Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

durucum insallah allah seninde gonlune gore versin....

kayram29 hosbulduk tatlim...tsekkurler...gercekden de bu topige byildimmmmmmm:62:...
gec buldum burayi ama kolay kolay birakmam...ben bir cok topige girdim ama boyle degildi
hepinizi teker teker tesekkurler....:16::16::16::16::16::16::16::16:

evanurcum bırakma zaten canım durucum sende cok tatlısın canım benım ben kactım kızlar lagrımacım sende en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun ınsallah allaha emanetsınız guzeller ıyı geceler

Ne güzel sevdiklerin var hepsi yanında Rabbim cocuklada süsler inşallah mutluluğunuzu.. bu arada kayınvalideni de sevmen ayrı bir takdire şayan..
oy canım benim sıkılma çekinme :61: hayat her şeye rağmen devam ediyor başka çaremiz yok.. ben ölümlerden döndüm rabbim dön dedi ve döndüm...Eşimi çok seviyorum,annemi,kız kardeşlerimi çok seviyorum,sevdiğim bir çok arkadaşım var,sizleri çok seviyorum.Kocaman bir servet bahşetmiş rabbim bana hayatım ve sevdiklerim çokk şükür..Yaradan eğer benim için hayırlı olacaksa evladı da nasip eder inşallah,etmezse de onun hikmetinden sual olunmaz..Çok şükür der yaşamaya elimde olan hazinemle devam ederim :61:

Bu ara da unutmadan ben kayınvalidemi de çokk seviyorum Allah ondan razı olsun başımızdan eksik etmesin onu... dile getirmemiş yazmamışım vijdanım rahatsız oldu birden:61:

sağol Allah razı olsun..inşallah bakalım..iyi geceler..Allah rahatlık versin..
evanurcum bırakma zaten canım durucum sende cok tatlısın canım benım ben kactım kızlar lagrımacım sende en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun ınsallah allaha emanetsınız guzeller ıyı geceler

Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin :16:

Ne güzel sevdiklerin var hepsi yanında Rabbim cocuklada süsler inşallah mutluluğunuzu.. bu arada kayınvalideni de sevmen ayrı bir takdire şayan..
Hayırlısı canım inşallah..Validem iyidir allah razı olsun ben de o na layık olma çabasındayım sadece :16:

Banada müsaade canlar hayırlı geceler diliyorum.Cümleten rabbime emanetsiniz..Sevgiler.. :16:

cümleten hayırlı geceler bende kaçayım sabahdan beri yoğun bir tempo içerisindeyim hastanelerde süründüm.. sabah gene tempo vakti iyi geceler herkese..Allah rahatlık versin..

kizlar ilk sayfadaki listeyi kim yapiyor benide yazarmisiniz oraya 24 unde belli olacak benim..egerki gebelik yoksa 24ne kadar adet olabilrim duruma gore soylerim sizlere...

iyi geceler bisey sorucam sperm hareket yavasliginda hangi tedavi uygulaniyo bende bisey cikmadi ama esimde sperm haraket yavasligi cikti bi kac arkadas asilma dedi ama emin degilim herseyi sayisi filan normal sadece yavaslik var bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz

Back
X