Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yine okudum bence sen ustune görme degilde yerlesme kanamasi da yasio olabilrsin cnm gebelde adete yakin tarihte oluo yerlesme kanamasi umitlendirmek istemem ama okuduklaima gore hep ole oluo
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
canım ben çoktan okudumda diyemedim kusura bakmayasın bu arada benim panik atagım azdı ya ne yapacagımı bilmiyorumebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
DURU.........................15bitti
ELİXSİR.....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
allahım analı babalı büyütsün işşallah bu ikici yazışım buruyada yazam dedimdekızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
kız delü nerelerdesin sen be seni dürtmek nasip olmadı kusura bakma sende haklısın herkezin kendine göre düşünceleri sıkıntıları var benim gibikızlarr çokk özledimm hepiniziii yaaa ama işlerimden dolayı giremiyorumm eve bile iş götürüyorummm canlarım yaa nasıllsınıızz umarımm hiçç problemm yokturr benn akşamm otrup geçmişi tek tekk okuycammm benn iyiyim bu ay çok ümitli doktorum hayırlısıyla 3 tane yumoşum benimle çatlatma iğnemide yaptırdımm çalışmalara yaramzlığaa başladıkk :78: umarımm hepimiz için en hayırlısıı olurrr
rabbim şifa versim canım allahım hüseyin emremi korusun önce sana sonrada teyzelerine bagışlasın işşallahkızlar slm dün gelemedim geçi kimse farkına varmamış canınız sagolsun nyse dünden beri bel ve kasık ağrılarım vardı bide dün akşam çok geç saate kadar misafir vardı gitmek bilmediler geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hala ağrım var yarın dr gidecem kendinize iyi bakın
canım rabbim eşinede tez zamanda şifa versin işşallah sag saglim ameliyatını olurda seninle gene olur işşallah hastaneye gelemem ama bu nacizane hediyemi kabul et bebemcanım beyninde kist var ameliyat olacak
inşş hayılısıyla
canım ben çoktan okudumda diyemedim kusura bakmayasın bu arada benim panik atagım azdı ya ne yapacagımı bilmiyorumallahım yardımcım olsun
allahım analı babalı büyütsün işşallah bu ikici yazışım buruyada yazam dedimde
kız delü nerelerdesin sen be seni dürtmek nasip olmadı kusura bakma sende haklısın herkezin kendine göre düşünceleri sıkıntıları var benim gibi
rabbim şifa versim canım allahım hüseyin emremi korusun önce sana sonrada teyzelerine bagışlasın işşallahüşütmüşünüdr belkim hade güzel haberlerle gelesin işşallah bende sık giremiyorumki yavru yüzünden biliyosun
canım rabbim eşinede tez zamanda şifa versin işşallah sag saglim ameliyatını olurda seninle gene olur işşallah hastaneye gelemem ama bu nacizane hediyemi kabul et bebem
bu arada ugurboncugum canım yanlış anlama sende haklısın sen aslında kusura bakma inan kafam yerinde degil bu ara çok kötüyüm hemde çok
kayracım sanada geçmiş olsun bebem 22 yatıyomuşun hade allahtan hayırlısı işşallah sag saglim geçer hastane maceran bebem allahım tez zamanda şifanı versin bebeginin beşine gelsin işşallah
bu arada allah razı olsun canlarım ablamdan için ve tombulumdan için ablam gitti evet demin konuştum üzgüzüz haliyle ne yapcen hasretlik zor onu anladın EBRARCIM seninde kardeşin gitmiş allahım acılarını göstermesin işşallah canım gene buluşuruz demi sevdiklerimizle allahım yeterki ölüm vermesintombulu sorarsanız ellerinizden öper çok fena bir şey çıktı eşimle bir çekişmesi var sormayın
gülmekten yerlere yatarsınız
SEMRACIM nerelerdesin bebem görüşemiyoruz bu aralar
neyse canlarım benim namaz kılmam lazım çıkayım daha pazara gidicem biraz açık hava iyi gelir işşallah çok özledim ben ya eski sevtunu ah nasıl geri getirebilirim acaba![]()
garıpcım sabredıyorum ıste caım ne yapayım ıyı olmana sevındım ınsallah rabım emeklerını bosa cıkarmaz
ebosum aglama kuzum yaaaa gelır yıne saglıklı sıhhatlı olsun da degılmı
waycımcanım bende kaybettım bebegımı hemde 5 aylıkken cok acı oldugunu bılıyorum canım allah sabır versın
elacım prolaktın hemen duser ınsallah kafaya takma onu en kısa zamanda gelır ınsallah bebeısın kardelosum yok bugun hayırdır kuzu
selınam cok tesekkur edrım bıtanem ben yanlıs mı okudum bılmıyorum ama adtın kacıncı gunu baslanacak ve kac gun ıcılecek onuda yazarsan tatlım cok ama cok mutlu olurum allah razı olsun ınsallah gelır bebısın
samyelıcım super bı haber bu tatlımrahım agzı yetmezlıgı falanmı var tatlım sende
ınsallah sorusuz bır hamılelık gecırır ve bebegıne kavusursun canım:26::26::26:
![]()
amin amin amin,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah,göndersin bebeklerimizi bir an önce.[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım dileğim anne olmak diyenler topicindeki tüm arkadaşlarımıza ve evlat hasreti çekenlere katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadaşlarıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmalarını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri,yasini şerifleri ,salavatı şerifleri kabul et
her daraldığımızda yar ve yardımcımız ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
ya dün ben kör olmuşum galiba,yazanları görmemişim ki,yazmayanları görem,inanmassan sor kızlara.kızlar slm dün gelemedim geçi kimse farkına varmamış canınız sagolsun nyse dünden beri bel ve kasık ağrılarım vardı bide dün akşam çok geç saate kadar misafir vardı gitmek bilmediler geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hala ağrım var yarın dr gidecem kendinize iyi bakın
yarın başlıyorum canım nasipse tekrardan,teşekkür ederim ilgine.bu arada durucum aramıza hosgeldın canım allahım hepımızı bebıslerımıze kavusturr ınsallah
ben kactım kızlar ınsallah kımseyı unutmadım yıne ne olur unuttuklarım kıbar bır dılle hatrlatsın dıkkat ederım bundan sonra![]()
hoş geldin,inşallah sende bizde anne oluruz,eşlerimizide baba yaparız inşallah.ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak tüm anne olmak isteyenlere allah o duyguyu tatdırsn inşallah
![]()
maşallah,rabbim hayırlı uğurlu etsin,sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.kızlar mrb nasılsınız,,
amin amin aminamin ya gerçektende buyıl hamiş yılı olucak inşallah
darısı bizlere olsun![]()
doğru canım,zeloş düşük yaptı,umudu da kendi topicinde okudum,gerçi kendiside girip yazmış şimdi.kardelosum bu arada belkı gorusun canım zelalca bebegını mı kaybetı ben yanlısmı okudum bıde umutbzım olsunun haberını nereden aldınız sız canlarım yaaa allah sabır versın gercekten ben cıkıyorum grsuruz
canım,topicinede yazdım,çok üzüldüm,dediğin gibi,demekki zamanı gelmemiş[sıze="3"][/sıze]
arkadaslar hepınıze merhaba
dun benım test gunumdu ama test gunum gelmeden kanamam başladı
ve kandada negatıf cıktı bı kaç yerde yazıp cıktım bıraz toparlayıp gelırım
dedim buraya yazmamısım.. Donmusum da yoktu herseye yenıden baslamak zor gelıo
merkez değiştiricem ankara ıstanbul nerde ıyı bı merkez varsa ona karar varmekde zor bıraz once bakayım dedım okadar cok merkez varkii nasıl karar vericem bilmıyorum
allahım yardımcımız olsun..ben şimdi reglıyım reglım haftaya biter haftaya olan duada banada yazın
okurum seve seve kızlar hepınzıden allah razı olsun zamanı gelmemeıs demekki:)
allah zez zamanda hayırlısıyla kavuştursun canım doğru diyorsun allah korun canımcanım çok saol ya kardeşim okuyor oyüzden tatil bitti döndü artık son 1,5 yılı ama zor oluyo o evimizin küçüğü hala bebek gibi çok düşkünüz allahım korusun bütün evinden uzak evlatları
olsun canım sen eşinle ilgilen allahım şifa versin gripmi oldu yoksa?
herkes iyi canım yani iyi olmaya çabalıyoruz işte sende iyi ol tamammı stres yapma bikere hamile kaldın geriside gelicek inşallah![]()
kızlar mrb nasılsınız,,
canım ya sen 4 tane majezik içmişsin adetinin kesilmesi bundandır ben 1 tane alınca kesiyokızlar merhaba birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun. ben bu ayın 10 da tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede bi damla kan gördüm sonra tekrar baktım bir damla daha rengi acık pembeydi. ancak başka gelmedi. peçeteye bakmasam görmeyecektimde zaten . neyse ayın 13 ünde öğlenden sonra olması gereken günde regl oldum ama bugun 2. gün olmasına ragmen reglim kesildi dünden beri gelmiyo denecek kadar az geldi. herzaman sadece ilk gün sancılı adet gecirirdim ilaç içerdim gecerdi fakat 1. gün 4 tane majejik içtigim halde tam olarak ağrım dinmedi. suanda sancım yok ama karnımda hafif bi sızı var özellikle karnıma bastırınca hissediyorum. sizce anormal bi durummudur bu ?
kuzum napıyım ya obenim herşeyim bebişim dert ortağım çok özlüyorum ogidince kendimi çok yanlız hissediyorum allahım yokluğunu vermesin ailelerimizin .garıpcım sabredıyorum ıste caım ne yapayım ıyı olmana sevındım ınsallah rabım emeklerını bosa cıkarmaz
ebosum aglama kuzum yaaaa gelır yıne saglıklı sıhhatlı olsun da degılmı
waycımcanım bende kaybettım bebegımı hemde 5 aylıkken cok acı oldugunu bılıyorum canım allah sabır versın
elacım prolaktın hemen duser ınsallah kafaya takma onu en kısa zamanda gelır ınsallah bebeısın kardelosum yok bugun hayırdır kuzu
selınam cok tesekkur edrım bıtanem ben yanlıs mı okudum bılmıyorum ama adtın kacıncı gunu baslanacak ve kac gun ıcılecek onuda yazarsan tatlım cok ama cok mutlu olurum allah razı olsun ınsallah gelır bebısın
samyelıcım super bı haber bu tatlımrahım agzı yetmezlıgı falanmı var tatlım sende
ınsallah sorusuz bır hamılelık gecırır ve bebegıne kavusursun canım:26::26::26:
![]()
sevtunum saol canım ağzına sağlıkcanım ben çoktan okudumda diyemedim kusura bakmayasın bu arada benim panik atagım azdı ya ne yapacagımı bilmiyorumallahım yardımcım olsun
allahım analı babalı büyütsün işşallah bu ikici yazışım buruyada yazam dedimde
kız delü nerelerdesin sen be seni dürtmek nasip olmadı kusura bakma sende haklısın herkezin kendine göre düşünceleri sıkıntıları var benim gibi
rabbim şifa versim canım allahım hüseyin emremi korusun önce sana sonrada teyzelerine bagışlasın işşallahüşütmüşünüdr belkim hade güzel haberlerle gelesin işşallah bende sık giremiyorumki yavru yüzünden biliyosun
canım rabbim eşinede tez zamanda şifa versin işşallah sag saglim ameliyatını olurda seninle gene olur işşallah hastaneye gelemem ama bu nacizane hediyemi kabul et bebem
bu arada ugurboncugum canım yanlış anlama sende haklısın sen aslında kusura bakma inan kafam yerinde degil bu ara çok kötüyüm hemde çok
kayracım sanada geçmiş olsun bebem 22 yatıyomuşun hade allahtan hayırlısı işşallah sag saglim geçer hastane maceran bebem allahım tez zamanda şifanı versin bebeginin beşine gelsin işşallah
bu arada allah razı olsun canlarım ablamdan için ve tombulumdan için ablam gitti evet demin konuştum üzgüzüz haliyle ne yapcen hasretlik zor onu anladın EBRARCIM seninde kardeşin gitmiş allahım acılarını göstermesin işşallah canım gene buluşuruz demi sevdiklerimizle allahım yeterki ölüm vermesintombulu sorarsanız ellerinizden öper çok fena bir şey çıktı eşimle bir çekişmesi var sormayın
gülmekten yerlere yatarsınız
SEMRACIM nerelerdesin bebem görüşemiyoruz bu aralar
neyse canlarım benim namaz kılmam lazım çıkayım daha pazara gidicem biraz açık hava iyi gelir işşallah çok özledim ben ya eski sevtunu ah nasıl geri getirebilirim acaba![]()
canım çok üzüldüm gerçektende allahım sabır versin inşallah kendiliğinden gelir uğraştırmaz seni
arkadaslar hepınıze merhaba
dun benım test gunumdu ama test gunum gelmeden kanamam başladı
ve kandada negatıf cıktı bı kaç yerde yazıp cıktım bıraz toparlayıp gelırım
dedim buraya yazmamısım.. donmusum da yoktu herseye yenıden baslamak zor gelıo
merkez değiştiricem ankara ıstanbul nerde ıyı bı merkez varsa ona karar varmekde zor bıraz once bakayım dedım okadar cok merkez varkii nasıl karar vericem bilmıyorum
allahım yardımcımız olsun..ben şimdi reglıyım reglım haftaya biter haftaya olan duada banada yazın
okurum seve seve kızlar hepınzıden allah razı olsun zamanı gelmemeıs demekki:)
saol tatlım ağzına sağlıkebrarcım ben duaları okudum canım![]()
mirandam saol canım ağzına yüreğine sağlıkebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
DURU..........................15bitti
ELİXSİR......................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
DURU.........................15bitti
ELİXSİR.....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
Duamı okudum allahım kabul etsin inşallahhhhhh
amin canım inşallah kavuşuruz tez vakitte kaçırdım seni meraklardaydımamin amin amin,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah,göndersin bebeklerimizi bir an önce.
ya dün ben kör olmuşum galiba,yazanları görmemişim ki,yazmayanları görem,inanmassan sor kızlara.
yarın başlıyorum canım nasipse tekrardan,teşekkür ederim ilgine.
hoş geldin,inşallah sende bizde anne oluruz,eşlerimizide baba yaparız inşallah.
maşallah,rabbim hayırlı uğurlu etsin,sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.
amin amin amin
doğru canım,zeloş düşük yaptı,umudu da kendi topicinde okudum,gerçi kendiside girip yazmış şimdi.
canım,topicinede yazdım,çok üzüldüm,dediğin gibi,demekki zamanı gelmemiş
allah zez zamanda hayırlısıyla kavuştursun canım doğru diyorsun allah korun canım
artık kafaya takmamaya karar vrdim artık bak böyleyimöyle zaten gelecek inşallah minişim
evet canım eşim grip sağol canım benim
canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hadi halaya bende katılayım artık![]()
amin inşallah canımnedemek ebrarcım inş ALLAH kubul eder
ayetel kürsileri neden okuduğunuzu sorabilirmiyim ne gibi bir sebebi var neden dolayı okuyorsunuz