tostişim çok saol kuzum allah razı olsun
ayrıca tekrardan tbrikler allahım tamamına erdirsin sağlıkla deriniminde selamı var çok tebrik etti seni
oldu kuzu görürsem söylerim

gayet iyi o çalışmamanın verdiği huzurla
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde
çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönülden
tamam canım sen dinlen bebişe ve kendine çok iyi bak
canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsın
minişde iyileşir inşallah ya bebekler hasta olunca çok üzülürüm ben
canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez seni
canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsun
aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışım
ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurum
eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsiniz
banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .
canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaa
çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylık
derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizi

yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayız
canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünme
garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallah
tamam duayı bitti yazıyorum ağzına yüreğine sağlık
aminnn inşallah yeterim
çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım

herkese selam olsun bugün giremedim kocişim izinliydi dışarı çıktık biraz şimdi omaç izliyo bende size bakıyım dedim .herkes iyidir inşallah