Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba arkadaşlar siteyi bayadır takip ediyordum ama bugune kısmetmiş üye olmak
benide aranıza alır mısınız?
Ben iki senelik evliyim,bu zamana kadar hiç korunmadık,
gebelikte oluşmadı şuan hiç bi problem gözükmüyor bizde ama nasip tabii
umarım en kısa zamanda bizim gibi isteyen herks kavusur bebeklerine hayırlısıyla
Bu arada Sanırım yeni hamile olan biri var tebrik ederim
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

Hoşgeldin canım bende 1,5 yıl bekledim ama evliliğimizin ilk 8.ayında eşimin varikosali varmış meğer öğrendik hemen ameliyat oldu 10.ayımızda tekrar çalışmalar başlamıştı ve hiç bir sorun görünmemesine rağmen hamiş kalamıyodum aralık ayında dr rahim filmi önerdi 7 aralıkta yaptırdım sen çektirdinmi rahim filmi?bu 2. ayım ve tebrik ettiğin yeni hamiş benim :D bu topik bana uğurlu geldi dilerim en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız seninde.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saol:3:

Hoşgeldin canım bende 1,5 yıl bekledim ama evliliğimizin ilk 8.ayında eşimin varikosali varmış meğer öğrendik hemen ameliyat oldu 10.ayımızda tekrar çalışmalar başlamıştı ve hiç bir sorun görünmemesine rağmen hamiş kalamıyodum aralık ayında dr rahim filmi önerdi 7 aralıkta yaptırdım sen çektirdinmi rahim filmi?bu 2. ayım ve tebrik ettiğin yeni hamiş benim :D bu topik bana uğurlu geldi dilerim en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız seninde.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saol:3:

ayyy deysimm geldigim gibi ne güzel bir haber buuuu çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin halaya geç kaldım ama dur bende tutayım ucundan:64: :64: :64: :64:Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım...belki inanmıcaksın ama az önce siteye girerken remen dua ettim..Allahım inşallah bi hamile haberi alırım diye...

kızlar biz kayınvalidemdeyiz..pc henüz olmadı..eşim burdan bi parça aldı..rem de sorun var galiba..bakalım gidince yapmaya çalışıcak...gerçi ikinci faturamız geldi ödenmemiş o yüzden bugün sondu ödemetarihi..pc olsa bile kapalı olabilir:31:neyse hepinizi çok özledim..geçmişi okumayı çok çok isterdim ama şuan hiç müsait degilim...hoşçakalın.

ayyy deasyymmmm çok mutlu oldum ya dur gitmeden bi öpim seni bide halay çeke çeke gideyim:1::38: :38: :38::62: :62: :64: :64:

kızlar başka hamile haberi varsa bilemiyom sadece öylesine ortalardan okuyayım dedim deysimin haberine rastladım ...başkagelişmeler varsa haberim yok emin olun..öptüm hepinizi..:10:

Merhaba arkadaşlar siteyi bayadır takip ediyordum ama bugune kısmetmiş üye olmak
umarım en kısa zamanda bizim gibi isteyen herks kavusur bebeklerine hayırlısıyla

canım hoşgeldin aramıza

grusurz bıtanecım kolay gelsın

gecmıs olsun canım boyun fıtıgında ılac kar etmıyo malesef
bende cıkıyorum allaha emanet olun
aynen öle canım ilacıda yokk :14:
insallah kayracim,dilerim kucaklarimizin dolacagi gunler yakindir insallah.ben de iyiyim canim yaa,daha tahlil sonuclarim belli olmadi bekliyorum iste:18::18::18::18::18::18:

kiz ben sabahtan burdaydim,alinti alirken gitti site:57::57:sonrada uzun surer diye girmedim,ne bileyim hemen acildigini:31:neyse aksama görusuruz insallah canim:38:

