Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selamum aleykum kizlar:3::3::3::3::3::3::3:

nasilsiniz?????

ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye:14::14::14::14::14::14::14::14:

bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..:37::37::37::37:

gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah:59::59::59::59:

ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim:38::38:

bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim:68::68::68::68::68::68::68:
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...yeni evin hayırlı olsun garipcim güle güle oturun fazla yorma kendini belkide bu koşuşturmacada bebişin gelir farketmeden inş...
canım birde temizlik yaptım

canım kötü düşünme güzel çıkacak sonuçlar

cok sagol canım ya inş güzel cıkar bazen hic anne olamıycakmışım gibi geliyo:14:

a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...yeni evin hayırlı olsun garipcim güle güle oturun fazla yorma kendini belkide bu koşuşturmacada bebişin gelir farketmeden inş...

cok sagol canım ya inş güzel cıkar bazen hic anne olamıycakmışım gibi geliyo:14:

aaaaaaa onasıl söz öyle :57::57::57::57::57::57:
güzel düşünki güzel olsun
canım bazan bende böyle oluyorum çok fena şeyler yazıyorum düşünüyorum ama
allahın izni ile her şey güzel olcak allahım bizleri evlatlarımızdan mahrum etmesin inşşş

pelincim bacım umutsuzluk hiç yakışmıyor sana kız dur ben bile hala umut ediyorum aa kızarım bak cıss yaparım sana :41:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimiz :49::49::49::49::49::49::49::49:olacağız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:dolcak burası

Allah iyilikler versin tatlım..Annenin ellerinden öpüyorum..Testlerin de temiz çıkar inşallah.hayırlı sonuçlar alırsın.yüreğini ferah tut:16:

sagol canım... allah razı olsun...inş temiz cıkar... yüregimi ferah tutmaya calışıyorum ama bazende cok korkuyorum ya hic bir zaman bebegim olmassa :14::14:

aaaaaaa onasıl söz öyle :57::57::57::57::57::57:
güzel düşünki güzel olsun
canım bazan bende böyle oluyorum çok fena şeyler yazıyorum düşünüyorum ama
allahın izni ile her şey güzel olcak allahım bizleri evlatlarımızdan mahrum etmesin inşşş
ya cok haklısın canım ama bazen karamsarlıga kapılıyorum bide böyle şeyler cıkınca sorun bendeymiş gibi geliyo eşimi baba yapamamaktan korkuyorum... bende cocukları o kadar cok seviyorumki nerde bebek görsem tanıdık tanımadık hemen severim...bi kac gündür karamsar moddayım yetercim...:14::14:
pelincim bacım umutsuzluk hiç yakışmıyor sana kız dur ben bile hala umut ediyorum aa kızarım bak cıss yaparım sana :41:
canım seni düşününce benim böyle düşünmem sacma ama napıyım elimde degil sanki icime doguyo hic anne olamıycakmışım geliyo ...allah korusun tabi hayırlısını versin ama kac gündür bu düşüncelerden kurtalamıyorum:43::43:

ya cok haklısın canım ama bazen karamsarlıga kapılıyorum bide böyle şeyler cıkınca sorun bendeymiş gibi geliyo eşimi baba yapamamaktan korkuyorum... bende cocukları o kadar cok seviyorumki nerde bebek görsem tanıdık tanımadık hemen severim...bi kac gündür karamsar moddayım yetercim...:14::14:

canım seni düşününce benim böyle düşünmem sacma ama napıyım elimde degil sanki icime doguyo hic anne olamıycakmışım geliyo ...allah korusun tabi hayırlısını versin ama kac gündür bu düşüncelerden kurtalamıyorum:43::43:

“Ve sabret! Çünkü Allah iyilik edenlerin mükâfatını zayi etmez.” (11 Hud/115)

“Melekler de her kapıdan yanlarına girip şöyle diyecekler: Sabrettiğiniz için size selam olsun. " (13 Rad/24)

Yüreğini ferah tut tatlım :61:

canım sen eşini baba yapacaksın
allahın izni ile sende güzeller güzeli bir anne olcaksın allahın izni ile
başka türlüsünü düşümek yok

güzelikler ben çıktım
fırsatım olursa gelirim yine :38::38::38::38::38:

Son düzenleme:
cnm ben yapıyorum ılk sayfadakı nı degıstırmedı sanırım ebrar ben sımdı güncellım sende tarıhını verırsen gırdıgım de eklerım ok:16:

24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...

duru cugum tatlim insallah allhim tum dualarini kabuleder...dualarim seninle:49::49::49::49::49:

Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!

canim benim zaman zaman herkesde olur o karamsarliklar...ve cogunluklada sanki hic evlat sahibi olayacakmisiz gibimize gelir..rabbim ne eylerse guzel eyler...toplamaya bak kendini pozitif dusun ralaxs olmaya bak elinden geldigi kadariyla:16:

24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...

duru cugum tatlim insallah allhim tum dualarini kabuleder...dualarim seninle:49::49::49::49::49:

Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah :70:

�Ve sabret! Çünkü Allah iyilik edenlerin mükâfatını zayi etmez.� (11 Hud/115)

�Melekler de her kapıdan yanlarına girip şöyle diyecekler: Sabrettiğiniz için size selam olsun. " (13 Rad/24)

Yüreğini ferah tut tatlım :61:
cok sagol canım allah razı olsun icicmi rahatlattın biraz...
canım sen eşini baba yapacaksın
allahın izni ile sende güzeller güzeli bir anne olcaksın allahın izni ile
başka türlüsünü düşümek yok
canım benim cok sagol ya ne güzel şeyler yazmışsın duygulandım valla allah razı olsun inş yetercim hepimiz güzeller güzeli anne olcaz hayırlısıyla ...
güzelikler ben çıktım
fırsatım olursa gelirim yine :38::38::38::38::38:
güle güle güzelim yine bekleriz allaha emanet ol:38:
Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!
cok güzel bi sözmüş canım paylaştıgın icin allah razı olsun:43:

Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah :70:

allah senden de razi olsun burasi olmasaydi insan cok kotu olurdu burasi bizim yasam kaynagimiz oldu sanki bugun isdeyken vaktim oldugu zaman girmeye calistim hep aklimda burasi vardi acaba kizlar nasillar ayyy vakit olsada bende giresem topige diye...

amin canim insallah hepimiz icin iyi sonuclar olur...:13:

anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)

canim cok gecmis olsun:71:rabbim annene ve annanene sifa versin insallah..ayrica yogunlugumdan dolayi yazamadim,kusura bakma esin ile sorunlarinizin cözumlenmesine sevindim:71:allah mutlulugunuzu artirsin:16:

canım iç güveyden halliceyim işte nasıl olum bugün kahvaltımı yaptım tombulumun kafesini temizledim 3 tane tospam var onların kabını temizledim kerataların içinde helede bir tosba var sorma çok hareketli temiz suyu bulunca sıcacık ne güzelde yüzüyolar :1::1::1: anlıcagın bebek yok hayvan sevgisi çok bende ben 2 tane 5 aylık erken dogumdan ogullarımı kaybettim en son dogumumu 4 ay önce yaptım 2 aydır ugraşıyorum tık yok:59:
bu arad memleketten bir tanıdık vardı kızı 28 yaşındaydı kanserdi ilik kanseri dün makinalara baglıydı fişini çekmişler öglen gömmüşler olan oglana oldu 7 yasında oglu vardı ana baba kardeşleri perişan yani allahım eyüp sabrı versin işşallah onlara çok zor helede genç yaşta ölünce daha zor evladı ortada kaldı anne şefkatinden mahrum yavrum :14: biraz ona canım sıkkın allahım günahlarını tahsilatını affetsin

canım benim dicegimi çok güzel anlatmış profum aynen dedigi gibi yane:1:

işşallah arkadaşım işşallah alıesın sag saglim rabbim yavrunun acısını göstermesin işşallah:48:

canım bak beni çok üzüyosun bu laflarınla kız allahım yanılmasın işşallah ama inan bazen içindeki ses dogru diyo ben hamile kalıyım işşallah sende peşime hamile kalıcaksın şimdiye kadar nadir dediklerim çıkmıyo rabbim işşallah beni yalancı çıkarmaz allahım ne olur ebrar kulunla sevtun kuluna ve diger arkadaşlara tez zamnada evlat nasip eyle amin:16: ya ben öylesine söylüyorum yada rabbim içime dogurtuyo canım işşallah yalancı çıkmam sizlere:18:allahım kimseye evlat acısı göstermesin benim gibi çok zor çocugu hiç olmayanlarad tez zamanda anneligi tattırsın işşllah canım ablamın oglunun ateşi bir çıkıyo bir iniyomuş 2 gün içinde düzelmezse geri getir ilaçları içir demiş allahım şifa versin bebikime işşallah:55:

güle güle git allahım tez zamanda mercimegini san yollasın bebikim:32:

kız tombula iyi bakıyorumda ben dovermiyim tombulu annem beni haşlıyo onu didiydim sen yanlış okumussun:1:

al bebem strese çok iyi geliyo test edip onaylandı:27:

kız dövüyümmü kocanı oruya gelim ne anlar diyette olanın halinden:1:

bende seni bebem:38::38::38:

haaa söyle iyi bak tobula bakem:1:saka bir yanada kiz yanlis anlamisim ben yaaa,yalilik zor zanat sevtuncum,idare ediveee,niccen gariiii:1:

kuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorum :20::20:senı cok sevıyorum ablacım:13::13:

canıım bende de pko var gordugum tedavıyı daha sonra nlatsam olurmu cıkmam gerekıyo da hemen klomen sende kac ayda kıst yaptı bende ona benzer bır hap kullanmıstım da ondan soruyorum tatlım

canım asılama yapılıyor bende ole duymustum ınsallah hersey yoluna gırer ve bebgını alırsın kucagına
BİRSENCİM DÜN DE YAZACAKTIM ARADA YARIM YAMALAK GIRDIGIM ICIN YAZMAMISIM TATLIM GECMIS OLSUN INSALLLAH BIR SEY YOKTUR BITANEM BENCE DE DINLENMELISIN ORTAK FIKIR BU GALIBA KENDINI COK YORUYOSUN TATLIM ALLAHIM SIFALAR VERSIN PASAMIZA
KARDELOSUM KUZU VALLA AILEMLE VAKIT GECIRMEM GEREKIYO BABAM AKSAMLARI PC BASINDA GORUNCE ACAYIP BOZULUYO YANIMIZA GELMEK ISTEMIYO FALAN DIYE DUSUNUYOMUS BU YUZDEN VAZIFEM KUZU ARADA GRIYOM IKI CUMLE YAZIP CIKIYOM ISTE EVIME GECENE KADAR BOLE:33::33:
BONCUGUM BENDE KAYBOLDUM AMA TABI KOCA OLMAYINCA HAMILE DE KALINMIYOOO:52::52::52::52:
BU ARADA SEVTUNCUM TEKRAR GECMIS OLSUN UFAKLIGA VE GÜLÜN HABERİNİ VERDİGİN ICIN TESEKKURLER BABASI INSALLAH IYILESIR DE BIR AN ONCE ARAMIZA DONER
ANATOLIAYA DA BENDEN SELAM SOLE ABLAM OZLEDIM
DERINIMI DE OSLEDIM AMA PCSI YAPILACAGA BENZEMIYO
SEMOSUM BU ARADA ILK TEDAVI HAP TEDAVISI OLACAKTIR MUHTEMELEN CANIM HAYIRLI OLSUN TEDAVIN INSALLAH GUZEL SONUCLANIR
KIZLAR BEN YINE KACTIM GIBI OLACAK AMA OLE OLMASI GEEKIYO KARDESIM BU HAFTA SONU GIDIYO VE SON BI KEZ AMCAMLARI GORMEK ISTEDI BIRAZDAN KOYE GDICEZ VE CUMARTESI AKSAMA KADAR MUHTEMELEN ORADA OLACAGIZ DUAYA KALAMAYACAGIM ABLACIM AMA DUANIZA GONULDEN AMİN DIYORUM VE HEP DUALARIMDA OLDUGUNU DA BILIYOSUN ZATEN HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI VE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM ALLAHA EMANET KALIN:58::58::58:

iyi gezmeler kayracim,ne guzeldir köy havasiiii.cok sevrim ama hic köyumuz olmadiii:25::25:allahtan evlendimde esimin bir köyu varrr:1::1:

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

ebrarim ve nurgulcum,yarin evde degilim aksam evde olacagim,duaniza katilamayacagim ama simdiden gönulden amiiin diyorum..rabbim bu okunan dualari hayirli evlat sahibi olmaniza vesile eylesin:16:

canım ya inşallah mucizen gelicek ben inanıyorum
günün geçermiydi senin inanki çok heyecanlandım ben yaa allahım inşallah sevindirsin seni

canım hayırlısı olsun inşallah son adetin olur martta hamiş patlaması yaşıycaz biriside sen olucaksın inşallah

:46::46::46:
aa negüzel sevindim senin adına hadi hayırlısı
bence kocişin arabayı satmaz erkekler için çok önemli arabaları hiç boşuna uğraşma derim :26:

öncelikle hoşgeldin canım
aşılaman hayırlı olsun dilerim son tedavin olur meleğin sıkı sıkı tutunur sana

ay önceki yazını okuyunca çok üzülmüştüm ufaklığa neyseki iyiymiş çok şükür allahım şifa versin yavrucuğpa ve tüm hastalara
buarada umutum naapsın teyzesi iyi kafamı şişirmekle meşgul :1:

ay neyseki bihaber alabildik allah şifa versin babacığına

öyleyiz ama değilmi kanka

güzel düşünceleriniz için saolun kızlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :71:

kıyamam kuzum ya dikkat et kendine bol bol dinlen tabi nasıl olacaksa allahım kolaylık versin
hüseyin emremize iyi bak teyzoşları yesin onu

canımsın düşünceli arkadaşım çok saol allah razı olsun :38:

canım ya nekusuru olurmu öyle şey çok teşekkür ederim doğum günüm bitmeden kutlamışsın zaten
amin diyorum dualarına canım inşallah hepimiz kavuşuruz isteklerimize

doğum günü çocuğu benim nekadar çocuk olunursa yaş oldu 33 :24:
çok teşekkür ederim tatlım saolasın

inşallah gelmiycek bitanem dualarım seninle

:42::42::42:
saygılar efenim abla olmaktan çok mutluyum sende benim ablamsın ama :21:

ay ay sitemler yine başlamış kanka kaçırdım seni neyse konuştuk zati öptüm

kolay gelsin kuzum
dualarınada canı gönülden amin diyorum

çok saol banucum allah razı olsun :38:

canım listemizi uğurboncuğum yapıyo yani o ilgileniyor zaten görür ve ekler seni
inşallah hamişler listesine girersin hayırlısıyla

herkese selam baya uzun sürdü geçmiş :4:
unutmadan söyleyim ANATOLİAMIN hepinize çok selamı var öpüyor sizleri

insallah ebrarim insallah:16:

kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah:14::14:

öylemiii,insallah simdi daha iyidir.rabbim sifa versin..:16:

canım sağol
eşimin ameliyatı çarşabaya kaldı bende evdeyim tetkleri bitmedi
yapılanların sonuçları pzrts çıkacakmış bu gün eşime tekrardan tesler yapacaklar
eşimde sabah geleck salı tekrar gideceğiz has

yeterim dun yazdim ama görmedin sanirim..insallah daha iyidir esin,sanirim dun oldu esin ameliyat dimi,yoksa diger carsamba miii,allah sifa versin canim:16:

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43

allah razi olsun canim,cok guzel bir paylasimdii:16::16:

eltim arayı bozdu deyim bebem lafları abarttıp şutlamış kaynanama biz oruya gittik önce bir güzel orucumu açtırdı sonrada anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi konuda bana kalsın sadece ölen bebegimle ilgili bebem yaramı deşmek istemiyorum :43::43::43::43:sadece ondan yani ben artık bu yolda tekim bir yaradanım var birde eşim yanımda kendi ailemi katma onlarda memlekette bir ablam burda kaynansıyla oturuyo 1 yaşında oglu var elşi biraz sorunlu o gelemicek işin kötüsü benim rahimin samyeli gibi dikilicek 9 ay bebek gibi yatıcam hiç bir şey yapamıcam malesef anlıcagın garip kuş misali eşim bakıcak artık kaynanam dedi ne haliniz varsa görün artık beni ilgiklendirmiyosunuz dedi ondan sildi bizi telefon açıyoruz yok dedirtiyo gideriz evde yok artık biz tekiz bu yolda allahım yardımcım olsun eşim beni haklı buldu eltimi haksız benim yüzümden anne ogul kavga etti tek mesele bu :43:ben yaradana havale ettim beni böyle üzdügü için eşimede üzülüyorum ondan gene geldi benim hastalık üstüme panik atak illeti:14:
allahım nasıl biliyosa öyle yapsın ne deyim ben çıkıyorum bu jkerez kusura bakmayın annem deminden beri bagırıyo birde 30 yaşında ondan azar işitiyorum çocuk gibi:52:

canim benim uzulme,herkes kendine eder..sen elinden gelen saygini yap kii yaptigini biliyorum..sana yapilan adaletsizce davranislarida allaha havale et canim:71:

kizlar vaktim sinirli oldugu icin,belli bir yere kadar alinti alabildim..insallah gerisini daha sonra yaparim..:16::16::16:

canim benim zaman zaman herkesde olur o karamsarliklar...ve cogunluklada sanki hic evlat sahibi olayacakmisiz gibimize gelir..rabbim ne eylerse guzel eyler...toplamaya bak kendini pozitif dusun ralaxs olmaya bak elinden geldigi kadariyla:16:

cok sagol canım benim haklısın ama dedigin gibi bazen böyle düşünceler olabiliyo bide doktora gittim testlerımde kötü bişey cıkcak diye korkuyorum ama yinede hayırlısı olsun hic bir zaman isyan etmiyorum sadece bi kac gündür bebek konusunu kafama cok takıyorum...

cok sagol canım benim haklısın ama dedigin gibi bazen böyle düşünceler olabiliyo bide doktora gittim testlerımde kötü bişey cıkcak diye korkuyorum ama yinede hayırlısı olsun hic bir zaman isyan etmiyorum sadece bi kac gündür bebek konusunu kafama cok takıyorum...

cok iyi anliyorum seni oluyor isde ne yapalim mucadelen etmeden biz bu savasi kazanamayacaz..fedekarliklar yapmak zorundayiz..allahin izniyle insallah kotu seyler cikmaz..artik tip ilerledi allahin izniyle tipin bahaneseiyle melegin annesine gelir...

Back
X