Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım,peki safrakesesi ameliyatını ne zaman yaptırcan?
geçmişten çıkmanın imkanı olmaz ayrıca,söylemedi deme.
inşallah pıtır pıtır gelir yumurtalar,ardındanda bebişler.

haftaya salı inşallah sorma nasıl korkuyorum.Bu yumurtalara hep iyi diyolar sonra zortluyo bizim yumoşlar analamadım gitti canım.Bu arada dediğin gibi geçmişi terk ettim.

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen

Canım tuhaf bir durum doktoruna sordunmu belki düşük gibi bir tehliken var ilaç verirler.Aman canım doktora bildir.Hadi hayırlısı.

Canım ben bu ay klomen kullandım ya bu batmaları ona bağlıyorum.Adet günüm yarın henüz geçen bir şey yok...Belirti aramak istemiyorum ararsam çokkk şeyler çıkıyor.Bu ay geçen aylardan farklı olarak sadece 3 gün önce olan kasık batmalarım ve halen devam eden göğüs uçlarımın dokununca hissedilir cinsten acısı var.....Dediğim gibi klomendendir klomenden.:61: Bu ara da kendimi acayip rahatlatıyorum he klomenden değilse Allahhh derim yani :9:

Merhaba şeker,dr.un verdiği ilaçla birşeyciğin kalmaz inşallah,yumurtalıklarına da maşallah diyelim.. Açlığına gelince sık dişini birtanem ha gayret :16::16:

İnşallah canım açlık için söylenebilecek en güzel şey demişsin başka çare yok......

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen

merhaba arkadaşım bende bu hafta tup bebek transferi oldum bugun 3.gunum 3 gundur beta hcg yi araştırıyorum kaçıncı gunde yaptırdın bunları ben araştırıp ogrendigimi soyliyim yinede bi doktora sor ama benm arastırdıgım kadarıyla gittikce duşmesi boş gebelik habercisi inşallah oyle degildir tabi normalde 2 gunde sayının ikiye katlanması gerekiyor gercek gebelik olması için bunda eminim ama tabi tam gununde yinede bir tahlil yaptır inşallah gercek gebeliktir

Allah sizlerden de razı olsun canlarım..:16:

Aminnnnn.....Allah razı olsun canım:16:

Allah kavuştursun canım benim..yalnı hissetme kendini bizlerde senin kız kardeşleriniz :16:

Canım geçmiş olsun ciddi bir durum değildir inşallah ...

Canım sağol hoş buldum iyi dileklerine Aminn diyorum SEVGİLER :16:

Canım fikrimi soruyorsan ben preseed i kullanmakla hiç bir kaybın olmaz derim çünkü gerçekten ümit verici bir jel..bir çok arkadaşımız gebe kaldı bu jelle...Hem vakti boşa kullanmamış olursun inşalllah yeni bir tüpe bile gerek bırakmadan sonuç almak kısmet olur...Bu arada evet en kıdemli ben çıktım galiba :9:

merhaba duru su jel dedigin nedir nereden nasil ne sekilde alinir nasil biseydir aciklarmisin benim biraz kafam karsiti cozemedim ne oldugunu :50:

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-

Canım firma ürünü böyle özetlemiş...Ben kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim kabaca düşünecek olursak kayganlaştırıcı aynı zamanda...Ben g.g den alıyorum bayiliği 130 tl ye satıyor bildiğim kadarıyla..ben 89 tl ye alıyorum yanında 15 ovulasyon testi 5 adet gebelik testi hediye gönderiyor benim aldığım satıcı... Ürünü ovulasyon testleriyle kullanmak en doğrusu hem zamanlı kullanmış oluyorsun hem de kuruluk problemin yoksa gereksiz tüketmiş olmuyorsun...

Canım ebayda çok hesaplı bir ürün ama malum bizim milletimiz fırsatçı tr de çok tutulduğunun farkında olan firma bastıkça basıyor fiyatı...Yurt dışından getirmek istedim ben ebay dan ancak yolda kayboldu geri döndü yok göndercez dediler vs.. vs... zaten yorgun olan beynim bunlarla uğraşamıyor artık ..Eczacılar kullanmayın böyle ürünleri demiş,iyi güzelde eczaneye giriyoruz bankonun önünde envai çeşit kayganlaştırıcı var böyle yaman bir çelişki olur mu :61: 37 arkadaşımız gebe kaldı bu ürünle öyle eften püften bir şey olsa mümkünmüydü bu...

Allah sizlerden de razı olsun canım benim :16:

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına :16::16:

Allah tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün inşallah canım...

Merhaba canım bir çok pco lu arkadaşımız gebe kaldı hayırlısıyla tez zamanda seninde muradın olur inşallah canım..

Valla bacım girdim çıkamadım çok ara vermemek gerekiyor sanırım :9: Bu gün evde yoktum ondan birikti evde olsam pc masanın üstünde açık oluyor gidip gelip okuyorum birikmiyor böylece :9: Olsun keyifle okudum..Göz kaşırdıklarım varsa affola kusuruma bakılmasın artık hepiciğinizi çok seviyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım ya dualara amin demişsin allahım razı olsun seninde gönlüne göre versin
ayrıca çok saol evet dert ortağıyız kardeşiz bunu biliyorumda işte nebiliyim alışınca zor oluyo tatlım yinede çok düşüncelisin saol:16:
ya girmeyince cezamız ağır oluyo bende içinden çıkamıyorum ama okumadanda olmuyo haberdar olamıyosun .sende bukadar ince düşünüp tek tek yazdığın için çok teşekkürler
ben bayadır giremiorum sizleri çok özledim iki dk fırsat buldum ama siz yoksunuz :14::14:
neyse ben kaçar allaha emanet olun k.i.b:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
nerelerdesin kaçak işlerin var değilmi kolay gelsin canım
çok neşeliyim kanka,maşallahım var,sebebi galiba tedaviye başlıyo olmam.:32:

selam duru cum,çıkabildin mi geçmişten?
:65::65:
ohh maşallah allahım daim etsin tedavin hayırlı olsun canım inşallah yiğenim gelicek
canım üzülme allahın bildigi bir şey vardır mutlaka bak sana akıl vermek için demiyimde istanbulda taksimde gümüşsuyunda tüp bebek merkezi var kanal 7 çıkıyoya aret diye bir kadın dogumcu ona görün derim mümkünse muayenesi ilk parasız senin yüzüne olur veyada olmaz diyo okadar iddaalı yani bizim bir tanıdık vardı gitti kaç kere hamile kaldı tabe bebekleri tutunamadı:14::14:kadınıdada eşindede sorun vardı birazda yaşları epey var tabe bir dene derim ne dersin*:86::86::86::86:sen nerdesin bilmiyorum ama benim fikrim bu :78::78:

işşallah canım benim işşallah sanada rabbim yardım etsin bebem :38::38::38:
ebrarcım kardelen profum sizleri kıl pay kaçırdım ya :14::14::14:şansa bak demi :59::59:
kızlar hepiciginize iyi akşamlar diyorum ne var ne yok:8::8::8::8:
ebrarcım bebem sag ol dua için biraz beklemek istiyorum şu evi bir hale yola koyum tedaviye başlıyım ben derim sana kaçtır yazıcam unutuyorum kusura bakma :17::17::17::17:kafam bu aralar yerinde degil canım aile meseleleride var herşey üst üste geliyo bu aralar ondanda canım sıkılıyo:43::43::43::43::43:
sevtunum bende cevap yazmayınca görmedin sandım tamam canım sen başla tedaviye hemen okuruz nidemek buarada hiçbişeyi kafaya takma 3 günlük dünya boşver salla canım
kuşumun ismini sormuşsun daha öncede yazdım ama görmemişsin galiba UMUT benim oğluşumun ismi
merhaba size bir şey danışmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
yaklaşık 2 senelik evliyim.eşim inanılmaz sorumsuz bir kişi.aile eş sorumluluğunu alamıyor. mesela kardeşi bi araba aldı verdi ki durumumuz zaten kötü aylık sadece 400 tl borç ödemesi 400 kira elektrik su kendi borçları var bide 1200 maaş alıyor ayın başında zaten eline 50 100 kalmıyor bile bana zaten vermiyor, verecek parası yok zaten..mutfak alışverişi benim özel alışverişlerimi annem yapıyor hala..diyorumki arabayı satalım 400 ödediğimiz icrayı kapatalım yok diyor. annem dediki benim evime geçin ama evi yaptırmamız lazım diyorumki satalım orayı yaptıralım yok diyor.. araba var ama sadece zarar bana..hiçbir yararını görmedim..
sen işe gir destek ol demeyin 1.5 sene çalıştım eşim daha bi rahatladı.. sanki karı koca değiliz iki ev arkadaşıyız herkes kendi ihtiyaçlarını karsılıyor..kimse kimseye karışmıyor.. artık çalışmıyorum bu sebepten bana bakmak zorunluluğunu hissetmesi için ama yok.. hı bide kardeşim devamlı abla araba masraf sen sıkıntı çekiyorsun size lüks diyor ki haklı çünkü eşim işe bile servisi varken araba ile gidiyor.araba devamlı arıza cıkartıyor durmadan ekstra borç..kardeşinin iyilik yapması bizi iyice sıkıntıya soktu, sorsaydı keşke nasıl olur diye ama kafasına gör almış gelmiş..
ben ne yapacağım. bugün maaş aldı 20 tl kaldı eline ben çok sıkıldım artık.. söylesem kavga cıkıyor sussam bildiğini okuyor çok yoruldum artık... hani maddi sıkıntı çekilir, çekerim de ama onun sorumsuz davranışlarından dolayı istemiyorum bu sıkıntıyı çekmek.. canıma tak etti yani. hemen surat sallamasından sıkıldım hiçbir zaman ciddi bir konu konusamıyoruz.konuşmaya başladıgım anda bagırmaya cagırmaya başlıyor surat sallıyor bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık.. aslına bakarsanız mutsuz oluyorum maddi sıkıntılardan eşimin sorumsuzlugundan kardeşimin de bunu yüzüme vurmasından..
ben ne yapacağım..? yoruldum..
canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı
merhabalar arkadaşlar oncelikle allah herkese annelik nasip etsin inşallah...ben tup bebek yaptırdım bugun transferimin 3 günü aranızda tup bebek yaptıran varsa sorum şu olacak beklemek cok cok zor surekli aglıyosun vakit gecmiyor ve ben duşundum 7.günü beta hcg kanda baktırmak istiyorum deger yukseliyormu diye acaba olurmu :18::18:
canım senin şuanda relaks olman gerek kafaya takma iyi düşün iyi olsun ayrıca 7. gün çok erken enazından 10. günü bekle ben 12. günde yaptırmıştım inşallah sıkı sıkı tutunur minişin
selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa :((( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa :((( perşembe tekrar kan vercem :((((
hasretcim bizde merak etmiştik seni demek doktor şüphelendi inşallah hamilelik vardır canım
buarada diğer mesele noldu?
Canım benim 3 gündür çok bulantı var kokulara çok fazla hassasiyetim var inşallah bunlarda geçecek pazartesi kalp atışı için gideceğiz bakalım hayırlısı allahtan

Canım çok erken test için bende 2. denememde şükür hamileyim bu yol çok zahmetli ve sabırla beklenmesi gereken bir süreç malesef sen sadece sabır edecek dua edeceksin rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah
canım kıyamam olsun ya geçicek hem sağlıklı olduğunu gösterir bulantılar
3 ayı bitirdinmi geçicek
pazartesi pıt pıtlarıda duyarsın inşallah bitanem
İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah :61:

Benimde günüm yarın fakat bu ay klomen kullandığım için bir kaç gün sarkma yapabilir.. 3 gün önce kasıklarımda bir sağda bir solda iğnelenmeler oldu ama bu yıllardır olduğu için pek bir hevesim yok .senelerdir yalancı gebelik yaşar dururum çünkü :9: Artık hayırlısı Allah'tan :61:
canım artık kendimizle dalga geçer olduk yaa allahım sonumuzu hayır eyylesin
bi bakıyosun hamilesin topicimiz uğurlu geşir umarım
yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz
kuzu moral bozmak yok gelsede gelmesede yola devam diyoruz
kızlar oy verir misiniz.eşime süpriz yapacağım....ATV Sevgililer Günü Yarışması - Video
bende verdim oy inşallah güzel bir süpriz yaparsın eşine
teşekkür ederim kayracım ama baya ağrım var az olsa sorun yapmamda bakalım hayırlısı sen nasılsın canım

