Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tabiki canım biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım ne kadardır bebiş istiyorsun

ohh ohh ye canım afıyet şeker olsun şifa olsun inşallah:49::49:

ececimmm ben acaip kilo alcam yaaa can sıkıntısından bişiyler yiyorum heepp :))))

nihanımmm napıon tatluşkaaa :52::52::52:

kızlar biraz alakasız olucak ama bişey soracağım. ilişkiden sonra belinize yastık koyup ayaklarınızı kaldırsanız bile bikaç dakika sonra spermlerin çoğu akıyor mu ? ben istedigim kadar havaya kaldırayım kalçama doğru akıolar anlamadım ya..

ye canım iştahın acıkken ya canım hamişmisin yoksa iştah acılıyo pazartesiyi iple çekiyorum :66::66:içim kıpır kıpır oldu ya yerimde duramıyorum:66::52::32::60:

ececimhamileysemmm sana kek yapıpkendim yicem sözzzzz :66::66::66:
yok kıs değilimgalipa ama olabilirimde belkindedeğildirim ayyy benpsikolojik hamileyimmm :66::66:

yok kıs değilimgalipa ama olabilirimde belkindedeğildirim ayyy benpsikolojik hamileyimmm :66::66:

kız sen ne dion böle yok hamilyim yok değilim kardeşim yapma böle kendini rahat bırak aaaaaaa
takmamaya çalış cnmcım olacağı varsa olur istesende istemesende bitanem rahat olllllll

hoşbulduk cnmmmmm

ne demek hemen katılırım bak nasıl

hım inanmıcaksınız ama bizde kocişle pizza beklioz bu saatte kafayı yedik:1::1::1::1::1::1::1:
çok güzel canım benim enerjim yerinde ordan oraya atlıyorum

:52::52::52::52::52: pazartesi görcez bakalım inşallah güzel bir haberle gelirsin canım taaaaaaaaaaaaaa ordan buraya gelmek zor olur hamişsen benim yerime sen ye bebişi büyüt

Back
X