Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hım.. dediğim gibi ovulasyon dönemimi ben hesaplayamıyorum hangi gün olyor hiç anlamıyorumm
canım benim gün aşırı ilişliye girmen lazım arkadaşımızın dedigi gibi ugur bocugunun dedigi gibi canım yumurtlama günlerini kaçırma birde bir gün dur bir gün yaramazlık yap :17::17::17::17:anladın sen onu birde doktora git saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyosan doktor gözetiminde hamile kal derim ben

r

elaezel hoş geldin bebekim burası bu akşam ne kadar sesiz ya nirdesiniz hatunlar ebrar gelmemiş kesin misafirleri gene vardır hatunun yanıyorum yanıyorum bir misafir olup gidemedim yatılı :1::1::1:
derinsuda yok şu pc yapılsa aramıza katılsa artık :59::59::59:
kızlar artık sizinle beraberim geceleri artıgın pc odasında ben yatıcemde :27::27::27::27:
kardeşimi kandırdım hade bakalım hakkımızda haırlısı artıgın:86::86::86::86:
kayrada yok nerelerde hatun acaba doktor hastane işini ne yaptı acep gülde kaç zamandır girmiyo tek tek terkediliyomuyum neyim:43::43::43::43::43:çok yanlızım çok bu aralar şefkade ihtiyacım var ama benim :43::43::43:şefkat gösteren birileri yokmi:59::59:

link varsa gönderirmisin ya da söyliyim. 13 aralık 11 ocak 7 şubat

canım yumurtlama takibi diye giriyosun çıkıyo bak ben baktım yazıyım sana yardım ettiysem ne mutlu bana muhtamel martın 7 sinde adet olucaksın yazıyo muhtamelende şubatın 16 tısıyla 21 arası yumurtlama günü yazıyo istersen sende bak adetin 28 günde bir oluyomuş ama ben sana deyim adetin düzensiz pkoda olabilir sen en iyisi bir kadın doguma gir derim ben saglıklı bir gebelik geçirirsin birde testler yapar eşine sana ona göre önlemini alırsın bir günmü ölmek istersin hergünmü ona göre tedavini yaparsın canım dikkat et muhtamelen hamile kalırsan 28 şubatta bebegin rahime yerleşmesi oluyo sen bu günleri kaçırma derim ben yat hiç kalkma en azından 2 saat kadar istersen sende bakabilirsin yumurtlama günü diye gir bak dediklerim yazıyo birde dogum tarihini gir bebegin yan,i alta yazıyo sayfada yani orda bebegim haftalık gebelik takvimi diye var gir bak 21 şubatı sakın kaçırma kalk yerinde kalem kagıt al dediklerimi not al işşallah bebegine tez zamanda kavuşursun yardım ettiysem ne mutlu bana bebem :32::32::32:

çok sağol Allah razı olsun..uğraştın hakkını helal et..16 sı ile 21 arası ben çalışayım en iyisi.. doktora gitmekten nefret ediyorum .. doğru dürüst hastaneye gitmem ben ölcem anca.. hangi bölümr gitcem ne dicem eşim gitmiyo ayrıca önce ona git dedim ama.. rahim filmi falan isterlerse offf off ben korkuyorumdoktordan ... bu arada bebegim haftalık gebelik takvimi nden bahsetmişsin ama bulamadım ben nerden nasıl yapcam?
canım yumurtlama takibi diye giriyosun çıkıyo bak ben baktım yazıyım sana yardım ettiysem ne mutlu bana muhtamel martın 7 sinde adet olucaksın yazıyo muhtamelende şubatın 16 tısıyla 21 arası yumurtlama günü yazıyo istersen sende bak adetin 28 günde bir oluyomuş ama ben sana deyim adetin düzensiz pkoda olabilir sen en iyisi bir kadın doguma gir derim ben saglıklı bir gebelik geçirirsin birde testler yapar eşine sana ona göre önlemini alırsın bir günmü ölmek istersin hergünmü ona göre tedavini yaparsın canım dikkat et muhtamelen hamile kalırsan 28 şubatta bebegin rahime yerleşmesi oluyo sen bu günleri kaçırma derim ben yat hiç kalkma en azından 2 saat kadar istersen sende bakabilirsin yumurtlama günü diye gir bak dediklerim yazıyo birde dogum tarihini gir bebegin yan,i alta yazıyo sayfada yani orda bebegim haftalık gebelik takvimi diye var gir bak 21 şubatı sakın kaçırma kalk yerinde kalem kagıt al dediklerimi not al işşallah bebegine tez zamanda kavuşursun yardım ettiysem ne mutlu bana bebem :32::32::32:

çok sağol Allah razı olsun..uğraştın hakkını helal et..16 sı ile 21 arası ben çalışayım en iyisi.. doktora gitmekten nefret ediyorum .. doğru dürüst hastaneye gitmem ben ölcem anca.. hangi bölümr gitcem ne dicem eşim gitmiyo ayrıca önce ona git dedim ama.. rahim filmi falan isterlerse offf off ben korkuyorumdoktordan ... bu arada bebegim haftalık gebelik takvimi nden bahsetmişsin ama bulamadım ben nerden nasıl yapcam?

muhtamelen bebegin dogum tarihi yazıyo mor renkte yardım ettiysem ne mutlu bana:16::16::16:
sen herhangi bir kadın doguma gidiyosun canım onlar gerekeni yapıyo özlede olabilir sigortada adetinin 3 günü veyada 4 günü gidiyosun hormon testi yapıyolar rahim filimi inden korkma bende çekindim öyle korkulucak kadar degil canım hiç acımadı benim herşey görünügü gibi degil yane bunu unutmayasın:17::17::17:hakkım kat kat helal olsun canım Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linki tıkla

bak alta sol köşede en alta beklene dogum tarihi yumurtlama tarihi yazıyo orayı tıkla gebelik haftasına göre bebegin agırlıgı yazıyo sayfayı tıkla orda sana son adet tarihini yaz diyo orayı doldur sayfada belli oluyo tam yımırtlama günü bak

çok sağol bu hafta başlayalım bizçalışmalara bakalım.. herifim yorgun olmazsa tabi :)
muhtamelen bebegin dogum tarihi yazıyo mor renkte yardım ettiysem ne mutlu bana:16::16::16:
sen herhangi bir kadın doguma gidiyosun canım onlar gerekeni yapıyo özlede olabilir sigortada adetinin 3 günü veyada 4 günü gidiyosun hormon testi yapıyolar rahim filimi inden korkma bende çekindim öyle korkulucak kadar degil canım hiç acımadı benim herşey görünügü gibi degil yane bunu unutmayasın:17::17::17:hakkım kat kat helal olsun canım Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linki tıkla

bak alta sol köşede en alta beklene dogum tarihi yumurtlama tarihi yazıyo orayı tıkla gebelik haftasına göre bebegin agırlıgı yazıyo sayfayı tıkla orda sana son adet tarihini yaz diyo orayı doldur sayfada belli oluyo tam yımırtlama günü bak

mevlik kandiliniz kutlu mubarek ve hayırlı olsun işşallah canlarım burası çok sesiz kırk yılın başı dedim bir giriyim ama demirbaşlar yok yazık bana ya zaten ablamlar gitti şefkate ihtiyacım var ama kimseler yok:14::14::14::14: neyse ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo yatıcez iyi ve güzel bir gün diliyorum bu arada sevgililer gününüz kutlu ve mutlu eşlerinizle bir ömür boyu saglıklı saatli olsun işallah :16::16::16:işşallah bir dahaki sevgililer gününde mercimeklierinizde olursunuz işşallah:69::69::69:

bende cıkıyorum mevlid kandiliniz mübarek olsun.. ben hepimiz için dua edicem.Allah a emanet olun inşallah..

aminnnn inşallah... tekrar sağol..
mevlik kandiliniz kutlu mubarek ve hayırlı olsun işşallah canlarım burası çok sesiz kırk yılın başı dedim bir giriyim ama demirbaşlar yok yazık bana ya zaten ablamlar gitti şefkate ihtiyacım var ama kimseler yok:14::14::14::14: neyse ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo yatıcez iyi ve güzel bir gün diliyorum bu arada sevgililer gününüz kutlu ve mutlu eşlerinizle bir ömür boyu saglıklı saatli olsun işallah :16::16::16:işşallah bir dahaki sevgililer gününde mercimeklierinizde olursunuz işşallah:69::69::69:

çok sağol bu hafta başlayalım bizçalışmalara bakalım.. herifim yorgun olmazsa tabi :)

canım benim benimde eşimin işi çok yorucu bebek olunca yorgunluk filan dinlemiyorum vallahi ben adamı ne yaparım yeterki istedigimi versin yoksa ahanda büle yaparım ben :57::57::57::57:çalışıyosa çalışsın gözünün yaşına bakma vallahi bak bana ben hiç gözünün yaşına bakıyomuyum benimkinin ay kız çok kötü hatun oldum çıktım ben ya :60::60::60::60:
birazda işlerinden sana zaman ayırsın bence eşini al karşına konuş böyle böyle de inanıyorum güzel bir seni dinlicek dediklerini yapıcak bana inan güven bak bana ben öyle yaptım sag olsun beni kırmıyo benimkini bazen saatleri bile belli olmuyo biliyomusun sen ama diyorum heyde iş var garibim yorgunlum filan dinlemiyosyun diye kızıyo o yumurtlama günlerini kaçırınca helede gün aşırı yapmayınca o ayda kırmızıları görünce sevtunun halini sen bir gör çok kötü oluyorum yardım ettiysem ne mutlu bana istedigin bir şey olursa seve seve yardım ederin beni bulman yeterli allahım tez zamanda evladına kavuştursun işşallah :16::16::16::16:sana iyi akşamlar şimdiden ben kaçıyorum annem çagırıyo içerden :58::58::58::58:

Son düzenleme:
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................20bitti
DERİN......................20bitti
BONCUK...................15
KARDELOŞ...............15
DURU......................15
ELAEZEL..................15
SELİNA....................15
YETER.....................15
SEVTUN...................15
DERYA.....................15
ANATOLİA................15
WAY........................15
ELİXSİR...................15
SAMYELİ..................15
BANU......................15
MİRANDA................15
SUNGER..................15
NANELİŞKR..............15
EGAL......................15
DERDA...................10
BİRSEN...................8

ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN...........20bitti
DERİN.................20bitti
BONCUK..............15
KARDELOŞ...........15
DURU..................15
ELAEZEL..............15
SELİNA...............15
YETER................15
SEVTUN.............15
DERYA...............15
ANATOLİA..........15
WAY..................15
ELİXSİR.............15
SAMYELİ............15
BANU.................15
MİRANDA............15
SUNGER..............15
NANELİŞKR..........15
EGAL...................15
DERDA.................10
BİRSEN................8

Son düzenleme:
ebrar bende alabilirim ayatelkürsi istediğiniz kadar.. neyse kaçtım ben iyi geceler tekrar.

SEVTUNUM VE BANUM sizlere daha yeni ayetel kürsi okunduğu için bir müddet sonra okumanın daha iyi olacağını düşündüm .daha öncede yazdım ama görmediniz sanırsam .yanlış anlaşılma olmasın lütfen nezaman okunmasını isterseniz okuruz .şimdi kendimden ve tutişin ablasından başlamayı uygun gördüm inşallah anlayışla karşılarsınız .dediğim gibi nezaman derseniz ozaman okunur .sevtunum sen evine geç çalışmalara başla istersen ozaman okuyalım .banucum sende tedaviye start verdiğinde okuruz tamammı canlarım :38:

ebrar bende alabilirim ayatelkürsi istediğiniz kadar.. neyse kaçtım ben iyi geceler tekrar.

canım şimdilik liste tamam ama eğer adetli olan filn varsa sanada yazarım olurmu canım
çok saol düşündüğün için .buarada sen nekadarlık evliydin listeye ekleyim senide

ebrarım benide ekle arkadaşım ben 19 aydır bekliyorum
tamam canım seve seve ekliyorum hemen
birsencim sagol canım :) gökce daha iyi şimdi :) ılık su degilde genelde rezene veriyorum bide bronşite iyi gelen 50 çeşit ot vardı eşim onu almış aktardan ondan veriyoruz azcık ama uzun zamandır dilini karbonatlı suyla silmedim dilinde 2 aylıkken pamukçuk olmuştu ayyy kuzumun dilini ne çok silerdim ki geçsin o suylaa artık kanıyodu :( off aklıma geldikçe üzülüyorum :( neyse hatırlattıgın için sagol arada silsem iyi olucak senin hamilelik nasıl gidiyo maşallah yarılamışsın yolu sende kib:16:
ebroşum bende seni öpüyorum fıstıkım benim eger ayetel kürsi de eksk olursa de bana okurum balım sizin için:)
KUZUM SAOL BENDE SENİ VE GÖKCEYİ ÖPÜYORUM DAHA İYİYMİŞ KUZUM ÇOK SEVİNDİM
ALLAHIM BİDAHA YAŞATMASIN DUA İÇİNDE EKSİK OLURSA HABER EDERİM ÖPTÜM
rabbim daha fazla bekletmesin insallah canim,iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize:16::16::16::16:

