Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencim bende pıhtılaşma var yarın doktora gidicem zaten geçmediyse doğum kontrol hapı vericem demiştisonrada iğnelere başlanacak işte sıkıldım artık ben ya aman yoruldum bıktım her ay yeni bir halt çıkyo bizde insan değilmiyiz ya niye ya niye böyle oluyo :14::14::14:

bu da bizim imtihanımız canım,napalım,hayırlısı.
rabbim elbette verecek mükafatını.

ben çıkıyorum,belki daha sonra tekrar gelirim.
deryayıda merak etmeye başladım,ulaşamıyorum bi türlü.

`tam atlatamadım garipcim,yarına dah iyi olurum inşallah.
sende neler var,neler yok,keyifler yerinde mi?

henüz çıkması mümkün değil,çıksa bile yanıltıcı olabilir,çünkü iğnede de lh hormonu mevcut.

nerdesin kuzu,görüşemiyoruz epeydir.
duru cum selam:21:

ben çıkıyorum,belki daha sonra tekrar gelirim.
deryayıda merak etmeye başladım,ulaşamıyorum bi türlü.

Geç kaldım galiba cvp vermekte selam tatlım,biraz iş yapıyorum biraz pc ye bakıyorum kaçırıyorum arada bir yazılanları :16::16::16:

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi
allah hayırlısını nasip etsin keyfinin yerinde olmasına sevindim
Öyle düşünme laf aramızda ben de bir mucizeyim 16 yaşındayken kanser hastalığna yakalandım 21 yıl önce kanseri yenmek büyük mesele idi bu ülkede herkes öleceğimi bekliyordu bak ben yaşıyorum ...Mucizelere inanmak lazım tatlım.Ne büyüktür o Allah yoktan var eder şükür :61:

selam hoş geldin durucum ben sunger yani serap anlattıklarını okudumda gerçekten bi mucizeyi allahın izniyle başarmışsın umarım ikinci mucizen bebişinde en kısa zaman da aranıza katılır canım dualarda da aramıza katılmana sevindim ha bi hafta önce ha sonra ne fark ederki listenin başı sonu bu kadar düşünme önemli olan yüreğindekiler önce sana okunsun sen öyle diyosan asıl lista sonuna beni almaları lazım çünkü benim bi kızım var ikinci bebişi istiyoruz ama 2.5 yıldır olmuyo işte öyle :71::71:

Geç kaldım galiba cvp vermekte selam tatlım,biraz iş yapıyorum biraz pc ye bakıyorum kaçırıyorum arada bir yazılanları :16::16::16:

önemli değil duru cum,önemli olan cevap vermiş olman.:81:
bugünde nedense kimse yok buralarda.
elacım,seni gördüm altta,selam:79:

merhaba canlarım size bir iyi bir kötü haberim var kötü haberden başlıyım ablamlar gitti memlekete çok kötüyüm ya bugün onun dogum günüydü pastalar hediyeler alındı garibim çok sevindi gidincede bana bir sarılması vardı hakkını helal et hakkın çok geçti deyip gitti ben gidemedim yolcu etmeye çünkü biliyorum çok aglardım ama çok koydu be alışmıştımda vallahi ben şimdi kimle ugraşıcam keşke gitmeselerdi içim bir tuaf oldu yaw:14::14::14::14::14::14:

iyi haberde şu geçen okumuşunuzdur yazdıgımı mercimegim uçup gitmişti hani çok agladım diye garip kardeşim bana bir mercimek daha almış ama haberim yok ablamlar geldi eve bende memleketteki ablamla alışverişe çıkmıştım eve geldim üstümü çıkardım burdaki ablam tutturdu ben kafesi eve götürücem kuş alıcam diye bende dedim kuş alıcam ben kafesi yeni temizledim dedim oda ne temizlemesi içi çok pisti ben temizledim eve götürücem dedi kız dedim kafes temiz aman dedi inanmıyosan bak içine pis dedi üstüne şalımı örtmüşler şalı kaldırınca amanın oda ney :30::30::30::30::30:çok şirin tombul yeşil bir muhabbet kusu okadar mutlu oldumki sevincimden ne yapacagımı bilemedim erkek kardeşim normalde öpülmeyi sevmez gittim sarıldım öptüm sagol dedim garip ne oldugunu anlayamadı bile:1::1::1::1:önemli degil dedi sen böyle hep mutlu ol abla ben daha bir şey istemiyorum dedi adını tyobbul koydum oglumun hergün konuşuyorum alıyorum elime öpüyorum onu seviyorum konuşuyorum okadar güzel bir duyguki hayvan sevgisi bir yemler oyuncaklar aldımki kafese sormayın biraz abartmışım galiba:1::1::1::1:alahım herkeze nasip etsin hayvan sevgisini şimdide tombulum diye seviyorum daha teyzeleri 20 günlük çok şeker faceye koyucam resmini görürsünüz fikrinizi siz söylersiniz artık:52::52::52:

bu arada selinacım garipcim birsencim ebracım deracım sag olun beni düşünüp yazmışsınız :16::16::16:

kız derda bak ben dedimki tugcalın birsenin oglu senin kızın olucak dedim hep çıktı demi temiz kalbimden ne geçerse oluyo gene tekrar ediyorum allahım işşallah haksız çıkarmaz beni bakında görün ben hamile kalıyım tabi kalabilsem:59::59::59: benimle 3 kişi daha hamile kalıcek demedi
demeyin hayde bakalım bu dedigimde çıkıcakmı ablamın eşine dedimki geçen 40 yaşında sigortalı işe giriceksin dedim dedigim oldu ablam ogluna hamile kalmıştı çarşamba günü arıcak kocan gecenin yarısında hastaneye gelicez dedim güldü daha 1 haftam var dedi gittik hastaneye oglun olucak dedim oda 7 doktor kız dedi hade ordan dedi hep herşeyi pempe aldı yavrum pembelerin içinde uyuo şimdi:1::1::1::1: pek dadlu oldu be 13 aylık oldu yürüyo yavrum bugün ona bebek magazasından hediye aldım pek dadlu olur kesin he sabırsızlanıyorum onu götürüp giydirmeye:66::66::66:allahım bizlerede tez zzmanda nasip etsin işşallah :49::49::49::49:

kardelen profum geçmiş olsun bebem bu arada herkeze güzel günler diliyorum ben çıkıyorum yavruya yakalandım gene amanın ben kaçtım:57::57::57::57::57:kız ben bu yavruyla ne yapcem yaw:1::1::1:

bu gece buraya kimse uğramıcak galiba.
bu arada ben mi kaçırdım,yoksa haberiniz oldu mu?
umutbizimolsun arkadaşımızın tüpü tutmamış galiba:43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden hamiş olmayı nasib etsin inşallah.

konu açtım ama pek cevap gelmedi size sorsam arkadaşlar fikriniz vardır elbet..

merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..

kardeloşum vakıt bulamıyom cnm ya :53:eskısı gıbı çok gıremıyorum aklım burda ama ıste ıkıgündürde benımkı evde ondan fırsat olmuyor:34:sımdıde zorla uyuttum:9:bıraz durup bısıyler yıyıp bende yatıcam sen nasılsın adet gününde gelmıs catmıs hadı hayırlısı:16:
garıbım görmedım cnm ya hemen degıstırım kusurabakma:29:

merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..
cnm belkıde bu zamana kadar denk gelmemıstır olabılır ama sen ovülasyon günlerını takıp et bence o zamanlarde denk getırmeye calıs:34:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
kizlar gecmise bakamadim cok sayfa var kusura bakmayin kalbim sanciyo kac gundur
arkadasim adini unuttum sagol iyi olmaya calisiyorum aramiza hosgeldin

bu gece buraya kimse uğramıcak galiba.
bu arada ben mi kaçırdım,yoksa haberiniz oldu mu?
umutbizimolsun arkadaşımızın tüpü tutmamış galiba:43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden hamiş olmayı nasib etsin inşallah.
ah canım sen bir göründün bir kayboldun bende merak ettim senin ışışgın yanıyodu dedim bu hatun nirde nihayet buldum nerde oldugunu okudum orda yazanları helede umutbizim olsunun son cümlesi beni çok bitirdi içimden sanki bir şeyler koptu kızımsız oglumsuz dedigicümle çok dohkunaklıydı ya ben inanıyorum elbet birgün bizde annelik mertebesine ulaşıcez bebem bunu unutmayalım işşallah tutar allahım umutlarını boşa çıkarmasın yaradan emek veriyosun hem ruhem hem bedenen yıpranıyosun helede sonucu ne gatif olunca allahım işte ozaman bittigimiz an ben her ay reglim gelince ogün ölü gibi geçiriyorum çok aglıyorum gene yıkım her seferinde :14::14::14:allahım ne olur artık kırmızıları görmek istemiyorum diyorum allah biliyoya çok zor çok:59::59::59::59::59::59::59:

canım benim gün aşırı ilişliye girmen lazım arkadaşımızın dedigi gibi ugur bocugunun dedigi gibi canım yumurtlama günlerini kaçırma birde bir gün dur bir gün yaramazlık yap :17::17::17::17:anladın sen onu birde doktora git saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyosan doktor gözetiminde hamile kal derim ben
herkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var
ben varım ben bebem:3::3::3::3: kız karalara baglanmışın niden avatarın çok üzünlü geldide bana :59::59::59:
kardeloşum vakıt bulamıyom cnm ya :53:eskısı gıbı çok gıremıyorum aklım burda ama ıste ıkıgündürde benımkı evde ondan fırsat olmuyor:34:sımdıde zorla uyuttum:9:bıraz durup bısıyler yıyıp bende yatıcam sen nasılsın adet gününde gelmıs catmıs hadı hayırlısı:16:
garıbım görmedım cnm ya hemen degıstırım kusurabakma:29:

canım nasılsın görüşmeyeli bakem alıntılar yapıyosun canım beni unutuyosun seni kırıcak üzücek birşeymi yaptım ben canım merak ettim :59::59::59::59:

herkeze iyi akşamlar

kizlar gecmise bakamadim cok sayfa var kusura bakmayin kalbim sanciyo kac gundur
arkadasim adini unuttum sagol iyi olmaya calisiyorum aramiza hosgeldin

hayırdır bebem geçmiş olsun doktora gittinmi bakıyım:44::44::44: kendine dikkat et canım ya üşündünmü acaba ondanmı kalbin sancır ya stresten derdi annem yada sıkıntıdan ah canım üzüldünmü yoksa bu aralar gel bakıyım şefkatli kollarıma sen hemen şefkat veriyim hemencik ahanda böle:48::48::48::48::48:allahım saglık saat versin canım benim tez zamandada bebik olsun şişesin işşallah ahanda büle:49::49::49::49: bende karşına geçip gülen ahanda büle:1::1::1::1::1:

Back
X