Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok haklısın yaşadıklarımız gerçektende çok zor ve yıpratıcı ama rabbim kaldıramıyacağımız yükler yüklemesin sıkmakda neymiş ya olurmu hiç biz kader ortaklarıyız unutma bunu herzaman psikolojimiz aynı olmuyo malesefbiliyomusun hani dış gebelikler yaşamasaydım ameliyatları olmasaydım bebeğim karnımda ölmesydi daha az yıpranırdım sanki gerçi kader ben bugün çok keyiysizim en iyisi çıkyım yoksa moralinizi bozuyorum dimi
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versinHayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah![]()
canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versinselam kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun ...ben gecmişe bakıp geliyorum biraz uzun sürebilir...
aminnn canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlünün muradını versin tez zamandamevlam sizi yalnız bırakmasın, içinizdeki imanla sizi işitsin,
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
O birdir O tektir ol der ve herşey olur
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....
kandiliniz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidi ile....
boncuğum inşallah kuzum yaa mart ayı hepimizden müjdeler gelir umarımSevtunum neden öyle düşünüyorsun cnm askolsun ben gecmıse pek bakamıyorum bana yazanları görünce cvp yazıyorum bıde önemlı konulara bgnlerde hoş görün benı cok fazla vakıt ayıramıyorum
Kayram olsun cnm sen kardesınle ılgılen tadını cıkar bız nasılsa konusuruz herzamansenınde kandılın ve sevgılıler günün kutlu olsun cnm
Ebusum mart kedılerı gıbı oluruz umarımhepımız martta hamıs kalırmısız ay negüzel olur
eklım cnm senıde son olur umarım
Kardelos bıde bana dersın bak dün sana yazdım sende cvp yazmamıssın bana![]()
kuzu kandilin mübarek olsun seninde allahım gönlüne göre versin inşallah buay gelicek minişinkızlar ben çıkıyorum,görüşürüz,herkeze tekrardan hayırlı kandiller.
kayracım,dualarında olduğumu biliyorum ve sende benim dualarımdasın emin ol,çarşambayada tekrardan incir kürüne başlıyorum,haberin olsun canım.![]()
saol canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versinhepinize hayırlı kandiller kızlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah bize de hayırlı sağlıklı bebişler verir en kısa hayırlı zamanda ...........
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olmak nasip olurben beren aranıza yeni katıldım burası çok güzel . anne olmak hepimizin hayali bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebiş yok.doktora gidiyorum yaklaşık 5 aydır yumurta oluşturucu haplar kullanıyorum burda uvolasyon testini duydum yararlı olur mu ne dersiniz![]()
hayırlı sonuçlar çıkar umarım canımbu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim
mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem
onalrı doktora gözstericem
daisycim nasılsın canım miniş biraz yoruyormuş annesini olsun geçicek inşallahmerhaba kızlar ;
sizi unuttum sanmayın sadece zor günler geçiriyorum bebiş iyi ama beni yere serdi şimdiden.Dr a gittik pıtpıtları duyduk sağlıklıymış
Allaha şükür en kısa zamanda darısı başınıza. size katılamıyorum ablamlar buradaydı sömestr tatilini burada geçirdik hep beraber çocuklardan benim elime geçemedi bitürlü bilgisayar vede isteyecek takatimde olmadı aslında. benim mide bulantılarım arttı çok sadece tost yiyebilir durumdayım bu halim en az 5 hafta sürermiş ara ara girdim siteye ama kalamadım hiç. duayada katılamıyorum 2 haftadır içim rahat değil ama beni bağışlayı ne olur. ben sigara tiryakisiydim hamile kalmadan önce şimdi hiç içmiyorum ya baş ağrılarım uyku nöbetlerim mide bulantılarım yani beni anlayışla karşılayın ne olur
hepinizi öpüyorum...
Kandiliniz mübaret olsun canım arkadaşlarım Bu mübarek günler geceler yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin ve sizleride en kısa zamanda minik mucizelerinize kavuştursun İnaşallah...
sağlıcakla kalın...
sorun değil canım ben başkasına devrederim önemli değilEbrarım canım ben adetliyim bu seferlik yerime başka bi arkadaş okuyabilirmi?hakkınızı helal edin
uğurboncuğum bende bu adetimden sonra korunmayı bırakıcam işallah adet tarihimi listeye eklersen sevinirim yeni tarihim 13 mart canım
canım çok saol allahım razı olsun gönlüne göre versinsagol abla seninde kndilin mubarek olsun ben aynıyım szı oluyo kalbimde
kayracım MAŞALLAH kız hiç kimseyi unutmamışsın sagol canım İNŞALLAH sende iyisindir
merhaba duru
evet katılıyorum dün bana da cevap yazmamış kardelen hanım hıhhhhşaka biyana hastaya ondan görmemişdir yoksa kacar mı bizim kızdan
derdanurcum cok sagol şekerim sen nasılsın kızın olcakmış MAŞALLAH darısı başımıza
canım allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah çok başrılı geçicek operasyonkızlar ebrarıma yazdım
biz yarın eşimle has gideceğiz yatış yapılacak dualrınızda bizide unutmayın
allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşş
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul buyursun inşallahBacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn
amin durucum gerçekten çok güzel saol paylaşımın içinselammmmmmmmmmmmmmmmmmmm16:[COLOR="red"öncelikle herkezin kandilini kutluyorum çok şükür evimdeyim misafirlerimde gitti leptobumla baş başayım ama çok yorgunum sizleride çok özledim geçmişi çok fazla okuyamadım ama beni soran bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yeni gelişmeler güzel haberler varmı çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum
[/COLOR][/QUOTE]
semroş hoşgeldin bacım kandilin mübarek olsun özlettin kendini
demek misafirlerin vardı neyse şimdi bolca dinlen
[quote="Duru_, post: 17645564"]EÛZÜ BİLLAHİ MİNE’Ş-ŞEYTANİ’R-RACÎM, BİSMİLLAHİRRAHMANİRRRAHİM
Ya ilahel alemin
İlk yarattığın nur efendimizin nuruydu.
Sen onu var etmeden evvel gündüzün geceden,
baharın da kıştan farkı yoktu.
İyilikler, kötülüklerle iç içe;
akıl nefse yenik,
ruh da bedenin esiri idi.
O güzeller güzeli
Varlığın sırrını keşfedip akla yüksek hedefler gösterdi
düşünceye kapılar açıp
insanın ebedlere namzet olduğunu âlemşümul bir dille haykırdı.
Böyle bir elçiyi insanlığa bahşetmenden
Ve sayısız nice nimetlerinden ötürü
sana sonsuz hamd ü senalar olsun ya rabbi!
Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allâh’ım!
Mahlûkatın adedince,
Zatının rızası,
Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca
Efendimiz Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabı üzerine salât ü selam la bir kere daha yâdederek huzûr-u İlahi’de el açıp yakarıyoruz
Ey her şeye hayat bahşeden Allah’ım
bütün insanlık, hatta bütün bir varlık âleminin bayramı sayılan
mübarek günleri vardır.
bir gün daha vardır ki,
o da Allah Rasûlü’nün dünyayı teşrif buyurarak
tenezzülen aramıza girip bizi şereflendirdiği kutlu zamandır.
Bizler şimdi o anı yaşıyoruz.
Rahmet-i Rahman’ın galeyana geldiğine inandığımız
bu kutlu zaman diliminde,
Mevlid Kandili’nin bizim için hakiki bayram olması ümidiyle,
ümmet-i Muhammed’in hal-i pürmelali açısından
bayram hediyesine en muhtaç birer yetim olduğumuz mülahazasıyla, Şefkat Peygamberi’nin ruhaniyetine sığınarak,
sen den yeniden bir kere daha diriliş istiyoruz ya rabbi
Ey her şeye gücü yeten Allah’ım
Efendimizi düşünmekle
hayatın hiç kimseye nasip olmayan tadını
ve varlığın bitmeyen zevkli maceralarını duyarız.
Duyarız imanın yenilmez gücünü,
Duyarız Müslümanlığın kahramanlık olduğunu,
Duyarız doğruluğun paha biçilmez kıymetler ihtiva ettiğini,
Duyarız iffet ve ismetin, meleklerinkine denk insan tabiatının bir buudu haline geldiğini.
N’olur bu ve benzeri nice güzellikleri daha derince ve engince
Bütün insanların ruhlarına duyur ya Rabbi!
Ya Rabbel alemin
Onun terbiyesi, onun üslûbu ve onun sistemiyle yetişmiş olan nesillerin
imanları iz’ân ufkuna erişiyor,
muhabbetleri çağlayanlara dönüşüyor.
efendimizi bu ölçüde duyup sevmeleri münasebetiyle
her an daha da şahlanıyor
ve o kutlunun arkasında bulunma sevinciyle adeta yeni bir asr-ı saadet yaşanıyor.
Sen dünyamıza yeniden bir huzur çağı
ve gül devri yaşat ya Rabbi!
Ey yüceler yücesi Allah’ım
Yüzümüz yok, hicap içindeyiz;
Efendimizin senin katındaki nazının geçerliliğine de ümitlerimiz tam.
Keşke ne seviyede olursa olsun
efendimizden hiç uzaklaşmasaydık;
ondan gelen ışıklardan
ve ruhlarımıza boşalan mânâlardan
hiç mahrum kalmasaydık..
ve onu o inandırıcı çehresiyle
içlerimizde hep taptaze ve dipdiri duyabilseydik!..
sen bizleri kendi uzaklıklarını aşabilen
hak ve hakikatleri de bütün derinlikleriyle duyabilenlerden eyle ya rabbi!
ya ilahel alemin
O güzeller güzeli Sevgiliyi, bir kere daha misafirimiz eyle..
tahtını sinelerimize kur
gönüllerimizdeki karanlıkları kov,
bütün benliğimize ruhunun ilhamlarını duyur
ve bize yeniden diriliş yollarını göster ya rabbi
İnananları karanlıklardan aydınlığa çıkaran Allah’ım
her gün biraz daha azgınlaşan şu zulmetleri o kutlunun ışığıyla dağıtıver
herkesi inleten zulüm ve adaletsizlik ateşini söndürüver.
her şekliyle kine, nefrete, düşmanlığa kilitlenmiş şu zavallı ruhların boyunlarındaki zincirleri çözüver
sevgiye, merhamete, şefkate hasret giden sinelerimizi muhabbetle, hoşgörüyle coşturuver
ruhlarımızı aklın aydınlığı, gönüllerimizi de mantık ve muhakeme enginliğiyle buluşturuver
ve bizi kendi içimizdeki hicran ve hasretlerimizden kurtarıver ya Rabbi!
Ey merhameti bol olan Allah’ım!
şefkati, adaletini aşkın gönüller sultanını unuttuğumuzun
ve saygısızlıkta bulunduğumuzun farkındayız.
Biliyoruz ki o rahmet nebisi
incinse de küsmedi
Vefasızlık görsede alakayı kesmedi
Başını yaranlar, dişini kıranlar karşısında bile ellerini açıp dua dua yalvardı. Katiyen lanette bulunmadı. Lanet ve bedduaya “âmin” de demedi.
Sinesini, Ebû Cehil’leri bile ümitlendirecek ölçüde açabildiği kadar açtı
ve her sözünü, her davranışını senin rahmetinin enginliğine bağladı.
Sen bizleri onun o engin merhametinden istifade eden
ve şefaatine de nâil olanlardan eyle ey Rabbi!
Ey ihsanları sonsuz olan Allah’ım
düşe-kalka olsa da hep Efendimizin izinde yürüme gayretindeyiz.
N’olur bizi bir kere daha sevindir.
Sevindir ki; bağının taptaze fidanlarıyla
adını âleme tam duyuracak demdeyiz.
Bu dünya ışığa hasret gidiyor.
Bizler o kırık azimlerimiz ve o çatlamış ümitlerimizle,
yolların hakkını veremesek de hep yollardayız.
Sadece hislerimizle de olsa, aradığımız hep senin habibin;
N’olur gönüllerimiz bir kere daha onunla dolsun,
ufuklarımızı saran şu upuzun geceler yerlerini gündüzlere bıraksın
ve viladeti bizim hakiki bayramımız olsun..
Ey yapılan dualara cevap veren Allâh’ım
Sana itaat edilir Sen karşılığını veririsin;
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,
Zararı sıkıntıyı ortadan kaldırırsın
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi!
Allâh’ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azâbından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi!
Ey Yüceler Yücesi!
bize karşı düşmanlık duygularıyla oturup kalkanların kalblerini yumuşatmak murad ediyorsan,
bize ve gönüllüler hareketine karşı onların kalblerini yumuşat
ve sinelerini daimî bir sevgiyle doldur! Ya Rabbi!
