Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

abla dogum günün kutlu olsun nice mutlu seneler eşinle evladtlarınla mutlu mesut günler dilerim yeni yaşında evldınla girmek nasip olsun İNŞALLAH AMİN :16:

canım ya dualara amin demişsin allahım razı olsun seninde gönlüne göre versin
ayrıca çok saol evet dert ortağıyız kardeşiz bunu biliyorumda işte nebiliyim alışınca zor oluyo tatlım yinede çok düşüncelisin saol:16:
ya girmeyince cezamız ağır oluyo bende içinden çıkamıyorum ama okumadanda olmuyo haberdar olamıyosun .sende bukadar ince düşünüp tek tek yazdığın için çok teşekkürler

nerelerdesin kaçak işlerin var değilmi kolay gelsin canım

:65::65:
ohh maşallah allahım daim etsin tedavin hayırlı olsun canım inşallah yiğenim gelicek

sevtunum bende cevap yazmayınca görmedin sandım tamam canım sen başla tedaviye hemen okuruz nidemek buarada hiçbişeyi kafaya takma 3 günlük dünya boşver salla canım
kuşumun ismini sormuşsun daha öncede yazdım ama görmemişsin galiba UMUT benim oğluşumun ismi

canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı

canım senin şuanda relaks olman gerek kafaya takma iyi düşün iyi olsun ayrıca 7. gün çok erken enazından 10. günü bekle ben 12. günde yaptırmıştım inşallah sıkı sıkı tutunur minişin

hasretcim bizde merak etmiştik seni demek doktor şüphelendi inşallah hamilelik vardır canım
buarada diğer mesele noldu?

canım kıyamam olsun ya geçicek hem sağlıklı olduğunu gösterir bulantılar
3 ayı bitirdinmi geçicek
pazartesi pıt pıtlarıda duyarsın inşallah bitanem

canım artık kendimizle dalga geçer olduk yaa allahım sonumuzu hayır eyylesin
bi bakıyosun hamilesin topicimiz uğurlu geşir umarım

kuzu moral bozmak yok gelsede gelmesede yola devam diyoruz

bende verdim oy inşallah güzel bir süpriz yaparsın eşine

kıyamam kuzu ya çok dikkat et dinlen bolca allahım korusun minişini inşallah :38:

okumak istersen seve seve canım

banucum geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olsun
buarada aç olmak çok zor allah yardımcın olsun canım

niye kaçtın erkenden yaa :26:

bi sorun var gibi canım bence doktorunla mutlaka görüş yada yaptırdığın yerler farklıysa ondanda böyle çıkmış olabilir ama görüldüğü gibi iyi katlanmıyor

Allah sizlerden de razı olsun canım:16: cezamı çekmeye geldim bu gün evde değildim:9: Şaka bir yana seve seve okuyorum inan bana :16: Nedense benim de içimde öyle bir his var,sizler bana uğur getireceksiniz gibi geliyor..Bir yandan dediğin gibi hayatla dalga geçerken diğer yandan ümit etmeyi de elden bırakamıyorum sanırım...Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım ya ...

Son düzenleme:
bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************PELİN67*************************13 MART************************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 MART*************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
ah kızlar ahh kızlarrrr saolun dusunup yazanlara da yazmayanlarada kardelosum saol canım buarada umut evet haber vermıs rabbım en kısa zamanda gondersın melegını ınsallah zelalcaya da sabır dılıyorum
waycım benım 5 aylıkken suyum geldı canım erken doguma gıymek zorunda kaldık bu ay 29unda 4 ayım dolacak bebegımı kaybedelı
ablacım yaaaaaaa devam edıyoz da kırmızılar duzenlı olsa daha b hevesle devam etcem ama o da bır krıter degıl tabıkı allah katıda haddımı asan sozler solememey dıkkat edıyorum da ben ıstıyorum tabı ama en ıyısını rabbım bılır
Rabbim aynı acıyla tekrar sınamasın canım..Hayırlısıyla inşallah yeniden bebişine kavuşursun...

rabbim şifasını versin inşallah canım

YENİ TARİHİM 8 MART BU TARİHTEN ÇOK ÜMÜTLİYİM :26::49:

Yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah :16:

canım çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bu arda nerelerdesin sen kacak 1 haftadır merakta bırktın neler yaptın bakalım anlat:97::97::97::97:

ebrarcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara inşallah bitanem :71::71::71::71::71::71:

Way selam canım nasılsın :16:
ebrarcım doğum günün kutlu olsunn:38:

Ebrar bacım doğum gününmüş kutlarım.Nice yıllara sağlık ve mutluluklarla erişmen dileğiyle tatlım :16::16::16::16:

Sevtunum bacım hepimizin ayarı arada bir kaçıyor rahat ol biz bizi anlarız canım :16::16: Gönüller bir olsun tatlım Allah hepimize değişik değişik sıkıntılar verebiliyor rabbim dermansız dert vermesin..Ben de sizleri tanımış olmaktan çokkkkkkkkk mutluyummm...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim iki düşüğüm oldu bunun içinde doktorlarım bursa fakilteye sevk etti orda hangi doktora çıkmalıyım yardım edin bana

Sevtunum bacım hepimizin ayarı arada bir kaçıyor rahat ol biz bizi anlarız canım :16::16:
SELAM DURUCUM NASILSIN
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim iki düşüğüm oldu bunun içinde doktorlarım bursa fakilteye sevk etti orda hangi doktora çıkmalıyım yardım edin bana

Bİ FİKRİM YOK CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN:emir_bebek:

Bacım hoşgeldin..Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah..Aramızda Bursa da bulunan arkadaşlarımız varsa mutlak soruna cevap vereceklerdir..Acil şifalar dilerim...:61:

ugurboncugu benim yeni tarih 6 mart canım İNŞALLAH bu ay mujdeli bi ay olu hepimiz için AMİN

Amin canım yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun inşallah:16:

Nihanca************************3 şubat**************************
egal***************************4 şubat**************************
gul tamer***********************12 şubat************************kızlar sızden haber yok gülcum sende nezamandır gırmıyosun cnm umarım ıyısındır:16:

herkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın

BU ARADA KIRMIZILARI GORDUM COK SUKUR ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GERCI BUNA DA NAZAR OLURMU DICEKSINIZ AMA ADET OLMANIZ SADECE ILACA BAGLI OLUNCA ILACSIZ ADET OLMAK INSANA RUYA GIBI GELIYOR ISTE BU HALLERE DUSTUK ALLAH BETERINDEN SAKLASIN:69:
:nazar: Aminnnn:nazar: Rabbim yolunu hayırlısıyla açık etsin canım yeni dönemin uğurlar getirsin sana :61:

Back
X