Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım cok sağol canım hiç bilmiyorum sanırım bu ağrıya alışmam lazıım:14:

şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur :14:

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi
[/QUOTE]

sağol cnm sen nasıl oldun umarım dahada ıyısındır:16:

cok sagol yetercıgım :16:

sagol cnm sende dıkkatet kendıne:16:

kardelenım her ıste bı hayır vardır belkı yapsaydın tutmucaktı hemen ümıtszlıge kapılma cok yakındır ınsallah müjdeyı vermen:16:

sağol ebusum evet adet sancısı:17:ılkkez adetımın geldıgıne üzülmedım :17:esım sagolsun amelıyat oldugu ıcın ümıt yoktu zaten:9:dınlenemıyorum neyapım kacıcıam zaten yakında:10:

umarım engüzel hedıyeyı sen verırsın cnm rabbım gönlüne göre versın o kaynananda bozulur ınsallah:16:

sağol boncugum yine ayınıyım alışmaya çalısıyorum ağrılaraa
kardelos nerelerdesın bacım sen kaybolmussun yıne:32:
derınım senın o pc nı okutmak lazım cano ne cok cektırdı sana bu yıl:9:özletme kendını:17:
ya dün tutısın üyelıgı ıptal olmustu hayırdır umarım ıydıır tutişim:16:
kayram sen nasılsın cano keyıfler nasıl:16:

hepinize gunaydinnnnn,``dilegim anne olmak diyenler``topiginin guzel anne adaylariii:64::64::64::64:

dilerin gununuz hayirlara,mutluluklara vesile olsunn:71::71::71::71::71:

esim ruyasinda ikimizi görmus:rüyasinda ikimiz doktara gidiyormusunuz,doktor:esin hamile diyormus esime.....:14::14::14::14::14::14:

öyle cok bebek hasreti var kii icinde,rüyalarinda bile bebekle ugrasiyor:14::14::14:cogu zaman gözlerinin doldugunu göruyorum,buda beni üzuyor...:14::14:

ama rabbimden gelen herseye amenna,hersey kabulumuz.O dilerse verir, dilerse vermez.dilerim rabbim efendimiz (sav)h:14:hürmetine,bizim icin dua edenler hürmetine,hepimize hayirli evlatlar versin..yuvalarimizi senlendirsin.

RABBIM!zekeriyya (as) umutlarinin tukendigi anda,yahya'yi müjdeleyen sensin.ne olur katindan,lutfundan,kereminden,azametin ve buyuklugunden bizede iki cihanda yüzumuzün aki olacak evlatlar nasip eyle..(amin)sen merhamat edenlerin en hayirlisinin..:43::43::43::43::43::43::43::43:
rüyansı hayır olsun eşinin cnm
meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yok, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi :14: :14: :14:

bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan :19:

sizler nasılsınız? varmı güzel haberler, geçmiş çooook geçmiş sayfalar uçmuş okuyamadım, gözüm kesmedi inşaallah vardır yeni mutluluk verici haberler.

ebrarcım ben duayı okudum, inşaallah görürsün notumu, özelden yazmaya üşendim :34:

görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum

ablacım benı merak etmıssın gırmememın sebebını sana bı ara msn de karsılasır sak ozel olarak anlatmak ıstıyorum senı cok sevıyorum cok ozluyorum ama gremıyorum ıste nasılsın bıtenecım sıstem gerekıyo dızı ıcın demıssın turkıyeye gdıcem ya bende 3 sezonun butun bolumlerı var ablacım kardesımden sıkıstırılmıs dosya yapmayı ogreneyım de sana hepsını yollarım ınsallah yeterkı sen ıste bebısım

bomcukum keyıfler bı gıdıyo bı gelıyo ne olsun hastaymıssın bebegım gecmıs olsun kıyamam sana kırmızıları mı gordun yoksa baska hastalıkmı bıtanem bı gun o kırmızılar bı kesılcek dokuz ay da gelmıcek merak etme kusum keyfını de kımse ıcın bozma bılıyorsun zaten yeterınce zor seylerle ugrasıyoruz

kuzum ıyılesıyosun demek cok sevındım bıtanem bak ben sana ne dıcem artık sogan suyunu bırak ıstersen ıncır kurune basla yumurta uretmen ıcın ıyı gelebılır zaten senın adet duzensızlıgın yok bıldıgım kadarıyla ben senın yerınde olsam ıncır yapardım bıtanem