Ey kalbleri evirip çeviren Sultanlar Sultanı!
Bizim kalblerimizi de, onların kalblerini de sevdiğin ve hoşnut olduğun güzelliklere çevir! Ya Rabbi!
Allahım
Sen bizlere bizi aşan istidat ve kabiliyetler ver
ve lutfedeceğin bu kabiliyetleri
senin rızan yolunda kullanmayı
bizlere nasip eyle ya Rabbi!
Allahım
Sen bizlere peygamberleri donattığın sıfatları lutfet lakin biz lutfedeceğin bu sıfatları tefahur vesilesi yapmayalım ve hep kendimizi sıfır görelim ya Rabbi!
Allahım
Cümlemize vicdan genişliği lutfet
Kalplerimize inşirah bahşet
Bizleri kollektif şuura sahip kullarından kıl
Ve bizleri müttakilere rehber eyle ya Rabbi!
Ey yüceler yücesi olan Allahım
Biz ümmeti Muhammedin dağınıklığını gider
Bize ve ülkemize birlik ve dirlik ver
Bütün dünyaya da huzur ve barış nasibeyle..
Kalplerimizi birbirene ısındır ve
Bizleri birbirimize sevdir
Dünyanın dört bir tarafında hizmet eden kardeşlerimizi
Bizlerle beraber ihlas-ı etemme muvaffak kıl ya Rabbi!
Allâh’ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in Sen’den istediği
her türlü hayrı Sen’den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz.
Yâ Erhamerrâhimîn ve Yâ Ekremelekremîn!
Bizim, anne-baba ve ecdadımızın
Bize rehberlik ve kılavuzluk yapan büyüklerimizin,
Bir harf bile olsa kendilerinden istifade ettiğimiz hocalarımızın,
Sevdiklerimizin, sevenlerimizin,
Içinde neş’et ettiğimiz beldedeki insanların,
Milletimiz fertlerinin,
Kadın-erkek inanan bütün arkadaşlarımızın,
Dostlarımızın, kardeşlerimizin..
Bize karşı hep civanmertçe davrananların..
Hayır dualarında unutmayıp
Her zaman bizi de yâd edenlerin..
Üzerimizde hakkı bulunan kimselerin..
Kıymetli nasihatleriyle
Bize bekâ desenli sâlihatın yollarını gösterenlerin…
Ve bütün ümmet-i Muhammed’in
Günahlarını bağışla! Ya Rabbi!
Allahım!
Duamızın sonunda Sana olan minnet ve şükran hislerimizi
Bir kere daha tekrarlıyor,
Resûl-ü zîşânı, âlini, ashabını
Bir kez daha salavâtlarla anıyor
Ve dualarımızı kabul buyurmanı istirham ediyoruz.
Ne olur, bizlerin dualarına icabet buyur ya Rabbi!
Amin ve selamün alel murselin vel hamdü lillahi Rabbi’l-alemin…
sanada hayırlı kandiller kuzum nasılsınHayırlı Kandillerrrr
tostişim hayırlı kandiller canım demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine tatlımherkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum
annemlerdeyım pazar günü evime gidicem inş.
çok gecmıs olsun yetercıgım rabbım sıfa versın
tmm cnm hadı hayırlısı hemen eklıyorum
ok pelınım umarım son olur cnmmart ugurlu gelıcek hepımıze allahın ıznıyle
kızlar bende dualarımı ettım hepınız duamdaydınız rabbım kabul eder ınsallah su mübarek gecenın yüzü hürmetıne
ebusum dualarımıda bıtırdım cnm bgn okumak daha ıyı olur dedım rabbım kabul eder ınsallah bıttı yazarsın
kımsecıkler yok sanırım kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler kızlar![]()
canım ağzına sağlık allahım razı olsun çok mutlu ettin bizleri hamilelerin duası makbuldur inşallah bugecenin hürmetine kabul oluriyi geceler kızlar benim acelem var hemen yazıp çıkıcam kuusra bakmayın olurmu
sizin için yasin okudum dua edip amin derseniz sevinirim hapiniz için dua ettim mevlam tez vakitte kabul eder inş
ebrarım canım senin ayetel kürsilerinide okudum mevlam kabul etsin bitti yazarsıncanım
bu mübarek gecede mevlam mucizenizi versin aminnn
iyi bakın kendinize iyi geceler
edilen bütün dualara aminnn... çok güzeldulardı..Allah razıolsun.. dualrımızı kabul etsin Rabbim..
