Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

[sevtunum yanlış analamadıysam eşinin ailesiyle mi aranız kötü özel değilse neden acaba ben böyle aileler daha doğrusu annelere akıl erdiremiyorummmmm:47::47::47:

evet bebem muhabbet kusu sagolsun vardı anam kaçırdı kusumu oda hediyeydide ama okadar agladımki erkek kardeşim gitmiş 20 günlük muhabbet kusu almış gelmiş ve adını tombul koydum kendisi çok şeker adınıda hakkediyo zaten akşam eşim koyabilirse koyucak resimlerini çektim keratanın havam bile degişti onunla konuşuyorum seviyorum evladım gibi oldu allahım acısını göstermez işşallah :59::59::59:

çif çizgiyi görmeden inanma demişler bebem allahım tez zmanda nasip etsin işşallah hepimize :16::16::16:

ahh canımm benim eşimde bana alamak istiyor ama bakamam die korkuyorum:59:

aslında ben kedileri cook seviyorum selcukta kedi sevmiyoo:59::50::50: oof offfffffff

blagodevoyce hiranur_87 sunger+ ragnev aysosman sevtun2+

KISLAR NASILSINIZZ sesiniz cıkmıyooo:74::74::74::74:

yaa yeterim nerde benimmmmmm:92::92::92::92:

canlarım size dayum olmuyo biraz daha başında durusam benim yavru beni ahanda böle böle yapcek:57::57::57:
canım yeterin eşinin kafasında kist çıkmış ameliyat olucaktı allahım şifa versin eşine acısını göstermesin işşllah ben kaçtım allahıma emanet olun namaz kılmadın daha bu arada ben cuma günü yokum ablam taşınıcak bir geçe orda kalıcam cuma evini temizlicez cumarteside taşıcez yerleştiricez ben malesef duaya katılamıcam şimdiden allahım dua ve dileklerinizi kabul etsin işşallah tez zmanda yavrularınızla kucaklarınız dolar işşallah:70::70::70::70::70:
hade ben kaçtım :58::58::58::58:

evet bebem muhabbet kusu sagolsun vardı anam kaçırdı kusumu oda hediyeydide ama okadar agladımki erkek kardeşim gitmiş 20 günlük muhabbet kusu almış gelmiş ve adını tombul koydum kendisi çok şeker adınıda hakkediyo zaten akşam eşim koyabilirse koyucak resimlerini çektim keratanın havam bile degişti onunla konuşuyorum seviyorum evladım gibi oldu allahım acısını göstermez işşallah :59::59::59:

çif çizgiyi görmeden inanma demişler bebem allahım tez zmanda nasip etsin işşallah hepimize :16::16::16:

severim senin tombulu dikkat etkız çok yedirme obez olur allah muhafaza aynen öyle canım çift çizgiyi görmeden umut lanmak yok ama niye bilmem bu ay çok umutluyum aslında hiç bi belirti yok dr gitmeme lazımdı ona bile gitmedim kısmet bekliyom bakalım ne olacak diye:52::52::52:

canlarım size dayum olmuyo biraz daha başında durusam benim yavru beni ahanda böle böle yapcek:57::57::57:
canım yeterin eşinin kafasında kist çıkmış ameliyat olucaktı allahım şifa versin eşine acısını göstermesin işşllah ben kaçtım allahıma emanet olun namaz kılmadın daha bu arada ben cuma günü yokum ablam taşınıcak bir geçe orda kalıcam cuma evini temizlicez cumarteside taşıcez yerleştiricez ben malesef duaya katılamıcam şimdiden allahım dua ve dileklerinizi kabul etsin işşallah tez zmanda yavrularınızla kucaklarınız dolar işşallah:70::70::70::70::70:
doğru yaaa nasıl gecti ameliyat acaba:59::58::58: görüşürüz cnm
#
# sunger
# elixsir
# ragnev
# aysosman
# sevtun2

nasılsınız ben sizleri çok özledim yaffffffff:3::3::3::3::3::3:
h.g cnm nasılsın bizde seni özledik:38:

