Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya yanlış kişinin ismini yazmışım alıntı yapmış bende gökceye yazmış sandım ama yazmamıştı karışıklık olur die sildim sen nasılsın canım benim:)
sağol canım,çok fena gribe yakalanmıştım ama,gitgide düzeliyo inşallah.:2:sürekli şu haldeydim:2:şimdi arada bir.:8:

Merhaba canım genelde adetle atılır ama atılmadığı takdirde dr. o ay doğum kontrol hapı kullanmanı söyler..Bir dahaki döneme de birşey kalmaz.En azından ben de öyle olmuştu canım :61:

sağol canım benim adetim gecikmişti kist oluşmuş cuma günü adet oldum ayıptır söylemesi böyle yoğun kanama ve parçalar düştüde acaba dedim kistmi eridi acba:95: neyse bu rada armıza hoşgeldin canım

İnşallah tatlım..:61:Evet 15 yıl 14 yıldırda bebek bekliyoruz uzun yolda ancak gelir herhalde :61:
Şimdilik ekleme istersen ya da en sona al beni çünkü kötü hissederim benden önce varolanlırın önüne geçersem üzerime düşeni de yapmak isterim ayrıca..Ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirsen vakti gelince sevinirim canım benim :16:

rabbim daha fazla bekletmesin insallah canim,iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize:16::16::16::16:

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL:(HAMİŞ)
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA..........(HAMİŞ)

ebrarcim beni ki defa yazmissin canimm:38::38::38::38::38::38:

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

aleykum selam canim,:34::34::34::34:

günaydıııııınnnnnnnn kıslarrrrrr kimsecikler yok ama yinede iyi pazarlar herkeseeeeeeeeee

sizede iyi pazarlar kizlar:38::38::38::38::38:

Canım ben kemik kanseri tedavisi gördüm..Evlendikten 1 yıl sonra çocuk isteyipte sonuç alamayınca sanırım gördüğüm tedavilere bağlı bu durum diye düşündüm ben de..Ve dr. muayenesinden sonra hormon testleri, rahim filmi ayrıca yumurtalama takibi kısacası gerekli ne varsa kontrol edildi.adetlerim düzenli tüplerim açık yumurtarım kendiğinden çatlıyor herhangi bir sorun bulunamadı o dönem...Sonrasında eşimi takibe aldılar,çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..Fakat sonuç değişmedi..Aşılamaların ardından tüpte karar kıldık o da olmadı...ben hormon testlerimi klasik kontrollerimi rutin aralıklarla yaptıran bir insanım..en son yine 6 ay önce yaptırdım her hangi bir sorun görünmüyor...Eşim inatçı birazda bıkkınlık var adam da sanırım kısmetse en yakın zamanda o da bir test verecek söz verdi ...Bu işler birazda yazgı işi ne fazla üstüne gitmek ne de çok duyarsız kalmak gerekiyor...Takdir Allahın hayırlısını nasip etsin...:61:

canim ne guzel söyelemisssin,hersey taktir,kader isi,ne fazla ustune gitmek gerek,nede duyarsiz kalmak..elinden geleni yapip,gelmeyen icin allaha havale etmek en iyisi:16::16::16::16::16::16:

hayırlı günler kızlar öptk gökceyle hepinizii

bizde gökceyi öptuk annesiii:38::38::38::38::38::38:

sağol canım,çok fena gribe yakalanmıştım ama,gitgide düzeliyo inşallah.:2:sürekli şu haldeydim:2:şimdi arada bir.:8:

canim daha atlatamadinmi gribiiii,rabbim sifa versin:38::38::38:

selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen

sağol canım benim adetim gecikmişti kist oluşmuş cuma günü adet oldum ayıptır söylemesi böyle yoğun kanama ve parçalar düştüde acaba dedim kistmi eridi acba:95: neyse bu rada armıza hoşgeldin canım

Hoş buldum canım..Dönem dönem benimde parçalar halinde geliyor adetim,nedense hep bu ay üşüttüm galiba diyorum.Tabi bu konuda karar verme yetkisi yine drlar da oluyor.İnşallah senin kist gitmiştir adetle birlikte o na yoralım senin durumunu :61:

rabbim daha fazla bekletmesin insallah canim,iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize:16::16::16::16:

canim ne guzel söyelemisssin,hersey taktir,kader isi,ne fazla ustune gitmek gerek,nede duyarsiz kalmak..elinden geleni yapip,gelmeyen icin allaha havale etmek en iyisi:16::16::16::16::16::16:

Amin canım aminn hayırlısı inşallah :16:

selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen
Ben daha erken olduğu düşüncesindeyim canım.Sabredebilirsen bir kaç gün daha geçsin derim.tabi yine de tercih senin :61:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

`tam atlatamadım garipcim,yarına dah iyi olurum inşallah.
sende neler var,neler yok,keyifler yerinde mi?
henüz çıkması mümkün değil,çıksa bile yanıltıcı olabilir,çünkü iğnede de lh hormonu mevcut.
keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı:21::16:
nerdesin kuzu,görüşemiyoruz epeydir.
duru cum selam:21:

keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı:21::16:

bizde seni özledik canim:16::16:sen nasilsin????

Amin canım aminn hayırlısı inşallah :16:

Ben daha erken olduğu düşüncesindeyim canım.Sabredebilirsen bir kaç gün daha geçsin derim.tabi yine de tercih senin :61:

insallah canim insallah:16::16:

`tam atlatamadım garipcim,yarına dah iyi olurum inşallah.
sende neler var,neler yok,keyifler yerinde mi?

henüz çıkması mümkün değil,çıksa bile yanıltıcı olabilir,çünkü iğnede de lh hormonu mevcut.

nerdesin kuzu,görüşemiyoruz epeydir.
duru cum selam:21:

bir yakanlandimi insan,bir turlu birakmiyor su mikrop yakasini dimii:1::1::1::1:iyiyim canim cok sukur,degisen birsey yok iste rutin hayat sartlarindan baska.:31::31:sen nasilsin canim??

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

ugurboncugum,ben adet oldum canim ya:59::59:daha önce yazdim ama görmedin sanirim..yeni tarihim 10 mart:38::38::38::38:

bizde seni özledik canim:16::16:sen nasilsin????

insallah canim insallah:16::16:

bir yakanlandimi insan,bir turlu birakmiyor su mikrop yakasini dimii:1::1::1::1:iyiyim canim cok sukur,degisen birsey yok iste rutin hayat sartlarindan baska.:31::31:sen nasilsin canim??
bendede herşey güzel hamdolsun,bakalım yeni gün neler getirir,mübarek kandilde mutlu bir haber getiriri inşallah.
kardelencim,kistler öyle parça parça düşmezmiş canım,ben dr a sormuştum,ama bende de oluyodu o,aspirin kullanalı minimum a indi,galiba pıhtılaşmanın etkisi var,sende pıhtılaşma mevcut mu?

kardelencim bende pıhtılaşma var yarın doktora gidicem zaten geçmediyse doğum kontrol hapı vericem demiştisonrada iğnelere başlanacak işte sıkıldım artık ben ya aman yoruldum bıktım her ay yeni bir halt çıkyo bizde insan değilmiyiz ya niye ya niye böyle oluyo :14::14::14:

Back
X