Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı
Sabırsız arkadaşım allahım hakkında hayırlısını versinrabbim sag saglim bebişini kucagına almanı nasip etsin... tamam o zamn 9.gün yapiyim olmazmıdayanamıyommmmmmmm
![]()
canım ya dualara amin demişsin allahım razı olsun seninde gönlüne göre versin
ayrıca çok saol evet dert ortağıyız kardeşiz bunu biliyorumda işte nebiliyim alışınca zor oluyo tatlım yinede çok düşüncelisin saol
ya girmeyince cezamız ağır oluyo bende içinden çıkamıyorum ama okumadanda olmuyo haberdar olamıyosun .sende bukadar ince düşünüp tek tek yazdığın için çok teşekkürler
nerelerdesin kaçak işlerin var değilmi kolay gelsin canım
ohh maşallah allahım daim etsin tedavin hayırlı olsun canım inşallah yiğenim gelicek
sevtunum bende cevap yazmayınca görmedin sandım tamam canım sen başla tedaviye hemen okuruz nidemek buarada hiçbişeyi kafaya takma 3 günlük dünya boşver salla canım
kuşumun ismini sormuşsun daha öncede yazdım ama görmemişsin galiba UMUT benim oğluşumun ismi
canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı
canım senin şuanda relaks olman gerek kafaya takma iyi düşün iyi olsun ayrıca 7. gün çok erken enazından 10. günü bekle ben 12. günde yaptırmıştım inşallah sıkı sıkı tutunur minişin
hasretcim bizde merak etmiştik seni demek doktor şüphelendi inşallah hamilelik vardır canım
buarada diğer mesele noldu?
canım kıyamam olsun ya geçicek hem sağlıklı olduğunu gösterir bulantılar
3 ayı bitirdinmi geçicek
pazartesi pıt pıtlarıda duyarsın inşallah bitanem
canım artık kendimizle dalga geçer olduk yaa allahım sonumuzu hayır eyylesin
bi bakıyosun hamilesin topicimiz uğurlu geşir umarım
kuzu moral bozmak yok gelsede gelmesede yola devam diyoruz
bende verdim oy inşallah güzel bir süpriz yaparsın eşine
kıyamam kuzu ya çok dikkat et dinlen bolca allahım korusun minişini inşallah
okumak istersen seve seve canım
banucum geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olsun
buarada aç olmak çok zor allah yardımcın olsun canım
niye kaçtın erkenden yaa :26:
bi sorun var gibi canım bence doktorunla mutlaka görüş yada yaptırdığın yerler farklıysa ondanda böyle çıkmış olabilir ama görüldüğü gibi iyi katlanmıyor
arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı
canım benim dicegimi çok güzel anlatmış profum aynen dedigi gibi yaneadetinin üçüncü günüyse hormon testleri ve vajinal ultrason yapar,sonrada yumurtlamana yardımcı tedaviler verir,hatta eşinin muayene olmasını bile söyleyebilir,eskiden çocuğumuz vardı yı kabul etmiyo şimdiki dr lar,spermlerin bozulma ihtimali olabiliyomuş.
