Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inş bitanem elimden gelen bu ne demek daha ne yapacaktın canım valla sizlerle konuşunca cok rahatlıyorum hatta bazen k.k ya girmesem bebiş düşüncesini aklımdan atabilirmiyim diye düşünüyorum ama sizlerden ayrı kalamıyorum canım ama buraya gelincede cok rahatlıyorum kuzum:54:

amin canım ne demek sendende allah razı olsun bende teşekkür ederim moral verdigin icin tatlım...inş en kısa zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürü hayırlısıyla...

kız ne güzel isim bulmuşsun bizlere:9::9:güle güle bitanem kendine iyi bak görüşmek üzre :54::54::54:

güle güle canım sende allaha emanet ol yine bekleriz görüşmek üzre:54:
zaman zaman bende öyle düşünüyorumda sonra olmaz yapamam diyorum çok alıştım hepinize vazgeçemem heralde
selamm kızlarr nasılsınız bakalımm :71:
ciciş hoşgeldin tatlım nasılsın
benimkide vadiyi izliyor iyiyim cok şükür canım

ay benimkinin vadi alışkanlığı yok çok şükür sıktı ya artık
allah iyilik versin canım

selam kıslarr garibim yine kaçırdım seni:59::59::59: özledim kıss :59:

ebrarcım geldinmi h.g ooh ne güsel enişteyle zaman geçirmişsin bende merak etmiştim:90:
selam canım nasılsın görüşmeyeli...
canım ya kıyamam eniyisi sen çıkıp azcık dinlen bende çok pc başında durunca ağrıyor başım bugün saçlarımı çok sıkı bağlamışım bide boneylede sıkınca ağrıdı galiba eve gelip çözünce bir rahatladımki sorma :1:kendi kendime ettim ben .ay yazık kardeşinede insan güzelliğine aldanıyo yaptırıyo sonunda yine kahrını çekende biz oluyoruz

inşallah kuzum yaa allahım söyletmiştir aleynamda geldi buarada altta gördüm onuda
hamiş bide miranda ve samyeli var canım onlardan biri kaldı muhtemelen aklında
tamam canım ya samyeli diycektim karıştırmışım inş allah söyletmiştir...samyelicimide tebrik ediyorum cok sevindim inş hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...

ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
demi yaa kuzum inanki bende nasıl heyecanlandım nasip olucak inşallah enkısa zamanda buarada sen hiç bilgi vermiyosun napıyosun doktor işlerini filan ?
ben iyiyim canım başım ağrıyo biraz okadar
a.s canım sende cok selam söle cok özledik derincimii

söyledim hepinizden selam canım oda çok özlemiş herkesi

buarada kk çok yavaş galiba yoksa benim nettemi problem var

selam canım nasılsın görüşmeyeli...

tamam canım ya samyeli diycektim karıştırmışım inş allah söyletmiştir...samyelicimide tebrik ediyorum cok sevindim inş hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...
olur canım ya insanlık hali
ebrarcım senin yasın kaç şimdi dikkatimi cekti abla demeliyim sana sanırım:26:

canım yaş 33 oldu 2 yıl var 35e :1:
gönlünden nasıl geçerse öyle de canım hiç farketmez benim için :38:

selamm kızlarr nasılsınız bakalımm :71:
hoşgeldin canım...
hanımlar buakşam derinimle konuştuk hepinize çok çok selamı var diyoki kocişim çok memnunmuş halinden oyüzden yaptırmıyomuş pcyi yoksa karısı hep bizimle olunca olmuyomuş :1::1:
ayrıca tostişi ve samyelinide kutladı :49:
ya bende derinimi cok özledim hatta rüyamda gördüm tüp bebk yaptırıyomuş transferi oluyomuş hamile kalıyomuş konuştugunda söylersin ona ebrarım hayırlara gider inş rüyam cok selam söyle bir an önce aranıza dönsün artık...:38:
ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
canım ya seni üzmemişimdir inş aklımda öyle kalmış ama inş gercek olur ben idare eder aleynacım sen nasılsın...
iyidir pelincim sen nasılsın:71:
ben karamsar moddayım canım doktordaki tahlillerimi bekliyorum onun stresi var biraz...
zaman zaman bende öyle düşünüyorumda sonra olmaz yapamam diyorum çok alıştım hepinize vazgeçemem heralde

ciciş hoşgeldin tatlım nasılsın

ay benimkinin vadi alışkanlığı yok çok şükür sıktı ya artık
allah iyilik versin canım

bende vazgecemem canım ömrüm oldukca burdan kopamam heralde...:38:

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa

ay canım benim ya kıyamam ben ona bebekler hasta olunca cok üzülüyorum ben eboşum dertlerinide anlatamazlarki allahım şifa versin minik gökcemize dualarım onunla...

aleykumselam derin ve anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........

kizlar tel. yaziyorum yazilarim bazen yanlislik oluyo
cici sen napiyon varmi bisiler
elixir sen nasilsi.....
belli oluyo kuzum zaten pcde olsan baya hızlı yazardın

hoşgeldin canım...

ya bende derinimi cok özledim hatta rüyamda gördüm tüp bebk yaptırıyomuş transferi oluyomuş hamile kalıyomuş konuştugunda söylersin ona ebrarım hayırlara gider inş rüyam cok selam söyle bir an önce aranıza dönsün artık...:38:

canım ya seni üzmemişimdir inş aklımda öyle kalmış ama inş gercek olur ben idare eder aleynacım sen nasılsın...

ben karamsar moddayım canım doktordaki tahlillerimi bekliyorum onun stresi var biraz...

bende vazgecemem canım ömrüm oldukca burdan kopamam heralde...:38:

ayy peloşum hayırlara çıksın inşallah allahım nasip etsin kuzuma hamişliği tamam konuşunca anlatırım
bak nekadar güzel bişey birbirimizi rüyamızda bile görüyoruz hiç yüzümüzü görmesekde
inşallah allahım nasip ederde hep birarada oluruz :69:

abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz

ben yaptırdım ama bende 4 bucuk cmlik kist var ondan istedi birşey cıkmadı cok şükürr

canım benim bozma moralini allahımın izniyle sonucların güzel cıkar inş... ben yaptırmadım bi bilgim yok aleynacım...

ALLAH şafi ismiyle şifa nasip etsin
amin inşallah canım
ay canım benim ya kıyamam ben ona bebekler hasta olunca cok üzülüyorum ben eboşum dertlerinide anlatamazlarki allahım şifa versin minik gökcemize dualarım onunla...
sorma peloş ya özgülünde morali bozukdu allahım şifa versin minik gökcemize inşallah

kız hemen ne endişeleniyosun bendende istemişlerdi çok şükür bişey çıkmdı kafaya takma böyle şeyleri kuzum inşallah hiçbişey çıkmaz .kisti olanlardan istiyolar bu testi bildiğim kadarıyla ve biçok kişidende duydum istediklerini

pelincim mutlu bile oldum yanlisliklada olsa hamile ile ismim yanyana gelince sevindim
kizlar bende iyiyim hamd olsun
gokceye cok gecmis olsun allah sifa versin

Back
X