İnşallah dediğin gibi olur canımın içi,beklemedeyim hayır ben bunca yıldan sonra gebe kalacak olursam inanıp hazmetmem de zaman alacak gibi görünüyoray kanka,bu alıntıyı okurken kafama dankk dedi,bugün eboşumun doğum günüsüydü diye,ben gerçekten bvi tuhaf oldum şu günlerde,griplik miiiii,gariplik mi bilemedim.
ama kılpayı arayarakatan kjendimi affettirmişimdişr umarım.
düzene giredi bile inşallah,ameliyattan sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ne kızıyon ufacık çocuğa
şaka bi yana ben sana ikinciye yazmamışım mı?zaten bende var bi tuhaflık,var varrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse kayra komutanım yazmış,sağolsun.
bu arada deryoşum,ben ikinci posta ilk inciri içtim bugün,şifa olur inşallah.
maşallah,maşallah,herşey güzel olacak inşallah.
banada mı
benim gündüzleri işim olcak bi süre,sonrada akşamları okicam diye göbeğim çatlıcak ama idare etcez bi süre bakalım.
yumurta takibinde,yumurtanın iç gelişimini ölçtüklerini söylemişlerdi bana,ama transferden sonra neye yarar bilemiyorum.
inşallah seninkide kısmet olur,klomen batma etkisi yapmıyo çünküm.![]()

slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer

Sağol canım benim biz şükür iyiyiz sen nasılsın eşinin durumu nasıl ??nasılsınız arkadaşlar