ebrarcim beni ki defa yazmissin canimm:38::38::38::38::38::38:

aleykum selam canim,:34::34::34::34:

sizede iyi pazarlar kizlar:38::38::38::38::38:

canim ne guzel söyelemisssin,hersey taktir,kader isi,ne fazla ustune gitmek gerek,nede duyarsiz kalmak..elinden geleni yapip,gelmeyen icin allaha havale etmek en iyisi:16::16::16::16::16::16:

bizde gökceyi öptuk annesiii:38::38::38::38::38::38:

canim daha atlatamadinmi gribiiii,rabbim sifa versin:38::38::38:
EBRARDA KAFA KALMADI GARİBİM YA İDARE EDİN YAŞLANDIM ARTIKIN
kardelencim bende pıhtılaşma var yarın doktora gidicem zaten geçmediyse doğum kontrol hapı vericem demiştisonrada iğnelere başlanacak işte sıkıldım artık ben ya aman yoruldum bıktım her ay yeni bir halt çıkyo bizde insan değilmiyiz ya niye ya niye böyle oluyo :14::14::14:
CANIM İSYAN YOK İMTİHANDAYIZ ALLAHIM HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR SABIR KUZUM SABIR
bu gece buraya kimse uğramıcak galiba.
bu arada ben mi kaçırdım,yoksa haberiniz oldu mu?
umutbizimolsun arkadaşımızın tüpü tutmamış galiba:43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden hamiş olmayı nasib etsin inşallah.
KANKA DURUMDA DEĞİŞİKLİK YOKTUR UMARIM.
BURAYA UĞRAMADI CANIM HAYIRLISI OLSUN
kizlar gecmise bakamadim cok sayfa var kusura bakmayin kalbim sanciyo kac gundur
arkadasim adini unuttum sagol iyi olmaya calisiyorum aramiza hosgeldin
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM HAYIRDIR SIKINTIDAN FİLANMIKİ YADA ÜŞÜTTÜN
ALLAHIM ŞİFA VERSİN SANA ÖPÜYORUM BUARADA DUA LİSTESİNE YAZAYIMMI BİŞEY DEMEMİŞSİN ?
gecmıs olsun aleynam:16:
ebusum bekledım gelmedın cnm bende kacım artık öptüm senı :16:
BONCUKUM MİSAFİRİM GEÇ GİTTİ YA ANCA GELDİM YORULDUMDA
BİDE BENİ MARTA ATSANA ADET OLDUM BEN BUGÜN :62::62:MART 25 YAZ SEN :1:
elaezel hoş geldin bebekim burası bu akşam ne kadar sesiz ya nirdesiniz hatunlar ebrar gelmemiş kesin misafirleri gene vardır hatunun yanıyorum yanıyorum bir misafir olup gidemedim yatılı :1::1::1:
derinsuda yok şu pc yapılsa aramıza katılsa artık :59::59::59:
kızlar artık sizinle beraberim geceleri artıgın pc odasında ben yatıcemde :27::27::27::27:
kardeşimi kandırdım hade bakalım hakkımızda haırlısı artıgın:86::86::86::86:
kayrada yok nerelerde hatun acaba doktor hastane işini ne yaptı acep gülde kaç zamandır girmiyo tek tek terkediliyomuyum neyim:43::43::43::43::43:çok yanlızım çok bu aralar şefkade ihtiyacım var ama benim :43::43::43:şefkat gösteren birileri yokmi:59::59:
KIZ GEL ANAM NİDEMEK BEN ALIŞIĞIM YATILIYADA YATISIZADA :52:
BUARADA ALLAH KAVUŞTURSUN ABLAN GİTMİŞ GÖZÜNAYDIN TOMBULUN OLMUŞ GÜLE GÜLE BÜYÜT CANIM :1:
bende cıkıyorum mevlid kandiliniz mübarek olsun.. ben hepimiz için dua edicem.Allah a emanet olun inşallah..

CANIM SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL