Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende öyle yaptim valla:23:ay aksama ne pisirecegim kaygisi bende de var,acaba menemen yapsam olar miiii diye dusunuyorum:1:
ay cnm sorma yaaa her gece yarın ne yapsam dusnup de uyuyorum ben de.eşime dedım bugun menü yap 1 haftalık onları yapıyım dedım:1:
mmmm:56:menemen yanına yesıl sarımsak ban tuza yee super oluyo bu 2li ;)

insallah 7 haziran bebis adina seni sevindirsin:61:bizde teyze olalim:61:

ay cnm agzın bal yesın ınsallah yaaa.herkesın olsun ınsallah da hepımız teyze olalım:34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay cnm sorma yaaa her gece yarın ne yapsam dusnup de uyuyorum ben de.eşime dedım bugun menü yap 1 haftalık onları yapıyım dedım:1:
mmmm:56:menemen yanına yesıl sarımsak ban tuza yee super oluyo bu 2li ;)

ay cnm agzın bal yesın ınsallah yaaa.herkesın olsun ınsallah da hepımız teyze olalım:34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

liste isi iyiymis,ama erkeklere kaldin mi cok agir menu yazarlar kizzzzz:52:en iyisi kendimiz yapmamiz,ben hep kolayina kacarim da,azcuk tembelceyim mutfak konusunda:76:misafirlere mercimek köftesi yapayim dedim,cok civik oldu,sekil veremedim,ne olacak benim bu halim yaaaaa:60:sarmisak yersem kocis saklanicak yer arar kendineee:1:

liste isi iyiymis,ama erkeklere kaldin mi cok agir menu yazarlar kizzzzz:52:en iyisi kendimiz yapmamiz,ben hep kolayina kacarim da,azcuk tembelceyim mutfak konusunda:76:misafirlere mercimek köftesi yapayim dedim,cok civik oldu,sekil veremedim,ne olacak benim bu halim yaaaaa:60:sarmisak yersem kocis saklanicak yer arar kendineee:1:
benımkı ağır sewmez ancak haftasonları kendısı kebap türleri yapıyo:1:
dedim zaten ağır yapma menüyü diye :)))
ben mutfakta kıprdanmayı çok sewerim kısss:56::56:
ay herseyı yaparım ama mercimek koftesını bı turlu tuturamıyorum cnm bnm de bı kere ole olmustu ben de kısır gibi sunmuştum millete:9::9::9:
kıs o da yesin sarımsak kokmaz o zamnn beaa:34:

benımkı ağır sewmez ancak haftasonları kendısı kebap türleri yapıyo:1:
dedim zaten ağır yapma menüyü diye :)))
ben mutfakta kıprdanmayı çok sewerim kısss:56::56:
ay herseyı yaparım ama mercimek koftesını bı turlu tuturamıyorum cnm bnm de bı kere ole olmustu ben de kısır gibi sunmuştum millete:9::9::9:
kıs o da yesin sarımsak kokmaz o zamnn beaa:34:

bizim kiside hafta sonu kayfalti hazirlar,yemek mertebesine erisemedik dahaaa:27:bende seviyorum ama cok usta degilim ikram konusunda,insallah zamanla usta olurum,simdilik hedefim bu dogrultuda ilerlemek:1:niye kisir gibi sunmak aklima gelmedi ki acep,ben kimse görmesin ustaligimi diye buzdolabina kaldirdim civik mercimek köftesini:60::60::60:artik kim yer bitirir akibeti ne olur bilmem beaa:60::60:tavisyene uyucagimdan hic suphen olmasin,hazir hafta sonu yarin pazar:1:

Son düzenleme:
bizim kiside hafta sonu kayfalti hazirlar,yemek mertebesine erisemedik dahaaa:27:bende seviyorum ama cok usta degilim ikram konusunda,insallah zamanla usta olurum,simdilik hedefim bu dogrultuda ilerlemek:1:niye kisir gibi sunmak aklima gelmedi ki acep,ben kimse görmesin ustaligimi diye buzdolabina kaldirdim civik mercimek köftesini:60::60::60:artik kim yer bitir akibeti ne olur bilmem beaa:60::60:tavisyene uyucagimdan hic suphen olmasin,hazir hafta sonu yarin pazar:1:
hmm o kadr yapıyor ya yeter cnm bee :34:
olursun cnm zamanla yapa yapa alısıyor ınsan...
mercimek koftesiii istedi cnmm:56:
yengem war bır tane gusel yapıyor ıstıyım ondan barii :34:
ok cnm afıyet olsun sıze şimdiden opuyorum senii koccamannn

hmm o kadr yapıyor ya yeter cnm bee :34:
olursun cnm zamanla yapa yapa alısıyor ınsan...
mercimek koftesiii istedi cnmm:56:
yengem war bır tane gusel yapıyor ıstıyım ondan barii :34:
ok cnm afıyet olsun sıze şimdiden opuyorum senii koccamannn

insallah canim insallah,ay kusura bakma canim yaa,canini istettim seninde,neyse ki bulunmayan birsey degil:56:bende seni öptum canim,sen yat dinlen,allaha emanet olasin:80:

ebrarim nerelerdesin beaaaaa,gelde iki muhabbet edeekkk:31::31::31::31::31::31::31::31:

neyse kimsecikler kalmadi,bende gidiyim bulasiklari makinaya yerlestirim bariiiiii:10::10::10::10::10::10::10:

Back
X