canim haa cen ben lazz degilum daa:1:canim ben izmirliyim:31:ama bayiliyorum siveli konusanlara,cok tatlilar degil mi?:1:tamam canim bundan sonra ne yapiyoruz?tabisi agri ve akinti gunlerini degerlendiriyoruz.isin sakasi bir yanada,hersey rabbimin elinde,vakti saati gelmedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile faydasi yok:5:cok takilmiyorum ben böyle seylere..:38:

canim bende birkac defa baktim,hatta soracaktim sana ama,soramadim birturlu.sunger arkadasimizda ismin yok neden diye..ama sonra belki fazla ihtiyac olmadigini,ondan yazmadiginizi dusundum.dolayisiyla 20 tane okuyacagim biliyordum,daha yeni okuyacagim.ama sorun degil canim ben 40 tane okurum..olur böyle seyler yine cok guzel yapiyorsun,bu kadar seyi bir arada yapmak zor yanii.rabbim razi olsun:38::38:

rüyansı hayır olsun eşinin cnm

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum

insallah canim,dilerim hayirlara vesile olsun.:71::71::71:[/QUOTE]

amin canım amin
bu arada gebe bir arkadaş varmıs hayırlı olsun:nazar:

ayyy deysimm geldigim gibi ne güzel bir haber buuuu çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin halaya geç kaldım ama dur bende tutayım ucundan:64: :64: :64: :64:Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım...belki inanmıcaksın ama az önce siteye girerken remen dua ettim..Allahım inşallah bi hamile haberi alırım diye...

kızlar biz kayınvalidemdeyiz..pc henüz olmadı..eşim burdan bi parça aldı..rem de sorun var galiba..bakalım gidince yapmaya çalışıcak...gerçi ikinci faturamız geldi ödenmemiş o yüzden bugün sondu ödemetarihi..pc olsa bile kapalı olabilir:31:neyse hepinizi çok özledim..geçmişi okumayı çok çok isterdim ama şuan hiç müsait degilim...hoşçakalın.

ayyy deasyymmmm çok mutlu oldum ya dur gitmeden bi öpim seni bide halay çeke çeke gideyim:1::38: :38: :38::62: :62: :64: :64:

kızlar başka hamile haberi varsa bilemiyom sadece öylesine ortalardan okuyayım dedim deysimin haberine rastladım ...başkagelişmeler varsa haberim yok emin olun..öptüm hepinizi..:10:
derinim senin de bu pcden cektiğinn kısss dövelim o pc i:57::57::57::57::57:

özledik senii en kısa zamanda bekliyoruzz:3:

hehehe hayatta üc seyi sevmemm iymmmiss :9::9: ammminn cnnmmm allah isteyen herkese nasip eder insallah.

canm kafana takma gecen ay banada aynisi oldu adetim gecti bayabi sonra hamilileim falan die baya ümütlenmistim hep test yaptim hep negatif sonra tmm sIKILDIM artik bari adettim olsun dedim umudumu kaybedettim sonra iki gün boyunca hafif akinti geldi sonra normal reglm oldu ve tekrar umutlama ya basladim simdi gerci benimki umutlanma degilde inatlasma sirf kaganama inat:47::47::47:

ayy ne güzel ikiz valla benim kocisde ücüz die tutturdu sanki birisini buldukta:9::9:
cnm insallah güzel kalbini nur topu gibi bebis nasip eder. bekleyelim cnm gec olsun ama hayirlisi , hayirli bir evlat olur insallahh :29::29:

amminn cnm bnm allah hepimizin yüzünü güldürür insallah:34::34::34:

insallah egal'cim insallah:38::38::38::38::38:

cok gecmıs olsun cnm aman saglıgın yerıne gelsınde gelır mınıslerde ınsallah dıkkatet kendıne:16:

olurmu tatlım sen verdınde tarıhını ben eklemedım mı:9:sen yaz tarıhı eklerım cnm seve seve:16:
buarada cnm ben senın nıkını sana yakıstıramıyorum böyle daha umutlu bısıy olsa daha güzel olmazmı sen nıye garıp olasın:70:tabı bu benım fıkrım yalnıs anlama:17:

tatlım kusurabakma atlayabılıyorum cok gıremedıgım ıcın :51:eklım hemencecık:52:

netten buluyom cnm takıl bana gezdırım senı:9::10:

hoşgeldın cnm aramıza umarım en kısa zamanda verırsın müjdeyı:16:
kayram adet sancısı ama beklenen bısıydi gelmese anormal olurdu:9:buarada sagol cnm güzel düşüncelerın için:16:

cok tesekkur ederim ugurboncugum:38::38:tarihim 18 subat canim.evet haklisin,ama uye olurken esim kayit ediyordu azicik teknoloji özurluyumdur de:1::1::1::1::1:acele idi isi vardi.ne olsun dedi bende garip cikti agzimdan,öylede kaldi yani..simdi nasil olur,nasil degistirilir bende bilmiyorum..sanirim uzun is:59:bir arkadasta vardi hani nickini hatirlamiyorum ama,degistirmek istiyordu,sonra olmadigini falan yazmisti:59:benmi yanlis hatirliyorum.yoksa zormu gercekten??:26::26::26:

çok saol kuzum Allahım en kısa zamanda sanada bi bebiş versin canım benim umarım herşey yolunda gider dularım seninle...

canım benim çook çok saol sağlıklı ol en kısa zamanda Allahım sanada nasip etsin sağlıkla...

saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda

Allahım yardımcın olsun canım inşallah bu ay hamiş kalırsın allahın izniyle dualarım seninle hayırlı haberler bekliyoruz canım

dua etmemmi kuzum ya siz bana uğurlu geldiniz vallahi inşallah benimde dualarım kabul olur en kısa zamanda sendende alırız müjdeyi Amin kuzum ben 4 hafta 1 günlüğüm şuan 5 haftalıktan önce pek görünmediği için beklicem mecburen kalp atışları için zaman çok zor geçicek ama hamdolsun bukadar olduya beklicem napalım :)

Amin kuzum darısı hepinizin başına tez zamanda İnşallah hep dualarımdasınız tatlım.arkadaşım şuan dr da çıkmasını bekliyorum güzel haberleri için...beni duyunca hiç şaşırmadı yaa sen çok güzelleşmiştin benim içime doğuyodu dedi ve çok mutlu oldu tabii :)sor tabi kuzum ya ilgilenmen ne güzel sıkılmam ben sizden merak etme :)

Amin canım çook çok saol darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah en kısa zamanda

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum benim Amin 1,5 hafta var kalp atışını duymama hayırlısı Allahımdan inşallah tutunur bebişimiz bana ve hayata :D darısı başına kuzum inşallah tez zamanda hamiş kal sağlıkla:D

Amin canım darısı en kısa zamanda seninde başına çok istiyorum biran önce hepinizden alıyım müjdeyi

HERBİRİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARKADAŞTAN ÖTE DOST OLDUNUZ BENİMLE PAYLAŞTINIZ ACIMI ÜZÜNTÜMÜ KAYGILARIMI ŞİMDİDE MUTLULUĞUMU..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KIYMETLİSİNİZ BENİM İÇİN HİÇ YÜZYÜZE GELMEDİĞİMİZ HALDE..
RABBİMDEN DİLEĞİM İNŞALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI OLSUN GÖRİYİM DUYAYIM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM
VEE.... EN KISA ZAMANDA BEBEK DİLEYEN, BENİMLE BUNLARI PAYLAŞAN SİZ ARKADAŞLARIMDA EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIN SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZ TUTUNSUN SİZE VE HAYATA...ÇOCUKLARI OLANLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAH.HEP DUALARIMDASINIZ SİZDE BENİUNUTMAYIN

amin canim insallah,bir kac hafta dedigin nedir ki canim,cok cabuk gecer.bugunleri görmek icin ne kadar bekledigini dusun,onun yaninda 1 hafta az gelicektir:38::38:insallah kalp atisinida duyarsin canim:38::38::38:

öff yaa beklemek neSIKICI ne sacma sapan ismis yaww .. kizlar yaa bu ay hamile kalmayi okadar cook cook istiorum kiiii bu ay olamassa bidahaki ayya ayyy nolur olsa sankii

cünkü esimin dogum günü 8 subat benimde adettim 4 subatta eger hamileysem ozamana kadar ögrenirrim güzel bi hediye olmasmii yanii

eger bu ay olmassa martin 27si bizim evlilik yil dönümüz ozmana hamis kalirsam ozmanda olabilir güzel hediyee yanii o yüzde bu biraz sabirsizlaniom aslinda bukadar heycan hic yapmamistim hehehehe:27::27::27::27::27:
inşallah canım hamiş kalmışsındır gerçi yumurtan geçde çatlayabilir sen genede çalışmaya devam et istersen
ebrarcım bende ii işte bugün pek keyfim yok ama idare eder canım benim pek gecmişe bekmeye fırsantım olmuyo dua olursa ben gelince yazarmısın

birsencim sağol canım bende idere eder dün eşim pc deydi ondan gelemedim neler yapıyorsun oğlun nasıl oğlandı demi çocuğun yanlış hatırlamıyorsam eğer
yok canı benim kızım var oğlu olan semraydı onla karışmıştır olabilir
amın cnm olsun deger topıgımıze:52:

ekledım cnm hayırlı olsun:16:

cok sagol ebusum
kız boncuğum nasılsın görüşemiyoz eşin nasıl oldu canım şimdiden başla arısütüne hazırlık olsun yakında güzel haber alacaz ya inşallah
amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be:14::14::14::14:
kız sevtun daha bitiremedinmi işlerini neyse sana güzel bi haber veriyim bildin kız dr erkek dedi ama hayırlısı olsun canım sağlıklıca doğsun yeter
bekleme sürem uzadı sevtunum.Midem için antibiyotik tedavisi görücem 1.5 ay.Bu süre içindede gebelik yine yasak.Önce şu mideyi düzeltiyim dedim iltihap varmış.Hayırlısı benimde işime geliyo cesaret edemiyorum hala gebeliğe zaten:18:
kardelen napıyon sınav sonuçların ne zaman belli olacak inşallah kazanmışsındır
oyyyy kuzum kıyamam sen bana hoşgeldin demedinki :27:şaka ya nasılsın bitanem :38:
ebrarım nasılsın canım ne var ne yokk madem yumurtaların çalışıyo sende biraz çalışma yapsana
grusurz bıtanecım kolay gelsın

gecmıs olsun canım boyun fıtıgında ılac kar etmıyo malesef
bende cıkıyorum allaha emanet olun
geçmiş olsun ama istersen yağla masaj yap biraz iyi gelir
# elixsir
# birsen29

merhaba kizlar:3::3::3::3::3::3:nasilsiniz???
selam canım geçmişte uğraşıyodum oku oku anca bitti

çok saol kuzum Allahım en kısa zamanda sanada bi bebiş versin canım benim umarım herşey yolunda gider dularım seninle...

canım benim çook çok saol sağlıklı ol en kısa zamanda Allahım sanada nasip etsin sağlıkla...

saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda

Allahım yardımcın olsun canım inşallah bu ay hamiş kalırsın allahın izniyle dualarım seninle hayırlı haberler bekliyoruz canım

dua etmemmi kuzum ya siz bana uğurlu geldiniz vallahi inşallah benimde dualarım kabul olur en kısa zamanda sendende alırız müjdeyi Amin kuzum ben 4 hafta 1 günlüğüm şuan 5 haftalıktan önce pek görünmediği için beklicem mecburen kalp atışları için zaman çok zor geçicek ama hamdolsun bukadar olduya beklicem napalım :)