işşallah arkadaşım işşallah alıesın sag saglim rabbim yavrunun acısını göstermesin işşallahkızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ebrar ablacım dün doğum gününmüş iyi dogdun hayırlı bir ömrün olsun inş. bir dahaki yaşına kucagında bebişinle girersin ablacım
kayram tşk ederim ben 2,5 yıllık evliyim ilk 8 ay korundum gecen sene subatta hamile kaldım mayısta klabi durdu bebeğimin agustosa kadar korunduk bu sefer cok bekletmeden geldi bebeğim 5 ay sonra hamile kalmışım dilerim bu sefer kucagıma alırım hayırlısıyla rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
canım bak beni çok üzüyosun bu laflarınla kız allahım yanılmasın işşallah ama inan bazen içindeki ses dogru diyo ben hamile kalıyım işşallah sende peşime hamile kalıcaksın şimdiye kadar nadir dediklerim çıkmıyo rabbim işşallah beni yalancı çıkarmaz allahım ne olur ebrar kulunla sevtun kuluna ve diger arkadaşlara tez zamnada evlat nasip eyle aminteşekkür ederim canım ama bu bebek işleri beni epeyce yıprattı napalım kader
amin diyorum duana canı gönülden
buarada kaçıncı günündü bugün ?inşallah minişin tutunmuştur
güle güle git allahım tez zamanda mercimegini san yollasın bebikimselam kızlar su anda burada bulunan herkese yenı arkadaslarımız var hosgelmısler durucum sen eskılerden oldun artık sana degıl sozum
hosgeldınız kızlar ınanın gecmısı okudum ve benımde ılk geldıgım anlar geldı aklıma bu topıc harıkadır yaaa bende burada takılı kaldım herkes bırbırının hakkına saygılı olup takıp ettıgı surece probşlem cıkmaz zaten dertler bırrrr uzuntu bır yanı bırbırımızı bzden ıyı kımse anlayamaz
kardelosum bılıyorum benı altta gordugunde sınır olmusundur mutlaka ama gecmıse bakıyım derken senı kacırdım yatmıssın sende hurreme dalmısız aılecek de bıraz ozur kuzu tamammı en kısa zamanda kardesımı yolayınca telafı etcem
heeee bu arada selınam saol bıtanem arastırıp banada yazarsan sevınırım bıtanem bu ay laparoskopıden dolayı bos gecer de artık bakalım bıdahakı aya bende baslıcam ıcmeye ama hangısınden baslıcam bılemıyorum o ankı ruh halıme baglı bıraz hehe
allahım herkesın gonlunden gecenı kucagına versın ınsallah maddı manevı daha fazla yıpranmadan geşlsın bebıslerımız ınsallah allaha emanet olun kuzularım ben kardesımle ılgılenmelıyım bu hafta gıdıcek ya naz nıyaz hat safhada opuyorum sızlerı
kız tombula iyi bakıyorumda ben dovermiyim tombulu annem beni haşlıyo onu didiydim sen yanlış okumussuniyi bak kizzz toblulakizzz birsey olmaz onun isirigindan
dövulurmu kizzzz tombul
![]()
iyi geceler canim,allah'a emanet ol sevtuncum
ahhhh bu erkekler ahhhhh,hepsi ayniiiibenimki de ben bilgisarayi elime aldigimda yan yan bana bakiyoooo yine miiii der gibiiii
yatmaya kalkarken bir imali bakisi ve allah rahatlik versin deyisi vardi kii görmeliydinizzzz
gecmisi okuyamadim yinesabaha kaldiii artik..benim ki kizmadan bende cikiyim kizlar,sonra yine görusuruz,hepinize hayirli geceler
![]()
al bebem strese çok iyi geliyo test edip onaylandıbende mi bir tombul alsam napsam bacım :44:
kız dövüyümmü kocanı oruya gelim ne anlar diyette olanın halindenKızlar malesef çıkıyorum,bide ben kocadan önce yatsaymışım nolurmuş ki acaba,incilerim mi dökülürmüş falan.
Gece gece epeyyyy bi laf yedim,benim koca hiç düşünmüyo bu kadın diyette,bu kadar laf hazımsızlık yapar diye
Hepicinizi öptümmmmmmmmmm
bende seni bebemSağolun akide şekerlerim benim Allaha emanet olun rabbim sağlık sıhhat mutlulukları sonsuz nasip etsin kocamannnnnnnn öpüyorum![]()
kuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorumcanım çok geçmiş olsun bende 6 ay depresyon tedavisi gördüm insan başına gelmeden anlamıyor ama gerçekten zor bir imtihan rabbimden geldi sabırla ve ümitle bekliycez artık hayırlısı olsun
burda birkaç arkadaş var pkolu onlarla aynı kaderi paylaşıyosun demek allah yardımcımız olsun bendede adet düzensizliği var ayrıca pıhtılaşma ve tiroit problemi mevlam hepimize şifa versin
tamam canım önümüzdeki hafta yazartım sanada
çok saol canım benimde dualarım tüm evlat hasreti çekenlerle
canıım bende de pko var gordugum tedavıyı daha sonra nlatsam olurmu cıkmam gerekıyo da hemen klomen sende kac ayda kıst yaptı bende ona benzer bır hap kullanmıstım da ondan soruyorum tatlıminsallah canim olur...yok yaaa ben nekadar heves yok desemde yinede bir umut heyecan isde...sende cok takma sonra iananki insan kendine zarar veriyor yirtinsakda aglsakda isde rabbimin uygun gordugu gunde oluyor...rabbim ne eylerse guzel eyler...
senin yine adet sorunun sadece sanirim bende polikistik over var..arti hamile kalsam bile dusuk riskim var genelde bu hastalikda cok etkili bu...
canım asılama yapılıyor bende ole duymustum ınsallah hersey yoluna gırer ve bebgını alırsın kucagınabende 1,5 yillik evliyim ama bende evlendigimden beri hic korunmadim yeni basladik bakilmaya daha dogrusu bende bisey cikmadi ama esimde cikti simdi 25inde gidicez doktora o zman degerlendiricek ne tedavi olacagimiza bizimki ozel deil biz mahalle doktoruna gittik o buyuk hastaneden randevu aldi bizim icin oylee ama hastane yeni sayilir temiz bi yere benziyo ama yinede bilemiyorum...dedigin doktor tvde cikiyosa bi bakim ona hele
amin kardelosum amın cnm allahım büyük
buarada bu seferlık affettım senı bıdaha olmasın
bırsenım umarım sonucların ıstenılen gıbı cıkar hersey yolundadır dıkkatet kendıne bızı habersız bırakma
bende meraketmıstım gülü cok gecmıs olsun cnm ya rabbım sıfa versın
cnm kacırmısım demekkı eklıyorum senıde martta patlama olur ınsallah
yeterım daha öncede yazmıstım cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın en kısa zamanda...... esımı hastanede görmek benı cok üzmüstü allah basımızdan eksık etmesın hepsınıde
paylasımın ıcın sagol cnm cok güzelmıs
kız kaybolup gıdenler hamıs kalıp gelıp haber verıyor bızde kaybolsakmı acabasaka bıyana cok mutlu oldum cnm allah analı babalı büyütsün bu sefer hersey yolunda gıder ınsallah hayırlsıyla kucagınada alırsın
halayımıda cekım
:118::118::118::118::118::118::118::118:
yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız canlarım![]()
tostim çok sevindim yaaa,, rabbim tamamını erdirsin...![]()
canım benim dicegimi çok güzel anlatmış profum aynen dedigi gibi yane
işşallah arkadaşım işşallah alıesın sag saglim rabbim yavrunun acısını göstermesin işşallah
canım bak beni çok üzüyosun bu laflarınla kız allahım yanılmasın işşallah ama inan bazen içindeki ses dogru diyo ben hamile kalıyım işşallah sende peşime hamile kalıcaksın şimdiye kadar nadir dediklerim çıkmıyo rabbim işşallah beni yalancı çıkarmaz allahım ne olur ebrar kulunla sevtun kuluna ve diger arkadaşlara tez zamnada evlat nasip eyle aminya ben öylesine söylüyorum yada rabbim içime dogurtuyo canım işşallah yalancı çıkmam sizlere:18::18::18:allahım kimseye evlat acısı göstermesin benim gibi çok zor çocugu hiç olmayanlarad tez zamanda anneligi tattırsın işşllah canım ablamın oglunun ateşi bir çıkıyo bir iniyomuş 2 gün içinde düzelmezse geri getir ilaçları içir demiş allahım şifa versin bebikime işşallah
güle güle git allahım tez zamanda mercimegini san yollasın bebikim
kız tombula iyi bakıyorumda ben dovermiyim tombulu annem beni haşlıyo onu didiydim sen yanlış okumussun
al bebem strese çok iyi geliyo test edip onaylandı
kız dövüyümmü kocanı oruya gelim ne anlar diyette olanın halinden
bende seni bebem![]()
adetinin üçüncü günüyse hormon testleri ve vajinal ultrason yapar,sonrada yumurtlamana yardımcı tedaviler verir,hatta eşinin muayene olmasını bile söyleyebilir,eskiden çocuğumuz vardı yı kabul etmiyo şimdiki dr lar,spermlerin bozulma ihtimali olabiliyomuş.
kuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorumsenı cok sevıyorum ablacım:13::13:
canıım bende de pko var gordugum tedavıyı daha sonra nlatsam olurmu cıkmam gerekıyo da hemen klomen sende kac ayda kıst yaptı bende ona benzer bır hap kullanmıstım da ondan soruyorum tatlım
canım asılama yapılıyor bende ole duymustum ınsallah hersey yoluna gırer ve bebgını alırsın kucagına
BİRSENCİM DÜN DE YAZACAKTIM ARADA YARIM YAMALAK GIRDIGIM ICIN YAZMAMISIM TATLIM GECMIS OLSUN INSALLLAH BIR SEY YOKTUR BITANEM BENCE DE DINLENMELISIN ORTAK FIKIR BU GALIBA KENDINI COK YORUYOSUN TATLIM ALLAHIM SIFALAR VERSIN PASAMIZA
KARDELOSUM KUZU VALLA AILEMLE VAKIT GECIRMEM GEREKIYO BABAM AKSAMLARI PC BASINDA GORUNCE ACAYIP BOZULUYO YANIMIZA GELMEK ISTEMIYO FALAN DIYE DUSUNUYOMUS BU YUZDEN VAZIFEM KUZU ARADA GRIYOM IKI CUMLE YAZIP CIKIYOM ISTE EVIME GECENE KADAR BOLE
BONCUGUM BENDE KAYBOLDUM AMA TABI KOCA OLMAYINCA HAMILE DE KALINMIYOOO
BU ARADA SEVTUNCUM TEKRAR GECMIS OLSUN UFAKLIGA VE GÜLÜN HABERİNİ VERDİGİN ICIN TESEKKURLER BABASI INSALLAH IYILESIR DE BIR AN ONCE ARAMIZA DONER
ANATOLIAYA DA BENDEN SELAM SOLE ABLAM OZLEDIM
DERINIMI DE OSLEDIM AMA PCSI YAPILACAGA BENZEMIYO
SEMOSUM BU ARADA ILK TEDAVI HAP TEDAVISI OLACAKTIR MUHTEMELEN CANIM HAYIRLI OLSUN TEDAVIN INSALLAH GUZEL SONUCLANIR
KIZLAR BEN YINE KACTIM GIBI OLACAK AMA OLE OLMASI GEEKIYO KARDESIM BU HAFTA SONU GIDIYO VE SON BI KEZ AMCAMLARI GORMEK ISTEDI BIRAZDAN KOYE GDICEZ VE CUMARTESI AKSAMA KADAR MUHTEMELEN ORADA OLACAGIZ DUAYA KALAMAYACAGIM ABLACIM AMA DUANIZA GONULDEN AMİN DIYORUM VE HEP DUALARIMDA OLDUGUNU DA BILIYOSUN ZATEN HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI VE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM ALLAHA EMANET KALIN![]()
kuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorumsenı cok sevıyorum ablacım:13::13:
canıım bende de pko var gordugum tedavıyı daha sonra nlatsam olurmu cıkmam gerekıyo da hemen klomen sende kac ayda kıst yaptı bende ona benzer bır hap kullanmıstım da ondan soruyorum tatlım
canım asılama yapılıyor bende ole duymustum ınsallah hersey yoluna gırer ve bebgını alırsın kucagına
BİRSENCİM DÜN DE YAZACAKTIM ARADA YARIM YAMALAK GIRDIGIM ICIN YAZMAMISIM TATLIM GECMIS OLSUN INSALLLAH BIR SEY YOKTUR BITANEM BENCE DE DINLENMELISIN ORTAK FIKIR BU GALIBA KENDINI COK YORUYOSUN TATLIM ALLAHIM SIFALAR VERSIN PASAMIZA
KARDELOSUM KUZU VALLA AILEMLE VAKIT GECIRMEM GEREKIYO BABAM AKSAMLARI PC BASINDA GORUNCE ACAYIP BOZULUYO YANIMIZA GELMEK ISTEMIYO FALAN DIYE DUSUNUYOMUS BU YUZDEN VAZIFEM KUZU ARADA GRIYOM IKI CUMLE YAZIP CIKIYOM ISTE EVIME GECENE KADAR BOLE
BU ARADA SEVTUNCUM TEKRAR GECMIS OLSUN UFAKLIGA VE GÜLÜN HABERİNİ VERDİGİN ICIN TESEKKURLER BABASI INSALLAH IYILESIR DE BIR AN ONCE ARAMIZA DONER
SEMOSUM BU ARADA ILK TEDAVI HAP TEDAVISI OLACAKTIR MUHTEMELEN CANIM HAYIRLI OLSUN TEDAVIN INSALLAH GUZEL SONUCLANIR
KIZLAR BEN YINE KACTIM GIBI OLACAK AMA OLE OLMASI GEEKIYO KARDESIM BU HAFTA SONU GIDIYO VE SON BI KEZ AMCAMLARI GORMEK ISTEDI BIRAZDAN KOYE GDICEZ VE CUMARTESI AKSAMA KADAR MUHTEMELEN ORADA OLACAGIZ DUAYA KALAMAYACAGIM ABLACIM AMA DUANIZA GONULDEN AMİN DIYORUM VE HEP DUALARIMDA OLDUGUNU DA BILIYOSUN ZATEN HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI VE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM ALLAHA EMANET KALIN![]()
adetim biteli bir gün oldu desene bir aydaha bekliyecem ama olsun geç olsun güç olmasın rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah ay çok heycan lıyım kızzzzzzzzzzzz sanki ilk bebeğim
ilaçmııııııııııı allah yardım cım olsun hiçte ilaç kullanamam![]()
kız,miniminnacık bi hap,nolcek ondan,korkcak bişey yok.
dimek helecanlanıyon ilk çocuğun gibi,ne güselllllll![]()
canım çok geçmiş olsun bebem geçen seni alta gördüm tam yazıcaktım kusura bakma ben yavruya yakalandım çıkmak zorunda kaldım evimde olsam rahat olucaktı ama nirdeslm kızlar nasılsınız bakalım
kardelen 5233 canım koçiş hasta evde raporlu yarın işe gitcek ondan gelemiyorum naslsın bitanem görüşemioruz artık neler yapıyorsun
canım allah razı olsun bebem benim sanada iyi gezmeler köy havası çek cigerlerine mercimek olunca gezemiceksin zaten rahat relaks ol bebikim benimkuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorumsenı cok sevıyorum ablacım:13::13:
amin arkadaşım tez vakitte işşallah ama hiç umudum yokallah razı olsun canlar rabbim herkesin muradını versin
kardelen5233 hayırlı günler canımmm![]()
ben kaçtım görüşmek üzere bayyyyyyyyyy:79::79:
iyi geceler bisey sorucam sperm hareket yavasliginda hangi tedavi uygulaniyo bende bisey cikmadi ama esimde sperm haraket yavasligi cikti bi kac arkadas asilma dedi ama emin degilim herseyi sayisi filan normal sadece yavaslik var bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz
Canım öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin..benim bildigim sayisi az veya hareketliligi yavas sa yinede asilamadan bsaliyorlar tedaviye...ama bnde dr.agzindan duymadgim topiklerden duydugum kadariyla...sende hicbir sorun yoksa insallah allahin izniyle asilamada daha cok sansin artmis olur[/QUOTE
tskr cvp icin asilamami tuhh yaa yani spermin hareketlenmesi icin ilac filan verilmiyomu acaba tek care asilamami((((((
Canım bizim problemimiz de spermciklerimiz..Sana tavsiyem aşılamadan önce yapman gereken basit ama faydalı olabilecek bir takım şeyler var...Keçi boynuzu kürü aynı durumda olan bir çok arkadaşımıza derman oldu bununla başlayabilirsiniz...Bununla birlikte biz gnc arginmax men's aldık günde iki kez 3'er adet kullanıyor eşim...Burada ürologlarında tavsiye ettiği bir multi vitamin..içeriği şöyle
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg
bir kısım arkadaşımız da proxeed plus kullanıyor neredeyse aynı içeriğe sahip olan başka bir multivitamin.....
iki ayın sonunda çok büyük değişimler yaşanıyor ..
umarım doğal yolla başarıya ulaşırsınız hakkınızda hayırlı olsun canım![]()
canım çok geçmiş olsun bebem geçen seni alta gördüm tam yazıcaktım kusura bakma ben yavruya yakalandım çıkmak zorunda kaldım evimde olsam rahat olucaktı ama nirde
canım allah razı olsun bebem benim sanada iyi gezmeler köy havası çek cigerlerine mercimek olunca gezemiceksin zaten rahat relaks ol bebikim benim
amin arkadaşım tez vakitte işşallah ama hiç umudum yok
nasılsın canım saat 2 kadar burdayım sonra çıkıcem yavru okadr izin verdide ne var gece kuşu ne yok bakalım[/QUOTE
Hoşgeldin bacıcım sağol geçmişe takılmıştım sen nasılsın![]()
ben kaçtım görüşmek üzere bayyyyyyyyyy:79::79: