin tebrik ederim canım.İnşallah Allah tamamına erdirsin.
Kızlar geçmişi çok okuyamadım hepinizi çok öpüyorummmmm

herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

daha sonuclari almadik kayracim,insallah pko yoktur.sonuclarim guzel ve temiz cikar insallah:18::18::18:

izmir yok mu kızlar aranız da ya :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben varim hemserim:29::29:ben izmirliyim:52::52::52::52::52:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: çok umutsuzdum arkadaşlar çok ilk kez çift çizgi çıktı ben nasıl sabahı beklicem şimdi yaf dualarınıza ihtiyacım var:14::14::14::14::14::14::14:
çok ağladım banyoda görür görmez yalan bile olsa sahte bile çıksa o kadar güzel bi duyguyduki Allahım inşallah doğrudur inşallah en kısa zamanda hepimiz müjde vericez birbirimize :43::43::43::43::43::43:

canim benim cok tebrik ederim.sanirim sonuclari lacaksin bu saatlerde,insallah guzel sonuclar alirsin.allah sevindirsin canim..:64::64::64::64::64::64::64:

kız örmezsem namerdim yeterki olsun allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yeğenimde aynı şeyi söylüyor bende ona gerdeğe girerken namazkılınıyor ya ozaman kıl kaldır oda gülüyor teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor haklı değilmiyim ama:60::60::60::60::60::60::60::60:
kurdele işi yapıyorum canım bitince resmini çekip sizede gösterecem sözzzzzzzz:40::40::40:

kiz semra ayip degilmi kiiiizz:17::17::17::17::17:neden utandiriyon yiyenini:17::17::17::17:uatandirma gencleri bakem..iyi bitirde göster bakim:61::61::61::61::61::61:

benim açtığım topik canım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...msiz-oglumsuz-yasiyorum-132.html#post17298768
beklerız canım herks yasadığı sısıktıları yazıo ama gam kasvet yok
eglenıoruz guluoruz anne olana kadar barıı pozıtıf oalalım daha kolay olsun dıoruz beklemek
ılk sayfada benımde hıkayem vbar

sagol canim,bir ara ziyaretinize gelirim insallah:71::71::71::71:

Back
X