Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gecmişe bakamadım ama aleyna 84 ve tosti arkadaşlarımız hamileymiş cok sevindim inş hayırlısıyla saglıklı kucaklarına alırlar bebişlerini...:emir_bebek::emir_bebek: tebrik ederim darısı başımıza...

peloşum aleyna hamiş değil kuzum allah söyletiyordur inşallah ya bunu duymak bile heyecanlandırdı beni
tostiş hamileymiş çok şükür

canımsın güzel arkadaşım benim bende iyki tanımışım sizleri iyki hayatımdasınız gerçekten çok güzel dostluklar kurduk allahım daim etsin canım .
buarada o moddan arada banada geliyo ama sonra gidiyo şükür hep devam etse insan kafayı yerde .sen bence boşuna üzüyosun balım kendini hamile kalabiliyosun geriside gelicek allahımın izniyle .hem eşini baba edemiycek olan sen değilsinki herşey rabbimin elinde biz istermiydikki böyle olsun .ama kader yazgı kuzum rabbim dilerse ne sorun olursa olsun verir bunu unutma :38:

amin canım gercekten cok güzel dostluklar kurduk inş burdan bebişlerimiz hakkında konuşmakta nasip eder ebrarım...evet tatlım ara ara geliyo hep düşünsek psikolojimiz bozulur heralde allahım veriyo sabrını...cok haklısın bitanem ne gelirse rabbimden gelir allahım ol derse ne olursa olsun o güzel melek bize gelir inş...doktordan güzel sonuclar alırsam hayırlısıyla bu moddan cıkarım ben kuzum cok sagol moral verdigin icin...:38:

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15bitti
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15bitti
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

evet ilk geçmişi okuyorumki habersiz kalmıyım diye bide muhabbete dalınca geçmişe dönmek zor geliyor :44:
ohh negüzel yapmışsınız valla muhabbet keyifliymiş geçmişte gördüm zaten :40:
ben iyiyim canım ya azcık gezmelere gittik geldik şimdide kociş maç izliyo bende sizinleyim hafiften başağrım var geçer umarım

inşallah gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzz:49:

ayy sorma ya sürekli silmekten bıktım inanki pişmanım koyu renk yaptırdığıma
Bir kaç saat girmezsem bende geçmişe takılıp kalıyorum okumadan rahat edemiyorum bacım.Ben bu gün müsaittim neredeyse hiç çıkmadım siteden...:9: Tabi birazdan kociş gelir çıkarım benimde başım ağrıyor sanırım çok oturdum pc de ona bağlıyorum biraz dinlenirsem geçer sanırım..Senin kide geçer inşallah...Mutfak dolapları konusunda kardeşim muzdarip ne zaman arasam dolap siliyor oluyor acıyorum garbime :61:

peloşum aleyna hamiş değil kuzum allah söyletiyordur inşallah ya bunu duymak bile heyecanlandırdı beni
tostiş hamileymiş çok şükür

ay gercektenmi ya eboşum ben yanlış okumuşum demekki... inş gercek olur allah söyletiyodur ama bi kişiyi daha hamiş diye okudum o kimdi tatlım...:26:

amin canım gercekten cok güzel dostluklar kurduk inş burdan bebişlerimiz hakkında konuşmakta nasip eder ebrarım...evet tatlım ara ara geliyo hep düşünsek psikolojimiz bozulur heralde allahım veriyo sabrını...cok haklısın bitanem ne gelirse rabbimden gelir allahım ol derse ne olursa olsun o güzel melek bize gelir inş...doktordan güzel sonuclar alırsam hayırlısıyla bu moddan cıkarım ben kuzum cok sagol moral verdigin icin...:38:

aminn inşallah kuzum yaa allahım ogünleride nasip etsin hepimize
inşallah güzel sonuçlar çıkıcak canım
canım elimden gelen bu inşallah faydam oluyordur :38:

canım benim cok gecmiş olsun haklısın her halimize şükretmeliyiz bende sükrediyorum ama bazen böyle düşünceler oluyo... bende ne sorun var henuz bilmiyorum aralıkta hamile kaldım ama düşük yaptım o da kimyasal gebelikmiş yine hamile kalamıycakmışım gibi geliyo asla isyan etmiyorum hayırlısı olsun diyorum ama ara ara geliyo bana böyle duygular doktordan iyi haberler alırsam icim rahatlıycak hayırlısıyla...bu arada inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almak nasip olur dualarım seninle...