canım en ıyısını yaparsın bence de ıse gır cok zor beklemek gun saymak falan oluruna bırakmak lazım bıraz ınsallah kolaycacık gelır bebıskon

aminn aminnnn dıyorum kuzu ınsallah bızım de kucaklarımız dolar
sen nasılsın bıtanem

bu arada herkese guzel ve mutlu bır gun dılıyorum
derınım boncuguma katılıyorum kuzum okut sen o pc yıı ebosum derınle konusursan selam sole kusuma
kardelen bhrcım uzulme bıtanem herseyde vardır bır hayr belkı klomen sonra gostercek etkısını ve kendılıgınden oluvercek degılmı uzme kendını rabbım bekletmesın daha fazla
sevtunum senı kacırdım galıba bebegım neyse baska bahara mı kaldı ne
kardelosum ugra be bı araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kardelen49um da pek gorunmıyııı msn de konustuk gercı ama
ben cıktım kızlar esım yemege kadar

insallah kayracim,dilerim kucaklarimizin dolacagi gunler yakindir insallah.ben de iyiyim canim yaa,daha tahlil sonuclarim belli olmadi bekliyorum iste:18::18::18::18::18::18:

amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be:14::14::14::14:

kiz ben sabahtan burdaydim,alinti alirken gitti site:57::57:sonrada uzun surer diye girmedim,ne bileyim hemen acildigini:31:neyse aksama görusuruz insallah canim:38:

:21::21:ohhh kuzu iyi gezmeler sana :38:

evet kuzum iki adet arasındaki lekelenmeler yumurtlama kanaması oluyo benim son zamanlarda baya oluyo siz bolca değerlendirin kuzum kaçırmayın negüzel işte sinyal veriyo yumoşlar
tamam listeye bitti diyorum canım ayrıca sen lazmısın kız?ama yok izmirliyim demiştin değilmi şimdi hatırladım .osmanı bilmeymisun ayıp ettin ablası ya öyle bir geçer zamanki dizisindeki küçük sıpacık izle mutlaka süper inanki

canım demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah takmadığın zaman gelir bebişin hep kendimize ediyoruz takarak

AMİNNN KUZUM AMİN

oyyy kuzum benim tamam msnde konuşuk ederiz biara inşallah
bide çok düşüncelisin ya seni varya yirim kuzu saol yapabilirsen iyi olurda olmazsada sorun değil bitabnem ayrıca buara çok iyi görüyorum seni böyle devam kuzum :38:

selam kuzu bittimi işlerin nasılsın?ağrıların ne alemde

selam sevtunum kız bizde özlüoz senide işlerin bitince kavuşuruz elbet gerçi biraz uzak kalman senin içinde iyi oluyodur kafanı dinliyosun işte bebiş düşünmeden .ayrıca senin yavru çok fena galiba selamımı söyle azcık rahat bıraksın yafff :38:

canim haa cen ben lazz degilum daa:1:canim ben izmirliyim:31:ama bayiliyorum siveli konusanlara,cok tatlilar degil mi?:1:tamam canim bundan sonra ne yapiyoruz?tabisi agri ve akinti gunlerini degerlendiriyoruz.isin sakasi bir yanada,hersey rabbimin elinde,vakti saati gelmedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile faydasi yok:5:cok takilmiyorum ben böyle seylere..:38:

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

ya GARİP diğer listede yok liste eksik çıkıyo nasıl oldu anlamadım
GARİBİM sen kaçtane okudun kuzum ?bana onu bidersen sevinirim yanlışlıklamı silinmiş nolmuş şimdi farkettim :59:yani sungerin listesinde 20 eksik var anam ben yidim kafayı kızlar

canim bende birkac defa baktim,hatta soracaktim sana ama,soramadim birturlu.sunger arkadasimizda ismin yok neden diye..ama sonra belki fazla ihtiyac olmadigini,ondan yazmadiginizi dusundum.dolayisiyla 20 tane okuyacagim biliyordum,daha yeni okuyacagim.ama sorun degil canim ben 40 tane okurum..olur böyle seyler yine cok guzel yapiyorsun,bu kadar seyi bir arada yapmak zor yanii.rabbim razi olsun:38::38:

ebrarcım cok sağol canım hiç bilmiyorum sanırım bu ağrıya alışmam lazıım:14:

şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur :14:

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi

rüyansı hayır olsun eşinin cnm

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum [/QUOTE]

insallah canim,dilerim hayirlara vesile olsun.:71::71::71:

ebrarim unuttum yazmayii,osmani bilmiyorum canim..ben cok dizi izlemem ve takip etmem:50::50:sinirimi bozuyor diziler:50::50:cunku insanlara empoze ettikleri seyler hos degil..ama guzel takip edilmesi gereken film,dizi vs var tabiki:71::71:sanirim osman da onlardan biri:34::34:vaktim olursa bir ara bakarim senin osmanciga:34::34::38:

Allahım hayırlı sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah bizide dualarına ekle canım bende cuma test yaptıracağım tüp bebe sonucu için

sonucu aldıktan sonra günümde olmuştum ben yani 2 gün sonra ama çok yoğun bir kanamaydı benimki adaçayı içtim 3 akşam 1 fincan ii geldi
çok saol kuzum Allahım en kısa zamanda sanada bi bebiş versin canım benim umarım herşey yolunda gider dularım seninle...

aferim bebem işşallah sag saglim alırsın kucaguına bebem halaya geç kaldım ama neyse bende gelmişken çekem bari:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benim çook çok saol sağlıklı ol en kısa zamanda Allahım sanada nasip etsin sağlıkla...

ayyyxyy:emir_bebek::emir_bebek: ne güzel haber allah saglikli kucagina almani nasip etsin ins.:124::124::124::124:

darisi bizim basimiza..:66: gerci ben cak heycanliyim yaa düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil acaba olmusmdur bu sefer diyee kizlarrr cook cook dua edin nolur busefer olsun hayal kirikligina ugramakta gercek cok SIKILDIM bu seferde hayal kirikli olursa:25::25: cok cok agarim amaa:43::43::43::43::43: valla bebek olsun diye hergün iliskiye girdim ins ins tutmustur.. :18::18:

alllahim herkese hayirli bir evlat nasip eder insallaahhh:54::54::emir_bebek::emir_bebek:
saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda

kıslar merhaba yarın gıdıorum kontrole
bı daha gıremeyebılrrım nolur dualrından eksık etmeyın benıı
olurmu haftasonu opu olucak buuk ıhtımalle
allahım yardımcım olsunn amınnnn
Allahım yardımcın olsun canım inşallah bu ay hamiş kalırsın allahın izniyle dualarım seninle hayırlı haberler bekliyoruz canım

canim bu kadar stres yapma kendine,herseyi oluruna birak vakti saati geldiginde olacaktir..yasinda kucuk henuz daha,allah gönlune gore versin:49::49::49:

canim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..kalp atislarinida duyarsin insallah..senin adina cok sevindim..bizede dua et olurmuuuu:5::5::5::5::5::5:
dua etmemmi kuzum ya siz bana uğurlu geldiniz vallahi inşallah benimde dualarım kabul olur en kısa zamanda sendende alırız müjdeyi Amin kuzum ben 4 hafta 1 günlüğüm şuan 5 haftalıktan önce pek görünmediği için beklicem mecburen kalp atışları için zaman çok zor geçicek ama hamdolsun bukadar olduya beklicem napalım :)

:46::46::46::46::46:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62:
canım ya bunları hakettin tabiki kullanıcaksın ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah gözünaydın tekrardan canım nasıl sevindim ya .darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun :49::49:
dualarında bizi unutma ayrıca arkadaşına ve sana çok dua edicem inşallah .buarada o naaptı?doktor ne dedi seni duyunca neyaptı çok sordumda inanki sevinçten yani :9:
Amin kuzum darısı hepinizin başına tez zamanda İnşallah hep dualarımdasınız tatlım.arkadaşım şuan dr da çıkmasını bekliyorum güzel haberleri için...beni duyunca hiç şaşırmadı yaa sen çok güzelleşmiştin benim içime doğuyodu dedi ve çok mutlu oldu tabii :)sor tabi kuzum ya ilgilenmen ne güzel sıkılmam ben sizden merak etme :)

canım inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlklıca doğurasın
Amin canım çook çok saol darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah en kısa zamanda

canım benim gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inş.tez zamanda kalp atışlarını duyarsın...çok sewindim rabbim sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin,darısı bizlere olsun inş.dualarını eksik etme canım bizlere:nazar::nazar::nazar:gel bebiş gelllll bizede gel:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::49::49::49:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum benim Amin 1,5 hafta var kalp atışını duymama hayırlısı Allahımdan inşallah tutunur bebişimiz bana ve hayata :D darısı başına kuzum inşallah tez zamanda hamiş kal sağlıkla:D

daisy senıde ekledınm hamıs lıstesıne allah analı babalı büyütsün ınsallah :16:
Amin canım darısı en kısa zamanda seninde başına çok istiyorum biran önce hepinizden alıyım müjdeyi

HERBİRİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARKADAŞTAN ÖTE DOST OLDUNUZ BENİMLE PAYLAŞTINIZ ACIMI ÜZÜNTÜMÜ KAYGILARIMI ŞİMDİDE MUTLULUĞUMU..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KIYMETLİSİNİZ BENİM İÇİN HİÇ YÜZYÜZE GELMEDİĞİMİZ HALDE..
RABBİMDEN DİLEĞİM İNŞALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI OLSUN GÖRİYİM DUYAYIM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM
VEE.... EN KISA ZAMANDA BEBEK DİLEYEN, BENİMLE BUNLARI PAYLAŞAN SİZ ARKADAŞLARIMDA EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIN SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZ TUTUNSUN SİZE VE HAYATA...ÇOCUKLARI OLANLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAH.HEP DUALARIMDASINIZ SİZDE BENİUNUTMAYIN

Merhaba arkadaşlar siteyi bayadır takip ediyordum ama bugune kısmetmiş üye olmak
benide aranıza alır mısınız?
Ben iki senelik evliyim,bu zamana kadar hiç korunmadık,
gebelikte oluşmadı şuan hiç bi problem gözükmüyor bizde ama nasip tabii
umarım en kısa zamanda bizim gibi isteyen herks kavusur bebeklerine hayırlısıyla
Bu arada Sanırım yeni hamile olan biri var tebrik ederim
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar siteyi bayadır takip ediyordum ama bugune kısmetmiş üye olmak
umarım en kısa zamanda bizim gibi isteyen herks kavusur bebeklerine hayırlısıyla

merhaba canım hoşgeldin .inşallah allahım isteyen herkse aratmadan versin rabbim:59::59:

ah canım boşver ne kafanı takıyosun öyle dengesiz insanlarala kendine yapıyosun biliyomusun ben hayatta 3 şeyi afetmem 1 yapılan iyiligi kafaya kalkan insanı
2 yüzüme gülüpte arkamdan konuşan insanı bencil iki yüzlü olanları
3 ben ne yapılan iyiligi :16::16::16::16:
nede yapılan kötülügü asla unutmam :47::47::47::47:
kız vahşi cazibede adam diyoya hayatta üç şeyi unutmam diye benimkide o hesap bıyıklarım yok neyse:60::60::60::60::60::60::60:
benim gibi ol kafana tokadan başka birşey takma salla gitsin elbet herkez mükafatını alıcek bunu bende biliyorum sende bunu asla unutma dilerim rabbimden tez zzmanda hamile kalasında eşine dogum günü hediyesi olarak verirsin oda şişer kalır bir yerde uyuz karu:1::1::1::1::1:
hehehe hayatta üc seyi sevmemm iymmmiss :9::9: ammminn cnnmmm allah isteyen herkese nasip eder insallah.

Merhaba arkadaşlar ben malesef giremedim,siteye hcg 4,1 çıkalı..
çünkü düşünerek daha çok moda giriyorum diye...
zaten dün reglendim.. çok az geliyor şimdilik..
eşim dedi ki bir daha testi tekrarlayalım istersen ya da dr a git..
fakatt ben umudumu kaybettim..
görümcem az önce doğurmuş,çok sevindim fakat içim burkuldu.. 3 kuzenim hamile..1 kuzenim yeni doğurdu..bu yıl doğum ayı gibi vallahi :)) onları gördükçe hevesleniyorum fakat üzülmek için çok erken..
her ay bebek beklemekten de vazgeçtim bu ay reglimi hesaplamayacağım :)) bir daha olana kadar hesaplamayacağım :))bebeğim geleceği vakti biliyordur :))) ve işe girmeye karar verdim ,böyle olmuyor her ay bekle bekle :D beklemek çok zor.. herkese sabır ve bir bebek diliyorummm :)))

canm kafana takma gecen ay banada aynisi oldu adetim gecti bayabi sonra hamilileim falan die baya ümütlenmistim hep test yaptim hep negatif sonra tmm sIKILDIM artik bari adettim olsun dedim umudumu kaybedettim sonra iki gün boyunca hafif akinti geldi sonra normal reglm oldu ve tekrar umutlama ya basladim simdi gerci benimki umutlanma degilde inatlasma sirf kaganama inat:47::47::47:
hepinize gunaydinnnnn,``dilegim anne olmak diyenler``topiginin guzel anne adaylariii:64::64::64::64:

dilerin gununuz hayirlara,mutluluklara vesile olsunn:71::71::71::71::71:

esim ruyasinda ikimizi görmus:rüyasinda ikimiz doktara gidiyormusunuz,doktor:esin hamile diyormus esime.....:14::14::14::14::14::14:

öyle cok bebek hasreti var kii icinde,rüyalarinda bile bebekle ugrasiyor:14::14::14:cogu zaman gözlerinin doldugunu göruyorum,buda beni üzuyor...:14::14:

ama rabbimden gelen herseye amenna,hersey kabulumuz.O dilerse verir, dilerse vermez.dilerim rabbim efendimiz (sav)h:14:hürmetine,bizim icin dua edenler hürmetine,hepimize hayirli evlatlar versin..yuvalarimizi senlendirsin.

RABBIM!zekeriyya (as) umutlarinin tukendigi anda,yahya'yi müjdeleyen sensin.ne olur katindan,lutfundan,kereminden,azametin ve buyuklugunden bizede iki cihanda yüzumuzün aki olacak evlatlar nasip eyle..(amin)sen merhamat edenlerin en hayirlisinin..:43::43::43::43::43::43::43::43:
ayy ne güzel ikiz valla benim kocisde ücüz die tutturdu sanki birisini buldukta:9::9:
cnm insallah güzel kalbini nur topu gibi bebis nasip eder. bekleyelim cnm gec olsun ama hayirlisi , hayirli bir evlat olur insallahh :29::29:

saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda
amminn cnm bnm allah hepimizin yüzünü güldürür insallah:34::34::34:

Son düzenleme:

HOS GELDIN CNM doktora falan gittinmi??

bekleme sürem uzadı sevtunum.Midem için antibiyotik tedavisi görücem 1.5 ay.Bu süre içindede gebelik yine yasak.Önce şu mideyi düzeltiyim dedim iltihap varmış.Hayırlısı benimde işime geliyo cesaret edemiyorum hala gebeliğe zaten:18:
cok gecmıs olsun cnm aman saglıgın yerıne gelsınde gelır mınıslerde ınsallah dıkkatet kendıne:16:

ugurboncugum bu listede niden ben yokum kizzz:52::52:yoksa sen beni beyenmirmusun:52::52::52:saka bir yana da tatlim bende bu listede olmak isteyrum daaa:17::17::17:
olurmu tatlım sen verdınde tarıhını ben eklemedım mı:9:sen yaz tarıhı eklerım cnm seve seve:16:
buarada cnm ben senın nıkını sana yakıstıramıyorum böyle daha umutlu bısıy olsa daha güzel olmazmı sen nıye garıp olasın:70:tabı bu benım fıkrım yalnıs anlama:17:

boncuk benim yeni tarih 5 şubat canım yazmıştım ama görmemişsindir diye tekrar yazıyım:16:
tatlım kusurabakma atlayabılıyorum cok gıremedıgım ıcın :51:eklım hemencecık:52:

canım ellerine saglık bak bu daha güzel hemde çok şirin nerden bulursun böyle şeyleri bilmeme sanamı takılsam acaba bulmak için ne dersin:27::27::27::27::27::27:adet tarihim şubatın 24 :14::14::14: işşallah derinim hastalanmaz ben fos çıktım hayde derinim görem seni söz ilk kupanı benden alıcan kimseye birakmam haberin ola:65::65::65::65::65::65::65::65:
netten buluyom cnm takıl bana gezdırım senı:9::10:

hoşgeldın cnm aramıza umarım en kısa zamanda verırsın müjdeyı:16:
kayram adet sancısı ama beklenen bısıydi gelmese anormal olurdu:9:buarada sagol cnm güzel düşüncelerın için:16:

Son düzenleme:
copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

Son düzenleme:
çok saol kuzum Allahım en kısa zamanda sanada bi bebiş versin canım benim umarım herşey yolunda gider dularım seninle...

canım benim çook çok saol sağlıklı ol en kısa zamanda Allahım sanada nasip etsin sağlıkla...

Allahım yardımcın olsun canım inşallah bu ay hamiş kalırsın allahın izniyle dualarım seninle hayırlı haberler bekliyoruz canım

dua etmemmi kuzum ya siz bana uğurlu geldiniz vallahi inşallah benimde dualarım kabul olur en kısa zamanda sendende alırız müjdeyi Amin kuzum ben 4 hafta 1 günlüğüm şuan 5 haftalıktan önce pek görünmediği için beklicem mecburen kalp atışları için zaman çok zor geçicek ama hamdolsun bukadar olduya beklicem napalım :)

Amin kuzum darısı hepinizin başına tez zamanda İnşallah hep dualarımdasınız tatlım.arkadaşım şuan dr da çıkmasını bekliyorum güzel haberleri için...beni duyunca hiç şaşırmadı yaa sen çok güzelleşmiştin benim içime doğuyodu dedi ve çok mutlu oldu tabii :)sor tabi kuzum ya ilgilenmen ne güzel sıkılmam ben sizden merak etme :)

Amin canım çook çok saol darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah en kısa zamanda

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum benim Amin 1,5 hafta var kalp atışını duymama hayırlısı Allahımdan inşallah tutunur bebişimiz bana ve hayata :D darısı başına kuzum inşallah tez zamanda hamiş kal sağlıkla:D

Amin canım darısı en kısa zamanda seninde başına çok istiyorum biran önce hepinizden alıyım müjdeyi

HERBİRİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARKADAŞTAN ÖTE DOST OLDUNUZ BENİMLE PAYLAŞTINIZ ACIMI ÜZÜNTÜMÜ KAYGILARIMI ŞİMDİDE MUTLULUĞUMU..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KIYMETLİSİNİZ BENİM İÇİN HİÇ YÜZYÜZE GELMEDİĞİMİZ HALDE..
RABBİMDEN DİLEĞİM İNŞALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI OLSUN GÖRİYİM DUYAYIM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM
VEE.... EN KISA ZAMANDA BEBEK DİLEYEN, BENİMLE BUNLARI PAYLAŞAN SİZ ARKADAŞLARIMDA EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIN SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZ TUTUNSUN SİZE VE HAYATA...ÇOCUKLARI OLANLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAH.HEP DUALARIMDASINIZ SİZDE BENİUNUTMAYIN

ah canım güzel dileklerin için sag olasın bebem :43::43::43:

ugurboncugum 24 şubat adet tarihim bebem 3 kez yazıyorum görmüyonmu delü :1::1::1::1:
naber beben bu arada görüşmeli ösledim be hepiciginizi gelmişken öpüşek bari:38::38::38::38: kımsacıklerde yok şansıma be nerde bu millet nerde bu devlet yaw:57::57::57::57::57::57:

ugurboncugum 24 şubat adet tarihim bebem 3 kez yazıyorum görmüyonmu delü :1::1::1::1:
Naber beben bu arada görüşmeli ösledim be hepiciginizi gelmişken öpüşek bari:38::38::38::38: Kımsacıklerde yok şansıma be nerde bu millet nerde bu devlet yaw:57::57::57::57::57::57:

bebişim ne haberrrrrrrrrrr :74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben geldimmmmmmmmmm

bebişim ne haberrrrrrrrrrr :74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben geldimmmmmmmmmm

hoş geldin kız hep beyaz çamaşırları gösteriyosun he deterjan ne kullanıyosun bembeyaz ayşe teyze:60::60::60::60:ne var ne yok diyolarki sevtun dövüyo :57::57::57::57::57:kimsecikler yok pc yazıyı nasıl yazıyorum biliyomusun yavru içerde foksu seyrediya kardeşimde dibimde yatıyo bende kameranın işigiyla laf yetiştiriyorum okadar fedakarlık ediyorum ama bizim takım yok be nirdesiniz bacılar gelin kardeşiniz isi çok ösledi beya w:14::14::14::14:

Back
X