Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar ben biraz gec geldim bi slm diyeyim dedim nasılsınız bakalım bu arada ( KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ) canlarım ALLAH şimdiden dualarımızı kabul etsin ALLAH hepimize bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin ALLAH gönlümüze göre versin inşallah

kızlar ben pek gelemiyorum kociş evde ok ebrarcim duaları yeni gördüm okuyunca yazarım kociş hasta olduğu için hemen okuyamam 1 2 güne okurum ok herkes kendine ii baksın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64:

tamam canım seve seve ekliyorum hemen

KUZUM SAOL BENDE SENİ VE GÖKCEYİ ÖPÜYORUM DAHA İYİYMİŞ KUZUM ÇOK SEVİNDİM
ALLAHIM BİDAHA YAŞATMASIN DUA İÇİNDE EKSİK OLURSA HABER EDERİM ÖPTÜM

EBRARDA KAFA KALMADI GARİBİM YA İDARE EDİN YAŞLANDIM ARTIKIN

CANIM İSYAN YOK İMTİHANDAYIZ ALLAHIM HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR SABIR KUZUM SABIR

KANKA DURUMDA DEĞİŞİKLİK YOKTUR UMARIM.
BURAYA UĞRAMADI CANIM HAYIRLISI OLSUN

GEÇMİŞ OLSUN KUZUM HAYIRDIR SIKINTIDAN FİLANMIKİ YADA ÜŞÜTTÜN
ALLAHIM ŞİFA VERSİN SANA ÖPÜYORUM BUARADA DUA LİSTESİNE YAZAYIMMI BİŞEY DEMEMİŞSİN ?

BONCUKUM MİSAFİRİM GEÇ GİTTİ YA ANCA GELDİM YORULDUMDA
BİDE BENİ MARTA ATSANA ADET OLDUM BEN BUGÜN :62::62:MART 25 YAZ SEN :1:

KIZ GEL ANAM NİDEMEK BEN ALIŞIĞIM YATILIYADA YATISIZADA :52:
BUARADA ALLAH KAVUŞTURSUN ABLAN GİTMİŞ GÖZÜNAYDIN TOMBULUN OLMUŞ GÜLE GÜLE BÜYÜT CANIM :1:

CANIM SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN
var canım var,değişiklik oldu malesef,napalım,hayırlısı artık,çokta üzülmedim yani.
dua yazmışın ama,onu napcez,birine okutim mi?
67101123vf1.jpg

2006161367743758785rs.jpg
hepimizin,herkezin kandili mübarek olsun,rabbim bu güzel günde herkezin dileklerini kabul etsin inşallah.

kızlar hepimizin kandili mubarek-duaları kabul olsun inşallah...rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi olmayı, hamile olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn

:16:slm ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak inşallah kabul olur sizlerle bunu paylaşmak istiyorum bana destek olun lütfen.bu arada herkezin kandili kutlu olsun rabbim dileyen herkezin duasını bugünün yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin aminnn

Son düzenleme:
hoşgeldinn..inşallah biz kapısına gidip istiyoruz oda bugün verir inşallah ..
:16:slm ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak inşallah kabul olur sizlerle bunu paylaşmak istiyorum bana destek olun lütfen.bu arada herkezin kandili kutlu olsun rabbim dileyen herkezin duasını bugünün yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin aminnn

hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba canlarım size bir iyi bir kötü haberim var kötü haberden başlıyım ablamlar gitti memlekete çok kötüyüm ya bugün onun dogum günüydü pastalar hediyeler alındı garibim çok sevindi gidincede bana bir sarılması vardı hakkını helal et hakkın çok geçti deyip gitti ben gidemedim yolcu etmeye çünkü biliyorum çok aglardım ama çok koydu be alışmıştımda vallahi ben şimdi kimle ugraşıcam keşke gitmeselerdi içim bir tuaf oldu yaw:14::14

iyi haberde şu geçen okumuşunuzdur yazdıgımı mercimegim uçup gitmişti hani çok agladım diye garip kardeşim bana bir mercimek daha almış ama haberim yok ablamlar geldi eve bende memleketteki ablamla alışverişe çıkmıştım eve geldim üstümü çıkardım burdaki ablam tutturdu ben kafesi eve götürücem kuş alıcam diye bende dedim kuş alıcam ben kafesi yeni temizledim dedim oda ne temizlemesi içi çok pisti ben temizledim eve götürücem dedi kız dedim kafes temiz aman dedi inanmıyosan bak içine pis dedi üstüne şalımı örtmüşler şalı kaldırınca amanın oda ney :30::30::30::30::30:çok şirin tombul yeşil bir muhabbet kusu okadar mutlu oldumki sevincimden ne yapacagımı bilemedim erkek kardeşim normalde öpülmeyi sevmez gittim sarıldım öptüm sagol dedim garip ne oldugunu anlayamadı bile:1::1::1::1:önemli degil dedi sen böyle hep mutlu ol abla ben daha bir şey istemiyorum dedi adını tyobbul koydum oglumun hergün konuşuyorum alıyorum elime öpüyorum onu seviyorum konuşuyorum okadar güzel bir duyguki hayvan sevgisi bir yemler oyuncaklar aldımki kafese sormayın biraz abartmışım galiba:1::1::1::1:alahım herkeze nasip etsin hayvan sevgisini şimdide tombulum diye seviyorum daha teyzeleri 20 günlük çok şeker faceye koyucam resmini görürsünüz fikrinizi siz söylersiniz artık:52::52::52:

bu arada selinacım garipcim birsencim ebracım deracım sag olun beni düşünüp yazmışsınız :16::16::16:

kız derda bak ben dedimki tugcalın birsenin oglu senin kızın olucak dedim hep çıktı demi temiz kalbimden ne geçerse oluyo gene tekrar ediyorum allahım işşallah haksız çıkarmaz beni bakında görün ben hamile kalıyım tabi kalabilsem:59::59::59: benimle 3 kişi daha hamile kalıcek demedi
demeyin hayde bakalım bu dedigimde çıkıcakmı ablamın eşine dedimki geçen 40 yaşında sigortalı işe giriceksin dedim dedigim oldu ablam ogluna hamile kalmıştı çarşamba günü arıcak kocan gecenin yarısında hastaneye gelicez dedim güldü daha 1 haftam var dedi gittik hastaneye oglun olucak dedim oda 7 doktor kız dedi hade ordan dedi hep herşeyi pempe aldı yavrum pembelerin içinde uyuo şimdi:1: pek dadlu oldu be 13 aylık oldu yürüyo yavrum bugün ona bebek magazasından hediye aldım pek dadlu olur kesin he sabırsızlanıyorum onu götürüp giydirmeye:66:allahım bizlerede tez zzmanda nasip etsin işşallah :49:

kardelen profum geçmiş olsun bebem bu arada herkeze güzel günler diliyorum ben çıkıyorum yavruya yakalandım gene amanın ben kaçtım:57::57::57kız ben bu yavruyla ne yapcem yaw:1::1::1:

demek ablan gitti sevtum allah kavustursun canim..seni iyi anliyorum canim ayrilik zorr.bende ayrildigim icin ablamdan:14::14:hadi bakalim kusun hayirli olsun sevtumun:8::8:oyy oyy adina guzelmis,ama benim facebook um yok, tobulu nasil görcem kizzz:31

bu gece buraya kimse uğramıcak galiba.
bu arada ben mi kaçırdım,yoksa haberiniz oldu mu?
umutbizimolsun arkadaşımızın tüpü tutmamış galiba:43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden hamiş olmayı nasib etsin inşallah.

ölyemi umutbizim olsun arkadasimizin tupu tutmadigini bilmiyordum:14:cok uzuldum yaa,rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin insallah

kardeloşum vakıt bulamıyom cnm ya :53:eskısı gıbı çok gıremıyorum aklım burda ama ıste ıkıgündürde benımkı evde ondan fırsat olmuyor:34:sımdıde zorla uyuttum:9:bıraz durup bısıyler yıyıp bende yatıcam sen nasılsın adet gününde gelmıs catmıs hadı hayırlısı:16:
garıbım görmedım cnm ya hemen degıstırım kusurabakma:29:

estagfirullah canim kusurmu olur hicc:48::48:cok tesekkurler

elaezel hoş geldin bebekim burası bu akşam ne kadar sesiz ya nirdesiniz hatunlar ebrar gelmemiş kesin misafirleri gene vardır hatunun yanıyorum yanıyorum bir misafir olup gidemedim yatılı :1::1::1:
derinsuda yok şu pc yapılsa aramıza katılsa artık :59::59::59:
kızlar artık sizinle beraberim geceleri artıgın pc odasında ben yatıcemde :27::27::27::27:
kardeşimi kandırdım hade bakalım hakkımızda haırlısı artıgın:86::86::86::86:
kayrada yok nerelerde hatun acaba doktor hastane işini ne yaptı acep gülde kaç zamandır girmiyo tek tek terkediliyomuyum neyim:43:çok yanlızım çok bu aralar şefkade ihtiyacım var ama benim :43şefkat gösteren birileri yokmi:59:

mevlik kandiliniz kutlu mubarek ve hayırlı olsun işşallah canlarım burası çok sesiz kırk yılın başı dedim bir giriyim ama demirbaşlar yok yazık bana ya zaten ablamlar gitti şefkate ihtiyacım var ama kimseler yok:14: neyse ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo yatıcez iyi ve güzel bir gün diliyorum bu arada sevgililer gününüz kutlu ve mutlu eşlerinizle bir ömür boyu saglıklı saatli olsun işallah :16::16::16:işşallah bir dahaki sevgililer gününde mercimeklierinizde olursunuz işşallah:69::69::69:

seninde kandilin mubarek olsun sevtunum,bu gece birbirimize dua edelim insallah.:38::3

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................20bitti
DERİN......................20bitti
BONCUK...................15
KARDELOŞ...............15
DURU......................15
ELAEZEL..................15
SELİNA....................15
YETER.....................15
SEVTUN...................15
DERYA.....................15
ANATOLİA................15
WAY........................15
ELİXSİR...................15
SAMYELİ..................15
BANU......................15
MİRANDA................15
SUNGER..................15
NANELİŞKR..............15
EGAL......................15
DERDA...................10
BİRSEN...................8

ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN...........20bitti
DERİN.................20bitti
BONCUK..............15
KARDELOŞ...........15
DURU..................15
ELAEZEL..............15
SELİNA...............15
YETER................15
SEVTUN.............15
DERYA...............15
ANATOLİA..........15
WAY..................15
ELİXSİR.............15
SAMYELİ............15
BANU.................15
MİRANDA............15
SUNGER..............15
NANELİŞKR..........15
EGAL...................15
DERDA.................10
BİRSEN................8

tamam canım seve seve ekliyorum hemen

KUZUM SAOL BENDE SENİ VE GÖKCEYİ ÖPÜYORUM DAHA İYİYMİŞ KUZUM ÇOK SEVİNDİM
ALLAHIM BİDAHA YAŞATMASIN DUA İÇİNDE EKSİK OLURSA HABER EDERİM ÖPTÜM

EBRARDA KAFA KALMADI GARİBİM YA İDARE EDİN YAŞLANDIM ARTIKIN

CANIM İSYAN YOK İMTİHANDAYIZ ALLAHIM HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR SABIR KUZUM SABIR

KANKA DURUMDA DEĞİŞİKLİK YOKTUR UMARIM.
BURAYA UĞRAMADI CANIM HAYIRLISI OLSUN

GEÇMİŞ OLSUN KUZUM HAYIRDIR SIKINTIDAN FİLANMIKİ YADA ÜŞÜTTÜN
ALLAHIM ŞİFA VERSİN SANA ÖPÜYORUM BUARADA DUA LİSTESİNE YAZAYIMMI BİŞEY DEMEMİŞSİN ?

BONCUKUM MİSAFİRİM GEÇ GİTTİ YA ANCA GELDİM YORULDUMDA
BİDE BENİ MARTA ATSANA ADET OLDUM BEN BUGÜN :62::62:MART 25 YAZ SEN :1:

KIZ GEL ANAM NİDEMEK BEN ALIŞIĞIM YATILIYADA YATISIZADA :52:
BUARADA ALLAH KAVUŞTURSUN ABLAN GİTMİŞ GÖZÜNAYDIN TOMBULUN OLMUŞ GÜLE GÜLE BÜYÜT CANIM :1:

CANIM SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN

ebrarim,dua listesindede benim ismim yok canim:26::26:tamamlandimi dua,yoksa yanlislikmi var:26:okunacak varsa okurum canim:16::16:

seninde kandilin mubarek olsun canim,birbirimize dua edelim bugun:16::16::16::16::16:

hayırdır bebem geçmiş olsun doktora gittinmi bakıyım:44::44::44: kendine dikkat et canım ya üşündünmü acaba ondanmı kalbin sancır ya stresten derdi annem yada sıkıntıdan ah canım üzüldünmü yoksa bu aralar gel bakıyım şefkatli kollarıma sen hemen şefkat veriyim hemencik ahanda böle:48::48::48::48::48:allahım saglık saat versin canım benim tez zamandada bebik olsun şişesin işşallah ahanda büle:49::49::49::49: bende karşına geçip gülen ahanda büle:1::1::1::1::1:

sagol sevtuncum ALLAH razı olsun görüşemiyoruz seninle evin bittimi yerleştin mi :16:

abla sagol cnım sen nasılsın sen benide yaz listeye dualarda olmak isterim

kardelen hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay mujde verirsin bizlere

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun:38::38::38::38:birbirimize dua edelim olurmu bu aksam:71::71::71::71::71:

kızlar kandil mesajı göndermek istedim ama olmadı

herkesin mevlit kandilini mubarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:
mevlik kandiliniz kutlu mubarek ve hayırlı olsun işşallah canlarım burası çok sesiz kırk yılın başı dedim bir giriyim ama demirbaşlar yok yazık bana ya zaten ablamlar gitti şefkate ihtiyacım var ama kimseler yok:14::14::14::14: neyse ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo yatıcez iyi ve güzel bir gün diliyorum bu arada sevgililer gününüz kutlyom ve mutlu eşlerinizle bir ömür boyu saglıklı saatli olsun işallah :16::16::16:işşallah bir dahaki sevgililer gününde mercimeklierinizde olursunuz işşallah:69::69::69:
canım benden sana sonsuz şefkat bende bazen öyle olurum sevgiye çok ihtiyacım olur seni çok iyi anlıyorum canım benim öpüyorum kocaman kocaman:54::54::54::54:
kandilin mübarek olsun dularında unutma benide
hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin aminnnnnnnn seninde ve dua eden herkezi gönlündeki kabul olsun inşallah
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun:38::38::38::38:birbirimize dua edelim olurmu bu aksam:71::71::71::71::71:

kandilin mübarek olsun emin ol bu akşam dualarımda hepiniz olacaksınız kimbilir belki biri kabul olur:21::21::21:

selamün aleyküm kizlar herkesin kandili mübarek olsunn allah bu mübarek günde hrkesin duasini kildigi namazi kabul eder insallah...

$kandil.webp .. $6iy.webp

kızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X