Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı

Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı

canım akıntımı lekelenmemi oldu ?? haırlısı olsun ama çokumutlama umudunudayitirme ben 52 gün regl olmadım umutlandım ve adet oldum

Teşekkürler canım inşallah.. Benimde 10 yaşında bir kızım var uzun zaman ara verdim şimdide olmuyor hayırlısı bakalım...

canim benm bende subatin 9unda asilama oldum...bende 4.ve 5.gunu arliklida olsa kahverengi lekelenmeler bende de oldu..sonra kesildi.bugun tekrar basladi bende adet olacak gibiyim sirf adet sancilarim var eli kullanginda gibi...ve bugun tekrarladi o kayverengi lekelemnmelr ama daha civik bir sekilde oldu...

umarim hamilesindirde bebisin seninledir:49::49::49::49::49::49:

Oy çok şirinsin:) inşallah rabbim senide benide isteyen herkeside sevindirir. adet gelmesin bebişler gelsin AMİNNN

insallah oyle olur tatlim ama sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum.hayirlisi rabbimden rabbim ne eylerse guzel eyler senin test gunun nezaman

kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı :((((
hayırlısı olsun hastercim,inşallah yeni aya olur.
insallah oyle olur tatlim ama sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum.hayirlisi rabbimden rabbim ne eylerse guzel eyler senin test gunun nezaman

inşallah sizin aşılamalrda tutmuştur,bu endişeleri boşuna çekersiniz.
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler.

Geçen ay 25inde oldum bu ay 22si olmam gerekiyor normal şartlarda. aralıkta gonalf450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 2yumurta oluşmuştu ama biri büyüktü yinede olmadı ama aşılama değildi. bu ayda yine gonalf ve oviterelle kullandım 3-4tane 20mm 18mm çapında 3-4 yumurtam oldu ve aşılama oldum işte.

Geçen ay 25inde oldum bu ay 22si olmam gerekiyor normal şartlarda. aralıkta gonalf450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 2yumurta oluşmuştu ama biri büyüktü yinede olmadı ama aşılama değildi. bu ayda yine gonalf ve oviterelle kullandım 3-4tane 20mm 18mm çapında 3-4 yumurtam oldu ve aşılama oldum işte.

anladim canim hayrilisi allhdan artik en hayirli zamani bilip bizlere oyle verir..insallah sonuc verir tedavin.ben adetle ilgisi olmadan oldum asilamami gobekden igne sonra yumurta kontrolleri sonra kan testleri sonrada asilama islemi bana soylenen adet olmzsan eger 24unde test yap kan veya idrar egerki yoksa bir sey ilacda yazdi 5gun boyunca kullan sonrada adetle olan asilamaya gecmek...adetimin 4.veya 5.gunu olacan puregon adinda igneyi 10.gunu gel demisti..bnde klomen kullandim hic ama hic buyume olmadi puregon igneleri 75mg lik gunde 1tane kullandim buyuduler..

Bende aynen göbekten yaptırdım ve pahalıda ilaçlar yaklaşık 400 ilaçlar tuttu 1500 de aşılama. bende anlamıyorum halimden adet olcakmısım gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum:) inşallah yanılırız.

Back
X