caok tsekkur ederim tatlim allah razi olsun dualrin icin insallah sende en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olur...biliyorum canim banada oyle oluyor arada sirada olur birde dr.ne haber gelecek onunda stresini yapiyorsun...insallah kotu bir sey olmaz...benimde dualarim seninle:54:

Bir kaç saat girmezsem bende geçmişe takılıp kalıyorum okumadan rahat edemiyorum bacım.Ben bu gün müsaittim neredeyse hiç çıkmadım siteden...:9: Tabi birazdan kociş gelir çıkarım benimde başım ağrıyor sanırım çok oturdum pc de ona bağlıyorum biraz dinlenirsem geçer sanırım..Senin kide geçer inşallah...Mutfak dolapları konusunda kardeşim muzdarip ne zaman arasam dolap siliyor oluyor acıyorum garbime :61:
canım ya kıyamam eniyisi sen çıkıp azcık dinlen bende çok pc başında durunca ağrıyor başım bugün saçlarımı çok sıkı bağlamışım bide boneylede sıkınca ağrıdı galiba eve gelip çözünce bir rahatladımki sorma :1:kendi kendime ettim ben .ay yazık kardeşinede insan güzelliğine aldanıyo yaptırıyo sonunda yine kahrını çekende biz oluyoruz
ay gercektenmi ya eboşum ben yanlış okumuşum demekki... inş gercek olur allah söyletiyodur ama bi kişiyi daha hamiş diye okudum o kimdi tatlım...:26:

inşallah kuzum yaa allahım söyletmiştir aleynamda geldi buarada altta gördüm onuda
hamiş bide miranda ve samyeli var canım onlardan biri kaldı muhtemelen aklında

Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım sanada hayırlı akşamlar çok çok öptüm seni
kizlar ben kactim kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun vakit buldugum zaman gelirim yine :16::16::16::16::16::16::16:

canım güle güle iyi bak kendine görüşmek üzere öpüyorum senide canım

kizlar simdi cikmam gerek,eve gidecegiz..mutfakcilar yarim saate kadar geliyorlar ölcu alacaklar..varsa mutfak dolaplari ile tecrubeleriniz yazarsaniz mutlu olurum.cumartesi plani yapilacak mutfagin:16::16::16::16:

ebrarim sen geldin benim cikmam gerek,kusura bakma..hosgeldin ayrica tatlim:16::16::16:

hepinize iyi aksamlar kizlar:38::38::38::38::38::38::38:erken gelirsem girerim yineee:58::58::58::58:
selam kıslarr garibim yine kaçırdım seni:59::59::59: özledim kıss :59:

ebrarcım geldinmi h.g ooh ne güsel enişteyle zaman geçirmişsin bende merak etmiştim:90:

aminn inşallah kuzum yaa allahım ogünleride nasip etsin hepimize
inşallah güzel sonuçlar çıkıcak canım
canım elimden gelen bu inşallah faydam oluyordur :38:
inş bitanem elimden gelen bu ne demek daha ne yapacaktın canım valla sizlerle konuşunca cok rahatlıyorum hatta bazen k.k ya girmesem bebiş düşüncesini aklımdan atabilirmiyim diye düşünüyorum ama sizlerden ayrı kalamıyorum canım ama buraya gelincede cok rahatlıyorum kuzum:54:
caok tsekkur ederim tatlim allah razi olsun dualrin icin insallah sende en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olur...biliyorum canim banada oyle oluyor arada sirada olur birde dr.ne haber gelecek onunda stresini yapiyorsun...insallah kotu bir sey olmaz...benimde dualarim seninle:54:
amin canım ne demek sendende allah razı olsun bende teşekkür ederim moral verdigin icin tatlım...inş en kısa zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürü hayırlısıyla...
Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
kız ne güzel isim bulmuşsun bizlere:9::9:güle güle bitanem kendine iyi bak görüşmek üzre :54::54::54:
kizlar ben kactim kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun vakit buldugum zaman gelirim yine :16::16::16::16::16::16::16:

güle güle canım sende allaha emanet ol yine bekleriz görüşmek üzre:54:

hanımlar buakşam derinimle konuştuk hepinize çok çok selamı var diyoki kocişim çok memnunmuş halinden oyüzden yaptırmıyomuş pcyi yoksa karısı hep bizimle olunca olmuyomuş :1::1:
ayrıca tostişi ve samyelinide kutladı :49:

ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...

Back
X