canım ağzına sağlık allahım razı olsun çok mutlu ettin bizleri hamilelerin duası makbuldur inşallah bugecenin hürmetine kabul olur
canım sadece benim ayetel kürsiyimi yoksa hepsinimi okudun?
amin canım inşallah ?
buarada arkadaş adet olmuş onun yerine sana yazıyorum olurmu tatlım
15 ebrar
15 nurgül için
canım ben ii sen nasılsınsonunda geçmişi bitirdim gerçi benim suçum ama inanın elimde olmadan oldu 50 sayfa okumak kolay olmadı aklımda kaldıgı kadarını yazayım
öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualrınızda beni de unutmayın
eboşum bitanecik ablacım nasılsın görüşmeyeli yaaa seniçok özledim bu hafta sana okunuyomuş rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah gönderir meleğini sana ya kaç gündür giremedim hafta sonu zaten köydeydik tel bile götürmedim çekmiyo diye cok sukur ıslerımız bıtmek uzere fayansları yapıyorlar sımdı gecen hafta kapılar vernıklendı tner kokusundan evde durmadık pek ondan gremedım sıteye sana karsı mahcubum ama eve gıdınce soz telafı edıcem balım esının elı nasıl oldu ınsallah ıyılesmıstır bu arada sevgılıler gununuz de kutlu olsun balım senı sevıyorum dualarımda olacagına adın kadar emın ol lutfen
kardelosum senı altta gordum ama gecmısteydım bıde sabah konustuk zaten bu arada gecmıs olsun dıyeyım buradan da tatlım hastalıgın en kısa zamanda gecer ınsallah bıtanem bugun dualarımdasın unutma bıtanem sen anladın onu
boncugum sen nasılsın tatlım sende benım gıbı gremıyosun bu aralarda herhalde canım hayırlı kandıller ve sevgılıler gunun kutlu olsun tatlımbenı sormussun tesekkur ederım evıme daha gecemedım tabısı ama annemdeyım vakıt buldkca burdayım msn de de konusamadık dun cok ama kusura bakma tekrar tatlım su kardesımı yollayım sonra daha rahat vakıt bulcam senıde opuyorum canım kendıne ıyı bak
derınımın pc olacak gıbı gozukmuyo yazdıklarımı da gormuyo zaten ama olsun cok osledım kuzu gel artık
kardelenım sehır dısına gıdıyomusun tatlım guzel guzel gez guzel guzel eglen ve bomba gıbı dön inşallah rabbım kabul etsın dualarını
aleynam neden kalbın agrıyo kuzu belkı soguk almıssındır benım agrılar gectı sukur sankı ıkı hafta once agrı ceken ben degıldım allahım sıfa versın bıtanem
pelıncım yara hakkında pek bı bılgım yok annemın de dondurdular ama zaten bebek dusunmuyoduhormonların da gayet normal gozukuyo tatlım gel yıne vakıt buldukca kopmayalım dıyene bak dıcen sımdı ama elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum fıstıgım
sevtuncum arkadasın ıcın cok uzuldum allahım sabır versın bı daha olmayacakmıymıs sımdı sen de herseyı kotusunu dusunup de yıpratma kedını bence tombulunla ılgılen ve bır an once alısmalara basla artık ocak dedın daha mart oldu baslamadın mercımegın calısmalara
kardelen bhrcım bazı kıstler adetle atılabılıyo ozellıkle de ymurta kıstlerı yanı adetle atılamayn kalmıs yumurtalar senınde adet gecıktıgıne gore onlardan bırı olmalı benım sıklıkla basıma gelır cunku tatlım ısallah kıstın gıtmıstır
yetercım yaynladıgın duayı kopyaladım saolasın ınsallah bugun ole dua edıcem saol canım allah razı olsun
sunercım senınde kandılın hayırlı ve mubarek olsun canım
anatolıam sen nasılsın bıtanem osledım senı kandılın kutlu olsun duanda benıde uutma ne olur
garıpcım bı uzuluyrum bı neselenıyorum ne yaptıgımı bende bılmıyorum acıkcası zaman gectıkce korkuyor calısmalara baslıcagım ıcınde sevınıyorum aman kuzum benı bosver ıste ole yaaaaa senın kol nasıl oldu ıyımısın bıraz daha
elacım sen nasılsın tatım tedavıne basladın sanırsam yanlıssam kusuruma bakma hersey gonlunce olsun