Allahım hayırlı sağlıklı bebişler versn canım inşallah hayırlısıyla doğurmak nasip olur

teşekkür ederim boncuğum sen nasılsın

samyeli kendine dikkat et canım annen veya başkası gelecekmi yanında kalmaya kendine iyi bak

sagol canım düşündüğün için kanama alanı var demiştim ya 22 m ve bebeğin üst kısmında duruyomuş o yüzden risk teşkil ediyomuş ağrım da hala devam ediyo bakalım bugün sadece ultrasona girdim yarın normal kontrolum var hyırlısı olsun inşallah bişey olmaz kendine iyi bak canım

canım ankarada ankara tüp bebek merkezi var bildiğim iyi olan Allah hayırlısını versin kolay gelsin
kıyamam kuzu ya çok dikkat et dinlen bolca allahım korusun minişini inşallah :38:
:49:Öylemi bende okuyum o zaman canım ya inş Allah bu dileğimizi kabul eder o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olmasını onun o mis kokusunu duymayı rabbim büyüktür inanıyorum olucak her ay hayal kırıklığına uğramak çok zor inşallah tüm isteyenlere bu duyguyu en güzeli ile tatdırsn Aminnnnnnnnnnnnnnnn
okumak istersen seve seve canım
Naber kızlar bir kaç gündür giremedim amma ilerlemiş sayfalar önce bir selam veriyim sonra geçmişe bakıyım.Bende dün doktora gittim ufak bir yara olmuş krem verdi yumurtalıklar iyi dedi.İnşallah bir dahaki denemedi çok yumurtam olur zayıfla dedi tam dietteyim anlıycanız açım kızlar öpüyorum sizi.
banucum geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olsun
buarada aç olmak çok zor allah yardımcın olsun canım
herkeze hayırlı geceler,ben çıkıyorum.
niye kaçtın erkenden yaa :26:

bi sorun var gibi canım bence doktorunla mutlaka görüş yada yaptırdığın yerler farklıysa ondanda böyle çıkmış olabilir ama görüldüğü gibi iyi katlanmıyor

Son düzenleme:
garıpcım sabredıyorum ıste caım ne yapayım ıyı olmana sevındım ınsallah rabım emeklerını bosa cıkarmaz
ebosum aglama kuzum yaaaa gelır yıne saglıklı sıhhatlı olsun da degılmı
waycımcanım bende kaybettım bebegımı hemde 5 aylıkken cok acı oldugunu bılıyorum canım allah sabır versın
elacım prolaktın hemen duser ınsallah kafaya takma onu en kısa zamanda gelır ınsallah bebeısın kardelosum yok bugun hayırdır kuzu
selınam cok tesekkur edrım bıtanem ben yanlıs mı okudum bılmıyorum ama adtın kacıncı gunu baslanacak ve kac gun ıcılecek onuda yazarsan tatlım cok ama cok mutlu olurum allah razı olsun ınsallah gelır bebısın
samyelıcım super bı haber bu tatlım :emir_bebek::nazar:rahım agzı yetmezlıgı falanmı var tatlım sende :59:ınsallah sorusuz bır hamılelık gecırır ve bebegıne kavusursun canım:26::26::26::nazar::emir_bebek::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağol canım allah sanada sabır versin canım senin neden düştü tatlım bi sorunmu oldu :58::58::58:

ah kızlar ahh kızlarrrr saolun dusunup yazanlara da yazmayanlarada kardelosum saol canım buarada umut evet haber vermıs rabbım en kısa zamanda gondersın melegını ınsallah zelalcaya da sabır dılıyorum
waycım benım 5 aylıkken suyum geldı canım erken doguma gıymek zorunda kaldık bu ay 29unda 4 ayım dolacak bebegımı kaybedelı
ablacım yaaaaaaa devam edıyoz da kırmızılar duzenlı olsa daha b hevesle devam etcem ama o da bır krıter degıl tabıkı allah katıda haddımı asan sozler solememey dıkkat edıyorum da ben ıstıyorum tabı ama en ıyısını rabbım bılır

