- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
kismetse tummuzun 20sinde 4 yil olacak yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum eski dr.7ayi gecgin bana surekli hap verdi ne igne ne bir sey ustelik polikistik hastasi oldugumu bile bile...bnde degistirdim onu ve bu dr.da cok unlu bir dr.kanl d ye falan cikiyor...bana istenilen sonucu vermedi turkiyeye gel dedi sirf benden para kirpmak icin turkiyede sigortan yok normal sigortasiz para oduyorsun sonrada burda kagitlarini verip alioyrsun parani ama 1yil boyunca hastahane icin calismak lazimdi...allah sukur akillik yaptim gitmedim..3ay ara verdim psikoljik tedavi gordum sonra bu yeni dr.tanidim cok memnunum ondan ona guveniyorum..benim dosyama bakip hemen hap yerine gobekden ignelere gecti ve benim asla buyuyemez demisti eski dr.ama yenisi anin da buyuttu hemde okadar cok buyudulerki carsamba gunuyken asilamam buuymesi sayesinde salida olabilir demisti ama kan testlerim carsambayi gosterdi...sen sen ol cok iyi aratir gidecegin dr.parani yedirme sakin...bimiyorum belki turkiyede giden vardir eski doktoruma bna iyi gelmedi adida yucel karaman di
bende 1,5 yillik evliyim ama bende evlendigimden beri hic korunmadim yeni basladik bakilmaya daha dogrusu bende bisey cikmadi ama esimde cikti simdi 25inde gidicez doktora o zman degerlendiricek ne tedavi olacagimiza bizimki ozel deil biz mahalle doktoruna gittik o buyuk hastaneden randevu aldi bizim icin oylee ama hastane yeni sayilir temiz bi yere benziyo ama yinede bilemiyorum...dedigin doktor tvde cikiyosa bi bakim ona hele