ahh canımm benim eşimde bana alamak istiyor ama bakamam die korkuyorum:59:

aslında ben kedileri cook seviyorum selcukta kedi sevmiyoo:59::50::50: oof offfffffff
yok be bende kedileri sevmem sevemem bi türlü
by by by by öptümmmmmmmm yine bekleriz
#
# sunger
# elixsir
# ragnev
# aysosman
# sevtun2

nasılsınız ben sizleri çok özledim yaffffffff:3::3::3::3::3::3:

selam hoş geldiiiiiiiiinnnnnnnnn

aminnn sağol..Allah razı olsun.. sanırım evliliğe alışamadığından ama alışır inşallah..alışır değil mi ?
canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı

[sevtunum yanlış analamadıysam eşinin ailesiyle mi aranız kötü özel değilse neden acaba ben böyle aileler daha doğrusu annelere akıl erdiremiyorummmmm:47::47::47:

eltim arayı bozdu deyim bebem lafları abarttıp şutlamış kaynanama biz oruya gittik önce bir güzel orucumu açtırdı sonrada anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi konuda bana kalsın sadece ölen bebegimle ilgili bebem yaramı deşmek istemiyorum :43::43::43::43:sadece ondan yani ben artık bu yolda tekim bir yaradanım var birde eşim yanımda kendi ailemi katma onlarda memlekette bir ablam burda kaynansıyla oturuyo 1 yaşında oglu var elşi biraz sorunlu o gelemicek işin kötüsü benim rahimin samyeli gibi dikilicek 9 ay bebek gibi yatıcam hiç bir şey yapamıcam malesef anlıcagın garip kuş misali eşim bakıcak artık kaynanam dedi ne haliniz varsa görün artık beni ilgiklendirmiyosunuz dedi ondan sildi bizi telefon açıyoruz yok dedirtiyo gideriz evde yok artık biz tekiz bu yolda allahım yardımcım olsun eşim beni haklı buldu eltimi haksız benim yüzümden anne ogul kavga etti tek mesele bu :43::43::43::43:ben yaradana havale ettim beni böyle üzdügü için eşimede üzülüyorum ondan gene geldi benim hastalık üstüme panik atak illeti:14::14::14::14::14:
allahım nasıl biliyosa öyle yapsın ne deyim ben çıkıyorum bu jkerez kusura bakmayın annem deminden beri bagırıyo birde 30 yaşında ondan azar işitiyorum çocuk gibi:52::52::52:

haklısın insanın kendi evi gibisi yok.. en kısa zamanda evinize kavuşursunuz inş..benim eşimdede yok namaz ama onu öğretmem pek zor ama uğraşıyorum hadi hadidiye..sağolasın..[QUOTE=sevtun2;17674770]
allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı :69::69::69: işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw:59::59::59:[/QUOTE]

eltim arayı bozdu deyim bebem lafları abarttıp şutlamış kaynanama biz oruya gittik önce bir güzel orucumu açtırdı sonrada anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi konuda bana kalsın sadece ölen bebegimle ilgili bebem yaramı deşmek istemiyorum :43::43::43::43:sadece ondan yani ben artık bu yolda tekim bir yaradanım var birde eşim yanımda kendi ailemi katma onlarda memlekette bir ablam burda kaynansıyla oturuyo 1 yaşında oglu var elşi biraz sorunlu o gelemicek işin kötüsü benim rahimin samyeli gibi dikilicek 9 ay bebek gibi yatıcam hiç bir şey yapamıcam malesef anlıcagın garip kuş misali eşim bakıcak artık kaynanam dedi ne haliniz varsa görün artık beni ilgiklendirmiyosunuz dedi ondan sildi bizi telefon açıyoruz yok dedirtiyo gideriz evde yok artık biz tekiz bu yolda allahım yardımcım olsun eşim beni haklı buldu eltimi haksız benim yüzümden anne ogul kavga etti tek mesele bu :43::43::43::43:ben yaradana havale ettim beni böyle üzdügü için eşimede üzülüyorum ondan gene geldi benim hastalık üstüme panik atak illeti:14::14::14::14::14:
allahım nasıl biliyosa öyle yapsın ne deyim ben çıkıyorum bu jkerez kusura bakmayın annem deminden beri bagırıyo birde 30 yaşında ondan azar işitiyorum çocuk gibi:52::52::52:
boş ver be canım yanlızım bile deme herkez kalbi gibidir iyilik garip der benim anacım gerçektende öyleboş verrrrrr takma kafana üçgünlük dünta bilseler kıymetini kalp kıramazlar ki zaten canım ya
haklısın insanın kendi evi gibisi yok.. en kısa zamanda evinize kavuşursunuz inş..benim eşimdede yok namaz ama onu öğretmem pek zor ama uğraşıyorum hadi hadidiye..sağolasın..[QUOTE=sevtun2;17674770]
allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı :69::69::69: işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw:59::59::59:
[/QUOTE]