bırsenım kalbını ferah tut cnm ınsallah agrıların gecer bgn muayene olucakmıssın hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah:16:
ebusum allah kavustursun cnm kardesın gıtmıs:70:
kayram ınsallah gelır cnm kırmızıların hersey yoluna gırer ve bıran önce evıne dönersın tatlım:16:
kardeloş bu sefer kızdım sana öncelıkle tedavın hayırlı olsun cnm:16:ama ben sana nekadar yazsamda sen yazdıklarımı görmüyorsun nedense sonrada bana küsüyorsun:19:daha gecen yazdım sen tarıh verdınmı görmedım aradım bulamadım sana zahmet yıne verırsın dıye ama yıne görmemıs sın neyse canın sagolsun:50::34:
hasretım umarım hamıssındır cnm benım:16:
hıranur sende yoğunmussun cnm cok yorma kendını:16:
sevtunum sen ıyı olda boşver cnm benı ben kırılmam kımseye :16:
lagrıma her aılede var böyle sorunlar zaman en ıyı ılactır ınsallah hersey yoluna gırer cnm:16:
yeterden haber yok esı amelıyat olucaktı umarım hersey yolundadır:16:
banucugum sende amelıyat olcakmıssın cnm ınsallah kolaylıkla atlatırsın cok gecmıs olsun tatlım:16:
anatolyam derınım pelınım aleynam sızler nasılsınız canlarım cok özledım vallah böyle toplasmayı ramazn gelınce görcem ben sızlerı:70:böyle cok ayrı kaldık:16:

Son düzenleme:
56970910.gif
i257890240702284tv8qu9.gif

EBUSUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM YENI YASIN SANA MUTLULUK SAGLIK GETIRSIN KESKE DEDIGIN HERSEY GERCEKLESSIN INSALLAH:16:

canım beyninde kist var ameliyat olacak
inşş hayılısıyla

rabbim şifasını versin inşallah canım
bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART************************
*****************************PELİN67*************************13 MART************************
******************************ELAEZEL*************************13 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART*************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

YENİ TARİHİM 8 MART BU TARİHTEN ÇOK ÜMÜTLİYİM :26::49:

canım ben çoktan okudumda diyemedim kusura bakmayasın bu arada benim panik atagım azdı ya ne yapacagımı bilmiyorum :14::14::14::14::14:allahım yardımcım olsun

allahım analı babalı büyütsün işşallah bu ikici yazışım buruyada yazam dedimde:1::1::64::64::64::64::64:

Kız delü nerelerdesin sen be seni dürtmek nasip olmadı kusura bakma sende haklısın herkezin kendine göre düşünceleri sıkıntıları var benim gibi:43::43::43:

Rabbim şifa versim canım allahım hüseyin emremi korusun önce sana sonrada teyzelerine bagışlasın işşallah:38::38::38:üşütmüşünüdr belkim hade güzel haberlerle gelesin işşallah bende sık giremiyorumki yavru yüzünden biliyosun:57::57::57:

Canım rabbim eşinede tez zamanda şifa versin işşallah sag saglim ameliyatını olurda seninle gene olur işşallah hastaneye gelemem ama bu nacizane hediyemi kabul et bebem:71::71::71::71:
Bu arada ugurboncugum canım yanlış anlama sende haklısın sen aslında kusura bakma inan kafam yerinde degil bu ara çok kötüyüm hemde çok:14::14::14:
Kayracım sanada geçmiş olsun bebem 22 yatıyomuşun hade allahtan hayırlısı işşallah sag saglim geçer hastane maceran bebem allahım tez zamanda şifanı versin bebeginin beşine gelsin işşallah :16::16:

Bu arada allah razı olsun canlarım ablamdan için ve tombulumdan için ablam gitti evet demin konuştum üzgüzüz haliyle ne yapcen hasretlik zor onu anladın ebrarcım seninde kardeşin gitmiş allahım acılarını göstermesin işşallah canım gene buluşuruz demi sevdiklerimizle allahım yeterki ölüm vermesin:48::48::48::48:tombulu sorarsanız ellerinizden öper çok fena bir şey çıktı eşimle bir çekişmesi var sormayın:1::1::1:gülmekten yerlere yatarsınız
semracım nerelerdesin bebem görüşemiyoruz bu aralar :59::59::59:
Neyse canlarım benim namaz kılmam lazım çıkayım daha pazara gidicem biraz açık hava iyi gelir işşallah çok özledim ben ya eski sevtunu ah nasıl geri getirebilirim acaba :14::14::14::14:

çok şükürkü buralara ulaşa bildim ama çok yorgunum çok sizleride çok özledim sen neler yapıyorsun ablanı yolcu etmişsin allah kavuştursun canım ayrılık zor çok zor

samyelim çok sevindim kuzum rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:49:tamam bende okuyorum o zaman zayıflamak için elma sirkesi içiyorum bir sakıncası olmaz demi arkadaşlar bir bilginiz varsa bana söylermisiniz

selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa :((( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa :((( perşembe tekrar kan vercem :((((

canım çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bu arda nerelerdesin sen kacak 1 haftadır merakta bırktın neler yaptın bakalım anlat:97::97::97::97:

ebrarcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara inşallah bitanem :71::71::71::71::71::71:

bırsenım kalbını ferah tut cnm ınsallah agrıların gecer bgn muayene olucakmıssın hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah:16:
ebusum allah kavustursun cnm kardesın gıtmıs:70:
kayram ınsallah gelır cnm kırmızıların hersey yoluna gırer ve bıran önce evıne dönersın tatlım:16:
kardeloş bu sefer kızdım sana öncelıkle tedavın hayırlı olsun cnm:16:ama ben sana nekadar yazsamda sen yazdıklarımı görmüyorsun nedense sonrada bana küsüyorsun:19:daha gecen yazdım sen tarıh verdınmı görmedım aradım bulamadım sana zahmet yıne verırsın dıye ama yıne görmemıs sın neyse canın sagolsun:50::34:
hasretım umarım hamıssındır cnm benım:16:
hıranur sende yoğunmussun cnm cok yorma kendını:16:
sevtunum sen ıyı olda boşver cnm benı ben kırılmam kımseye :16:
lagrıma her aılede var böyle sorunlar zaman en ıyı ılactır ınsallah hersey yoluna gırer cnm:16:
yeterden haber yok esı amelıyat olucaktı umarım hersey yolundadır:16:
banucugum sende amelıyat olcakmıssın cnm ınsallah kolaylıkla atlatırsın cok gecmıs olsun tatlım:16:
anatolyam derınım pelınım aleynam sızler nasılsınız canlarım cok özledım vallah böyle toplasmayı ramazn gelınce görcem ben sızlerı:70:böyle cok ayrı kaldık:16:
kırılmadıgına inan çok sevindim bu aralar gene benim ayarlar bozulduda saçmalarsam ne olur kimse üstüne alınmasın:14::14::14::14:
ah kızlar ahh kızlarrrr saolun dusunup yazanlara da yazmayanlarada kardelosum saol canım buarada umut evet haber vermıs rabbım en kısa zamanda gondersın melegını ınsallah zelalcaya da sabır dılıyorum
waycım benım 5 aylıkken suyum geldı canım erken doguma gıymek zorunda kaldık bu ay 29unda 4 ayım dolacak bebegımı kaybedelı
ablacım yaaaaaaa devam edıyoz da kırmızılar duzenlı olsa daha b hevesle devam etcem ama o da bır krıter degıl tabıkı allah katıda haddımı asan sozler solememey dıkkat edıyorum da ben ıstıyorum tabı ama en ıyısını rabbım bılır
canım iyi olmana sevindim ya keşke telin olsada seni ameliyattan sonra bir arayabilsem içim rahat ederdi demi:59::59::59:
aldım karşıma konuştum dedimki bak böyle böyle ben senin eşinim benim sorumluluklarımı alman lazım vs vs ama hemen surat bağırma çağırma sonrada küstük zaten.. anlamıyor beni hemde hiçç çünkü dinlemiyor bence..o kadar düşüncesiz yani..görücü usülü değil ama aşk evliliğide değil evlenmiş olmak için evlendim..bazı rahatsızlığım vardı hemen evlendim düşünmedim detaylı o geldi 10 ay konustuk evlendim işte..
allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı :69::69::69: işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw:59::59::59:
Allah kabul etsin canım :61:

Aminn cemil cümlesine aminnnn..

amin canım cümlemizinkini hoş geldin bu arad bende panik atak arkadaşın sevtun kulun hasılsın tanıştıgımıza memnun oldum:27::27::27::27:

semracım allah razı olsun evet gitti nasip olursa bende yazın gidicem kardeşimi evlendiriyoruz okulların kapandıgı hafta allahım nasip ederse tabe:16::16::16:bakalım mercimegim olursa gidemicem ama olsun yavrum benle olsun gitmesemde olur :49::49::49:

ebrarcım canım inan şidi yazınca aklıma geldi adı dedimya unutuyorum herşeyi kafama bir şey takmıyım diyorum ama olmuyo bebem şimdide eşimin ailesi bizi defterden silmiş garip eşim kandilde anacıgını aradı kandilleşmeye gene yok dedirti kız eşim çok üzülüyo ne yapacagım bilmiyorum ya ortada kaldım inanın ben panik atak olmuyumda kim olsun :14::14::14::14:
çok kötüyüm çok keşke diyorum bir igne yapsalarda haftalarca uyusam okadar yoruldumki bu hayattan:59::59::59::59:

canım ebrarım dogum günün kutlu mutlu huzurlu işşallah eşinle birdahaki seneye bebeginle olursun saglıklı bir şekilde

Son düzenleme:
lagrima

canım bak allahım seni sınıyo böyle düşün elbet bir çıkış yolu bulucaksın ben buna inanıyorum o senin suyuna gitmiyosa sen onun suyuna git birde öyle dene ne dersin bu konuda bak biz kadın olarak çok yıpranıyoruz ama yılmak yok sakın:20::20::20: sabret canım sabrın sonu selamettir bunu unutmayasın herşeyi kafana takarsan benim gibi olursun haberin olsun:27::27::27::27:
allahım yar ve yardımcın olsun ne deyim:59::59::59:biz burdayız sanal alem deyip geçmicen bak ben burda hamileligi yaşadım allah hepsinden razı olsun bebegim için çok çabaladım arkadaşlarımda benle çabaladı ban dualar ettiler okadr kişinin hakkını yedin allahım haklarını helal etsinler helede hastaneden geldim eve hiç bir şey yapmadan pc başına geçtim yazılanları okudukça gözlerim sel oldu gitti eşimde çok agladı inan merak etti ne yazmışlarki seni bu kadar aglattılar dedi baktı bütün bebek figürlerini görünce dediki bak ne iyi arkadaşların var burdakiler acımadı sanlda olsa üzülüyolar bize dedi onlar yanında olsalardı ev işlerinide herşeyinide yaparladı dedi buna inan burası çok güzel bir yer biz burdayız canın ne zamn dertleşmek isterse biz burdayız dinleriz anlarız seni sakın üzülme canım herşey olacagına varıyo inan ben bunu derim bunu söylerim gel bakıyım sen şefkatli kollarıma biraz sana şefkat vereyim ben:48::48::48::48::48:

herkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın

BU ARADA KIRMIZILARI GORDUM COK SUKUR ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GERCI BUNA DA NAZAR OLURMU DICEKSINIZ AMA ADET OLMANIZ SADECE ILACA BAGLI OLUNCA ILACSIZ ADET OLMAK INSANA RUYA GIBI GELIYOR ISTE BU HALLERE DUSTUK ALLAH BETERINDEN SAKLASIN:69:

herkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın

BU ARADA KIRMIZILARI GORDUM COK SUKUR ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GERCI BUNA DA NAZAR OLURMU DICEKSINIZ AMA ADET OLMANIZ SADECE ILACA BAGLI OLUNCA ILACSIZ ADET OLMAK INSANA RUYA GIBI GELIYOR ISTE BU HALLERE DUSTUK ALLAH BETERINDEN SAKLASIN:69:
hadi gözün aydın canım:34:

Back
X