Amin kuzum darısı hepinizin başına tez zamanda İnşallah hep dualarımdasınız tatlım.arkadaşım şuan dr da çıkmasını bekliyorum güzel haberleri için...beni duyunca hiç şaşırmadı yaa sen çok güzelleşmiştin benim içime doğuyodu dedi ve çok mutlu oldu tabii :)sor tabi kuzum ya ilgilenmen ne güzel sıkılmam ben sizden merak etme :)

Amin canım çook çok saol darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah en kısa zamanda

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum benim Amin 1,5 hafta var kalp atışını duymama hayırlısı Allahımdan inşallah tutunur bebişimiz bana ve hayata :D darısı başına kuzum inşallah tez zamanda hamiş kal sağlıkla:D

Amin canım darısı en kısa zamanda seninde başına çok istiyorum biran önce hepinizden alıyım müjdeyi

HERBİRİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARKADAŞTAN ÖTE DOST OLDUNUZ BENİMLE PAYLAŞTINIZ ACIMI ÜZÜNTÜMÜ KAYGILARIMI ŞİMDİDE MUTLULUĞUMU..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KIYMETLİSİNİZ BENİM İÇİN HİÇ YÜZYÜZE GELMEDİĞİMİZ HALDE..
RABBİMDEN DİLEĞİM İNŞALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI OLSUN GÖRİYİM DUYAYIM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM
VEE.... EN KISA ZAMANDA BEBEK DİLEYEN, BENİMLE BUNLARI PAYLAŞAN SİZ ARKADAŞLARIMDA EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIN SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZ TUTUNSUN SİZE VE HAYATA...ÇOCUKLARI OLANLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAH.HEP DUALARIMDASINIZ SİZDE BENİUNUTMAYIN
kız ne o ole vedalasıyo gıbı yazmıssın bak yegenımızın buyumesını bızle paylascaksın sen daha:33::33::33: saka bı yana bende senı cok sevdım tatlım ınsallah bebısının kalp atısını da duyarsın dogdugunu da gorursun ama stres yapmamalısın tatlım tamammı kendıne cok ıyı bak bebısımıze de:emir_bebek::nazar:
canım hosgeldın aramıza allahım senı de bızlerı de bekletmesın daha fazla:26::26::26:
cok gecmıs olsun cnm aman saglıgın yerıne gelsınde gelır mınıslerde ınsallah dıkkatet kendıne:16:

olurmu tatlım sen verdınde tarıhını ben eklemedım mı:9:sen yaz tarıhı eklerım cnm seve seve:16:
buarada cnm ben senın nıkını sana yakıstıramıyorum böyle daha umutlu bısıy olsa daha güzel olmazmı sen nıye garıp olasın:70:tabı bu benım fıkrım yalnıs anlama:17:

tatlım kusurabakma atlayabılıyorum cok gıremedıgım ıcın :51:eklım hemencecık:52:

netten buluyom cnm takıl bana gezdırım senı:9::10:

hoşgeldın cnm aramıza umarım en kısa zamanda verırsın müjdeyı:16:
kayram adet sancısı ama beklenen bısıydi gelmese anormal olurdu:9:buarada sagol cnm güzel düşüncelerın için:16:

ah kusum ben bılmıyodum kusura bakma adet sancısıysa beklenen bıseymıs geercekten:51: ama bu son kırmızıların ınsallah kıymetını bıl eee nede olsa onumuzdek uzun bır zaman kırmızı goremıcen ınsallahhh:66::66::66::66:
bırsencım pelıncım waycım en son sızlerı gordum nasılsınız ıyısınız ınsallah
pelıncım esın nasıl oldu canım hastaydı herhalde
kardelos gelmemıs bugun de yaaaa gezentı gezıyodur yıne:61::61::61::61:
derıncım ınsallah bır an once olur da pc gelırsın yıne kuzum yaaa
kızlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler
ablacım sana ozellıkle ıyı geceler dılıyorum bıtanem
grusuruz hatunlar:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kayra cım ii işte her zaman ki monotonluk aynı şeylere günleri geçiriyoruz sen nasılsın

inanmıyorum yaa nasıl sevindim canım demek hemşeriyiz hemide aynı semt
kk nekadar güzel bişey bak nerden nereye işte biara bunu konuşalım canım mesela nerde okudun filan.
evet bende seni çok sevmiştim canım güzel düşüncelerin için çok saol :38:

hadiyaa çok üzüldüm canım ne olcak böyle peki?ALLAHIM şifa versin tez vakitte bu hafta duanda şifada isteyelim rabbimden :38:

canım çok geçmiş olsun ne için mr ?

kuzum neyin var adetmi oldun yoksam dikkat et kendine hiç dinlenemiyosun sen ya
ALLAHIM şifa versin çok özledim seni :38:

oyy teyzesi yesin minişi tuğçem iyi olmanıza sevindim canım
buarada sen çok büyümemişsin yani resimde anlaşılmıyo kuzum dört gözle bekliyorum koca göbüşlü halini :emir_bebek::nazar::nazar:öptüm seni bitanem

:46::46::46::46::46:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62:
canım ya bunları hakettin tabiki kullanıcaksın ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah gözünaydın tekrardan canım nasıl sevindim ya .darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun :49::49:
dualarında bizi unutma ayrıca arkadaşına ve sana çok dua edicem inşallah .buarada o naaptı?doktor ne dedi seni duyunca neyaptı çok sordumda inanki sevinçten yani :9:

semroşum dikkat et kuzum vala bugün haberlerde bile gösterdiler bu seneki grip bi tuhsafmış bende korkuyorum bağışıklık sistemini güçlendirmeliyiz hasta olmamak için :71:

canım ilaçları kestiysen olursun adet çok sancın olmaz umarım
inşallah öbür ay gelmez kırmızılar doğal yoldan gelir minişin canım :38:

kardelenim hayırlısı olsun canım vardır bi hikmeti diyelim çok merak etmiştik haber vermen iyi oldu canım :38:

:42::42:
emredersin dayakcı sevtun :1::1:
hem gelmez hemde burda olmayınca kızar şaka biyana öptüm senide

canım herşey gönlünce olsun emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
dualarım seninle :38:

selam garibim nasılsın kuzu?
ben iyiyim şükür osmanı izleyip geldim :1:

selam canım ben iyiyim sen nasılsın?

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi

bol bol meyve yiyiyorum canım benim :39::39::39::39::39::39:ay bide hersene şu gribe isim bulmuyorlarmı sinir oluyorum :84::84::84::84::84::84::84:
kizlar bide nie bukardar cok istiom bilionusmuu simdi benim kaynanam esime hediye almis sordumm cccoook güzel hediye dedi ne acaba die israr ettim cook güzel cok pahali dedi bende dedim ayni hediyeyi almayalim söyle dedim söylemem ben kimseye dedim bana nededi biliyormusunuz senin gücün yetmez öyle hediye almaya okadar güzel pahali hediye alaman accayip güzel sen veremen öyle hediye dedi i yaaa nekadar sinir oldun anlatamam simdi hamile kalirsam kaynanama derim ozman para hersey degil benim hediyem en degerli en güzel hediye diee ama hakketi onu oo senin hediyeni istesem alir herkes alir benmikini kimse veremez diee hahah keske öle olsada die bilsemm keske hic olmassa bazilarinin cenesini havasini alirim:D:D:

ayy nekadar fesattmissim beeennn:47::47::47::47:

kız kayananda çok saçma konuşmuş benim yedi yaşın daki oğlum bile bu kelimeleri sarf etmez cahillik kötü şey şekerim allah yardımcın olsun bebek için zaten dua ediyoruz ama bu okuduğum dan sonra sana özel olarak dua ettim rabbim gönlüne göre versin :49::49::49::49::49:

kız kayananda çok saçma konuşmuş benim yedi yaşın daki oğlum bile bu kelimeleri sarf etmez cahillik kötü şey şekerim allah yardımcın olsun bebek için zaten dua ediyoruz ama bu okuduğum dan sonra sana özel olarak dua ettim rabbim gönlüne göre versin :49::49::49::49::49:

cok cok saol cnm bnm. allah herkese nasip eder ins yaa benim esim bide evin tek oglu kiskani cok yaa kocam kaynanamin yaninda biraz ilgi göstersin hemen bi laf atma sakaya vurma falan varr ehh neysee allah benim gibi olanlara cok cok sabir versin cünkü cok ihtiyacim varr..:D:D:1::1::1:

EKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın:16:
amour-cocci.gif

animacia_lienka.gif

kızlar boş oldugum zaman lısteyı ugurböceklı yapcam:9:

canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuş zevkli kadınsın vesselam :46:
cok cok saol cnm bnm. allah herkese nasip eder ins yaa benim esim bide evin tek oglu kiskani cok yaa kocam kaynanamin yaninda biraz ilgi göstersin hemen bi laf atma sakaya vurma falan varr ehh neysee allah benim gibi olanlara cok cok sabir versin cünkü cok ihtiyacim varr..:D:D:1::1::1:

işin zor canım seni çok iyi anlıyorum ablamda seninle aynı durumda allah yardımcın olsun :49:

ebrarcım cok sağol canım hiç bilmiyorum sanırım bu ağrıya alışmam lazıım:14:

şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur :14:

rüyansı hayır olsun eşinin cnm

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum
canımya çok zordur eminim tez vakite şifa bulursun inşallah
nedemek dua yapılırken onuda ilave edicem okadar canım
canim haa cen ben lazz degilum daa:1:canim ben izmirliyim:31:ama bayiliyorum siveli konusanlara,cok tatlilar degil mi?:1:tamam canim bundan sonra ne yapiyoruz?tabisi agri ve akinti gunlerini degerlendiriyoruz.isin sakasi bir yanada,hersey rabbimin elinde,vakti saati gelmedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile faydasi yok:5:cok takilmiyorum ben böyle seylere..:38:

canim bende birkac defa baktim,hatta soracaktim sana ama,soramadim birturlu.sunger arkadasimizda ismin yok neden diye..ama sonra belki fazla ihtiyac olmadigini,ondan yazmadiginizi dusundum.dolayisiyla 20 tane okuyacagim biliyordum,daha yeni okuyacagim.ama sorun degil canim ben 40 tane okurum..olur böyle seyler yine cok guzel yapiyorsun,bu kadar seyi bir arada yapmak zor yanii.rabbim razi olsun
insallah canim,dilerim hayirlara vesile olsun.
garibim evet şiveli konuşanlar benimde hoşuma giderdim tam içlerine düştüm kociş pek konuşmaz ama ailesiyle beraberken şiveli konuşur :1::1:
ya canım nasıl oldu bilemiyorum işte ya listeyi buraya geçirirken oldu yada sonradan çünkü sayıyorum ben ne eksik ne fazla olmasın diye .neyse sen 20 tane daha okuyacvaksın artık kusura bakma iki iş oldu sanada .
ebrarim unuttum yazmayii,osmani bilmiyorum canim..ben cok dizi izlemem ve takip etmem:50::50:sinirimi bozuyor dizilercunku insanlara empoze ettikleri seyler hos degil..ama guzel takip edilmesi gereken film,dizi vs var tabiki:71::71:sanirim osman da onlardan biri:34::34:vaktim olursa bir ara bakarim senin osmanciga
bende çok dizi izlemem canım söylediklerine katılıyorum herşey çok seviyesiz artık
ben genelde aile dizilerinden hoşlanıyorum sayılıdır izlediğim dizi

canım yaa negüzel inanki çok mutlu oldum arkadaşın ve senin adına RABBİM tamamına erdirsin
ayrıca bizde seni çok sevdik inşallah hep aramızda olursun bebişini bu topicde doğururuz :1:
ALLAHIM güzel gönlüne göre versin
hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda sende anne olursun
ALLAHIM daha fazla bekletmesin
Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza..
Yeterimde burda :)
tabiki seve seve kapımız herkese açık helede bebek hasreti çekenlere

ayyy deasyymmmm çok mutlu oldum ya dur gitmeden bi öpim seni bide halay çeke çeke gideyim:1:

kuzum gelmişsin kaçırdım seni çok özledim seni çok arıyamadımda kaç gündür öyle yoğunumki şimdide misafir gelicek 1 hafta buralarda olamıycam .ALLAHIM sağlık versinde yorgunum cano .buarada adetinden haber yazmamışsın merak ettim inşallah gelmedi cano ?yarın aramaya çalışcam seni .çok öptüm yerin ve yokluğun çok belli :43:
ebrarım nasılsın canım ne var ne yokk madem yumurtaların çalışıyo sende biraz çalışma yapsana
birsenim ben iyiyim kuzu sen nasılsın?yumurtalar çalışıyo bende çaslışıyomda benim sıpa biraz tembel aslında belkide akıllı bu hayata gelmekten korkuyo sanırsam hayırlısı kuzum duanda beni unutma
kız ne o ole vedalasıyo gıbı yazmıssın bak yegenımızın buyumesını bızle paylascaksın sen daha:33::33::33: saka bı yana bende senı cok sevdım tatlım ınsallah bebısının kalp atısını da duyarsın dogdugunu da gorursun ama stres yapmamalısın tatlım tamammı kendıne cok ıyı bak bebısımıze de:emir_bebek::nazar:

canım hosgeldın aramıza allahım senı de bızlerı de bekletmesın daha fazla

ah kusum ben bılmıyodum kusura bakma adet sancısıysa beklenen bıseymıs geercekten:51: ama bu son kırmızıların ınsallah kıymetını bıl eee nede olsa onumuzdek uzun bır zaman kırmızı goremıcen ınsallahhh
bırsencım pelıncım waycım en son sızlerı gordum nasılsınız ıyısınız ınsallah
pelıncım esın nasıl oldu canım hastaydı herhalde
kardelos gelmemıs bugun de yaaaa gezentı gezıyodur yıne:61::61::61::61:
derıncım ınsallah bır an once olur da pc gelırsın yıne kuzum yaaa
kızlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler
ablacım sana ozellıkle ıyı geceler dılıyorum bıtanem
grusuruz hatunlar:21::21:
ablam sanada iyi geceler kaçırdım seni kuzum :2:öptüm çok
selam bacılarım nasılsınız ben bir geçmişe bakıp geliyorum ne zaman çıkarım bilmem :26:
ayy bende 1 saattir bakıyorum girmeyince cezamız ağır oluyo kuzum :1:
bol bol meyve yiyiyorum canım benim :39::39:ay bide hersene şu gribe isim bulmuyorlarmı sinir oluyorum :84::84:

şifa olsun semroşum birazda ben yesem ya meyveyle hiç aram yok kocişim bıktı benden :30:
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

kaçırdım seni canım iyi geceler

selam tatlışlar hepinize iyi geceler bugün kardeloşum,pelinim gelmemişler ya peloşu iyce merak ettim kardeloşum mesaj atmışda .
eve geç geldim sonra kapı çaldı bibaktım misafir genin yarısında neyse 1 saat oturup gitti .bende geç kaldım buraya tabi .neyse benden bukadar :27:

Son düzenleme:
Back
X