öyle bakalım belki bizde aahhhhh aaahhhh hayat deriz
canım tımarhane yok doğumhane illaki olur
amin canımmmmmmmmmmmsağol bidanemmm
kızlarumut kaybetmekkk yookkk mutlaka hamile kalacazzz durmakyokkk yola devaaammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nereye ya daha yeni basladık bak ben yarın yokum
neyse ii geceler allah rahatlık versin
daha ne olsun bacııııımmmmm ayollllll![]()
canım sen pazartesi git bakalım bi doktora inşalh iyi haberler veriri.ama sakın pikopata bağlama heeeeeeeeeeee![]()
canım yarın neden yoksun kalmayı çok isterdim ama çıkmam lazım yemek yiycez sonrada yatarız artık saat 2 ye gelio bacımmmmm
canım 2 3 gün koçişin tatili buda demekki ben pc yi ele geciremem ondan ok canım size afiyet olsun ii geceler k.i.b a.e.ocanım yarın neden yoksun kalmayı çok isterdim ama çıkmam lazım yemek yiycez sonrada yatarız artık saat 2 ye gelio bacımmmmm
amin canımmmmmmmmmmmsağol bidanemmm
kızlarumut kaybetmekkk yookkk mutlaka hamile kalacazzz durmakyokkk yola devaaammm![]()
![]()
haber kötü olursa topici yakmayıplanlıodumnihanım![]()
yardım edersin dimiii
![]()
canım yakma nasıl görüşürüz burayı yakma kağıt yak okhaber kötü olursa topici yakmayıplanlıodumnihanım![]()
yardım edersin dimiii
![]()
inşallah canım ya artık bi ohhhhhhh be demek istiyorum .valla tatlım ikisiisnde sonun da hane var bakalım bize hangi hane kısmet olcakkkk![]()
tamam canım anlaştık ama kimse duymasın aramızda![]()
yenıyım sıtede ıstedıgım cevaplara ulasamıyorum
haber kötü olursa topici yakmayıplanlıodumnihanım![]()
yardım edersin dimiii
![]()
inşallah canım ya artık bi ohhhhhhh be demek istiyorum .valla tatlım ikisiisnde sonun da hane var bakalım bize hangi hane kısmet olcakkkk![]()
tamam caktırmaa pişttt![]()
![]()
tamam ececim senimi kıracam kağıt yakarım![]()
![]()
canım yakma nasıl görüşürüz burayı yakma kağıt yak ok
inşallah canım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeceğiz
öyle valla ececim o günlerimiz de gelicek amaaaaaaa ne zaman![]()
kıslar isim düşünüomusunus :)))))))))
anım valla bir sürü secenek var olmadan secmek istemiyorum senin varmı