Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cıkıyorum ii aksamlar byyyyyyyyyyyyyyyyyy
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır
Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh
canım ben ademilehatice ismimi değiştirdim şimdide herkes tanıamıo![]()
selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
mübarek bir günde ne kadar güzel bir haber eeeeeeeeeeeeee bu habere halay çekilir artık arkadaşlar halayı başlatmış bende sonunu getireyim dimi ama
mutluluğunu payşalmak bizide mutlu etti canım allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
kız sen o musun allah iyiliğini versin sen neden ismini değiştirdinki ben seni hakkatten tanımadım
fıstığım neden böyle oldu yaaaa çok üzüldüm neyse geri dönmene sevindim bizlerde seni özledik canım bizi bırakma lütfen
selammmmlarrrr nasılsınız kıslar :))))
hoşgeldin cnm nasılsın ben iyiym bugün çok sakin burası yafff kimsecikler yokkk niden acaba
ben iyideğilim pek canım yawwww test yapıom negatif reglde olmadım canım burnumda yane((((
evet canım ya bugun baya sakin hayırdır inşallahhhh :))))
adetin geçtimi geçtiyse inşşş hamilesindir fazlada kendini kaptırma sonra nasıl bi hüsran olduğunu iiii bilirim eğer geçmediyse sabret pazartesi kan testi yaptır cnm hakkında hayırlısı olsun gülüm
tatlım valla geçen ay 21 inde oldum bu ay bekliombekliom cıx tık yoktestlerde negatif bilmiom ya canımsıkkın hastaneye gitceminşallah pzt hamile olduğumu sanmıorumyok hiç belirti yok(((
hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ne bilim rabbim gönlündekini nasip etsin
ya ismimi eşim ve benim ismim die değiştirdim deşifre olmım deyeeee
bende bazen böle slm veriorum herkes yabancı kaldı bana yaaaa
neyse alışıcaz yavaş yavaş cnm ben herkesi tanıdıklarıma soruyorum işte ne var ne yok die kimse cvp vermio benim aklıma geliodu ama ismimi değiştirdim die olduğunu biliodum kızzzz
tatlım valla geçen ay 21 inde oldum bu ay bekliombekliom cıx tık yoktestlerde negatif bilmiom ya canımsıkkın hastaneye gitceminşallah pzt hamile olduğumu sanmıorumyok hiç belirti yok(((
kız bizde yeni biri sandık başta desene ona göre konuşalım fazla soru sormayalım
ya balki geç döllenmedir benim nerdeyse 25 gün geçip adet söktürücü içtiğim halde anca anlamıştım