ebrarcım cok sağol canım hiç bilmiyorum sanırım bu ağrıya alışmam lazıım
şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur
buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi [/QUOTE]
nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum

şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi [/QUOTE]
sağol cnm sen nasıl oldun umarım dahada ıyısındır
cok sagol yetercıgım
sagol cnm sende dıkkatet kendıne
kardelenım her ıste bı hayır vardır belkı yapsaydın tutmucaktı hemen ümıtszlıge kapılma cok yakındır ınsallah müjdeyı vermen
sağol ebusum evet adet sancısıılkkez adetımın geldıgıne üzülmedım
esım sagolsun amelıyat oldugu ıcın ümıt yoktu zaten
dınlenemıyorum neyapım kacıcıam zaten yakında
umarım engüzel hedıyeyı sen verırsın cnm rabbım gönlüne göre versın o kaynananda bozulur ınsallah
sağol boncugum yine ayınıyım alışmaya çalısıyorum ağrılaraa
kardelos nerelerdesın bacım sen kaybolmussun yıne
derınım senın o pc nı okutmak lazım cano ne cok cektırdı sana bu yılözletme kendını
ya dün tutısın üyelıgı ıptal olmustu hayırdır umarım ıydıır tutişim
kayram sen nasılsın cano keyıfler nasıl
rüyansı hayır olsun eşinin cnmhepinize gunaydinnnnn,``dilegim anne olmak diyenler``topiginin guzel anne adaylariii
dilerin gununuz hayirlara,mutluluklara vesile olsunn
esim ruyasinda ikimizi görmus:rüyasinda ikimiz doktara gidiyormusunuz,doktor:esin hamile diyormus esime.....
öyle cok bebek hasreti var kii icinde,rüyalarinda bile bebekle ugrasiyorcogu zaman gözlerinin doldugunu göruyorum,buda beni üzuyor...
ama rabbimden gelen herseye amenna,hersey kabulumuz.O dilerse verir, dilerse vermez.dilerim rabbim efendimiz (sav)hhürmetine,bizim icin dua edenler hürmetine,hepimize hayirli evlatlar versin..yuvalarimizi senlendirsin.
RABBIM!zekeriyya (as) umutlarinin tukendigi anda,yahya'yi müjdeleyen sensin.ne olur katindan,lutfundan,kereminden,azametin ve buyuklugunden bizede iki cihanda yüzumuzün aki olacak evlatlar nasip eyle..(amin)sen merhamat edenlerin en hayirlisinin..![]()
meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yok, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi![]()
![]()
bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan
sizler nasılsınız? varmı güzel haberler, geçmiş çooook geçmiş sayfalar uçmuş okuyamadım, gözüm kesmedi inşaallah vardır yeni mutluluk verici haberler.
ebrarcım ben duayı okudum, inşaallah görürsün notumu, özelden yazmaya üşendim
görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah
nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum