Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kırılmadıgına inan çok sevindim bu aralar gene benim ayarlar bozulduda saçmalarsam ne olur kimse üstüne alınmasın:14::14::14::14:

canım iyi olmana sevindim ya keşke telin olsada seni ameliyattan sonra bir arayabilsem içim rahat ederdi demi:59::59::59:

allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı :69::69::69: işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw:59::59::59:

amin canım cümlemizinkini hoş geldin bu arad bende panik atak arkadaşın sevtun kulun hasılsın tanıştıgımıza memnun oldum:27::27::27::27:

semracım allah razı olsun evet gitti nasip olursa bende yazın gidicem kardeşimi evlendiriyoruz okulların kapandıgı hafta allahım nasip ederse tabe:16::16::16:bakalım mercimegim olursa gidemicem ama olsun yavrum benle olsun gitmesemde olur :49::49::49:

ebrarcım canım inan şidi yazınca aklıma geldi adı dedimya unutuyorum herşeyi kafama bir şey takmıyım diyorum ama olmuyo bebem şimdide eşimin ailesi bizi defterden silmiş garip eşim kandilde anacıgını aradı kandilleşmeye gene yok dedirti kız eşim çok üzülüyo ne yapacagım bilmiyorum ya ortada kaldım inanın ben panik atak olmuyumda kim olsun :14::14::14::14:
çok kötüyüm çok keşke diyorum bir igne yapsalarda haftalarca uyusam okadar yoruldumki bu hayattan:59::59::59::59:

canım ebrarım dogum günün kutlu mutlu huzurlu işşallah eşinle birdahaki seneye bebeginle olursun saglıklı bir şekilde

çok haklısın canım bebeişler gelsinde biz gezmedende düğündende eksik olalım :49:
KAYRAM kırmızıların gelmıs hadı gözün aydın cnm:16:
semram kayram kardelos ekledım kızlar sızı son olur umarım:16::16:

inşallah canım yaaaaa hepimiz için öyle olsun :49:
Yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah :16:

Way selam canım nasılsın :16:

Ebrar bacım doğum gününmüş kutlarım.Nice yıllara sağlık ve mutluluklarla erişmen dileğiyle tatlım :16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer

rabbim tamamına erdirsin inşallah :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm asıl sen nasılsın ne yaptın anlata bakem

canım sağol
eşimin ameliyatı çarşabaya kaldı bende evdeyim tetkleri bitmedi
yapılanların sonuçları pzrts çıkacakmış bu gün eşime tekrardan tesler yapacaklar
eşimde sabah geleck salı tekrar gideceğiz has

Selam bacıcım şükür Allah'a sen nasılsın :16:
sagol durucum bende iyiyim hamd olsun
canım sağol
yapılanların sonuçları pzrts çıkacakmış bu gün eşime tekrardan tesler yapacaklar

cok gecmiş olsun yeter ALLAH yardımcınız olsun

# ebrar_53+
# SeLiNa23
# KAYRAM29+
# sunger+
# elixsir+
KIZLAR BEN GELDİM BİR MERHABA DEYİM DEDİMDE BENİM YAVRU KIZIYO GENE YAKALADI HATUN BAŞINDA BENİ :57::57::57:
EBRARCIM TOMBULUN RESMİNİ ÇEKTİM İŞŞALLAH AKŞAM FACEYE EKLİCEMDE SAN BİR ŞEY SORCEM BEN TOMBULUN SUYUNA DAMLA ALDIM VİTANİN DAMLATINCA PEMBE OLUYO BİRDE EŞİM YEM ALDI KONUŞMASI İÇİN ACABA DİYORUM MEYVALI YEMLER VARMIŞ ALSAM YERMİ BİRDE YUMURTANIN SARISINI YİYOLARMIŞ DENESEN YERMİ MAYDONOZ ÖLDÜRÜYOMUŞ DEDİLER KIVIRCIK ÇOK SEVİYO BİRDE TURBU BİR KEMİRMESİ VAR SORMA GÜLMEKTEN YERLERE YATARSIN :60::60::60: YARDIM EDRMİSİN YEMİ ALIYUIMMI ALMIYIMMI DİŞ KAŞIYICISINIDA ALDIM DAHA ALINICAK BİR ŞEYLER VARMI :27::27::27:
BU ARADA ÇOK KALABALIGIZ MAŞŞALLAH AMA BENİM BİRAZDAN ÇIKMAM LAZIM YAVRUYLA MİSAFİRLİGE GİDİCEZDE:59::59::59:
sevtunum benim kuş muhabbet kuşu değil oyüzden farklılık oluyo benim saka kuşu
özel iki yemimiz var bide kumumuz ve gaga taşımız var o kadar benceçok abartma olanla idare etsin ufaklık
bilmem iyimiyim değilmiyim bugün adet olmam lazım ama şimdilik yok bişey bi belirti filan da yok merakla bekliyorum işte düşünmeyim diyorum ama elimde değil sabah 3 kere üzerimi giyip ecz gitmeye karar verdim sonra vazgeçtim daha çıkmaz yada belki olurum diye

iyi olmaya çalışıyorum canım cimcime okuldan geldi çizgi flim izliyo şimdi düzensiz adet olmak çok zor canım ben kendim yaşamadım ama ablamdan biliyorum 6 sene bebişi olmadı adet düzeni yok tu ama şimdi çok şükür 2 çocuğu var darısı sana inşallah
öyle canım ya benim durumumda ablanınki gibi zaten düzene girse bebekde gelicekde hayırlısı allahım bağışlasın ablana evlatlarını
abla ben okudum bitti yazıverdim.bu arada doğum günün kutlu olsun rabbim en kısa zamanda dileğini nasip etsin inş sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın.:71::71:

kayram regl olmuşsun geçmiş olsun canım.böğürtlen kökünü ben adetin 4.cü günü içtim canım ama ne kadar kullanılacağı hakkında bilgim yok.araştırayım yazarım yine.
samyeli tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin yavrunu sağlıklı bir hamilelik dileğiyle inş:nazar::nazar::nazar::nazar:
saol tatlışım ağzına yüreğine sağlık kuzum
buarada kutlaman içinde çok teşekkür ederim :29:
mutlu yıllar ebrarcım
çok saol canım :38:
aminnn sağol..Allah razı olsun.. sanırım evliliğe alışamadığından ama alışır inşallah..alışır değil mi ?
inşallah alışır canımbazı erkeğin biraz zamana ihtiyacı oluyor
kızlar herks iyidir umarım ben şimdi gecmişten cıktım hepsini okudum aklımda kalanlarıda yazıyım

yetercim amaliyatınız İNŞALLAH cok başarılı gecer ve sende eşinde en yakın zamnda evladınla mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH yakında İNŞALLAH sende bizde hamile haberlerimizi yazarız

abla sen NAsılsın iyisin dir İNŞALLAH Benimde misafirim vardı kac gündür tel. arada girdim ama yazamadım
bende iyiyim çok şükür kuzum aynı bildiğin gibi işte gelen giden hayat koşturmacası
seninlede görüşemez olduk eski günleri özlüyorum inanki :43:
bday0282ne9uj.gif

http://img217.imageshack.us/img217/2809/f60001499e8ii4gr.gif

http://img244.imageshack.us/img244/8996/55531027bd2az9.gif

abla dogum günün kutlu olsun nice mutlu seneler eşinle evladtlarınla mutlu mesut günler dilerim yeni yaşında evldınla girmek nasip olsun İNŞALLAH AMİN :16:
aleynam çok teşekkür ederim bitanem çok incesin çok mutlu ettin beni allah razı olsun :38::29:
Allah sizlerden de razı olsun canım:16: cezamı çekmeye geldim bu gün evde değildim:9: Şaka bir yana seve seve okuyorum inan bana :16: Nedense benim de içimde öyle bir his var,sizler bana uğur getireceksiniz gibi geliyor..Bir yandan dediğin gibi hayatla dalga geçerken diğer yandan ümit etmeyi de elden bırakamıyorum sanırım...Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım ya ...
:1::1:
her ceza böyle tatlı olsa değilmi valla bazen ağır gelsede okumakdan vazgeçemiyorum sende öylesin helal olsun canım
inşallah herşey içinden geçtiği gibi olur tatlım ümit etmekden vazgeçme sakın yoksa yaşanmıyor be bacım
buarada doğum günümü kutlamışsın çok teşekkür ederim allah razı olsun
inşallah canım inşallah cunku normal yolla gebelik bizde mumkun degil ancak rabbimin mucizesiyle olacak başka turlu mumkunatı yok
inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur 1 hafta sonra müjde verirsin bize canım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer
ayy müthiş bir haber tebrik ederim tostişim hayden kızlar halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
Eki Görüntüle 142382
canım eboşum,rabbim sana hayırlı,sağlıklı,huzurlu,bebişlerinle beraber yaşayabileceğin uzun bir ömür nasib etsin inşallah.
süper bir pasta olsada yesek :1:çok teşekkürler kanka
ayrıca afeddim merak etme :38:ama unuttuğunu düşünmüştüm :39:
canım sağol

yetercim hayırlı sonuçlar alın inşallah canım allahım eşinede tüm hastalarada şifa versin :71:

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

sevtunum benim kuş muhabbet kuşu değil oyüzden farklılık oluyo benim saka kuşu
özel iki yemimiz var bide kumumuz ve gaga taşımız var o kadar benceçok abartma olanla idare etsin ufaklık

öyle canım ya benim durumumda ablanınki gibi zaten düzene girse bebekde gelicekde hayırlısı allahım bağışlasın ablana evlatlarını

saol tatlışım ağzına yüreğine sağlık kuzum
buarada kutlaman içinde çok teşekkür ederim :29:

çok saol canım :38:

inşallah alışır canımbazı erkeğin biraz zamana ihtiyacı oluyor

bende iyiyim çok şükür kuzum aynı bildiğin gibi işte gelen giden hayat koşturmacası
seninlede görüşemez olduk eski günleri özlüyorum inanki :43:

aleynam çok teşekkür ederim bitanem çok incesin çok mutlu ettin beni allah razı olsun :38::29:

:1::1:
her ceza böyle tatlı olsa değilmi valla bazen ağır gelsede okumakdan vazgeçemiyorum sende öylesin helal olsun canım
inşallah herşey içinden geçtiği gibi olur tatlım ümit etmekden vazgeçme sakın yoksa yaşanmıyor be bacım
buarada doğum günümü kutlamışsın çok teşekkür ederim allah razı olsun

inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur 1 hafta sonra müjde verirsin bize canım

ayy müthiş bir haber tebrik ederim tostişim hayden kızlar halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

süper bir pasta olsada yesek :1:çok teşekkürler kanka
ayrıca afeddim merak etme :38:ama unuttuğunu düşünmüştüm :39:

yetercim hayırlı sonuçlar alın inşallah canım allahım eşinede tüm hastalarada şifa versin :71:

sağol canım allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim kimseyi darda koymasın mucizesini biz kullarından eksik etmesin
nişşşşşşşşşşşşşşşşş

nasılsınız arkadaşlar
canım eşinin ameliyatı atmış demek kız gelip şu doktorları dövümmü ben ellerim kaşınıyoda bu aralar:57::57::57::57::57:
Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43
canım paylaştıgın için sagolasın çok güzelmiş:82::82::82:
canım allahım analı babalı büyütsün işşallah sag sagşim alırsın işşallah kucagına:69::69::69:
Sevtunum bacım hepimizin ayarı arada bir kaçıyor rahat ol biz bizi anlarız canım :16::16: Gönüller bir olsun tatlım Allah hepimize değişik değişik sıkıntılar verebiliyor rabbim dermansız dert vermesin..Ben de sizleri tanımış olmaktan çokkkkkkkkk mutluyummm...
ah canım seni gene kaçırmışım desene tüh:59::59::59:ama neyse elbet birgün buluşacagız bu ömrü ömrüm boş geçmeyecek onun gibi bir şarkıydı senle bizim şarkımız olsun çok uyduda:1::1::1:
ewet imtihanım da bu benim.. daha beterlerinden korusun Rabbim.. hoş demişsin suyuna git diyede Allah ozaman :))) olmayan paraları harcar kafamıza göre takılırız..sanal alem deyip asla geçmem eşimlede internette tanışmıştım,,çogu arkadaşımlada sanalda tanıştım ama suyuna gitmeyi denicem de ah annemle kardeşim susabilse birazcık..bana söylüyorlar bende gidip ona ama tabi aradaki ben olan bana oluyor... diğer arkadaşalrım da cok iyiler ama sen bi değişiksin bana farklı bi his veriyorsun..ilk buraya yazdığımşa seninle konuştugum için olabilir...Allah razı olsun teşekkür ederim..
benim için bol bol dua edin olurmu? Rabbim eşime akl fikir ve bize bebek nasip etsin inşallahhh...
canım önca boş ver onun huyuna gitme çok para harcıyosa bak benim eşimde öyleydi sen beni biliyonmu sen anasını aglattım senin yapacagın ilk iş elinden aylıgını alıcen ben öyle yaptım mesela herşeyi ben alıyorum market pazar vs işte ona yaptırmıyorum ona göre bir puan öndesin unutma alışkanlıklarını degiştiricen bunu unutma canım allahım yardımcın olsun ne deyim canım ya :59::59::59:işşallah tez zamanda bebegini alırsın kucagına :70::70::70:
iyiyim canım canım kek istedi üzümlü namazımı kılayım yapıcam :56:
kız bir dilim banada yolla gebertirim he:57::57::57::57:
ebrarcım nasılsın bebem nasıl senin umutcuk ya canım sıkkın ablamın oglu ateşlenmiş tam 40 ateşi hastanede allah rızası için ne olur dua edinde yavruma bir şey olmasın:43::43::43::43:
kızlar herks iyidir umarım ben şimdi gecmişten cıktım hepsini okudum aklımda kalanlarıda yazıyım

yetercim amaliyatınız İNŞALLAH cok başarılı gecer ve sende eşinde en yakın zamnda evladınla mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH yakında İNŞALLAH sende bizde hamile haberlerimizi yazarız

abla sen NAsılsın iyisin dir İNŞALLAH Benimde misafirim vardı kac gündür tel. arada girdim ama yazamadım

canım eşinin ameliyatı atmış demek kız gelip şu doktorları dövümmü ben ellerim kaşınıyoda bu aralar:57::57::57::57::57:

canım paylaştıgın için sagolasın çok güzelmiş:82::82::82:

canım allahım analı babalı büyütsün işşallah sag sagşim alırsın işşallah kucagına:69::69::69:

ah canım seni gene kaçırmışım desene tüh:59::59::59:ama neyse elbet birgün buluşacagız bu ömrü ömrüm boş geçmeyecek onun gibi bir şarkıydı senle bizim şarkımız olsun çok uyduda:1::1::1:

canım önca boş ver onun huyuna gitme çok para harcıyosa bak benim eşimde öyleydi sen beni biliyonmu sen anasını aglattım senin yapacagın ilk iş elinden aylıgını alıcen ben öyle yaptım mesela herşeyi ben alıyorum market pazar vs işte ona yaptırmıyorum ona göre bir puan öndesin unutma alışkanlıklarını degiştiricen bunu unutma canım allahım yardımcın olsun ne deyim canım ya :59::59::59:işşallah tez zamanda bebegini alırsın kucagına :70::70::70:

kız bir dilim banada yolla gebertirim he:57::57::57::57:
ebrarcım nasılsın bebem nasıl senin umutcuk ya canım sıkkın ablamın oglu ateşlenmiş tam 40 ateşi hastanede allah rızası için ne olur dua edinde yavruma bir şey olmasın:43::43::43::43:

döv kız döv :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

''Ferhat'ın sevgilisine kavuşmak için deldiği dağ, Benim devirmek borcunda olduğum nefsimin yanında bir kum tanesi.'' (N.F.Kısakürek).

amin butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH

kayracım sagol şekerim adet olmuşsun hayırlısı olsun gecmiş olsun hastaneye yatıyomuşsun histereskopi olcakmışsın cok gecmiş olsun canım
adet oldum gulum ve acayıp sevınıyorum ne hallere dustum gor artık:52::52:evet hastaneye yatıcaam nasıpse hem hıstereskopı hem laparoskopı olucam bakalım sonucunu sımdıden merak edıyorum canım cok tesekkur ederım hepımız ıcın guzel gunler dılıyorum bende gelsın artık su veletlerde onlarla ugrasalım bıraz da:26::26::26:
aleynaxım sağol gel birlikte olsun:56:
afıyet olsun canım bol bol bebıs olsun:49:
Rabbim aynı acıyla tekrar sınamasın canım..Hayırlısıyla inşallah yeniden bebişine kavuşursun...
cok tesekkur ederım bıtanem ıyıkı varsın ve ıyıkı topıgımızdesın bu arada gecmısı okuma hassasıyetını gosterdıgın ıcın sana ayrıca tesekkur edıyorum umudunu da sakın ama sakın kaybetme ınsallah hamıleleık haberını alırsın ve sonra da bızı bırakmassın canımm:26::26:
KAYRAM kırmızıların gelmıs hadı gözün aydın cnm:16:
semram kayram kardelos ekledım kızlar sızı son olur umarım:16::16:
geldı kusum geldı herkes gelmemesıne hasret ben gelmesıne ıste bole:44::44:sol canım ellerıne saglık ekledıgı ıcın benım ıcın son olmucak gıbı ama yınede saol balım:69:
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim iki düşüğüm oldu bunun içinde doktorlarım bursa fakilteye sevk etti orda hangi doktora çıkmalıyım yardım edin bana
canım gecmıs olsun allah sabır versın benım de bır dusugum vr ama fakultede proflar var ben onlardan bırınde takıpteyım tetkıkler devam edıyo sende kadın dogum proflarından bırıne gıdersen yonlendırır dıye dusunuyorum canım ınsallah yararı olmustur bı daha bole bısey yasamassın ınsallah
ugurboncugu benim yeni tarih 6 mart canım İNŞALLAH bu ay mujdeli bi ay olu hepimiz için AMİN
ınsallah canım ınsallah bebegın senınledır:49:

inşallah canım inşallah cunku normal yolla gebelik bizde mumkun degil ancak rabbimin mucizesiyle olacak başka turlu mumkunatı yok
canım ınsallah haftaya hamıleyım yazarsın allah emeklerını bosa cıkarmasın canım:26::49:
ay kanka,bu alıntıyı okurken kafama dankk dedi,bugün eboşumun doğum günüsüydü diye,ben gerçekten bvi tuhaf oldum şu günlerde,griplik miiiii,gariplik mi bilemedim.
ama kılpayı arayarakatan kjendimi affettirmişimdişr umarım.:54:

düzene giredi bile inşallah,ameliyattan sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:34:

ya ne kızıyon ufacık çocuğa:19:
şaka bi yana ben sana ikinciye yazmamışım mı?zaten bende var bi tuhaflık,var varrrrrrrrrrrrrrrrr:53:
neyse kayra komutanım yazmış,sağolsun.
bu arada deryoşum,ben ikinci posta ilk inciri içtim bugün,şifa olur inşallah.

maşallah,maşallah,herşey güzel olacak inşallah.

banada mı:91:

benim gündüzleri işim olcak bi süre,sonrada akşamları okicam diye göbeğim çatlıcak ama idare etcez bi süre bakalım.:54:

yumurta takibinde,yumurtanın iç gelişimini ölçtüklerini söylemişlerdi bana,ama transferden sonra neye yarar bilemiyorum.

inşallah seninkide kısmet olur,klomen batma etkisi yapmıyo çünküm.:91:
canım sıfa olsun ınsallah sana sormak ıstedıgım cok sey var da karsılasamadık bır turlu bende de lıralar bıttı ama en kısa zamanda yuklıcem ınsallah tedavı ıyı gıdıyodur umarım ınsallah bu sefer:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım cok sevındım ne zamandır beklıyordun sorun neydı bılmıyorum ama allahın ıznı ıle asmıssın ınsallah tamamına erdırsın allahım:64::64::64::64::64:
nasılsınız arkadaşlar
canım ya esının amelıyat sarkmıs hayırlısı olsun guc olmasın da olur ınsallah tekrar sıfalar dılıyorum
sevtun ablanın ogluna da acıl sıfalar olsun kuzum benım neden ateslenmıs acaba

adet oldum gulum ve acayıp sevınıyorum ne hallere dustum gor artık:52::52:evet hastaneye yatıcaam nasıpse hem hıstereskopı hem laparoskopı olucam bakalım sonucunu sımdıden merak edıyorum canım cok tesekkur ederım hepımız ıcın guzel gunler dılıyorum bende gelsın artık su veletlerde onlarla ugrasalım bıraz da:26::26::26:

afıyet olsun canım bol bol bebıs olsun:49:

cok tesekkur ederım bıtanem ıyıkı varsın ve ıyıkı topıgımızdesın bu arada gecmısı okuma hassasıyetını gosterdıgın ıcın sana ayrıca tesekkur edıyorum umudunu da sakın ama sakın kaybetme ınsallah hamıleleık haberını alırsın ve sonra da bızı bırakmassın canımm:26::26:

geldı kusum geldı herkes gelmemesıne hasret ben gelmesıne ıste bole:44::44:sol canım ellerıne saglık ekledıgı ıcın benım ıcın son olmucak gıbı ama yınede saol balım:69:

canım gecmıs olsun allah sabır versın benım de bır dusugum vr ama fakultede proflar var ben onlardan bırınde takıpteyım tetkıkler devam edıyo sende kadın dogum proflarından bırıne gıdersen yonlendırır dıye dusunuyorum canım ınsallah yararı olmustur bı daha bole bısey yasamassın ınsallah

ınsallah canım ınsallah bebegın senınledır:49:

canım ınsallah haftaya hamıleyım yazarsın allah emeklerını bosa cıkarmasın canım:26::49:

canım sıfa olsun ınsallah sana sormak ıstedıgım cok sey var da karsılasamadık bır turlu bende de lıralar bıttı ama en kısa zamanda yuklıcem ınsallah tedavı ıyı gıdıyodur umarım ınsallah bu sefer:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım cok sevındım ne zamandır beklıyordun sorun neydı bılmıyorum ama allahın ıznı ıle asmıssın ınsallah tamamına erdırsın allahım:64::64::64::64::64:

canım ya esının amelıyat sarkmıs hayırlısı olsun guc olmasın da olur ınsallah tekrar sıfalar dılıyorum
sevtun ablanın ogluna da acıl sıfalar olsun kuzum benım neden ateslenmıs acaba

sağol canım inşşşşşşşş
inşşşşş iyi olcak inşşşşşşşşşşş

Back
X