çok doğru evim evim evim en rahat yer her kazin kendi evi

ewet imtihanım da bu benim.. daha beterlerinden korusun Rabbim.. hoş demişsin suyuna git diyede Allah ozaman :))) olmayan paraları harcar kafamıza göre takılırız..sanal alem deyip asla geçmem eşimlede internette tanışmıştım,,çogu arkadaşımlada sanalda tanıştım ama suyuna gitmeyi denicem de ah annemle kardeşim susabilse birazcık..bana söylüyorlar bende gidip ona ama tabi aradaki ben olan bana oluyor... diğer arkadaşalrım da cok iyiler ama sen bi değişiksin bana farklı bi his veriyorsun..ilk buraya yazdığımşa seninle konuştugum için olabilir...Allah razı olsun teşekkür ederim..
benim için bol bol dua edin olurmu? Rabbim eşime akl fikir ve bize bebek nasip etsin inşallahhh...
lagrima

canım bak allahım seni sınıyo böyle düşün elbet bir çıkış yolu bulucaksın ben buna inanıyorum o senin suyuna gitmiyosa sen onun suyuna git birde öyle dene ne dersin bu konuda bak biz kadın olarak çok yıpranıyoruz ama yılmak yok sakın:20::20::20: sabret canım sabrın sonu selamettir bunu unutmayasın herşeyi kafana takarsan benim gibi olursun haberin olsun:27::27::27::27:
allahım yar ve yardımcın olsun ne deyim:59::59::59:biz burdayız sanal alem deyip geçmicen bak ben burda hamileligi yaşadım allah hepsinden razı olsun bebegim için çok çabaladım arkadaşlarımda benle çabaladı ban dualar ettiler okadr kişinin hakkını yedin allahım haklarını helal etsinler helede hastaneden geldim eve hiç bir şey yapmadan pc başına geçtim yazılanları okudukça gözlerim sel oldu gitti eşimde çok agladı inan merak etti ne yazmışlarki seni bu kadar aglattılar dedi baktı bütün bebek figürlerini görünce dediki bak ne iyi arkadaşların var burdakiler acımadı sanlda olsa üzülüyolar bize dedi onlar yanında olsalardı ev işlerinide herşeyinide yaparladı dedi buna inan burası çok güzel bir yer biz burdayız canın ne zamn dertleşmek isterse biz burdayız dinleriz anlarız seni sakın üzülme canım herşey olacagına varıyo inan ben bunu derim bunu söylerim gel bakıyım sen şefkatli kollarıma biraz sana şefkat vereyim ben:48::48::48::48::48:

besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİCİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA VE EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMALARINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ,YASİNİ ŞERİFLERİ ,SALAVATI ŞERİFLERİ KABUL ET
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
pelıncım ıyıyım tatlım ben ıcını rahatlattıysam bıraz olsun ne mutlu bana tatlım
ablacım kımseyı unuturmuyum ask olsun kız topıcın bagımlısıyım ben bılıyon :51:
kardelosum ıncır kurun tekrardan hayırlı olsun tatlım dualrında yer aldıysam ne mutlu bana ben dualrımı ettım yatarken bıdaha etcem nasıpse
waycım tesekkur edrım canım ıyıyım ben senı arada bozuk goruyorum ama gecer ınsallah canım
daısycım senı gorduk daha ıyı olduk kız demek bulantılar var eee ıstedın ıstedın kök söktürcek demek velet sana saka bı yana olsun bunlar guzel sıkıntılar allah yoklugunu gostermesın canım
bırsencım ben sana yazdım ama gormedınnnnnn nasılsınnnnnn kendını cok yoruyosun bel ve kasık agrıların da normal cunku bebek buyurken bole oluyomus bana dr ole demıstı tatlım
boncugum saol anlayısın ıcın bıtanem ve dua ların ıcınde allah razı olsun rabbım guzel yuregınden gecenlerı kabul etsın
yetercım sana da gecmıs olsun tatlım esıne allah sıfa versın sımdıden goz acıp kapayıncaya kadar gecsın ınsallah
aleynam canım benım senı unuturmuyum fıstıgım enım aslında herkesı tutabılsem aklımda herseyıyle ama kafam cok dagınık bu aralar malesef
elaezelcım tedavın hayırlı ugurlu olsun balım bende bı degısıklık yok guzelım 22sınde yatıs yapcam hastaneye laparoskopı ıcın sonucla hersey bellı olacak hayırlısıyla
elıksırcım gun almıssın canım hadı hayırlısı bakalım allahım guzel sonuclandırsın
ablacım bıtanecım ben bugun ozellıkle olsun dıye dualarınızı bıtırdım yazarsın ben yazınca karısıyo bılıyon
kayracım sagol şekerim adet olmuşsun hayırlısı olsun gecmiş olsun hastaneye yatıyomuşsun histereskopi olcakmışsın cok gecmiş olsun canım
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
gözün aydın samyeli ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun sen bu ay farklı bişeyler yaptın mı anlatmamışsın anlatsana bizede yardımcı olursun belki

arkadaslar hepınıze merhaba
dun benım test gunumdu ama test gunum gelmeden kanamam başladı
ve kandada negatıf cıktı bı kaç yerde yazıp cıktım bıraz toparlayıp gelırım
dedim buraya yazmamısım.. donmusum da yoktu herseye yenıden baslamak zor gelıo
merkez değiştiricem ankara ıstanbul nerde ıyı bı merkez varsa ona karar varmekde zor bıraz once bakayım dedım okadar cok merkez varkii nasıl karar vericem bilmıyorum
allahım yardımcımız olsun..ben şimdi reglıyım reglım haftaya biter haftaya olan duada banada yazın
okurum seve seve kızlar hepınzıden allah razı olsun zamanı gelmemeıs demekki:)
canım cok üzüldüm ALLAHIM İNŞALLAH en kısa zamnnda hamile kalmanı nasip eder cümlemizede İNŞALLAH
# ragnev
# aleyna84+
# sevgi3434 slm kızlar aleynam nasılsın
birsencim nasılsın dün misafirim vardı tel. baktım sadece yazamadım dr gidiceksin galiba bugun İNŞALLAH hersey yolundadır güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH
[
iyiyim kayracım sağol

kıslar tosti gebeymiş bir yerde yazısını okudum bugun 2 kere test yapmıs silik cıkmıss:65::65::65::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64:
hayırlı olsu ALLAH tamamına erdirsin
iyiyim canım canım kek istedi üzümlü namazımı kılayım yapıcam :56:

oh miss gibi bende keki çig olarak cok seviyorum pişmeden önceki halini afiyet olsun:56:

Son düzenleme:
kızlar herks iyidir umarım ben şimdi gecmişten cıktım hepsini okudum aklımda kalanlarıda yazıyım

yetercim amaliyatınız İNŞALLAH cok başarılı gecer ve sende eşinde en yakın zamnda evladınla mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH yakında İNŞALLAH sende bizde hamile haberlerimizi yazarız

abla sen NAsılsın iyisin dir İNŞALLAH Benimde misafirim vardı kac gündür tel. arada girdim ama yazamadım

Back
X