Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim yardımcınız olsun diyorum,zor bi durum.

napalım,benimkide geldi,buyursun gelsin,belirli bi dönem gelemez olsun inşallah.

evet canım,yarın başlıyorum nasipse yumurta takibine.:54:

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah dönem sonunda pozitif sonuçlarını okur göbek atarız :16:

merhaba size bir şey danışmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
yaklaşık 2 senelik evliyim.eşim inanılmaz sorumsuz bir kişi.aile eş sorumluluğunu alamıyor. mesela kardeşi bi araba aldı verdi ki durumumuz zaten kötü aylık sadece 400 tl borç ödemesi 400 kira elektrik su kendi borçları var bide 1200 maaş alıyor ayın başında zaten eline 50 100 kalmıyor bile bana zaten vermiyor, verecek parası yok zaten..mutfak alışverişi benim özel alışverişlerimi annem yapıyor hala..diyorumki arabayı satalım 400 ödediğimiz icrayı kapatalım yok diyor. annem dediki benim evime geçin ama evi yaptırmamız lazım diyorumki satalım orayı yaptıralım yok diyor.. araba var ama sadece zarar bana..hiçbir yararını görmedim..
sen işe gir destek ol demeyin 1.5 sene çalıştım eşim daha bi rahatladı.. sanki karı koca değiliz iki ev arkadaşıyız herkes kendi ihtiyaçlarını karsılıyor..kimse kimseye karışmıyor.. artık çalışmıyorum bu sebepten bana bakmak zorunluluğunu hissetmesi için ama yok.. hı bide kardeşim devamlı abla araba masraf sen sıkıntı çekiyorsun size lüks diyor ki haklı çünkü eşim işe bile servisi varken araba ile gidiyor.araba devamlı arıza cıkartıyor durmadan ekstra borç..kardeşinin iyilik yapması bizi iyice sıkıntıya soktu, sorsaydı keşke nasıl olur diye ama kafasına gör almış gelmiş..
ben ne yapacağım. bugün maaş aldı 20 tl kaldı eline ben çok sıkıldım artık.. söylesem kavga cıkıyor sussam bildiğini okuyor çok yoruldum artık... hani maddi sıkıntı çekilir, çekerim de ama onun sorumsuz davranışlarından dolayı istemiyorum bu sıkıntıyı çekmek.. canıma tak etti yani. hemen surat sallamasından sıkıldım hiçbir zaman ciddi bir konu konusamıyoruz.konuşmaya başladıgım anda bagırmaya cagırmaya başlıyor surat sallıyor bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık.. aslına bakarsanız mutsuz oluyorum maddi sıkıntılardan eşimin sorumsuzlugundan kardeşimin de bunu yüzüme vurmasından..
ben ne yapacağım..? yoruldum..
senin yerinde olsam alırım karşıma konuşurum son konuşman olur ozaman okadar düşüncesiz degilya eşin anlat düşünceleri üzüntülerini oda cevap veriri kızmaya ne hakkı varki bilemedim yani sizin işiniz severekmi yoksa görücü usulümü oldu merak ettim arabayı sat evi yaptır araba karın doyurmuyo bebem kardeşinide saalla gitsin onada üzülüp kırıldıgını söyle belkin kırmak degildir amacı ne dersin :44::44::44::44: annende olsa yardım edicek tabi ama bir yere kadar önce eşinle sorunlarını bir hallet sonrada kardeşinle saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyosan hem huzura hemde hemde paraya çok istiyacın var ona göre allahım bir kolaylık yapar ama benim düşüncem bu tabe gene sen bilirsin :17::17::17:
Allahın izniyle kardeşiz tatlım :16: Valla kardeşten de öteyiz bir çok şeyi kardeşlerim bilmiyor sizlerle paylaşıyorum :16:

öyle tüm dediklerine katılıyorum canım benimkilerde özelimi bilmez sizlerle stresimi atıyorum vallahi bu arada ben çıkıyorum namaz beni bekler allahıma emanet olun benim yavru çagırıyoda :52::52::52:
ebrarcım senin kusunun adı ney merak ettim bebem:86::86::86::86::86:

kızlar ben sofrayı hazırlamalıyım,daha salata yapcam,görüşürüz yemekten sonra inşallah.

canım benim kolay gelsin benim adetim gelmedi panik atagım geldi 3 gündür çok kötüyüm ben :14::14::14: ne yapacagımı şaştımda kaldım aranızda bir flan arkadaşımız benim gibiydi sahi o nerde hiç gürünmüyo merak ettim bende yaw:59::59::59:

kızlar ben sofrayı hazırlamalıyım,daha salata yapcam,görüşürüz yemekten sonra inşallah.

kolay gelsin canım benim görüşmek üzere kocaman öptümm:54:

merhabalar arkadaşlar oncelikle allah herkese annelik nasip etsin inşallah...ben tup bebek yaptırdım bugun transferimin 3 günü aranızda tup bebek yaptıran varsa sorum şu olacak beklemek cok cok zor surekli aglıyosun vakit gecmiyor ve ben duşundum 7.günü beta hcg kanda baktırmak istiyorum deger yukseliyormu diye acaba olurmu :18::18:

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alırsın..Yalnız ağlama ağlamak tüm metabolizmanı olumsuz yönde etkiler bebişinde etkilenir bu durumdan..Mutlu olmaya çalış ki bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine :61: Ben de tüp yaptırmıştım ama kısmet olmadı tutunması...
kanda en erken sonucu 10. gün görebiliyorsun benim bildiğim kadarıyla..Hayırlı uğurlu olsun tekrardan tatlım...:16:

hakkımızda hayırlısı olsun ewet ama inan bana nefes alamıyorum bazen,sıkışıyor içim boğazımda düğümleniyor birşeyler .. daha 25 yaşındayım ve sinir hastası olcam sanırım bu gidişle.. Rabbim ıslah etsin diyorum binlerce kez. :((
Canım la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sürekli bunu oku inan rahatlıyor insanı ..Üzülmek inan hiç birşey değiştirmiyor sen kendine yapmış oluyorsun..Ben iki yıl sinr hastalığı tedavisi gördüm..İlaçlara bağımlı yaşamak çok zor oluyor..Kafana göre bırakamıyorsun da.Aman diyim senden önemli hiç birşey yok bu dünya da bunun farkında ol kendine kötülük etme..Allahım yardımcın olsun inşallah...

aldım karşıma konuştum dedimki bak böyle böyle ben senin eşinim benim sorumluluklarımı alman lazım vs vs ama hemen surat bağırma çağırma sonrada küstük zaten.. anlamıyor beni hemde hiçç çünkü dinlemiyor bence..o kadar düşüncesiz yani..görücü usülü değil ama aşk evliliğide değil evlenmiş olmak için evlendim..bazı rahatsızlığım vardı hemen evlendim düşünmedim detaylı o geldi 10 ay konustuk evlendim işte..
senin yerinde olsam alırım karşıma konuşurum son konuşman olur ozaman okadar düşüncesiz degilya eşin anlat düşünceleri üzüntülerini oda cevap veriri kızmaya ne hakkı varki bilemedim yani sizin işiniz severekmi yoksa görücü usulümü oldu merak ettim arabayı sat evi yaptır araba karın doyurmuyo bebem kardeşinide saalla gitsin onada üzülüp kırıldıgını söyle belkin kırmak degildir amacı ne dersin :44::44::44::44: annende olsa yardım edicek tabi ama bir yere kadar önce eşinle sorunlarını bir hallet sonrada kardeşinle saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyosan hem huzura hemde hemde paraya çok istiyacın var ona göre allahım bir kolaylık yapar ama benim düşüncem bu tabe gene sen bilirsin :17::17::17:

öyle tüm dediklerine katılıyorum canım benimkilerde özelimi bilmez sizlerle stresimi atıyorum vallahi bu arada ben çıkıyorum namaz beni bekler allahıma emanet olun benim yavru çagırıyoda :52::52::52:

Allah kabul etsin canım :61:

inşallah duru cum,inşallah hepimiz alalım o pozitifi en kısa zamanda.
Aminn cemil cümlesine aminnnn..

kolay gelsin canım benim görüşmek üzere kocaman öptümm:54:

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alırsın..Yalnız ağlama ağlamak tüm metabolizmanı olumsuz yönde etkiler bebişinde etkilenir bu durumdan..Mutlu olmaya çalış ki bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine :61: Ben de tüp yaptırmıştım ama kısmet olmadı tutunması...
kanda en erken sonucu 10. gün görebiliyorsun benim bildiğim kadarıyla..Hayırlı uğurlu olsun tekrardan tatlım...:16:

Canım la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sürekli bunu oku inan rahatlıyor insanı ..Üzülmek inan hiç birşey değiştirmiyor sen kendine yapmış oluyorsun..Ben iki yıl sinr hastalığı tedavisi gördüm..İlaçlara bağımlı yaşamak çok zor oluyor..Kafana göre bırakamıyorsun da.Aman diyim senden önemli hiç birşey yok bu dünya da bunun farkında ol kendine kötülük etme..Allahım yardımcın olsun inşallah...

sanada cok cok gecmiş olsun insan nasıl atlatıyor kimbilir cunku bu igneler haplardan sonra olumsuz bir sonuc yıkım olur heralde offfffffffffffffffffff cok zor cok allah yardımcımız olsun

sanada cok cok gecmiş olsun insan nasıl atlatıyor kimbilir cunku bu igneler haplardan sonra olumsuz bir sonuc yıkım olur heralde offfffffffffffffffffff cok zor cok allah yardımcımız olsun

Kötü düşünme iyiye motive olmaya çalış tatlım..Ve şöyle düşün Allah ne verirse hayırlısı versin ananın babanın evladın eşin dostun akrabanın...Herşeyin hayırlısı inşallah....

Kötü düşünme iyiye motive olmaya çalış tatlım..Ve şöyle düşün Allah ne verirse hayırlısı versin ananın babanın evladın eşin dostun akrabanın...Herşeyin hayırlısı inşallah....

amin canım allah razı olsun kib inşallah bir gun hepimiz anne oluruz görüşmek uzere

demezmiyim devamlı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun..aminnnnn

selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa :((( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa :((( perşembe tekrar kan vercem :((((

selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa :((( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa :((( perşembe tekrar kan vercem :((((

günün ne kadar geçti ki

günün ne kadar geçti ki

demezmiyim devamlı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun..aminnnnn
Aminn
selamlar olsun herkese nasılsınız kızlar:3::3:
Selam şeker hoş gelmişsin sağol sen nasılsın :16:
Selam canım sağol sen nasılsın..Bebiş var galiba... İnşallah yeni kan testinde yüreğin ferahlar:61:

Back
X