selınam yenı prof asıstanımız bogurtlen kokun sıfa olsun tatlım nasıl kullanacagın hakkında malumatın varmı bı arkadas yazmıstı ama ben pek anlayamadım ne zaman baslıcaz kac gun kullancaz gunde kac kez ıccez bıde ac mı tokmu ıccez ve her kaynatmada taze tazemı olcek ve ne kadar kaynatcaz cok sordum ama asıstan olmak koley deullllllllllllll tatlım hersey gonlunce olsun
derdam ıkı prensten sonra bıde prenses sarttı zaten kanındakı mıkrop ıcın uzuldum ama drun bısey olmaz dedıyse olmayacaktır ınsallah tatlım rabbım yavruna kavustursun senı de
bırsencım canım sende ıyısın maslahhh yakısıklımızda ıyı hayırlı kandıller tatlım
tugcalcım tekmeleree baslamısız hayırlı olsun darısı bızlere ınsallah allah tamamına erdırsın kendını cok yorma ama
elıksır way tostı hıranur daısy sızler de ıyısız ınsallah kızlar hersey gonlunuzce olsun
banucum son olarak da herseyde bır hayr var tatlım senınle aynı gun amelıyata gıtcez galıba canım sımdıden allah saglıkla uyanmanı nasıp etsın canım bebısın de en kısa zamanda kucagında olsun
ayyyyyyyyyyy ınsallah kımsecıklerı unutmadım nolur kusuruma bakmayın an ca aklımda tutabıldım yenı arkadaslar hosgelmısler sefalar getırmısler
ben kactım herkese tekrardan guzel bır gece dııyorum dualarda bulusmak uzere
Amin canım yüreğine sağlık..
Canım bu dünya da yaşadığımız her sıkıntı ahirette kefaretimiz olur inşallah..Allah beterinden saklasın diyelim..Moral bozmak da nesi bizler burada birbirimize kader ortaklığı yarenlik yapmak için bulunmuyormuyuz elbette mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de hep birlikte paylaşacağız
Düşük yapan arkadaşımıza üzüldüm,ama her şey de bir hayır vardır..Moralini yüksek tutması hoşuma gitti ayrıca..Rabbim en kısa zamanda hayırlısı nasip etsin...
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun inşallah...
Aminn yüreğine sağlık canım...
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun ...
canım cok güzel bi yazı paylaşmışsın okurken cok duygulandım... rabbim inş hepimize hayırlısıyla saglıklı evlatlar verir...
canım annemlerde fazla kalmamın sebebi doktorda işlerim oldugu icin tahlillerimi bekliorum bi tane ultroson cektirmem lazım onun günüde 23 şubat o ayüzden mecburen kalıyorum...
canım gecmiş olsun moralini bozma allahımın izniyle bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın inş... bu arada kızın oluyomuş hayırlı olsun minik prenses geliyo demek cok sevindim...
Presed zaten yazmışsın canım.
Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...
tamam yarın okurum 15 ayetel kürsi değilmi?
amin canım şu güzel günde inşallah en kısa zamanda isteyenlerin bebişi gelsin aminnnn şekerler![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİCİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA VE EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMALARINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ,YASİNİ ŞERİFLERİ ,SALAVATI ŞERİFLERİ KABUL ET
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin canım şu güzel günde inşallah en kısa zamanda isteyenlerin bebişi gelsin aminnnn şekerler
birsenim amin canım nasılsın kandilin mübarek olsun kuzum
iyileştin değilmi
canım 15 ebrar yani benim için
15 tanede nurgül için ayetelkürsi
toplamda 30 oluyo![]()
kızlar slm dün gelemedim geçi kimse farkına varmamış canınız sagolsun nyse dünden beri bel ve kasık ağrılarım vardı bide dün akşam çok geç saate kadar misafir vardı gitmek bilmediler geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hala ağrım var yarın dr gidecem kendinize iyi bakın
15 okudum şimdi namaza gidiyorum bitirince diğer 15 ide okurum Allah ın izniyle..