Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

emeğine sağlık canımmmmmmm:70::70::70::70::70:
sağol yetercıgım:16:

bende iyiyim canım sagol:38: annemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
ınsallah test sonucların ıyı cıkar cnm güzel haberlerle dönersın:16:
selamum aleykum kizlar:3::3::3::3::3::3::3:

nasilsiniz?????

ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye:14::14::14::14::14::14::14::14:

bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..:37::37::37::37:

gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah:59::59::59::59:

ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim:38::38:

bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim:68::68::68::68::68::68::68:
garıpcıgım kolay gelsın cnm sana ev tasımak zordur ama bı okadarda yenı evın heyecanı vardır:21:umarım o evde bebek seslerı cınlar sana ugur getırır:16:
24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...
tmm cnm umarım adet olmazsında müjdeyı verırsın bızlere:16:
hanımlar buakşam derinimle konuştuk hepinize çok çok selamı var diyoki kocişim çok memnunmuş halinden oyüzden yaptırmıyomuş pcyi yoksa karısı hep bizimle olunca olmuyomuş :1::1:
ayrıca tostişi ve samyelinide kutladı :49:
cok özledım derınımı o ıyıyse bızde ıyı oluruz bızdende slm söyle fıstıgıma ebusum :16:buarada gökcemın mınısınede cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın :16:

aleykumselam derin anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........
cnm hemen telaslanma bence doktorların test ıstemesı cok ıyı en azından önemsıyorlar baslarından savmıyorlar endıselenıcek bı testte degılmıs ınsallah güzel cıkar sonuclar buarada tedavınde hayırlı olsun :16:

:19:kusura bakmayın sizleri kırdıysam herkez birbiriyle çok iyi sohbet ediyor bende sizin gibi sıkı fıkı olmak istedim teşekkür ederim herkese cvplarınız için beni çok mutlu etti bu arda sorum şu hamile kalmak istiyorum ya zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum acaba bir zararı olurmu bir bilginiz varmı canlarım ya
cnm asırıya kacmadıgın derecede zararı yok ama zayıflıcam derkende ac kalma bünyen zayıflar elma sırkesını ılık suya koyarak kullanıyosun dımı dıger türlüsü cok etkıler senı:16:

ebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz bye
bırsenım ıyı olmana sevındım cnm sende kendını cok yorma olurmu dıkkatet kendıne:16:

arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınol:46:ınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden:16:sevtunum sen bulutu merakedıyosun ama o bızı meraketmıyor bosver ıyı olsunlarda mühım degıl sen güzel kafana takma Elixsircigim sende demıssın bu hamısler nerde dıye bazılarını dısarda bırakıyorum ama bazılarıda sagolsun hıc ugramıyorlar bıle ama ugrayanlardan soranlardan allah razı olsun bızım yanımızda olduklarını gösterıyorlar ama dıgerlerıne de dıyıcek lafım yok ıyı olsunlarda mühım degıl sevtuna dedıgım gıbı.....ama kızlar hamıs kalıp sızde unutursanız bızlerı küserım bakın sızlere:)))))
hamıs dıyınce tugcem geldı aklıma evını tasıdımı acaba umarım ıyıdır özledık senı cnm net baglanmamıstır daha senın ısın coktur rabbım kolaylık versın dıkkatet kendıne

Son düzenleme:
bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
*****************************EVANUR*************************24 ŞUBAT************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu güzel cumanın hürmetine rabbim meleklerinizi en kısa zamanda gönderiversin inşallah

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş

gunaydin,guuuuuunaaaaydiiiiin kizlarr:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

hepinizin cumasi mubarek olsun:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

yeni gununuz,saglik,sihhat,afiyet,huzur,bereket ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun :71::71::71::71::71::71::71:

herkese hayirli cumalar arkadaslar insallah bu gunde rabbim sesimizi duyar...:49::49::49::49::49::49::49::

hepinizi kocaman:54::54::54::54::54::54::54::54:.kendinizi iyi bakin simdi islerim var sonra yine acarim allaha emanet olun...

Herkezin cuması mübarek olsun arkadaşlar ALLAH [c.c] bütün dualarımızı bu günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin en güzeliyle annelik duygusunu bizlere tatdırsın en kısa sürede {aminnnnnnnnn} :49::49::49::49::49::49::49::49:

sağol yetercıgım:16:

ınsallah test sonucların ıyı cıkar cnm güzel haberlerle dönersın:16:

garıpcıgım kolay gelsın cnm sana ev tasımak zordur ama bı okadarda yenı evın heyecanı vardır:21:umarım o evde bebek seslerı cınlar sana ugur getırır:16:
tmm cnm umarım adet olmazsında müjdeyı verırsın bızlere:16:
cok özledım derınımı o ıyıyse bızde ıyı oluruz bızdende slm söyle fıstıgıma ebusum :16:buarada gökcemın mınısınede cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın :16:

cnm hemen telaslanma bence doktorların test ıstemesı cok ıyı en azından önemsıyorlar baslarından savmıyorlar endıselenıcek bı testte degılmıs ınsallah güzel cıkar sonuclar buarada tedavınde hayırlı olsun :16:

cnm asırıya kacmadıgın derecede zararı yok ama zayıflıcam derkende ac kalma bünyen zayıflar elma sırkesını ılık suya koyarak kullanıyosun dımı dıger türlüsü cok etkıler senı:16:

bırsenım ıyı olmana sevındım cnm sende kendını cok yorma olurmu dıkkatet kendıne:16:

elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınol:46:ınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden:16:sevtunum sen bulutu merakedıyosun ama o bızı meraketmıyor bosver ıyı olsunlarda mühım degıl sen güzel kafana takma Elixsircigim sende demıssın bu hamısler nerde dıye bazılarını dısarda bırakıyorum ama bazılarıda sagolsun hıc ugramıyorlar bıle ama ugrayanlardan soranlardan allah razı olsun bızım yanımızda olduklarını gösterıyorlar ama dıgerlerıne de dıyıcek lafım yok ıyı olsunlarda mühım degıl sevtuna dedıgım gıbı.....ama kızlar hamıs kalıp sızde unutursanız bızlerı küserım bakın sızlere:)))))
hamıs dıyınce tugcem geldı aklıma evını tasıdımı acaba umarım ıyıdır özledık senı cnm net baglanmamıstır daha senın ısın coktur rabbım kolaylık versın dıkkatet kendıne

sagolasin ugurboncugum:71:aslinda daha tasinmamiza 2 ay var.ama mutfak yaptiracagimiz icin 2 ay öncesinden siparis vermemiz gerekiyor..mutfak telasi desem daha dogru olacak sanirim..guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim,rabbim hepimize hayirli evlatlar versin:71::71:

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz

sagol canim seninde mubarek olsun..uzulme canim birdaha ki ay gelir bebisin insallah:70::70:

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş

sizlerinde cumalari mubarek dualariniz kabul olsun kizlarr :54::54:

umarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez

sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı

canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak ALLAHIN izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı:emir_bebek:

tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,ALLAHIM acil şifalar versin ALLAH sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için RABBİM gönlünün muradını versin

durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş RABBİM görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,ALLAH gönlündeki muradı versin

kötü düşünme pelincim ALLAH büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah

garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın

ne güzel bi paylaşım çok saol canım

iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)

merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz:(

ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur ALLAH büyük

geçmiş olsun yavruya ALLAHIM ŞAFİ adıyla şifa versin işallah

Bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,

işallah canım

işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN

ALLAH bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum:(

hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))

İŞALLAH kızına bi kardeş gelir tez vakitte ALLAH büyükkkk

Kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana:34:

ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun ALLAH bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayı:50:ama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan Göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,

birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım ALLAHA emanet ol

arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm

aklah razi olsun caniim guzel dileklerin icin..insallah umit ettigin bir doktor bulursun tatlim.rabbim dualarini kabul etsin,hayirli evlatlar versin.:71::71:

ebracım nurgülcüm allahım tez zamanda evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin işşallah canlarım ben 2 gün evde olmucem ablam taşınıyo yardıma gidicem sonra görüşürüz duaya kalamıcam sabah 8 gibi evden çıkmam lazım işşallah bir dahakinde burda olurum:70::70::70:

ben herkezi yaradana havale ettim nasıl biliyosa öyle yapsın yaradan beni üzüpte bu hale koydukları için :43:

canım inan çok merak ettim hani ban arkadaşya bakıyım dedim birde ne görüm başka bir sitede :30::30::30:sorun degil ama girmesin ama insan bir haber verir okadar insan merak eder demedi unuttu bizleri boşverin herkez kendi bilir burda zorlama yok demi:59:

bu arad tombulumun resmini faceye koydum yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım oglum şirinmi degilmi

canım geçmiş olsun allahım şifa versin işşallah ben çıkıyorum beni özleyin anacım:58::58::58::58:

garibim çilekeşim gelmişin gene yetişemedim sana :14:elacım evet adı gibi kendide güzel görücüye çıkardım kız oglumu:1:

öyle oldu beee sevtunum,neyse sen ablani bir tasi evine gec bol bol görusuruz insallah:70:

ebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz bye

birsencim cok sevindim herseyin normal olmasina,dikkat et canim kendine fazla yorma:34:

çok geçmiş olsun annenede,anneannede lagrimacım.
]

sorunu göremedik ki,görseydik mutlaka cevap verirdik.

geçmişle ilgilenme hassasiyetinden ötürü seni kucaklamak geldi içimden:73:

ya ne bilim kanka,günlerden ne,aylardan ne,hatta yıllardan ne unutmuş durumdayım ben,iyiden kafayı sıyırıyom sanırsam,du şöyle bi silkelenim:84:

görüşürüz duru cum.:3:

ya sana bişiler sorcaktım,niye karşılaşamıyoz ki?

çok geçmiş olsun minik kuzuya inşallah.

saçmalama kız,kist için yaparlar onu bencede.

inşallah inşallah

bekarken bende aynen sen gibiydim,şimdi evliyim ama hala aynıyım işte:14:

çok aşırı olmazsa bi zararı olmaz canım,ama kesinlikle sağlıklı beslenerek zayıflamanı tavsiye ederim nacizane.

ayyy canim benim yaa,gel kucaklasalim kardelencim:70::70::70::70:

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa

allah sifa versin minik gökceye insallah:59:

olur canım ya insanlık hali

canım yaş 33 oldu 2 yıl var 35e :1:
gönlünden nasıl geçerse öyle de canım hiç farketmez benim için :38:

ben seni hep daha kucuk zannediyordum ebrarcim:69:belki abla demem gerekir sana ama ben sana ebrarcim demeye alistim:1:saygisizlik etmis olmam dimii,yada bizde istedigimiz gibi hitap edebilirmiyiz canimm:69:

selam kıslarr garibim yine kaçırdım seni:59:özledim kıss :59:

ebrarcım geldinmi h.g ooh ne güsel enişteyle zaman geçirmişsin bende merak etmiştim:90:

bu aralar pek görusemedik canim yaa,bende özledim seniii:70:insallah en yakin zamanda görusuruz:38:

:38:
kuzum kolay gelsin benim tek tavsiyem olcak çok koyu renk kullanma çok fazla leke gösteriyo benim mutfağım venge renginde çok uğraşıyorum su damlası bile leke yapıyo .

sana tavsiyem benim dolaplarim fil disi ve mese agacindan camasir suyuyla bir siliyorum hic bir sey olmuyor ve mis gibide oluyor..tabikide yinede senin zevkin...

cok sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin,ben yurt disinda yasiyorum.burda farkli mutfaklar.nasil anlatayim su ankastrelere benziyor biraz,fiatida cok tuzlu malesef:14::14::14:ben burda hochglanz diyorlar.parlak beyaz yani ondan istiyorum..leke tutmuyor.su izi olmuyor diyorlar özelligine..kullananlar memnun..ondan istiyorum ama bilmiyorum artik hayirlisi...yoktu bizim mutfagimiz yaptirmamistik,hem dugun borclarimiz vardi,hemde oturdugumuz evin mutfagi vardii..simdi tasiniyoruz mecbur yaptiricaz..insallah memnuniyetle kullanacagiz bir mutfak nasip etsin rabbim:29::29:

sendende allah razı olsun bitanem inş ya hepimiz aynı anda hamiş kalsak ne güzel olur rabbimin izniyle:49::49:canım benim cok sagol valla ne yazacagımı bilemedim şimdi kendinizi bırakıp bizlere dua ediyosunuz cok sagol amin inş...garipcim rabbimde senin yüzünü en kısa zamanda güldürsün hayırlısıyla elleri yumuk yumuk bi bebişin olsun rabbimin izniyle:16::16:

estagfirullah canim,biz arkadasiz hatta arkadastanda öteyiz,belki birbirimizi hic görmedik bilmiyoruz ama inan dostlarimla hatta ailemizle konusamadiklarimizi birbirimizle konusup dertlesiyoruz..yadirgamadan,elestirmeden,ayiplamadan..tabiki birbirimize dua edecegiz pelinim,belki birimizin ettigi dua icabet satine denk gelirde hepimiz adina rabbim kabul eder..duana gönulden amiiiin ve ecmain olsun diyorum canim:70::70:

tostişim çok saol kuzum allah razı olsun
ayrıca tekrardan tbrikler allahım tamamına erdirsin sağlıkla deriniminde selamı var çok tebrik etti seni

oldu kuzu görürsem söylerim :1:gayet iyi o çalışmamanın verdiği huzurla

semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde

çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönülden
tamam canım sen dinlen bebişe ve kendine çok iyi bak

canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsın
minişde iyileşir inşallah ya bebekler hasta olunca çok üzülürüm ben

canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez seni

canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsun

aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışım

ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurum :1:

eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsiniz

banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .

canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaa

çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylık

derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizi

:38::38:

yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayız

canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünme

garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallah
tamam duayı bitti yazıyorum ağzına yüreğine sağlık

aminnn inşallah yeterim

çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım :38:

herkese selam olsun bugün giremedim kocişim izinliydi dışarı çıktık biraz şimdi omaç izliyo bende size bakıyım dedim .herkes iyidir inşallah

amiiiin ebrarcim,allah razi olsun guzel dileklerin icin:70::70:

güle güle garipcim kolay gelsin sana ev işinde kendine dikkat et canım görüşmek üzre :54::54:

allah razi olsun pelinim,cok sagolasin.:71::71:

canlarrrrrr yüreğinize sağlık
rabbim dualrımızın karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet tatlim biliyorum o mutfak dolaplarini onlarda cok sik bence cok dogru renk secimi mitfak dolaplari icin beyaza herseyi rahatlikla uydurabilirsin mesela ben ara kalebodurlarini taslarini siyah yaotirdim dolaplarimin kollarida siyah sadece siyahda uymaz genelde beyaza her renk yakisir..allah gonlune gore versin canim bak hersey yoluna giriyor yavas yavas muhum olan esinle bu konularin ustunden gelmek demedik mi iyi gunde de kotu gundede...allahim tum muradini verir insallah

günaydınn canlar.. nasılsınız??gerçi tünaydın günaydını kalmadı :) hayırlı cumalarrr....

Back
X